-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
2. Γραφείο ενοικιάσεων στην Τήνο δεν ήθελε να μου νοικιάσει τζιπ επειδή θα έμπαινα σε χωματόδρομο... Επίσης για παραλαβή αυτοκινήτου Σάββατο μεσημέρι και επιστροφή την Τρίτη την ίδια ώρα ήθελε να κάνει χρέωση τεσσάρων ημερών...... Τσακώθηκα και έφυγα... Συγχαρητήρια έτσι θα φέρετε λεφτά στο νησί ....Τα ιδια στη Ροδο. Ενοικιαση Κυριακη μεσημερι και ηθελαν επιστροφη το βραδυ της Παρασκευης, αλλιως θα μου χρεωναν 7 ημερες (πετουσα Σαββατο πρωι, δεν εκλεινα καν το 6ο 24ωρο).
Τελικα τους ειπα αν θελουν να τους το παραδωσω στο αεροδρομιο (οπου και το παρελαβα) καλως, αλλιως να ψαξουν να το βρουν στο παρκινγκ ξεκλειδωτο και τα κλειδια στο πατακι... Αμεσως το γυρισε στο φιλικο και η δουλεια μου εγινε (ειπε ομως και το αμιμητο: Ετσι ειστε εσεις οι Ελληνες, τα θελετε ολα δικα σας).
Επεμενε δε οτι αυτο ειναι νομιμο και σε γνωση του ΕΟΤ και της Τουριστικης Αστυνομιας. Γραφει στους ορους της ενοικιασης οτι μια ημερα νοειται απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 9 το ιδιο βραδυ! (δεν το εψαξα, γιατι τελικα τα πραγματα εγιναν οπως ηθελα (και επρεπε). -
α ρε ελληνα!!!! ολο ιδιοτροπιες και γκρινια...
-
Σήμερα στον Κιφισσό παλιά BMW κάμπριο (χωρίς λοιπά διακριτικά) τόσο πολύ χαμηλωμένη που το πάνω μέρος της ζάντας στο πίσω λάστιχο καλυπτόταν από το φτερό....
Ο δε οδηγός πρέπει να ζύγιζε τουλάχιστον 140 κιλά αν κρίνω από τον όγκο του. (μάλλον είχα κάτσει το αμάξι από το βάρος... )
-
Happy 300 page Anniversary!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Happy 300 page Anniversary!!!ζούμε σε μια 'απίθανη' χώρα, εξ ού και οι 300 σελίδες ( )
-
Happy 300 page Anniversary!!!Και συνεχίζουμε ακάθεκτοι!
-
Happy 300 page Anniversary!!!φτου με πρόλαβες!
-
Χθες μεσα σε λιγοτερο απο μιση ωρα οδηγησης: Λεωφ Κνωσου λιγο μετα το 'Μπεντεβη' πρατηριο Shell, τιμη αμολυβδης 1.04 ευρω το λιτρο. Λιγο πιο εξω απο το Ηρακλειο στο χωριο Μυρτια πρατηριο ΕΚΟ τιμη 1.01 ευρω. Σε τουλαχιστον 2-3 αλλα πρατηρια η τιμη ηταν 0.99.
-
Χθες (Παρασκευη) Prius ασημι μισοανεβασμενο σε πεζοδρομιο .Στο τζαμι κατω απο την αεροτομη εγραφε : ' ΜΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗΤΕ ΤΑ ΘΕΙΑ.ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ' με κιτρινα γραμματα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χθες (Παρασκευη) Prius ασημι μισοανεβασμενο σε πεζοδρομιο .Στο τζαμι κατω απο την αεροτομη εγραφε : ' ΜΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗΤΕ ΤΑ ΘΕΙΑ.ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ' με κιτρινα γραμματα.Τον έχω πετύχει και εγώ στην Κηφησίας.Τώρα πως συμβαδίζει το Prius με τον Χριστόδουλο...
-
Ο χρήστης power_ran έγραψε:
Χθες (Παρασκευη) Prius ασημι μισοανεβασμενο σε πεζοδρομιο .Στο τζαμι κατω απο την αεροτομη εγραφε : ' ΜΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗΤΕ ΤΑ ΘΕΙΑ.ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ' με κιτρινα γραμματα.
Τον έχω πετύχει και εγώ στην Κηφησίας.Τώρα πως συμβαδίζει το Prius με τον Χριστόδουλο...
