-
(δε ξέρω κατά πόσο ταιριάζει σ'αυτό το θέμα αλλά δεν ήξερα πού αλλού να το postάρω)
περπατούσα νωρίτερα στη Γλυφάδα και βλέπω μια οικογένεια που πάει να μπει στο αυτοκίνητο για να φύγει-ένα Hyundai Matrix-και ο μικρός κλωτσούσε τις ζάντες (αλουμινίου) του! και ο πατέρας του ούτε κουβέντα!
εσείς τι θα του κάνατε; -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
(δε ξέρω κατά πόσο ταιριάζει σ'αυτό το θέμα αλλά δεν ήξερα πού αλλού να το postάρω)περπατούσα νωρίτερα στη Γλυφάδα και βλέπω μια οικογένεια που πάει να μπει στο αυτοκίνητο για να φύγει-ένα Hyundai Matrix-και ο μικρός κλωτσούσε τις ζάντες (αλουμινίου) του! και ο πατέρας του ούτε κουβέντα!
εσείς τι θα του κάνατε;κλύσμα με το γρύλο!
-
Σιγά ρε Ηρώδη! Εγώ 6 ετών είχα κλωτσήσει την πόρτα του οικογενειακού Starlet! Έπρεπε να με πουλήσουν στην Αραπιά;
-
εντάξει πολλά έχουμε κάνει εμείς μικρά παιδιά, φάγαμε όμως μια καρπαζιά και καταλάβαμε ότι δεν ήταν σωστό, και όσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε το γιατί. `Οταν όμως ο πατέρας αδιαφορεί και δεν κάνει τίποτα γι'αυτό, τότε πού οδηγείται αυτή η κατάσταση; Μήπως αυτός ή οποιοσδήποτε παρόμοιος νεαρός όταν εξελιχθεί σε οδηγό το βρίσκει λογικό να σπρώχνει άλλους ή να παρκάρει με το αυτί; Μήπως τελικά η αδιαφορία είναι αυτό που οδηγεί στη μ@λ@κία;
-
Ο πατήρ-ευνούχος. Αν η μαμά έχει καλομάθει τον κανακάρη, ο δε μπαμπάς είναι 'κατάλληλος μόνο για να φέρνει το μηνιάτικο και να πλένει το αυτοκίνητο', ο κανακάρης δεν πρόκειται να βάλει φρένο.
Βέβαια από την άλλη, τι να πάθει μια ζάντα από την κλωτσιά ενός μικρού παιδιού; -
Χμ, είναι πραγματικά απίστευτο το τι σκανταλιές μπορεί να σκαρφιστούν να κάνουν τα πιτσιρίκια. Η κλωτσιά στη ζάντα είναι το απόλυτο μηδέν μπροστά σε άλλα.
Πάντως το θέμα 'φρένο από τους γονείς' σε αυτές τις τάσεις καταστροφής είναι πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολο. Σηκώνει τεράστια κουβέντα.Όταν ο ανηψιός (4,5 ετών ζωή να 'χει) μου κλώτσησε τον προφηλακτήρα, εγώ έριξα σέντρα σε ένα δικό του 'Hot Wheels'. Την ίδια ζημιά πάθαμε και οι δύο (τίποτα ) και το ίδιο ψυχολογικό σοκ...
-
όπως λέει κ ο σοφός (ο ποιος???? ) λαός: 'το παιδί σου κ το σκυλί σου όπως τα μάθεις...'
Περάν τούτου τι να σχολιάσουμε?
BTW σήμερα το πρωϊ ένα αυτοκίνητο μου κίνησε την περιέργεια!
Όχι ότι ήταν κάτι εξαιρετικό, αλλά ένα παλιό κ άθλιο sunny...
Οι επιγραφές οι γνωστές: Datsun, Nissan, Turbo, Turbo-Rabbit, 5speed κ ένα κατεβατό ακόμα που φυσικά δεν κάθισα να διαβάσω..... ΑΛΛΑ από την μία μεριά έγραφε 1.3L από την άλλη 1.5LTώρα? λες να ήταν τόσο προχωρημένο που είχε δύο κινητήρες? ή μήπως δεν έβρησκε ο άνθρωπος 2.8 κ έτσι άφησε όλους εμάς να κάνουμε άσκηση αριθμητικής προσθέτοντας το 1.3 κ το 1.5 ???
χεχεχε! -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
....ΑΛΛΑ από την μία μεριά έγραφε 1.3L από την άλλη 1.5LTώρα? λες να ήταν τόσο προχωρημένο που είχε δύο κινητήρες? ή μήπως δεν έβρησκε ο άνθρωπος 2.8 κ έτσι άφησε όλους εμάς να κάνουμε άσκηση αριθμητικής προσθέτοντας το 1.3 κ το 1.5 ???
χεχεχε!Μάλλον έχει να κάνει με το πόσοι κύλινδροι δουλεύουν
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
όπως λέει κ ο σοφός (ο ποιος???? ) λαός: 'το παιδί σου κ το σκυλί σου όπως τα μάθεις...'Περάν τούτου τι να σχολιάσουμε?
