-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
χθες το βραδυ κατα τις 10 γυρνουσα απο Λαμια και ενω πηγαινα με καμια 110-120 μου κανει προσπεραση ενα πουλμαν......... ο τυπος πηγαινε απλα βολιδα........ανεβασα στα 140 και παλι δεν μπορουσα να τον φτασω.......
απιστευτο
πήρες τηλ το 100???
δεν ηξερα τι να κανω.......και αμα επερνα το 100 θα ειχε νοημα???
αν ήταν σωστοί και κλαιγόσουν ότι πήγε να σε σκοτώσει, θα τον σταμάταγαν πιο κάτω.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
I turn the petalo with no tomorrow!!!!!
Slow the much oil re megale!
Ειναι ενα απο τα αηδιαστικοτερα που εχω διαβασει εδω μεσα....
-
Χτες επιστρέφοντας από τη δουλειά και κατεβαίνοντας Συγγρού με τη μηχανή, μπήκα στον παράδρομο μετά την Πάντειο, για να στρίψω δεξιά στο επόμενο στενό. Εκεί βλέπω μια κοπέλα να έρχεται ανάποδα!!!
Πάω να της πω 'τι κάνεις εκεί?' και μου λέει ότι είναι κλειστός ο δρόμος!!! Προχωράω και τι βλέπω? Μια μπουλντόζα να έχει σκάψει τον δρόμο και μια πινακίδα 3 μόλις μέτρα πριν 'έργα ΕΥΔΑΠ' !!!
Τα ΖΩΑ δεν σκέφτηκαν να βάλουν την πινακίδα στην είσοδο του παράδρομου, οπότε όποιος ταλαίπωρος έμπαινε μέσα, αναγκαζόταν μετά από 100 μέτρα να κάνει αναστροφή, να πάει ανάποδα και να ξαναβγει Συγγρού...
Εγκληματικά πράγματα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χτες επιστρέφοντας από τη δουλειά και κατεβαίνοντας Συγγρού με τη μηχανή, μπήκα στον παράδρομο μετά την Πάντειο, για να στρίψω δεξιά στο επόμενο στενό. Εκεί βλέπω μια κοπέλα να έρχεται ανάποδα!!!Πάω να της πω 'τι κάνεις εκεί?' και μου λέει ότι είναι κλειστός ο δρόμος!!! Προχωράω και τι βλέπω? Μια μπουλντόζα να έχει σκάψει τον δρόμο και μια πινακίδα 3 μόλις μέτρα πριν 'έργα ΕΥΔΑΠ' !!!
Τα ΖΩΑ δεν σκέφτηκαν να βάλουν την πινακίδα στην είσοδο του παράδρομου, οπότε όποιος ταλαίπωρος έμπαινε μέσα, αναγκαζόταν μετά από 100 μέτρα να κάνει αναστροφή, να πάει ανάποδα και να ξαναβγει Συγγρού...
Εγκληματικά πράγματα...
Καλά δε νρτέπεσαι 'μικροεργολάβος' είναι ο άνθρωπος αν δε δείξει το πόσο ... ... είναι πως θα πάρει μεγαλύτερο έργο για να γίνει σιγά σιγά 'μεγαλοεργολάβος'. Αμάν πιά όλοι εδώ μέσα παράξενοι ε παράξενοι
-
Τώρα που είπατε για τεμπέλα............
Όταν κατεβαίνουμε την ΕΟ προς Πειραιά μόλις περνάμε το Περιστέρι που είναι η ταμπέλα που λέει αριστερά κέντρο Αθήνας????? -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
το λεωφορειο ηταν αδειο, προφανως πηγαινε στο αμαξοστασιο στην ανθούσα.
Δεν ξέρετε τη συμβουλή; Μακριά από ταξί που δουλεύει και λεωφορείο που σχολάει!
Υπάρχει και το 'ρητό' που λέει,
μη σου τύχει σκουπιδιάρικο το πρωί και λεωφορείο το βράδι.Και μια ερώτηση. Αυτοκόλητο του φόρουμ που μπορώ να βρώ;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Και μια ερώτηση. Αυτοκόλητο του φόρουμ που μπορώ να βρώ;στείλε pm με τη διεύθυνσή σου στον kouk
έδιτ: ξέχασα να σου πω ότι είναι κακός και δεν τα δίνει έτσι εύκολα... λάθος τόπικ, ΓΙΟΚ αυτοκόλλητο!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Και μια ερώτηση. Αυτοκόλητο του φόρουμ που μπορώ να βρώ;
Quiz:Αν βρεις το αντίστοιχο θέμα, θα βρεις και πως θα πάρεις αυτοκόλλητα!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
I turn the petalo with no tomorrow!!!!!
Slow the much oil re megale!
