-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Fiat Punto στο Μοσχάτο με το χρώμα διαβρωμένο και σκασμένο κατά τόπους στο καπό και τον ουρανό μάλλον από υγρά φρένων, ήταν εμφανές ότι το διαβρωτικό χύθηκε από ανθρώπινο χέρι εσκεμμένα. Αναρρωτιέμαι τι προηγούμενα να είχε ο δράστης με τον κάτοχό του.Δε ξέρω τι είχε ο δράστης με το κάτοχο του εν λόγω Fiat αλλά σίγουρα έχει 'μικροτσουτσουνίαση'. Γιατί αν δεν έχει θα καθάριζε διαφορετικά το όποιο πρόβλημα του με το κάτοχο του Fiat.
'Eχει παραγίνει πια αυτό το κακό με τους τσάμπα μάγκες που καταστρέφουν τη περιουσία του κάθε ανθρώπου επειδή κάτι τους ενοχλεί. -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Εγώ έχω δει πολλές τέτοιες καταστάσεις (διάβρωση από υγρά φρένων) και στα Χανιά και στη Λάρισα!
Στην Πάτρα κυκλοφορεί Κορόλλα 2ης - 3ης γενιάς γεμάτη κοχύλια σε όλο το αμάξωμα.Ο τύπος έχει γράψει και μια μυστήρια επιγραφή στο πίσω παρμπρίζ αλλά δε τη θυμάμαι ρεγαμώτο!Κάτι σα μουσείο κοχυλιών??? Αν το πετύχω στο δρόμο θα το βγάλω φωτό με το κινητό και θα την κατεβάσω
Αυτός είναι φίρμα, τον έχει δείξει και η τηλεόραση (ο Αντ1 νομίζω)
-
Τρακαρισμενο Carisma λιγο εξω απο το Σκαλάνι στο δρομο προς Μυρτιά. Ο τυπος μαλλον χτυπησε σε μια απιστευτη κατηφορικη αριστερη στροφη με κληση δεξια. Πρεπει να ειναι το αμαξι εκει δυο περιπου εβδομαδες παρατημενο. Τις πρωτες μερες απλα το παρατηρουσα. Μετα βλεπω ξαφνικα να του λειπουν οι δυο πισω τροχοι. Τωρα ειναι σαν να το εχει βομβαρδισει η πολεμικη αεροπορια.
Μα που ειναι ρε παιδι μου ο ιδιοκτητης; Το αμαξι δεν εχει παθει και την τρομερη ζημια , οποτε συμπεραινω οτι ο οδηγος δεν πρεπει να εχει παθει κατι σοβαρο. Αλλα και παλι οι συγγενεις του δεν μπορουσαν να το παρουν απο εκει; Τωρα βεβαια ειναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. -
Είδα μια Alfa 75 πάνω σε πλατφόρμα οδικής βοήθειας.
(και δεν ήταν τρακαρισμένη) -
Πριν από λίγο ..... λίγο πριν την υπόγεια διάβαση Μεσογείων - Λαυρίου στο Σταυρό.
Ενα Fabia μαύρο έπεσε πίσω από ένα Corsa
To Corsa είχε διαλυθεί και το σχήμα του ήταν σαν μπανάνα , το Fabia ήταν σε καλύτερη κατάσταση πάντως με αερόσακους ανοιγμένους κλπ.
Με τέτοιο τρακάρισμα πρέπει να χτύπησαν
και βέβαια όλοι σταμάταγαν για να δούν -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
και βέβαια όλοι σταμάταγαν για να δούνείναι να τρελαίνεσαι... τέζα κίνηση επειδή είμαστε περίεργοι...
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Πριν από λίγο ..... λίγο πριν την υπόγεια διάβαση Μεσογείων - Λαυρίου στο Σταυρό.
Ενα Fabia μαύρο έπεσε πίσω από ένα Corsa
To Corsa είχε διαλυθεί και το σχήμα του ήταν σαν μπανάνα , το Fabia ήταν σε καλύτερη κατάσταση πάντως με αερόσακους ανοιγμένους κλπ.
Με τέτοιο τρακάρισμα πρέπει να χτύπησαν
και βέβαια όλοι σταμάταγαν για να δούνΑυτή την διαδρομή την κάνω καθημερινά... ..απλά τρέχουν και στην περίπτωσή μας θα του κόλλησε στον προφυλακτήρα ο «βιάζομαι πολύ» και θα πανικοβλήθηκε ο μπροστά.
