-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μια τετοια αεροτομη λεω να βαλω και εγω
Πατωντας πανω στην φωτο ανοιγει σε μεγαλη αναλυση,ειναι απαραιτητο για να δειτε τα δυο φωτα που ειναι κατω απο την αεροτομη ,F-16 και καλα .το αυτοκολλητάκι στην τάπα της βενζίνης, όλα τα λεφτά
(τι διάολο, τέτοιο εργαλείο, πρέπει να κάνει και γρήγορο pit-stop ) -
Tα φωτάκια αλλά F-16 είναι όλα τα λεφτά! Ίσως η πιο άσχημη αεροτομή που έχω δει ποτε μου!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Tα φωτάκια αλλά F-16 είναι όλα τα λεφτά! Ίσως η πιο άσχημη αεροτομή που έχω δει ποτε μου!Που να έβλεπες το 205 που είδα στην Καλλιθέα αν δεν κάνω λάθος μεγέθους ουράς φάλαινας στην ίδια θέση και μπλε φωτάκια στις ασφάλειες στις πόρτες!!!! Βέβαια εκείνη ήταν άσπρη για να ταιριάζει με το χρώμα του αυτοκινήτου και δεν είχε φώτα όπως αυτή.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πατωντας πανω στην φωτο ανοιγει σε μεγαλη αναλυση,ειναι απαραιτητο για να δειτε τα δυο φωτα που ειναι κατω απο την αεροτομη ,F-16 και καλα .το αυτοκολλητάκι στην τάπα της βενζίνης, όλα τα λεφτά
(τι διάολο, τέτοιο εργαλείο, πρέπει να κάνει και γρήγορο pit-stop )Είμαι περίεργος να μάθω, δεν καταλαβαίνουν ότι γίνονται περίγελος με όλα αυτά που φορτώνουν τα αυτοκίνητά τους...;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είμαι περίεργος να μάθω, δεν καταλαβαίνουν ότι γίνονται περίγελος με όλα αυτά που φορτώνουν τα αυτοκίνητά τους...;ας με συγχωρέσουν οι τυχόν κάτοχοι, αλλά το συγκεκριμένο είναι περίγελος από τη μάνα του
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
(τι διάολο, τέτοιο εργαλείο, πρέπει να κάνει και γρήγορο pit-stop )Είμαι περίεργος να μάθω, δεν καταλαβαίνουν ότι γίνονται περίγελος με όλα αυτά που φορτώνουν τα αυτοκίνητά τους...;
εγω ειδα χθες στην Αλιμου ATOS μαυρο με φυμε τζαμια αεροτομη [σαν και αυτη της φωτο] η οποια ηταν επανω σε μια αλλη που ηδη υπηρχε σαν προεκταση του ''ουρανου'' προς τα πισω.
ζαντολαστιχο φαρδυ χαμηλοπροφιλο και ενα τεραστιο πισω σποιλερ που ''σερνοταν'' στην ασφαλτο με σιτες και τεραστια μπουκα.
τωρα βεβαια δεν ξερω αν εκανε περισσοτερο θορυβο η μπουκα ή τα τεραστια sub που οπου περναγε ετρεμαν τα παντα .........για το μυαλο [ποιο ειπες;;;;;;] του οδηγου ενος τετοιου αυτοκινητου τι θα ειχε να πει κανεις αραγε;;;;;;
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
για το μυαλο [ποιο ειπες;;;;;;] του οδηγου ενος τετοιου αυτοκινητου τι θα ειχε να πει κανεις αραγε;;;;;;
Και να έλεγες, τι θα καταλάβαινε?!!!
-
σχετικά με τα καγκουρο-mobil που βλέπουμε στους δρόμους, είμαι περίεργος πότε θα γίνουν μόδα κι εδώ οι αναρτήσεις που κάνουν το 'εργαλείο' να χοροπηδάει, όπως στο αμέρικα. Έχει να πέσει μεγάλο γέλιο
(και μεγάλη αγοραπωλησία οικοπέδων, σε περίπτωση που πάρει μόνο του μπρος το σύστημα σε καμιά στροφή.... ντόινγκ-ντόινγκ-ωχ-μάνα-μου-τι-το-θελα-ΜΠΟΥΜ! )
-
σχετικά με τα καγκουρο-mobil που βλέπουμε στους δρόμους, είμαι περίεργος πότε θα γίνουν μόδα κι εδώ οι αναρτήσεις που κάνουν το 'εργαλείο' να χοροπηδάει, όπως στο αμέρικα. Έχει να πέσει μεγάλο γέλιο(και μεγάλη αγοραπωλησία οικοπέδων, σε περίπτωση που πάρει μόνο του μπρος το σύστημα σε καμιά στροφή.... ντόινγκ-ντόινγκ-ωχ-μάνα-μου-τι-το-θελα-ΜΠΟΥΜ! )
Ναι Σπύρο και να παίζει κατα τα αμερικάνικα πρότυπα ραπ μουσική αλλά στην ελληνική έκδοση των Goin Through 'Ποσό μαλ@κας είσαι...'...εάν το γνωρίζετε και να ταρακονιούνται αβέρτα με το mobil...
