-
Γιατι για 30 ευρω (προστιμο για εως +40 χαω για τα οποια θα σε γραψουν ακομα και αν εισαι στα +50) )κανενας δεν παει στο δικαστηριο να το παλεψει = easy money. Ως γνησιοι φοροεισπρακτορες οι κυριοι τροχομπατσοι κοιτανε να κανουν σωστα την δουλεια τους (=να γεμισουν τα ταμεια).
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γιατι για 30 ευρω (προστιμο για εως +40 χαω για τα οποια θα σε γραψουν ακομα και αν εισαι στα +50) )κανενας δεν παει στο δικαστηριο να το παλεψει = easy money. Ως γνησιοι φοροεισπρακτορες οι κυριοι τροχομπατσοι κοιτανε να κανουν σωστα την δουλεια τους (=να γεμισουν τα ταμεια).Δηλαδή λές ότι αν σταματήσουν ένα 'μαδέρι' που κάνει το έγκλημα να κινείται ανάποδα σε ανισόπεδο κόμβο (όπως έγραψε ο 'kouk') δε θα είναι εύκολα τα λεφτά; Θα τολμήσει το 'μαδέρι' να πάει στο δικαστήριο για να 'διεκδικήσει το δίκιο του';
Αν είναι έτσι όπως τα λές (και επειδή δείχνεις ότι τα έχεις ψάξει αυτά που γράφεις περί αστυνομικών, μάλλον έτσι θα είναι) τότε ή οι δικοί μου με μεγάλωσαν με λάθος παραδείγματα ή ζώ σε λάθος μέρος. -
προσεξε, δεν λεω οτι δεν θα τον σταματουσαν. Λεω οτι σε καμμια περιπτωση δεν θα δεις αστυνομικους να εχουν βγει στον δρομο με σκοπο να χτυπησουν τετοιες παραβασεις. Καθε λιγο και λιγακι ακουμε για 'εξορμηση της Τροχαιας' για ταχυτητα, αλκοτεστ (καλο αυτο), παρανομο παρκαρισμα. Πουθενα ομως δεν θα δεις ενεργα να βγαινουν ολοι οι τροχονομοι στον δρομο για να βρουνε τετοιες παραβασεις.
και αυτη η παραβαση δεν ειναι easy money γιατι αντε να πετυχεις 1-2 σε μια μερα. Αν ομως βαλεις ενα μπλοκο στο τελος της συγγρου στις 3 τα ξημερωματα καθημερινης, τοτε μεσα σε ενα βραδυ εχεις μαζεψει 100χ30ρικα παπαρολογωντας οτι 'σταματας τους επικινδυνους οδηγους που πανε με 100 σε κατοικημενη περιοχη'...
Με την ιδια προσπαθεια και ιδια resources (ενα πληρωμα τροχαιας) στην δευτερη περιπτωση εχεις πολυ μεγαλυτερα εσοδα με πολυ μικροτερη προσπαθεια. Για αυτο το δευτερο ειναι easy money.
-
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση.
Με λιγότερη κούραση περισσότερα χρήματα στη τσέπη, σωστή επιχειρηματική τακτική.
-
VW Golf έκδοση ΤΤ... ..τετριμμένο αλλά το είδα...
-
Μάλλον ο kacey είναι ο ειδικός επί του θέματος......
Ρε συ πως να τιμωρήσουμε τον κ@!οφουστα που ενώ σε δρόμο με διπλή διαχωριστική είναι όλοι σταματημένοι περιμένοντας το φανάρι να ανάψει και έρχεται ο μάγκας μας προσπερνάει όλους από αριστερά και μπαίνει πρώτος σαν να μην τρέχει τίποτα!!!!
Νιώθω πολύ λακαμας απλά κοιτάω και μέσα μου βράζω με την εξυπνάδα κάποιων......
Μήπως να ανοίξω την πόρτα του οδηγού μόλις περνάει από δίπλα μου????? -
κινηση στο αντιθετο ρευμα, παραβιαση διπλης διαχωριστικης και παραβιαση ερυθρου σηματοδοτη. Και ολα μαζι, χωρις εκπτωσεις, να του βγει κοντα στο χιλιαρικο και να παρει τοσους ποντους που με την επομενη παραμικρη μλκια να το χασει αυτοματως.