ώρες ώρες σκέφτομαι ότι μια κινούμενη φωτεινή επιγραφή στο πίσω παρμπρίζ των αυτοκινήτων μας δεν θα ήταν άσχημη ιδέα
μπα ........μαλλον μια τεραστια ανοιχτη παλαμη που θα εμφανιζεται με το πατημα ενος κουμπιου απο τον οδηγο στο πισω παρπριζ θα ειναι πολυ πιο χρησιμη!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ώρες ώρες σκέφτομαι ότι μια κινούμενη φωτεινή επιγραφή στο πίσω παρμπρίζ των αυτοκινήτων μας δεν θα ήταν άσχημη ιδέα
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... %E1#222353
-
μάλλον συνηθησμένο το περιστατικό....
Είμαι σε κάθετο δρόμο της Λ. Καβάλας κ περιμένω τον σηματοδότη να 'πρασινίσει' ώστε να ξεκινήσω!
Ξεκινάω (πάντα με το φλας αναμένο) κ ενώ φτάνω κοντά στο διάζωμα ο πίσω βγαίνει να με περάσει από αριστερά (όπως κ στρίβαμε) κ ταυτόχρονα ένα transit να φάει το κόκκινο στην Λ. Καβάλας προς Ελευσίνα.... αποτέλεσμα χρειάστηκε να ανοιχτώ τρελλά για να αποφύγω κ τους δύο κ το πιο απίστευτό ο 'από πίσω' τύπος μόλις έστριψε διέσχυσε 4 λωρίδες προς τα δεξιά κ έστριψε στο 1ο στενό!
Μα καλά τι ληγμένα πέρνουν πρωϊ πρωι? κ καλά καταλαβαίνω ότι μερικοί είναι γρήγοροι κ είναι αυτοί που σπρώχνουν στις σειρές για να μπουν πρώτοι, αλλά να με περάσει από αριστερά την στιγμή που στρίβω αριστερά για να το κόψει μετά εμπρός μου για να στρίψει δεξιά? κ όλα αυτά σε δρόμο με 4 λωρίδες.... τσ τσ τσ......(όσοι το προλάβατε ως ποστ κάπου αλλού sorrrrry απλά τα μπέρδεψα λίγο σήμερις )
-
Ειναι πλεον σχεδον ανυποφορο να κυκλοφορει κανεις με αυτοκινητο στους δρομους αυτης της πολης. Δυο περιστατικα χτες,
Στη Νεα Σμυρνη ενω πηγαινα με περιπου 20χλμ/ωρα και -αναγκαστικα- ειχα την προσοχη μου στο οδοστρωμα ωστε να αποφυγω τισ λακουβες-κρατηρες που ηταν απανωτες γινεται το εξης: Αυτοκτονικος Παποβιος πεταγεται απο στενο αριστερα μου (ενω εχει ΣΤΟΠ) και μια λακουβα βρισκεται σε σημειο του δρομου (κεντρο κ λιγο δεξια) που αναγκαζομαι να κανω ελιγμο προσ αριστερα για να μην παρω καμια αναρτηση στο χερι. Φυσικα υπερισχυει η προστασια του ανθρωπου με αποτελεσμα να πεσω στη λακουβα και ταυτοχρονα να με βρισει ο παπακιας (δεν φορουσε κρανος) που κινηθηκα ουσιαστικα προς τα πανω του ενω ειχε βγει σχεδον στο μισο δρομο (ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟΠ Ο Μ@Λ@Κ@Σ)
Στη Φιλολαου (γνωστη κατασταση-παρκαρισμενα δεξια αριστερα) 2 παποβιοι κινουνται απο πισω μου. Ξαφνικα και χωρις προειδοποιηση (φλας ισως??) ο ενας ξεκινα να με περνα απο αριστερα. Του κανω χωρο κανοντας λιγο δεξιοτερα στο δρομο (παντα το κανω) και ακουω ενα παρατεταμενο παπο-κορναρισμα. Κοιταω πισω και ο αλλος παπο-οδηγος εχει εξαφανιστει (ολα αυτα σε κλασματα δευτερολεπτου) και με ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ταυτοχρονα με τον αλλο και ξυστα στην πορτα μου και τα παρκαρισμενα. ΦΤΑΙΩ να κατεβω κατω και να τον κουτουλησω? (δεν φορουσαν κρανη)
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ που οι ιδιοι δεν καταλαβαινουν πως δεν χωρουν και οι 2 να περασουν????