-
**ντόινγκ-ντόινγκ-ωχ-μάνα-μου-τι-το-θελα-ΜΠΟΥΜ! ** )ΧΑΧΑΧΑΧΑ όλα τα λ7!!!!! ΧΑΧΑΧΧΑ
-
ειδα opel manta με φλογες αυτοκολιτα στις πορτες και αεροτομη αλουμινιου σαν το εβο στο 2fast 2furious , χιουνταη μαυρο με αεραγογο απο ιμπρεζα , αυτοκολιτα tribal στις πορτες και αεροτομι αλουμινιου, για πολυ γυφτια μιλαμε
-
Σε νυχτερινη εξοδο μου χθες εδω στην Αγγλια ειδα μια λιμο μαυρη με κιτρινες βουλες
Επισης χθες καθως γυριζα απο το πανεπιστημιο ειδα ενα τυπο με μια ανακατασκευασμενη ή μαλλον τροποποιημενη μηχανη. Το τιμονι το ειχε μεταφερει πισω απο το ντεποζιτο και αυτος καθοταν σε μπακετ Επισης πισω απο το καθισμα του ειχε και αλλο μπακετ και τελος αλλα τρια μπακετ σε σειρα το ενα διπλα στο αλλο . Φυσικα η μηχανη ητανε τρικυκλη και ειχε μαλιστα και δυο εξατμισεις πισω οπως και οι νταλικες.
Α ξεχασα να πω οτι δε φορουσε κρανος
Απο την εκπληξη μου ουτε να τρβηξω μια φωτο με το κινητο δε προλαβα
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Απο την εκπληξη μου ουτε να τρβηξω μια φωτο με το κινητο δε προλαβαΛάθη αυτά, σοβαρά λάθη...
-
(τι διάολο, τέτοιο εργαλείο, πρέπει να κάνει και γρήγορο pit-stop )Γι' αυτό λές να είναι και πεντάθυρο για ν' αλλάζουν οι μηχανικοί γρήγορα την πίσω ανάρτηση από μέσα;
-
Πρεπει να το δειτε βραδυ ,ΑΠΟΘΕΩΣΗ .Δεν σας λεω τιποτα αλλο .Τωρα που ξερω που μενει ο τυπας θα την στησω βραδυ να βγαλω φωτογραφια για να δειτε και τα κοκκινα φωτακια(ολοι οι συνειρμοι ......ελευθερα).
Η αεροτομη αυτη ειναι τοσο φαρδια που αν εισαι σε πεζοδρομιο και περασει απο μπροστα σου κινδυνευεις να σου κανει κοντρα ξυρισμα -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Tα φωτάκια αλλά F-16 είναι όλα τα λεφτά! Ίσως η πιο άσχημη αεροτομή που έχω δει ποτε μου!Πραγματικά πρέπει να είναι η πιο άσχημη που υπάρχει!!
Η πιο 'χρήσιμη' όμως που έχω δει είναι σε ένα λευκό (kagour)ΑΤΟS, η οποία ήταν τοποθετημένη κάτω από το πίσω τζάμι .
Πέρα από ευκολότερο άνοιγμα του χώρου αποσκευών δεν μπόρεσα να καταλάβω τι άλλο μπορέι να προσφέρει.... -
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Tα φωτάκια αλλά F-16 είναι όλα τα λεφτά! Ίσως η πιο άσχημη αεροτομή που έχω δει ποτε μου!
Πραγματικά πρέπει να είναι η πιο άσχημη που υπάρχει!!
Η πιο 'χρήσιμη' όμως που έχω δει είναι σε ένα λευκό (kagour)ΑΤΟS, η οποία ήταν τοποθετημένη κάτω από το πίσω τζάμι .
Πέρα από ευκολότερο άνοιγμα του χώρου αποσκευών δεν μπόρεσα να καταλάβω τι άλλο μπορέι να προσφέρει....Γύρω στα 100 κιλά κάθετης δύναμης μετά τα 200+ στις ανοιχτές καμπές
-
Πέρα από ευκολότερο άνοιγμα του χώρου αποσκευών δεν μπόρεσα να καταλάβω τι άλλο μπορέι να προσφέρει....ακουμπιστήρι για ποτά και σουβλάκια σε υπαίθριο πικνίκ (patent pending)
τα καρό τραπεζομάντιλα είναι ντεμοντέ πλεόν -
Πραγματικά πρέπει να είναι η πιο άσχημη που υπάρχει!!
Πέρα από ευκολότερο άνοιγμα του χώρου αποσκευών δεν μπόρεσα να καταλάβω τι άλλο μπορέι να προσφέρει....Γιατί, όλες οι άλλες τι προσφέρουν; Μήπως προσφέρουν αεροδυναμικό κράτημα;
Από τις πιο άθλιες '''βελτιώσεις'''...
-
Πέρα από ευκολότερο άνοιγμα του χώρου αποσκευών δεν μπόρεσα να καταλάβω τι άλλο μπορέι να προσφέρει....ακουμπιστήρι για ποτά και σουβλάκια σε υπαίθριο πικνίκ (patent pending)
τα καρό τραπεζομάντιλα είναι ντεμοντέ πλεόνΝα συμπληρωσω : σιδερωστρα!!! απλωστρα ρουχων!!για να απλωνεις τραχανα
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!