-
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
salome
ακριβως και εγω αυτα σκεφτομουνα, αλλα δεν ηθελα να συνεχισω πανω σε αυτο!Ηδη καυτιριασα τον πατερα/συγγενεις που κλαιγανε αντι να χαιρονται που κανανε ενα παιδι!Ντροπη τους αλλη μια φορα!Και ντροπη που κατηγορουν τον γιατρο χωρις να εχει εκφραστει καποια επιτροπη απο ειδικους πανω στην υποθετικη του ευθυνη!Πως φαινεται η διαφορα μεταξυ της χωρας που μενω και της Ανατολιας/μπανανιας!
ΣπυροςΔεν είναι όλοι έτσι, φίλε Σπύρο. Ούτε εδώ, ούτε εκεί.
-
Ειμαστε ΟΤ αλλα μερικες εξηγησεις για το εδω και την μπανανια!
Εδω. Αν εχεις κατι που νομιζεις οτι εχει γινει λαθος, το καταγγελεις στο ειδικο τμημα της Νομαρχιας!ΑΝ δεν ειναι κατι χοντρο λαθος, που το καταγγελενει το ιδιο το νοσοκομειο/κλινικη στην ιδια επιτροπη!!Δηλ αυταπαγγελτα!Και αυτο για να ξεκαθαριστουν οι ευθυνες και να γινουν οι προβλεπτομενες επιπτωσεις και το κυριωτερο να ξεκαθαριστει ποιος ειχε λαθος και ποιος ΟΧΙ!ΚΑΙ να μην επαναληφτει στο μελλον το ιδιο λαθος!
Αυτες τις αυτοκαταγγελειες τις κανει και η αστυνομια, αν νομιζουν οτι κατι δεν κανανε καλα η δεν κανανε ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ να γινει σε μια περιπτωση!Δηλαδη δεν κανανε καλα την δουλεια τους!
Σχεδον 10 αστυνομικοι χανουν την δουλεια τους καθε χρονο απο αυτες τις καταγγελειες και περιπου 2-3 γιατρους χανουν το διπλωμα τους μονιμα η για ενα χρονικο διαστημα!
Πριν να εκφερει την γνωμη της αυτη η επιτροπη, δεν μπορει κανενας να κατηγορισει τον εξεταζομενο!
Μπανανια.????????????????????
Ολοι καταδικαζουν ολους αναλογα με το δικο τους συμφερον?
Σπυρος -
3esases to kalutero:
Kai telika an e3airesoume to kra3imo pote den thn plhrwnei o upeu8unos... -
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
Ειμαστε ΟΤ αλλα μερικες εξηγησεις για το εδω και την μπανανια!
.....
Μπανανια.????????????????????
Ολοι καταδικαζουν ολους αναλογα με το δικο τους συμφερον?
ΣπυροςΑν εννοείς την Ελλάδα, το μόνο πρόβλημα πιστεύω ότι είναι ότι αναλωνόμαστε σε συζητήσεις, σήμερα ίσως στα φόρουμ, μέχρι χθες στα καφενεία - και μετά γυρίζουμε σπίτι μας, σίγουροι ότι κάναμε το καθήκον μας κι εξανιστάμεθα που δεν έκανε κανένας τίποτα. Νόμοι υπάρχουν κι όποιος αποφασίσει να βρει άκρη ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ.
Ηλίας -
[quote='alfasudΕδω. Αν εχεις κατι που νομιζεις οτι εχει γινει λαθος, το καταγγελεις στο ειδικο τμημα της Νομαρχιας!ΑΝ δεν ειναι κατι χοντρο λαθος, που το καταγγελενει το ιδιο το νοσοκομειο/κλινικη στην ιδια επιτροπη!!Δηλ αυταπαγγελτα!Και αυτο για να ξεκαθαριστουν οι ευθυνες και να γινουν οι προβλεπτομενες επιπτωσεις και το κυριωτερο να ξεκαθαριστει ποιος ειχε λαθος και ποιος ΟΧΙ!ΚΑΙ να μην επαναληφτει στο μελλον το ιδιο λαθος!
Αυτες τις αυτοκαταγγελειες τις κανει και η αστυνομια, αν νομιζουν οτι κατι δεν κανανε καλα η δεν κανανε ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ να γινει σε μια περιπτωση!Δηλαδη δεν κανανε καλα την δουλεια τους!
[/quote]Και στη Ελλάδα έτσι γίνεται:κάθε άσχετος πονεμένος το παίζει γνώστης της ιατρικής,φωνάζει 5-6 κανάλια,ωρίεται για την ασχετοσύνη και την αδιαφορία του γιατρού,ανοίγουμε μερικά παράθυρα,κρεμάμε τον γιατρό με συνοπτικές διαδικασίες και αυτό ήταν!Next please!
