-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Taxi Citroen Xsara Picasso στο κεντρο της αθηνας!!
το κοιτουσα σαν χαζος!!το έχουν αναφέρει αρκετοί αυτό, το έχω δει κι εγώ. Να είναι ένα άραγε? Μακάρι να είχαμε περισσότερα πολυμορφικά ταξί. Η εξυπηρέτηση από αεροδρόμια, λιμάνια κλπ θα ήταν πολύ καλύτερη. Οι ευρωπαίοι που τα χρησιμοποιούν αβέρτα δεν είναι και τόοοοσο βλάκες
στο Παρισι αν πεις στο ραδιοταξι οτι ειστε 6 ατομα σου στελνουν.....multipa
Ωχ τώρα θα αρχίσει (ο 'krus' ) να λέει για το multipla.
Μια απορία το multipla δεν είναι 6θέσιο;
Αν ναί τότε, ή κατεβαίνει ο οδηγός παίρνει ταξί και ακολουθεί τους πελάτες του ή ένας επιβάτης απολαμβάνει τη διαδρομή από τον χώρο αποσκευών.Εχει ραγες οροφης!
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
και θα αφήσετε τον ταρίφα έξω;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Όξω ο αυγούστης απ' τη παράγκα.
-
Και στην Ρώμη κυκλοφορούν πολλά ταξί multipla. Είναι πάρα πολύ καλό αμάξι για αυτή τη δουλειά, μάλλον το πιο πρακτικό της κατηγορίας του..
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
χεχε 5+1 ηθελα να πω
-
Ποιος έχει τα σήματα πρόχειρα????
Το σήμα απαγορεύεται η στάθμευση με μία άσπρη κάθετη γραμμή...
σημαίνει- Απαγορεύεται τους μονούς μήνες??? ή
- Απαγορευεται αλλά εξαιρείται τους μονούς μήνες????
Πήγα και κοίταγα τις ταμπέλες και δεν θυμόμουν.........
Ταυτόχρονα ήταν και 31 Μαϊου...... οπότε και καλά μετά τα μεσάνυχτα είσαι παράνομος αν δεν το αλλάξεις θέση!!!!!
Καλά τι λογική έχει αυτό το στυλ σήμανσης???
Για φθορά δρόμου??? ή να μην έχουμε τα αμάξια έξω από τα σπίτια μας συνέχεια (να περνάνε και στον απέναντι!!!!!) -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ταυτόχρονα ήταν και 31 Μαϊου...... οπότε και καλά μετά τα μεσάνυχτα είσαι παράνομος αν δεν το αλλάξεις θέση!!!!!
Για φθορά δρόμου??? ή να μην έχουμε τα αμάξια έξω από τα σπίτια μας συνέχεια (να περνάνε και στον απέναντι!!!!!)To... κουτί 1!
Η λογική αυτού του σήματος κατα τηγνώμη μου είναι η εξής: μιλάμε για μικρούς δρόμους, όπου 2 παρκαρισμένα και ένα κινούμενο ΙΧ δεν χωράνε και επιπλέον έχουν και μικρό πεζοδρόμιο. Έτσι, για να υπάρχει δικαιοσύνη στουν κατοίκους του δρόμου αυτού φέρνουν τα αμάξια μία δεξιά, μία αριστερά. Βέβαια οι κερδισμένοι είναι αυτοί που μένουν στη μεριά που απαγορεύεται τους μονούς μήνες, καθώς αυτοί οι μήνες έχουν συνολικά περισσότερες μέρες...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για φθορά δρόμου??? ή να μην έχουμε τα αμάξια έξω από τα σπίτια μας συνέχεια (να περνάνε και στον απέναντι!!!!!)To... κουτί 1!
Η λογική αυτού του σήματος κατα τηγνώμη μου είναι η εξής: μιλάμε για μικρούς δρόμους, όπου 2 παρκαρισμένα και ένα κινούμενο ΙΧ δεν χωράνε και επιπλέον έχουν και μικρό πεζοδρόμιο. Έτσι, για να υπάρχει δικαιοσύνη στουν κατοίκους του δρόμου αυτού φέρνουν τα αμάξια μία δεξιά, μία αριστερά. Βέβαια οι κερδισμένοι είναι αυτοί που μένουν στη μεριά που απαγορεύεται τους μονούς μήνες, καθώς αυτοί οι μήνες έχουν συνολικά περισσότερες μέρες...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ....... αλλά είναι με άσπρο χρώμα η κάθετος που προσδιορίζει τους μήνες και άσπρα είναι τα γράμματα σε τέτοιου είδους σήματα που προσδιορίζουν τις εξαιρέσεις... (πχ σε τράπεζες, οι πινακίδες των αυτοκινήτων όπου αυτό επιτρέπεται σε κάτι πρεσβίες... κλπ κλπ)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Απ'οτι ακουσα, τα περιπολικα ειχαν μπει στο σωστο ρευμα και παρακολοουθουσαν τον Hyundai απο διπλα, πηγαιναν δηλαδη παραλληλαμε την διαχωριστικη νησιδα αναμεσα τους. Αλλα και αναποδα να πηγαιναν, σε αυτη την περιπτωση τι κανεις? Τον αφηνεις να φυγει και να πηγαινει αναποδα? Παντου στον κοσμο το ιδιο θα γινοταν. Τουλαχιστον με φαρους και σειρηνες ισως καποιοι να απεφυγαν το τρακαρισμα.Mου θυμίζει περιστατικό στην Αγγλία, με μεθυσμένο να κατεβαίνει 'εθνική' απο την λάθος πλευρά - και πολλά περιπολικά να τον κυνηγάνε στο κανονικό 'ρεύμα'. Δεν νομίζω ότι έχουν άλλη επιλογή...