BTW σήμερα το πρωϊ ένα αυτοκίνητο μου κίνησε την περιέργεια!
Όχι ότι ήταν κάτι εξαιρετικό, αλλά ένα παλιό κ άθλιο sunny...
Οι επιγραφές οι γνωστές: Datsun, Nissan, Turbo, Turbo-Rabbit, 5speed κ ένα κατεβατό ακόμα που φυσικά δεν κάθισα να διαβάσω..... ΑΛΛΑ από την μία μεριά έγραφε 1.3L από την άλλη 1.5LTώρα? λες να ήταν τόσο προχωρημένο που είχε δύο κινητήρες? ή μήπως δεν έβρησκε ο άνθρωπος 2.8 κ έτσι άφησε όλους εμάς να κάνουμε άσκηση αριθμητικής προσθέτοντας το 1.3 κ το 1.5 ???
χεχεχε!έλα τώρα κακίες... 2.8 V6 ήταν, με διαφορετική χωρητικότητα η κάθε πλευρά του V
-
Όχι ρε παιδιά!
Υβριδικό ήταν ντε!!!
Σε μικρές ταχύτητες πάει με τον 1.3 o οποίος στα φανάρια και στις κατηφόρες σβήνει και η θερμική ενέργεια από το φρενάρισμα μετατρέπεται σε ηλεκτρική και αποθηκεύεται.
Όταν θέλεις ισχύ, αυτόματα παίρνει και ο 1.5 για να ξεκολλήσει το όχημα. -
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Όχι ρε παιδιά!
Υβριδικό ήταν ντε!!!
Σε μικρές ταχύτητες πάει με τον 1.3 o οποίος στα φανάρια και στις κατηφόρες σβήνει και η θερμική ενέργεια από το φρενάρισμα μετατρέπεται σε ηλεκτρική και αποθηκεύεται.
Όταν θέλεις ισχύ, αυτόματα παίρνει και ο 1.5 για να ξεκολλήσει το όχημα.Το χρειάζεται άλλωστε! με τόσα αυτοκόλητα κ.... 'εξτρα' έχει πολύ βάρος για να (ξε)κουνήσει κ ξεκολήσει !!! αχαχαχαχα!!!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Το χρειάζεται άλλωστε! με τόσα αυτοκόλητα κ.... 'εξτρα' έχει πολύ βάρος για να (ξε)κουνήσει κ ξεκολήσει !!! αχαχαχαχα!!!Ξεχνάς όμως και τα έξτρα άλογα που δίνουν όοολα αυτά τα αυτοκόλλητα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το χρειάζεται άλλωστε! με τόσα αυτοκόλητα κ.... 'εξτρα' έχει πολύ βάρος για να (ξε)κουνήσει κ ξεκολήσει !!! αχαχαχαχα!!!
Ξεχνάς όμως και τα έξτρα άλογα που δίνουν όοολα αυτά τα αυτοκόλλητα..
Αμάν! το ξέχασα αυτό! πωπωωωω κ όλα τα αυτοκόλητα (άρα κ τα άλογα) ήταν στο πίσω μέρος! κ εγώ είμουν πίσω του ???
ΩΧΧΧ αργά μου το είπες για να προσέχω....
Πάλι καλά που από τόσα αλογα δεν έφυγε κανά πέταλο να το φάω κατακούτελα -
Που να 'ναι άραγε εκείνο το εικονίδιο της πανωκατω κίνησης όταν το χρειάζεσαι..
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Που να 'ναι άραγε εκείνο το εικονίδιο της πανωκατω κίνησης όταν το χρειάζεσαι..Eφτασε!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Eφτασε!!
με πρόλαβες. Δεν θα ξανασυμβεί!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Eφτασε!!
με πρόλαβες. Δεν θα ξανασυμβεί!
Το εχω και σε πρασινο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το εχω και σε πρασινοΑρειανός που αυνανίζεται!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το εχω και σε πρασινο
Αρειανός που αυνανίζεται!!!
...ή γήινος που υπερέβαλλε και του έπεσε η πίεση (έρεψε!)
-
Θυμήθηκα ανέκδοτο.
Σταματάει στα Χανιά κάποιος ένα ταξί, μπαίνει μέσα κι μετά από λίγο βγάζει πιστόλι και το κολλάει στο κεφάλι του ταξιτζή!
'Τράβα μια μαλατσία!' του λέει 'Κάντο γιατί θα σου ρίξω!'
Τι να κάνει ο ταξιτζής...
'Τράβα τσ' άλλη μία!'
'Τσ' άλλη μία!'
'Τσ' άλλη μία!'
'Φτάνει, δεν μπορώ άλλο. Σκότωσέ με αν θες, αλλά δεν αντέχω!'
'Είσαι σίγουρος;;;'
'Είμαι, έρεψα πια'
'Πάμε πίσω τοτενές'
Γυρνάνε πίσω, μπαίνει στο σπίτι του ο Χανιώτης και βγαίνει με την κόρη του.
'Μωρή, ετούτος θα σε πάει στη Σητεία'.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!