Φυσικά η δίκη γίνεται από ειδικευμένους ιατρούς/οδηγούς/πολιτικούς/δικηγόρους/ελικοπτερολόγους/ατυχηματολόγους/τραγωδιολόγους δημοσιογράφους,κατά προτίμηση έγκυρους και έγκριτους.Και με την ανοχή όλων εμάς που δεν τους λιντσάρουμε...
Τέλος πάντων,έχουμε ξεφύγει απ' το παρόν θέμα,μάλλον πρέπει να σταματήσουμε και ίσως να ανοιχτεί κάποιο νέο.
-
Και για να επανέλθουμε στο θέμα.
Χτές είδα peugeot 206 με τα δεκάδες αυτοκόλλητα την πόρτα του οδηγού με το τι έχει βάλει ο τύπος επάνω (υποτίθεται ) δηλαδή bilstein, ferodo, pioneer κλπ. Το πιο ωραίο ήταν original αυτοκόλλητο στη πίσω πόρτα
STI Λέτε να ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε
-
Πόσο κάφροι είναι μερικοί;;;
Σήμερα στη Βεΐκου είδα Peugeot 205 που στο πίσω τζάμι είχε αυτοκόλλητο γνωστου χαρτιού υγείας στο χώρο του αυτοκινηήτου που έγραφε 'Street racing is not a crime.' -
Μετά από πάρα πολύ καιρό λόγω εξαιρετικά έκτακτης ανάγκης έκανα με το αυτοκίνητο 450 χιλιόμετρα στην Εθνική μέσα σε μια μέρα αφού δεν υπήρχε άλλη λύση...
Σε λίγο πάω για ύπνο γιατί ακόμα βουίζουν τα αυτιά μου!
Έχω πολύ καιρό να κάνω τόσα χιλιόμετρα –ως οδηγός- εκτός Αττικής..
Οπότε σε μια μέρα είδα :
1)αρκετούς ηλίθιους να ανάβουν φώτα ενώ εγώ είμαι δεξιά και αριστερά μου υπάρχουν 2 και 3 λωρίδες
2)αρκετούς ηλίθιους να προσπερνάνε από δεξιά.
3)Λεωφορεία και νταλίκες να με περνάνε πηγαίνοντας σίγουρα με 120
4)Βλάκες να διασχίζουν κάθετα την εθνική για να περάσουν απέναντι (με το αυτοκίνητο τους)
5)Βλάκας μπάτσος που μπήκε μέσα στην Εθνική για να με σταματήσει και δεν ξέρω τι είδε (εμένα?το αυτοκίνητο?) και μετά μου κάνει νόημα να φύγω...
6)Αρκετούς ανεγκέφαλους που ενώ έχουν δίκιο και θέλουν να τρέξουν αριστερά κολλάνε στον άλλο βλάκα που πάει αργά, στους 10 πόντους και περιμένουν να αλλάξει λωρίδα.
7)Εθνική οδό της ντροπής από λακκούβες και έλλειψη φωτισμού (εκτός των άλλων βέβαια)και αρκετά άλλα που ξεχνάω!
-
εγω ειδα nissan primera με αεροτομη απο Impreza kai πισω να γραφει : WRX STI ενω στα πλαγια : twin cam !
ο τυπος το ειχε παρκαρει πανω σε γωνια και το αμαξι ηταν πλαγια
α , ειχε και σχαρα στην οροφη -
Αν σας πω τι είδα απόψε... Την πρώτη Χ5 με λασπωμένα ζαντολάστιχα και μαρσπιέδες!
-
ειδα τις τελευταιες μερες
subaru 600 με αυτοκολητο 'Οταν μεγαλωσω θα γινω impreza'
και
peugeot 307 με αυτοκολητο 'Ας ειναι καλα ο μπαμπακας μου' -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Μετά από πάρα πολύ καιρό λόγω εξαιρετικά έκτακτης ανάγκης έκανα με το αυτοκίνητο 450 χιλιόμετρα στην Εθνική μέσα σε μια μέρα αφού δεν υπήρχε άλλη λύση...Σε λίγο πάω για ύπνο γιατί ακόμα βουίζουν τα αυτιά μου!
Οπότε σε μια μέρα είδα :
1)αρκετούς ηλίθιους να ανάβουν φώτα ενώ εγώ είμαι δεξιά και αριστερά μου υπάρχουν 2 και 3 λωρίδες
4)Βλάκες να διασχίζουν κάθετα την εθνική για να περάσουν απέναντι (με το αυτοκίνητο τους)
5)Βλάκας μπάτσος που μπήκε μέσα στην Εθνική για να με σταματήσει και δεν ξέρω τι είδε (εμένα?το αυτοκίνητο?) και μετά μου κάνει νόημα να φύγω...