ΕΛΕΟΣ -
Ειναι πλεον σχεδον ανυποφορο να κυκλοφορει κανεις με αυτοκινητο στους δρομους αυτης της πολης. Δυο περιστατικα χτες,
Στη Νεα Σμυρνη ενω πηγαινα με περιπου 20χλμ/ωρα και -αναγκαστικα- ειχα την προσοχη μου στο οδοστρωμα ωστε να αποφυγω τισ λακουβες-κρατηρες που ηταν απανωτες γινεται το εξης: Αυτοκτονικος Παποβιος πεταγεται απο στενο αριστερα μου (ενω εχει ΣΤΟΠ) και μια λακουβα βρισκεται σε σημειο του δρομου (κεντρο κ λιγο δεξια) που αναγκαζομαι να κανω ελιγμο προσ αριστερα για να μην παρω καμια αναρτηση στο χερι. Φυσικα υπερισχυει η προστασια του ανθρωπου με αποτελεσμα να πεσω στη λακουβα και ταυτοχρονα να με βρισει ο παπακιας (δεν φορουσε κρανος) που κινηθηκα ουσιαστικα προς τα πανω του ενω ειχε βγει σχεδον στο μισο δρομο (ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟΠ Ο Μ@Λ@Κ@Σ)
Στη Φιλολαου (γνωστη κατασταση-παρκαρισμενα δεξια αριστερα) 2 παποβιοι κινουνται απο πισω μου. Ξαφνικα και χωρις προειδοποιηση (φλας ισως??) ο ενας ξεκινα να με περνα απο αριστερα. Του κανω χωρο κανοντας λιγο δεξιοτερα στο δρομο (παντα το κανω) και ακουω ενα παρατεταμενο παπο-κορναρισμα. Κοιταω πισω και ο αλλος παπο-οδηγος εχει εξαφανιστει (ολα αυτα σε κλασματα δευτερολεπτου) και με ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ταυτοχρονα με τον αλλο και ξυστα στην πορτα μου και τα παρκαρισμενα. ΦΤΑΙΩ να κατεβω κατω και να τον κουτουλησω? (δεν φορουσαν κρανη)
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ που οι ιδιοι δεν καταλαβαινουν πως δεν χωρουν και οι 2 να περασουν????
ΕΛΕΟΣ -
Δυστυχώς τα μηχανάκια όσο ευκολία προσφέρουν άλλο τόσο κίνδυνος είναι κυρίως τα μικρά όπου πολλές φορές οι αναβάτες τους πιστεύουν ότι οι άλλοι θα φοβηθούν κ θα κόψουν για να μην τους χτυπήσουν..... οι ίδιοι κυκλοφορούν δίχως αύριο
Σκηνικό στην Πάτρα... οδηγεί φίλος κ ανεβαίνουν σβέλτα μία ανηφόρα, ξαφνικά ανάποδα από μονόδρομο πετάγεται vespa ΄κ μπαίνει ανάποδα στον μονόδρομο που κινούμαστε! έτσι σφηνόνουν τα πράγματα που κουβάλαγε στα πόδια ενός πεζού (στον δρόμο κ αυτός) κ στον προφυλακτήρα του φίλου χωρίς να κάνει ζημιά ευτυχώς (άβαφτος!)
Κ φυσικά τρώμε κ βρίσιμο γιατί η απάντηση του εν λόγο 'κυρίου' ήταν 'αν εγώ είμαι τρελλός κ πάω ανάποδα θα με σκοτώσετε...?'
Κ η απάντηση του φίλου ήταν 'αν εγώ είμαι ποιό τρελλός από εσένα ποιός θα γλυτώσει???' ε! έφυγε μετά από αυτό χειρονομώντας.....Επίσης χθεσινό σκηνικό... περιμένουμε σε στοπ για να περάσουμε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.
Ξεκινάει το acc(i)dent μπροστά κ ενώ περνάει απένταντι κ βλέπω ότι προλαβαίνω κ εγώ, μόλις διασχύζω τον μισό δρόμο ο τύπος με το accent βάζει όπισθεν κ κατά πάνω μου ενώ βέβαια το πίσω μέρος μου εμποδίζει!
Κόρνες κακό, σταματάει ίσα ίσα κ τι λέει? μετά τα βρισίδια βέβαια ότι αυτό που είδε δεν ήταν θέση κ θέλει να βγει με όπισθεν στον κεντρικό!Του τι ρίχνεις μετά ή δεν του τι ρίχνεις?
Για την ιστορία κ μόνο καβάλησε το πεζοδρόμιο κ πέρασα..... -
αν εγώ είμαι τρελλός κ πάω ανάποδα θα με σκοτώσετε...?
Πώς λέμε στα ελληνικά το αγγλικό 'remove from the gene pool?'
