-
θεσσαλονικη, εξοδος για περιφερειακη προς κωνσταντινουπολιτικα,πανο ¨'αντωνια σ'αγαπω'....ελπιζω να τ'αξιζει αυτη...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Aν ανεβαίνεται τον Κιφισσό προς Μεταμόρφωση στο παλιό φανάρι της Ρενώ στην πεζογέφυρα επάνω είναι αναρτημένο μεγάλο πανώ που λεέι:
'ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ'
Γιατί, το 'Τζωτζώκα σ'αγαπώ' το ξεχάσατε κιόλας;
αυτό δεν είναι σε μια γέφυρα της εθνικής;;;;
το λιλικα είναι με πανώ
Το τζωτζώκα υπήρχε χρόνια, του το είχανε σβήσει για την ολυμπιάδα και το ξανάγραψε μόλις τελειώσαν οι αγώνες! σκηνές που αυτή περνάει με τον άλλον (θα 'εχουν και παιδιά τώρα) κάθε πρωι και βλέπει πόσο την αγάπαγε ο πρωην ενώ ο νυν ρίχνει και χριστ@#$γιες...Πόσες τζωτζώκες υπάρχουν; ξέρει ότι λέει για την δική του -
Μην ξεχνάμε και το 'Άδα σ'αγαπώ' στον ίδιο δρόμο στη γέφυρα της Καβάλας στην υπόγειο
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Aν ανεβαίνεται τον Κιφισσό προς Μεταμόρφωση στο παλιό φανάρι της Ρενώ στην πεζογέφυρα επάνω είναι αναρτημένο μεγάλο πανώ που λεέι:
'ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ'
Γιατί, το 'Τζωτζώκα σ'αγαπώ' το ξεχάσατε κιόλας;
αυτό δεν είναι σε μια γέφυρα της εθνικής;;;;
το λιλικα είναι με πανώ
Το τζωτζώκα υπήρχε χρόνια, του το είχανε σβήσει για την ολυμπιάδα και το ξανάγραψε μόλις τελειώσαν οι αγώνες! σκηνές που αυτή περνάει με τον άλλον (θα 'εχουν και παιδιά τώρα) κάθε πρωι και βλέπει πόσο την αγάπαγε ο πρωην ενώ ο νυν ρίχνει και χριστ@#$γιες...Πόσες τζωτζώκες υπάρχουν; ξέρει ότι λέει για την δική τουΑποκλείεται να είναι ακόμα μαζί;
Ίσως να είναι μαζόχας και να την αγαπάει ακόμα!!Ίσως και να το γράφει η Τζωτζώκα μόνη της στα κρυφά, για να ψαρώνει ο δικός της!!!
-
Μολις ειδα πρασινο Honda με μια πρασινη λαμπα φθορισμου απο κατω (ειχα δει γαλαζιες αλλα πρασινη πρωτη φορα) και μεσα στα φωτα λαμπες που αλλαζαν χρωματα (πρασινο κοκκινο μπλε) οπως τα Χριστουγεννιατικα στολιδια αλλα πιο γρηγορα σαν να τρεμοπαιζαν.
Εσφιξαν οι ζεστες και του την βαρεσε του κοσμακη -
Fiat Stilo με την 'τριαινα' αντι το σημα της Fiat πισω(κανονικο, οχι αυτοκολλητακι). Και μην ρωτησει κανεις τι ειναι η τριαινα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Fiat Stilo με την 'τριαινα' αντι το σημα της Fiat πισω(κανονικο, οχι αυτοκολλητακι). Και μην ρωτησει κανεις τι ειναι η τριαινα...Μπορει ο ανθρωπος να ηταν ψαροντουφεκας.....
Αμεσως να τον κραξεις εσυ..
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Fiat Stilo με την 'τριαινα' αντι το σημα της Fiat πισω(κανονικο, οχι αυτοκολλητακι). Και μην ρωτησει κανεις τι ειναι η τριαινα...Στον Κηφισό υποθέτω?? Τον έχω δεί κι εγώ μερικές φορές..
-
XAXAXA! τον έχω δει και εγώ!! Μάλιστα τον έχω ρωτήσει γελώντας: 'Καλά πάει το Maserati;;' Φυσικά δεν απάντησε.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
XAXAXA! τον έχω δει και εγώ!! Μάλιστα τον έχω ρωτήσει γελώντας: 'Καλά πάει το Maserati;;' Φυσικά δεν απάντησε.Έπρεπε να προσθέσεις επίσης
'Γιατί δεν έχω δεί να κυκλοφορούν και πολλά ρε φίλε'
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Fiat Stilo με την 'τριαινα' αντι το σημα της Fiat πισω(κανονικο, οχι αυτοκολλητακι). Και μην ρωτησει κανεις τι ειναι η τριαινα...Κίτρινο Smart επί του Κιφισσού όπου στην πίσω πόρτα είχε τον θυρεό από γνωστή και μή εξαιρετέα ιταλική φίρμα σε εξίσου κίτρινο χρώμα με μια μικρή αλλαγή όμως...
Αντί για αλογάκι είχε ένα Smart σηκωμένω στους πίσω τροχούς να κάνει σούζα... -
To βανάκι ενός πολύτεκνου (λευκό και παμπάλαιο) που είναι όλο γραμμένο με την ιστορία του πολύτεκνου (..έχω 14 παιδιά... με την ευλογία του Θεού...κτλ) και τις ευχαριστίες του προς το κράτος για τη δωρεά του βαν!!!