6)Αρκετούς ανεγκέφαλους που ενώ έχουν δίκιο και θέλουν να τρέξουν αριστερά κολλάνε στον άλλο βλάκα που πάει αργά, στους 10 πόντους και περιμένουν να αλλάξει λωρίδα.
7)Εθνική οδό της ντροπής από λακκούβες και έλλειψη φωτισμού (εκτός των άλλων βέβαια)και αρκετά άλλα που ξεχνάω!
WELCOME TO THE REAL WORLD!!! Μαλλον πρεπει να βγαινεις πιο συχνα .Δυστηχως αυτη ειναι η κατασταση .
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ειδα τις τελευταιες μερεςsubaru 600 με αυτοκολητο 'Οταν μεγαλωσω θα γινω impreza'
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μετά από πάρα πολύ καιρό λόγω εξαιρετικά έκτακτης ανάγκης έκανα με το αυτοκίνητο 450 χιλιόμετρα στην Εθνική μέσα σε μια μέρα αφού δεν υπήρχε άλλη λύση...
Σε λίγο πάω για ύπνο γιατί ακόμα βουίζουν τα αυτιά μου!
Οπότε σε μια μέρα είδα :
WELCOME TO THE REAL WORLD!!! Μαλλον πρεπει να βγαινεις πιο συχνα .Δυστηχως αυτη ειναι η κατασταση .
Μπα! Να μου λείπει!
Ξέχασα και τον τύπο που είχε κόψει την καρότσα ενός αρχαίου αγροτικού και την είχε σαν ρυμουλκούμενο σε άλλο αυτοκίνητο
-
Προχθες το βραδυ στη Ακαδημιας:
Οδηγω στη μεσαια και βλεπω ενα αμαξι απο τη δεξια να βγαζει αριστερο φλας και να κανει αναστροφη . Πηγε μερικα μετρα αναποδα στην αριστερη λωριδα και εστριψε στο στενο που τον ενδιεφερε (και προφανως ειχε περασει χωρις να το δει).
Αυτα -
Ο χρήστης johnnyka έγραψε:
Προχθες το βραδυ στη Ακαδημιας:
Οδηγω στη μεσαια και βλεπω ενα αμαξι απο τη δεξια να βγαζει αριστερο φλας και να κανει αναστροφη . Πηγε μερικα μετρα αναποδα στην αριστερη λωριδα και εστριψε στο στενο που τον ενδιεφερε (και προφανως ειχε περασει χωρις να το δει).
Αυτα'Όπου δεν υπάρχει δρόμος τον δημιουργείς.'
(Ποιος το είχε πει άραγε αυτό; )
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αν σας πω τι είδα απόψε... Την πρώτη Χ5 με λασπωμένα ζαντολάστιχα και μαρσπιέδες!Ακουσα εναν κροτο λετε να γκρεμιστηκε κανενας φουρνος;
-
Αν σας πω τι είδα απόψε... Την πρώτη Χ5 με λασπωμένα ζαντολάστιχα και μαρσπιέδες!Mπααα Νικόλα θα είναι από τις βροχές που έριξε πρόσφατα...σκόνη και βροχή = λάσπη εν Αθήναις...
-
Την Παρασκευή καθώς οδηγούσα στον Μ4 (Αγγλία) έχει γίνει μια απίστευτη ουρά στην δεξιά λωρίδα (η γρήγορη), εγώ είμαι στην μεσαία. Σιγά σιγά φτάνω στο πρώτο αμάξι που έφταιγε για την ουρά. Το κάνω νόημα με το χέρι ότι εμποδίζει την κυκλοφορία και η απάντηση του οδηγού σε άπταιστα Ελληνικά:...
- Τι θέλεις ρε μαλάκα Άγγλε; Εγώ εδώ γουστάρω να οδηγάω!
Με έπιασαν τα γέλια!! Και του φωνάζω: Καλά πας! Καλά πας!!
Με τα από μισό μίλι τον σταμάτησε ένα μπατσικό... Πως φαίνεται ο Έλληνας..
- Τι θέλεις ρε μαλάκα Άγγλε; Εγώ εδώ γουστάρω να οδηγάω!
-
Αν σας πω τι είδα απόψε... Την πρώτη Χ5 με λασπωμένα ζαντολάστιχα και μαρσπιέδες!Μην ανησυχής λογο της βροχής ηταν...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!