Καθημερινά αυτά βλέπω... -
Ή το Fabia ερχόταν με πολλά για προσπέραση, το Corsa δεν τον είδε και άλλαξε λωρίδα και ιδού η λύσις του μυστηρίου. Ή το Corsa πιέστηκε από τη σφήνα κανενός 'ανυπόμονου' κι άλλαξε λωρίδα ή φρέναρε απότομα. Σε ποια λωρίδα έγινε το τρακάρισμα;
-
Fiat 127 με πινακίδες νέου τύπου ΙΒΚ
-
Κι εγώ Kadett παμπάλαιο με νέες πινακίδες. Όπως μου εξήγησαν εδώ, μάλλον είχε γίνει κατάθεση πινακίδων και κατατέθηκε τώρα αίτηση για νέες.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Fiat 127 με πινακίδες νέου τύπου ΙΒΚΜάλλον δήλωσε απώλεια τών παλιών γιά κάποιο λόγο
-
'Φτιαγμένο' Jetta με διάφορα καλούδια, αλλά το καλύτερο...
αυτοκόλλητο κάτω από την πίσω φτερούγα:
'ZBOUTSOM MOTOR CLUB'
-
Καλός βελτιωτικός οίκος αυτός. Συνδυάζει επιδόσεις και άνεση.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλός βελτιωτικός οίκος αυτός. Συνδυάζει επιδόσεις και άνεση....κ φυσικά κ ... 'βόλεμα'
Σημερικό περίεργο στην Λ. Καβάλας.
Είμαι σταματημένος στο φανάρι στο 'ύψος' των ΤΕΙ Αιγάλεω κ ακούω τρελλό φρενάρισμα στο αντίθετο γυρίζω το κεφάλι κ βλέπω ημιφορτηγό με επιβαίνονταις γύφτους όπου η γυναίκα που καθόταν κοντά στην πόρτα του συνοδηγού είναι κρεμασμένη απέξω κ το ένα πόδι κάτω από το αυτοκίνητο
Έγινε πανικός! σταμάτησαν όλοι κ έτρεχαν! αυτή σηκώθηκε μπήκε ξανά μέσα κ φύγανε!
Να υποθέσω ότι από το στρίμωγμα κ την 'τέλεια' κατάσταση στην οποία βρισκόταν το 'ντατσούνι' άνοιξε η πόρτα κ κρεμάστηκε απέξω η γυναίκα ή.....Επόμενο Λ. Αθηνών Λαμιάς 3 γέφυρες!
εκεί που πάμε με 100+ ξαφνικά ακινητοποίηση! ε! ένας αλλάζει λωρίδα, η μηχανή που ερχόταν από πίσω αν κ σε απόσταση τα πέρνει που τόλμησε κάποιος μπροστά της να αλλάξει λωρίδα κ ο αναβάτης γυρίζει δεξιά κ αρχίζει τα μπινελίκια με αποτέλεσμα η μηχανή να έχει πάρει πορεία προς τα σταματημένα κ να πάρει μαζί της τον καθρέπτη από μίa alfa! -
Χθες με τις κάμερες να καταγράφουν την αφαίρεση πινακίδων απο προκλητικά παρκαρισμένα αυτοκίνητα... εμφανίζεται κύριος με διπλοπαρκαρισμενο G Wagen την ώρα της αφαίρεσης και να την λέει στον τροχονόμο..... Που να το βάλω κύριε αστυνόμε δεν το παίρνει κανένα parking γιατί δεν χωράει!!!!!!!.....
Τι λες ρε Καραμήτρο!!!!!! Μήπως πάλι σου φταίει το Kράτος? Δεν ξέρεις ότι η θέση του G Wagen είναι στην Πίνδο!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Που να το βάλω κύριε αστυνόμε δεν το παίρνει κανένα parking γιατί δεν χωράει!!!!!!!.....Αν θέλει, εγώ μπορώ να του πω πού ακριβώς να το βάλει.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
'Φτιαγμένο' Jetta με διάφορα καλούδια, αλλά το καλύτερο...αυτοκόλλητο κάτω από την πίσω φτερούγα:
'ZBOUTSOM MOTOR CLUB'
μου φέρνει κατι από 'ΣΜΠΟΥΤΣΑΜ' .... αυτό εννοεί ο ποιητής???
-
Ναι, αλλά είναι σοβινιστής και χρησιμοποιεί αρσενικό γένος.
-
bmw e36 με body kit γυφτικο , εχει κρεμασει ο τυπος στο πισω προφυλακτιρα κατω απο τις μπουκες δυο πιπιλες , τι να πει κανεις γι αυτα τα ατομα ?
-
bmw e36 με body kit γυφτικο , εχει κρεμασει ο τυπος στο πισω προφυλακτιρα κατω απο τις μπουκες δυο πιπιλες , τι να πει κανεις γι αυτα τα ατομα ?
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!