Αν δε το κανει ενω το φαναρι εχει ηδη ανοιξει και οι λοιποι μαλακες (εγω και εσυ δηλαδη που περιμενουμε κανονικα στην σειρα μας, σαν μαλακες που ειμαστε τελικα...) εχουμε αρχισει να στριβουμε, τοτε κλεισιμο στην ψυχρα να περασει τελευταιος.
στην μονη περιπτωση που ειμαι ελαστικος σε αυτο και παραδεχομαι οτι το κανω και ο ιδιος, ειναι στην περιπτωση που το φαναρι εχει ηδη ανοιξει (αρα δεν θα χρειαστει ουτε να προσπερασω την ουρα σαν κακομαθημενο αλλα ουτε να σταματησω στην διπλα λωριδα κλεινωντας την οπως κανουν πολλοι βλακες, αλλ αμπορω να κινηθω παραλληλα με την ουρα) ΚΑΙ ο δρομος στον οποιο μπαινουμε εχει τουλαχιστον δυο λωριδες οποτε δεν θα χρειαστω να παρω την θεση καποιου αλλου. Αυτο το κανω γιατι σιγουρα ειναι καλυτερο να περασουν 20 αμαξια σε ενα φαναρι αντι για 10 αμα ειναι εφικτο, αυτο γιατι αμα περνανε μονο 10 τοτε ειδικα σε δρομους με κινηση μπορει η ουρα να επεκταθει τοσο πολυ προς τα πισω που να βγαινει στην αριστερη λωριδα του δρομου απο τον οποιο στριβουμε. Κλασσικο παραδειγμα στριβωντας απο την Πειραιως (ρευμα προς πειραια) στην Ελαΐς προς παραλια, οπου αμα το φαναρι για αριστερα ειναι πρασινο τοτε μπορεις να συνεχισεις κανονικα στην αριστερη λωριδα και να στριψεις στο φαναρι χωρις να ενοχλεις κανεναν, αποφευγοντας να ξεμεινεις σταματημενος αριστερα και να ερθει κανεις πανω σου.
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Σήμερα κατά τις 14:30 είδα έξω από τη Φάγε στην Eθνική (Αθήνα) ένα ατύχημα με μία σχετικά μεγάλη μηχανή και μία νταλίκα. Η μηχανή είχε συρθεί αρκετά μέτρα στην άσφαλτο, αλλά ήταν ακόμα ένα κομμάτι. Είχαν μαζευτει 3 περιπολικά, ενώ στη διαδρομή από την έξοδο της Αττικής Οδού στη Μεταμόρφωση μέχρι τη Φάγε (1 ώρα αποκλειστικά με 1η) πέρασαν και 2 ασθενοφόρα... Δεν κατάφερα να καταλάβω πως έγινε, αλλά η μηχανή ήταν σε σχετικά καλή κατάσταση, δηλαδή δε φάνηκε να έχει στραβώσει τίποτα σοβαρά.Ελπίζω να ήταν αναίμακτο, αν και με μηχανή και με τέτοιες ταχύτητες δεν ξέρω πόσες πιθανότητες υπάρχουν...
.....
Αν αληθεύει αυτό που έλαβα, δυστυχώς δεν ήταν αναίμακτο....
From: Gerasimos L. Laios [mailto:gllaios@humantec.gr]
Sent: Sunday, June 12, 2005 7:24 PM
To: Undisclosed-Recipient:;
Subject: Έκκληση για πληροφορίες σχετικές με θανατηφόρο δυστύχημα.Σας παρακαλώ αν μπορείτε κάντε κάποια σχετική ανακοίνωση στο προσωπικό της εταιρείας σας ή/και διενείμετε το παρών mail.