-
Πριν απο 5' λεπτα εξω απο το γραφειο μου στους Δελφους. Μουσικη βλαχοτεκνο στο φουλ, ΤΟΥΟΤΑ διπλοκαμπινο (ή οπως αλλιως τα λενε), σχεδον χωρις λαστιχα (τοσο χαμηλου προφιλ που η ζαντα σχεδον 'εβρισκε' στην άσφαλτο), με καροτσα φισκα στην πατατα , κολλημενο στην κινηση στο στενο δρομακι. Σηκωσε ολη τη γειτονια στο ποδι. Ισα που ελεγα οτι τουλαχιστον μακρια απο την Αθηνα εχεις την ησυχια σου. Αθανατοι Ελληνες...
-
- Συγχαρητήρια στον κύριο με το Μαύρο Hummer που προσπαθούσε να περάσει χθες σε στενό με διπλοπαρκαρισμένα ... πήρε κάτι καθρεφτάκια έξυσε κανά δυο και μετά φράκαρε....... Κάλα τόσο μυαλό χρειάζεται ρε κάφρε που πας και μπαίνεις?
Προς την εταιρεία που εισάγει τα Hummer στην Ελλάδα:
Σας παρακαλώ βάλτε στα ντουλαπάκια ένα χάρτη με τους δρόμους που περνάνε τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ για να ξέρουν οι ιδιοκτήτες μπου μπορούν να κυκλοφορούν, στα άλλα δεν χωράνε!!!!!
τι να κάνουμε δηλαδή?- Την Τρίτη με την βροχή καινούργια Alfa 147 είχε τον πίσω καθαριστήρα σε εσφαλμένη λειτουργία και αντί για το πίσω τζάμι του σκούπιζε την λαμαρίνα του πορτμπαγκαζ και την πίσω πινακίδα!!!!!
-
Τον τσίμπησε κανείς παθών; Hummer που του χρειάζεται στο ξερό του...
-
Aυτό με εντυπωσίασε!
Στην Αθηνών-Πατρών σήμερα το πρωϊ στο ύψος του Διακοπτού, αστυνομικό σταμάτησε αυτοκίνητο με σχάρα κ φορτωμένο πλυντήριο κ έβγαλαν μπλοκάκι για κλήσεις (ο ένας) ενώ ο άλλος έβγαλε μεζούρα (ή μετροταινία αν προτιμάτε) κ μέτραγε το ακριβές ύψος για να βεβαιώσουν παράβαση ότι το μεταφερόμενο φορτίο ξεπερνά το νόμιμο μέγιστο ύψος
Μπράβο! σταμάτησαν να γράφουν μόνο για ταχύτητα?
Θα αρχίσουν κ κάτι χρήσιμο όπως το τι φορτώνει ο καθένας στο αυτοκίνητο του, σε τι κατάσταση είναι το όχημα? τα ελαστικά του? τα φώτα του κλπ κλπ.... για να δούμε!Επίσης το 'μενού' της ημέρες είχε μία μπετονιέρα να το κόβει στην 'ψύχρα' κ να καβαλάει την διαχωριστική νυσίδα στην Λ. Ηρακλείου για να κάνει επιτόπου (που χώρεσε από τον προφυλακτήρα μου θαύμα ήταν), κ αμέσως μετά (στο φανάρι δεξιά για Λ. Καποδηστρίου) ενώ άνοιξα την τροχιά μου στρίβωντας δεξιά για να επιστρέψω στους πεζούς (έχουν πράσινο ενώ εμείς πορτοκαλί που αναβοσβήνει) να περάσουν απέναντι ένα samurai ντυμένο με 'σίδερα' κ ένα ασημί C3 αποφάσισαν ότι είναι καλή ευκαιρία να με περάσουν από δεξιά κ φυσικά να κινδυνεύσουν να χτυπήσουν τους πεζούς....
Αυτό με εκνεύρισε βέβαια (το να αφήσουν εκτεθιμένους τους πεζούς) κ έτσι τους ακολούθησα 'στενά' διαπιστώνοντας ότι κ στην συνέχεια ήταν άκρως επικίνδυνοι.... οπότε τους άφησα να 'μαλώνουν' μεταξύ τους κ έφυγα χαρίζοντας τους κ ένα θέαμα υπερστροφής του GSA (είμαι απαράδεκτος αλλά δεν άντεξα να τους βλέπω να μην μπορούν να στρίψουν ενώ πριν....)Αυτά από την πρωϊνή εξόρμηση!
-
Μα ποιο ειναι τωρα εσενα το προβλημα σου; Το οτι καβαλησε μια ψωρονησιδουλα; Ελα μωρε τωρα, λεπτομερειες!!!
Αφου ΔΕΝ προκαλεσε καποια συγκρουση και ΔΕΝ προκαλεσε κανενα τρυματισμο...ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
Ειμαι σιγουρος οτι ελεγξε απο δεξια του να δει αν ερχεται αλλο αυτοκινητο.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!