-
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... 119%29.jpg
για όποιον δεν μπορεί να διαβάσει τι γράφει πίσω το φορτηγάκι της φωτό: Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ, γι αυτό προσεχετε....
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... 120%29.jpg
Παρκάρισμα κάτω από τη δουλειά μου, κυρία ξανθιά με το wrangler. Εκεί στρίβει αριστερα λεωφορείο....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παρκάρισμα κάτω από τη δουλειά μου, κυρία ξανθιά με το wrangler. Εκεί στρίβει αριστερα λεωφορείο....
Αχ, κάτι τέτοιους πως θέλω να βρεθεί κανένας τρελός με το λεωφορείο να τους κάνει το αμάξι θερινό...
-
Στο Village Center στο μαρουσι δεν ειναι αυτο με το wrangler???
καλα εκει γινεται χαμος... Αν δεν ειναι μοιαζει τραγικα η περιοχη... -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αχ, κάτι τέτοιους πως θέλω να βρεθεί κανένας τρελός με το λεωφορείο να τους κάνει το αμάξι θερινό...
Είχα μαζέψει ένα κύριο με Mitsubishi Pajero με ίδιο παρκαρισμα, με στρατιωτικό φορτιγό. Απο 10 λεπτά πριν τον έψαχνε η τροχαία για να το μετακινήση αλλά αυτός επινε καφέ.
Η διαταγή ήταν δεν σταματάτε πουθενά ότι και να συμβεί....
Εγώ απλά εκτέλεσα τη διαταγή.
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Είχα μαζέψει ένα κύριο με Mitsubishi Pajero με ίδιο παρκαρισμα, με στρατιωτικό φορτιγό. Απο 10 λεπτά πριν τον έψαχνε η τροχαία για να το μετακινήση αλλά αυτός επινε καφέ.
Η διαταγή ήταν δεν σταματάτε πουθενά ότι και να συμβεί....
Εγώ απλά εκτέλεσα τη διαταγή.
Ότι δεν υποχωρεί πατιέται.
Καλά του έκανες και μάλλον θα έβαλε μυαλό ώστε να μη το ξανακάνει.
Είναι αυτό που λέω ότι λίγοι (οι πρώτοι) θα την πατήσουν οι υπόλοιποι απλά θα βάλουν μυαλό. -
Για να μη το ξεχάσω.
Προς τον 'κύριο' με το λευκό Swift που ανέβαινε τη Δουκκίσης Πλακεντίας σήμερα το πρωί, ομολογουμένος με σταθερό ρυθμό, αργά και αριστερά και φτάνοντας στο φωτεινό σηματοδότη, μετά την αττική οδό ο οποίος ήταν ολοκόκκινος, τον παραβίασε σα να μην υπήρχε, με τον ίδιο ρυθμό που ανέβαινε χωρίς να κοιτάξει καθόλου.
Τον παρκαλώ λοιπόν πολύ (όχι ότι τετοιός μ@λ@κας θα είναι μέλος αυτού του φόρουμ αλλά το λέω έτσι για να μου φύγει η κ.. άψα) να μου πέι τι άλλο περιλαμβάνει το ρεπερτόριό του. -
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
καλα εκει γινεται χαμος... Αν δεν ειναι μοιαζει τραγικα η περιοχη...Εκεί είναι....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
καλα εκει γινεται χαμος... Αν δεν ειναι μοιαζει τραγικα η περιοχη...Εκεί είναι....
μου φαίνεται θα αρχίσω να μοιράζω τις αυτοκόλλητες Α4 με τον γάιδαρο... χθές κόλλησα την πρώτη, σε λέξους SUV, παρκαρισμένο μισό μέτρο από το πεζοδρόμιο, σε στενάκι στην Φιλοθέη. Με το Γιάρις, πέρασα στο τσακ και με κλειστό τον ένα καθρέφτη...
-
Στη Ρόδο .
Ένας Άγγλος αφού είχε πιει 50 μπύρες και είχε δει ένα απορριματοφόρο που πήγαινε υπερβολικά αργα , είπε στην παρέα του : 'στοίχημα ότι θα περάσω από κάτω του πολύ γρήγορα'.....Σκύβει , περνάει από κάτω αλλά δεν τα κατάφερε....τον έκανε πίτα το απορριματοφόρο.
Ο δρόμος είχε αποκλειστεί για 2 μέρες για να τον καθαρίσουν. -
Ο χρήστης aekara21 έγραψε:
Στη Ρόδο .
Ένας Άγγλος αφού είχε πιει 50 μπύρες και είχε δει ένα απορριματοφόρο που πήγαινε υπερβολικά αργα , είπε στην παρέα του : 'στοίχημα ότι θα περάσω από κάτω του πολύ γρήγορα'.....Σκύβει , περνάει από κάτω αλλά δεν τα κατάφερε....τον έκανε πίτα το απορριματοφόρο.
Ο δρόμος είχε αποκλειστεί για 2 μέρες για να τον καθαρίσουν.έέέέέέέέεέέέ?????????????????????
-
Ένα ζευγάρι πάνω σε σταματημένο σκουτεράκι. Ο οδηγός είχε μπροστά του μεγάλο σάκο, η επιβάτης άλλον ένα ανάμεσα σ'αυτή και τον οδηγό και προσπαθούσε ν' ανεβάσει στο σκούτερ ένα σκύλο που αρνιόταν πεισματικά θέλοντας να την κοπανήσει. Δυστυχώς γι'αυτόν ήταν δεμένος με λουρί και τελικά η επιβάτης τον ανέβασε πάνω στο σάκο και κίνησαν όλοι μαζί για το ταξίδι τους. Κράνος δεν φορούσε κανείς τους (φυσικά).
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!