Μπορεί να υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει λεπτομέρειες, και η οικογένεια του θύματος δεν έχει επαρκή στοιχείαΤην παρασκευή 10/6 στις 13:50 στο 12.7 χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας
στο ρεύμα ανόδου προς Λαμία (στο ύψος της ΦΑΓΕ) έγινε θανατηφόρο ατύχημα
με θύμα τον 22χρόνο Ιωάννη Λάιο επιβαίνοντα σε μοτοσυκλέτα.Η οικογένεια του θύματος παρακαλεί όποιον γνωρίζει λεπτομέρειες του συμβάντος ή έχει στη διάθεσή του στοιχεία
να επικοινωνήσει μαζί της στα τηλέφωνα 6932 803011, 210 5226603, 210 5241703Σας ευχαριστώ,
Ο αδελφός του θύματος,Γεράσιμος Λ. Λάιος
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Σήμερα κατά τις 14:30 είδα έξω από τη Φάγε στην Eθνική (Αθήνα) ένα ατύχημα με μία σχετικά μεγάλη μηχανή και μία νταλίκα. Η μηχανή είχε συρθεί αρκετά μέτρα στην άσφαλτο, αλλά ήταν ακόμα ένα κομμάτι. Είχαν μαζευτει 3 περιπολικά, ενώ στη διαδρομή από την έξοδο της Αττικής Οδού στη Μεταμόρφωση μέχρι τη Φάγε (1 ώρα αποκλειστικά με 1η) πέρασαν και 2 ασθενοφόρα... Δεν κατάφερα να καταλάβω πως έγινε, αλλά η μηχανή ήταν σε σχετικά καλή κατάσταση, δηλαδή δε φάνηκε να έχει στραβώσει τίποτα σοβαρά.Ελπίζω να ήταν αναίμακτο, αν και με μηχανή και με τέτοιες ταχύτητες δεν ξέρω πόσες πιθανότητες υπάρχουν...
...
Φίλε το δυστύχημα ήταν θανατηφόρο.
Υπάρχει ειδικό post σε Μότο Forum .
Οι συγγενής του θύματος ψάχνουν στοιχεία για το ατύχημα.
Ρίξε μια μάτια και δες αν μπορείς να βοηθήσεις.http://www.bikenet.gr/forum/index.php?topic=14445.0
Ευχάριστο.
-
Ευχάριστο.
Λάθος **Ευχαριστώ **ήθελα να πω.[/quote]
-
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=N17&aa=1
ποια ΛΕΑ;
-
Golfακηδες και VWακηδες ολου του κοσμου ενωθειτε.
Περιμενω να παραλαβω το αυτοκινητο μου στην εισοδοενος υπογειου παρκινγκ που πηγαινω σχεδον καθημερινα και συνεχεια.
(Σε αυτο το παρκινγκ εχω δει να μπαινοβγαινουν S2000, TT, Merc, M3 και οτι αλλο θελετε, αλλα αυτο που εγινε δεν εχει ξαναγινει)
Ξαφνικα σκαει μυτη ενα GOLF GTI ολοκαινουργιο, ουτε πινακ δεν ειχε.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΧΑΜΟΣ!!!
Ολοι οι οδηγοι του παρκινγκ που ηταν παροντες παρατησαν οτι εκαναν και ετρεξαν να κοιταξουν το αυτοκινητο.
'καλοριζικο'
'ΠΩΠΩΠΩ ρε φιλε'
'ειναι αυτο με τα 200 αλογα'
(διαφορα επιφωνηματα θαυμασμου και οχι μονο) -
Ο χρήστης resbi έγραψε:
Σήμερα κατά τις 14:30 είδα έξω από τη Φάγε στην Eθνική (Αθήνα) ένα ατύχημα με μία σχετικά μεγάλη μηχανή και μία νταλίκα. Η μηχανή είχε συρθεί αρκετά μέτρα στην άσφαλτο, αλλά ήταν ακόμα ένα κομμάτι. Είχαν μαζευτει 3 περιπολικά, ενώ στη διαδρομή από την έξοδο της Αττικής Οδού στη Μεταμόρφωση μέχρι τη Φάγε (1 ώρα αποκλειστικά με 1η) πέρασαν και 2 ασθενοφόρα... Δεν κατάφερα να καταλάβω πως έγινε, αλλά η μηχανή ήταν σε σχετικά καλή κατάσταση, δηλαδή δε φάνηκε να έχει στραβώσει τίποτα σοβαρά.