Από το Phaeton περισσότερο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
....Τώρα πως συμβαδίζει το Prius με τον Χριστόδουλο...
Από το Phaeton περισσότερο
..ρε!!..με το χριστοδουλο ανοιγα?
-
Παρασκευή απόγευμα κατά τις 17:00 κατέβαινα τον Κιφισσό προς Πειραιά.
Ξαφνικά όλοι σταματημένοι, λέω κανένα ατύχημα θα έγινε.Παρακάτω έξω από τα ΚΤΕΛ βλέπω στην αριστερή λωρίδα σταματημένο λευκό ραλύ με τροχαίο δίπλα, φτάνω και βλέπω ότι έχει κτυπήσει μπροστά, πιθανότατα έπεσε πάνω σε κάποιον...
Και μετά διαπιστώνω το ΚΟΥΦΟ , ακριβώς δίπλα στο ραλύ ΑΛΛΑ στο αντίθετο ρεύμα για Λαμία σταματημένα τρία-τέσσερα αυτοκίνητα που το ένα είχε πέσει πάνω στο άλλο... (καραμπολίτσα)
Το προστατευτικό ήταν απείρακτο που σημαίνει ότι τα δύο ατυχήματα ΔΕΝ είχαν σχέση...ΜΑ ΠΩΣ τα κατάφεραν βρε παιδί μου το ένα να είναι δίπλα στο άλλο;;;;;;;
-
Που είναι το περίεργο; Όπως συνηθίζεται στους δρόμους μας ( ), κάποιος αποφάσισε να χαζέψει σταματώντας/κόβοντας πολύ στην αριστερή λωρίδα του άλλου ρεύματος και οι άλλοι έπεσαν πάνω του (ίσως γιατί χάζευαν τη φάση και οι ίδιοι).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Που είναι το περίεργο; Όπως συνηθίζεται στους δρόμους μας ( ), κάποιος αποφάσισε να χαζέψει σταματώντας/κόβοντας πολύ στην αριστερή λωρίδα του άλλου ρεύματος και οι άλλοι έπεσαν πάνω του (ίσως γιατί χάζευαν τη φάση και οι ίδιοι).Eτσι ακριβώς!!!
Τί τρακα; Πού; Πώς; Σκοτώθηκε κανεις; Εχει αιματα; -
Να συμπληρωσω οτι χθες ειδα ενα Megane 5θυρο με Γαλλικες πινακιδες, (ενταξει δεν ειναι κατι το special ) που ομως στις πλαϊνες πορτες εγραφε 1.9dci
-
Οπως τα λέει ο Μάνος ...και σε μένα πριν 2 εβδομάδες περίπου είχε γίνει ατύχημα στο ρεύμα προς Αθήνα στην Λεωφόρο Μαραθώνος στο Πικέρμι.
Ε λοιπόν δεν θα το πιστέψετε όλο το μποτιλιάρισμα έγινε στο άλλο ρεύμα (υπάρχει στηθαίο ανάμεσα) σε αυτό που πάει για Ραφήνα, Ν Μάκρη κτλ γιατί χάζευαν όλοι την διαλυμένη Corolla... -
Έτσι είναι να δούμε τι έγινε (χωρίς φυσικά να κάνουμε ούτε την παραμικρή κίνηση να βοηθήσουμε) για να έχουμε να λέμε μετά το πόσο μ@λ@κες είναι οι άλλοι και πόσο 'πιλότοι' εμείς.
Τουλάχιστο ρε λεχρίτες σταματάτε που σταματάτε, ρωτήστε αν χρειάζεται κανέις βοήθεια.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έτσι είναι να δούμε τι έγινε (χωρίς φυσικά να κάνουμε ούτε την παραμικρή κίνηση να βοηθήσουμε) για να έχουμε να λέμε μετά το πόσο μ@λ@κες είναι οι άλλοι και πόσο 'πιλότοι' εμείς.Τουλάχιστο ρε λεχρίτες σταματάτε που σταματάτε, ρωτήστε αν χρειάζεται κανέις βοήθεια.
Ρωτηστε και παρτε τηλεφωνο αμμεσως το 166 και την αστυνομια.Ομως ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ακουμπησεται το θυμα του τροχαιου αν δεν ειστε γιατροι, εκτος αν κινδυνευει να καει ζωντανος και κυριως ποτε δεν τον φορτωνουμε στο αμαξι να τον παμε στο νοσοκομειο εκτος αν μας δωθουν οδηγιες απο το κεντρο........
-
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!