Κυκλοφορεί αρκετά στη Βουλιαγμένης (και στο κέντρο) πάντα βέβαια γεμάτο με παιδιά!!! -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Fiat Stilo με την 'τριαινα' αντι το σημα της Fiat πισω(κανονικο, οχι αυτοκολλητακι). Και μην ρωτησει κανεις τι ειναι η τριαινα...
Κίτρινο Smart επί του Κιφισσού όπου στην πίσω πόρτα είχε τον θυρεό από γνωστή και μή εξαιρετέα ιταλική φίρμα σε εξίσου κίτρινο χρώμα με μια μικρή αλλαγή όμως...
Αντί για αλογάκι είχε ένα Smart σηκωμένω στους πίσω τροχούς να κάνει σούζα...Το έχω δει αυτό σε Σμαρτ!! Απίστευτο γέλιο!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ίσως και να το γράφει η Τζωτζώκα μόνη της στα κρυφά, για να ψαρώνει ο δικός της!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ...
να'σαι καλά, γέλασα μέχρι δακρύων... -
Πριν λίγη ώρα, στο κέντρο της Αθήνας δυο θεές πάνω σε ένα on-off μηχανάκι, νομίζω ΧΤ, πηγαίνανε χωρίς κράνος και αργά-αργά στην άκρη.
Πού είναι το απίθανο θα μου πείτε?
Μα πουθενά, απλά αυτές ήταν απίθανες, που να έβαζα το post?
Mήπως να φτιάχναμε και ένα thread 'γκομενο-spotting'?
-
Τώρα που είπες για ΧΤ θυμήθηκα ένα πολύ καλό σκηνικό με γνωστό 'κατηγορίας φτερού' που πήρε ΧΤ, το 'καβάλησε' κ δρόμο!
Λίγο πιο κάτω κ χωρίς να το έχει συνηθήσει ακόμα του πετάχτηκε αυτοκίνητο από στοπ.
Φρένα, φεύγει κ σκάει με τα γεννητικά όργανα πάνω στο ντεπόζιτο!Ήταν επώδυνο αλλά κ εξαιρετικά στείο να βλέπεις το παιδί να σταματάει (δεν ακούμπησε πουθενά) να κατεβαίνει φωνάζοντας, βάζει το σταντ κ διπλώνει στα 2!
Ο τύπος με το αυτοκίνητο που είχε σταματήσει κ αυτός έπαθε πλάκα... δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε σημβεί χεχ!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πριν λίγη ώρα, στο κέντρο της Αθήνας δυο θεές πάνω σε ένα on-off μηχανάκι, νομίζω ΧΤ, πηγαίνανε χωρίς κράνος και αργά-αργά στην άκρη.Πού είναι το απίθανο θα μου πείτε?
Μα πουθενά, απλά αυτές ήταν απίθανες, που να έβαζα το post?
Mήπως να φτιάχναμε και ένα thread 'γκομενο-spotting'?
ΑΝΤΕ ΡΕ!!!
ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ...να μην εχεις φωτογραφικη μηχανη μαζι σου...
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Τώρα που είπες για ΧΤ θυμήθηκα ένα πολύ καλό σκηνικό με γνωστό 'κατηγορίας φτερού' που πήρε ΧΤ, το 'καβάλησε' κ δρόμο!
Λίγο πιο κάτω κ χωρίς να το έχει συνηθήσει ακόμα του πετάχτηκε αυτοκίνητο από στοπ.
Φρένα, φεύγει κ σκάει με τα γεννητικά όργανα πάνω στο ντεπόζιτο!Ήταν επώδυνο αλλά κ εξαιρετικά στείο να βλέπεις το παιδί να σταματάει (δεν ακούμπησε πουθενά) να κατεβαίνει φωνάζοντας, βάζει το σταντ κ διπλώνει στα 2!
Ο τύπος με το αυτοκίνητο που είχε σταματήσει κ αυτός έπαθε πλάκα... δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε σημβεί χεχ!
Υπάρχουν και καλύτερα. Στο Ν.Ψυχικό πριν λίγα χρόνια μία πιτσιρίκα (κουκλίτσα) στην κατηγορία μύγας προσπαθούσε να στρίψει μία Honda (δε θυμάμαι μοντέλο, παρά μόνο ότι έμοιαζε με Harley) σε ένα στενάκι. Αποτέλεσμα, να γύρει η μηχανή με μηδέν χιλιόμετρα, η κοπελίτσα να καταφέρει μεν να την κρατήσει, αλλά όχι να τη σηκώσει! Είχε μείνει εκεί στη γωνιά, έντρομη (κιχ δεν είχε βγάλει) κοιτώντας απλώς μία το πόδι της που λύγιζε, μία το 'τέρας' που ήταν έτοιμο να το πλακώσει.
Ευτυχώς ο ιππότης με το μαύρο άτι ήταν κοντά κι έσωσε την κατάσταση!
Και ναι, κατάφερα να κρατηθώ και να μη γελάσω... Ντροπή, άλλωστε... -
χτες το βράδυ, κοντά στο κάραβελ:
ασημί Type-R, με τεράστιο 'Ν' στο πίσω τζάμι...
δεν πιστεύω να ήταν ο nass, ε;
-
για το 'Ν' σήμερα είδα αυτοκίνητο με νεαρά οδηγό, κολημένο με ταινεία (πολύ ταινία μιλάμε δεν ξέρω πως έβλεπε πίσω!!!) αλλά ήταν γυρισμένο κ είχε γίνει 'Ζ' ??
Ζούπερ οδηγάρα ίσως???
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!