Ελπίζω να ήταν αναίμακτο, αν και με μηχανή και με τέτοιες ταχύτητες δεν ξέρω πόσες πιθανότητες υπάρχουν...
...
Φίλε το δυστύχημα ήταν θανατηφόρο.
Υπάρχει ειδικό post σε Μότο Forum .
Οι συγγενής του θύματος ψάχνουν στοιχεία για το ατύχημα.
Ρίξε μια μάτια και δες αν μπορείς να βοηθήσεις.http://www.bikenet.gr/forum/index.php?topic=14445.0
Ευχάριστο.
Δυστυχώς δεν είδα ποιος ήταν ο υπάιτιος. Όταν πέρασα από εκεί ήταν αργά... Είχε ήδη φτάσει η αστυνομία και είχαν φύγει τα ασθενοφόρα, οπότε θα είχαν μαζέψει όσα στοιχεία βρήκαν.
Η κηδεία όπως είδα στο forum έγινε σήμερα σε εκκλησία που απέχει λιγότερο από 100μ από το σπίτι μου, και το έμαθα εκ των υστέρων... Ώρες ώρες απορώ με τις συμπτώσεις της ζωής... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Περιμενω να παραλαβω το αυτοκινητο μου στην εισοδοενος υπογειου παρκινγκ που πηγαινω σχεδον καθημερινα και συνεχεια.
(Σε αυτο το παρκινγκ εχω δει να μπαινοβγαινουν S2000, TT, Merc, M3 και οτι αλλο θελετε, αλλα αυτο που εγινε δεν εχει ξαναγινει)
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΧΑΜΟΣ!!!
Ολοι οι οδηγοι του παρκινγκ που ηταν παροντες παρατησαν οτι εκαναν και ετρεξαν να κοιταξουν το αυτοκινητο.
'καλοριζικο'
'ΠΩΠΩΠΩ ρε φιλε'
(διαφορα επιφωνηματα θαυμασμου και οχι μονο)Θα είναι κανένας με Μ3 που θα την πούλησε για να πάρει το γκολφ!
-
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΧΑΜΟΣ!!!
'καλοριζικο'
'ΠΩΠΩΠΩ ρε φιλε'
(διαφορα επιφωνηματα θαυμασμου και οχι μονο)strassemeister που είσαι..;;;
-
AUDI A8 3.7 με προσπερναει στην εθνικη χθες το πρωι. Τιποτα το περιεργο μεχρι εδω. Πιο κατω εχει ελατωσει ταχυτητα και τον προσπερναω. Γυριζω το κεφαλι μου και τι να δω;
Ο οδηγος 30αρης με μουσι και μαυροπουκαμισάς.
Εγω τωρα πλεον εχω 'κλεισει' σαν αντρας αφου το ειδα κι αυτο. -
Εγω τωρα πλεον εχω 'κλεισει' σαν αντρας αφου το ειδα κι αυτο.τι εννοείς δλδ;
-
Αυτά που είδα χθες δεν είναι καθόλου απίθανα για τους ελληνικούς
δρόμους, με έκαναν πάντως να θέλω να κλείσω το τουτού μου στο
γκαράζ και να το γυρίσω σε λεωφορεία και τραίνα.Επεισόδιο 1. Τόπος: πάρκιγκ στην Πανεπιστημιούπολη, το νέο που είναι
πίσω από το Φυσικό και το Μαθηματικό αλλά βλέπει και Φιλοσοφική.
Μία δεσποινίς μπαίνει στο Meriva της που ήταν στη μία πλευρά του δρόμου
(ο οποίος έχει πλάτος πάνω από 4 μέτρα), βγαίνει με την όπισθεν με
τόση φόρα που πέφτει πάνω στον πυροσβεστικό κρουνό που ήταν στην
άλλη πλευρά του δρόμου, και όχι έξω-έξω. Ήμαστε εκεί ο φύλακας του
πάρκιγκ, ένας καθηγητής κι εγώ και είχαμε μείνει στήλες άλατος. Η
κοπέλα ξαναξεκίνησε, κοντοστάθηκε για ένα δευτερόλεπτο, τελικά έφυγε
σα να μη συνέβη τίποτε. Ο προφυλακτήρας της βεβαίως πολύ ζουλιγμένος
και ο κρουνός στάζει πλέον νερό από τη μία πλευρά αφού στράβωσε το
στόμιο. Φυσικά στη θέση του κρουνού θα μπορούσε να είναι δέντρο, ένα
σταθμευμένο αυτοκίνητο ή ακόμα και άνθρωπος αλλά δεν ξέρω αν θα
είχε για την κοπέλα καμία διαφορά. Το ίδιο πρωί ο φύλακας μου έλεγε να
βάλω πιο μέσα το αυτοκίνητο (ΔΥΟ μέτρα πιο πέρα από το συμβάν), μην
πέσει κανένας άσχετος πάνω του.Ακριβώς ίδιο σκηνικό είχε παιχτεί στον πεζόδρομο του Θησείου μπροστά
στο σταθμό με έναν παπά που κάνοντας όπισθεν έπεσε πάνω σε κολονάκι
το οποίο στράβωσε τελείως. Ο δε προφυλακτήρας του Primera είχε ένα
ωραιότατο βαθούλωμα, ενώ ζημιά είχε πάθει και το αμάξωμα κάτω από
την πινακίδαΕπεισόδιο 3. Τόπος: παράδρομος της Κηφισίας στην άνοδο, μετά την
έξοδο από Αττ. Οδό πριν το φανάρι της Ήβης. Σταματάει αυτοκίνητο για το
περίπτερο, ο οδηγός ανοίγει απότομα και διάπλατα την πόρτα. Το polo που
προσπερνούσε ακριβώς την ίδια στιγμή, κάνει απίστευτο ελιγμό για να τον
αποφύγει (τον θαύμασα...). Ευτύχημα ότι δεν είχε άλλο αυτοκίνητο δίπλα
του. Στο σημείο εκείνο τα παρκαρισμένα έτσι κι αλλιώς δημιουργούν
πρόβλημα αφού καταλαμβάνουν τη μία λουρίδα από τις δύο πριν ενωθεί ο
παράδρομος με την Κηφισίας.Γιατί είμαστε τόσο αναίσθητοι σε θέματα ασφάλειας και αποφυγής
της καταστροφής της περιουσίας των άλλων ακόμα και της δικής μας;
Γιατί οι δρόμοι της πόλης μετατρέπουν τους φιλήσυχους ανθρώπους σε
αγενή και επικίνδυνα ζώα; Τόσα χρόνια δε μπορώ να δώσω απάντηση και
η κατάσταση όλο και χειροτερεύει. Είναι θέμα παιδείας, αγωγής,
αστυνόμευσης, όλων αυτών ή κάτι άλλο; -
Σήμερα το μεσημέρι, γυρνώντας από τη σχολή, είμαι σε ένα δρόμο 2 λωρίδων ανά κατεύθυνση. Γυναίκα οδηγός με Polo είναι στη δεξιά λωρίδα και εγώ στην αριστερή. Ξαφνικά σταματάει (χωρίς κάποιο εμπόδιο) και πάει να μπει στην αριστερή, με εμένα ακριβώς δίπλα της. Ο δρόμος είχε τοιχάκι στη μέση και βρέθηκα ανάμεσα σ' αυτό και στο Polo.
Ρε γαμώτο, τόσο δύσκολο είναι για κάποιον να κοιτάξει τον καθρέφτη του;
Ευτυχώς μετά από ένα παρατεταμένο κορνάρισμα κατάλαβε, και επανήλθε στη λωρίδα της.
-
Εγω τωρα πλεον εχω 'κλεισει' σαν αντρας αφου το ειδα κι αυτο.Που το παράξενο??
Ρωτάω γιατι αυτή είναι η συνιθισμένη μου περιβολή.
Εκτός απο το Α8.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!