-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Γιατί, δεν έχεις δει οδηγό (γένους αρσενικού) να οδηγεί διαβάζοντας εφημερίδα πάνω στο τιμόνι εν κινήσει;Έχω δει, αλλά να είναι κινούμενος μέσα σε κίνηση (δηλ.max ταχύτητα 20χλμ). Και για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις:Mε το προηγούμενο σχόλιό μου δεν εννοώ ότι οι άνδρες οδηγούν καλύτερα
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Έχετε δει οδηγό (γένους θηλυκού) να οδηγεί και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να βάζει μάσκαρα; (έτσι νομίζω το λένε)Χθές είδα μια!!! (καλήηηηηη )
Στην Μεσογείων.Εν κινήσει. Στο ένα χέρι το καθρεπτάκι, στο άλλο το την σπάτουλα και το αυτοκίνητο στον αυτόματο!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Παιζει να ηταν μαλακας
(απλα πραγματα)κι εμένα αυτό είναι το πρώτο που μου περασε από το μυαλό
Σπύρος
-
Aνήκει στην κατηγορία των εξαιρετικά βιαστικών που βλέπω καθημερινά στους δρόμους...
Μόνο που αυτού του κόστισε λίγο ακριβά η βιασύνη...ευτυχώς μόνο υλικά!Θα ήθελα να δω όταν είδε τι έκανε πως θα αντέδρασε...μάλλον θα χαρακτήρισε τον εαυτό του με την παραπάνω 'ύβρη'...
-
Σιγα μην το κανε για πρωτη φορα! Παντα με τους αλλους τα βαζουν αυτοι, ποτε με τον εαυτο τους. Με την αδικη τη μοιρα τους και το ανευθυνο κρατος (που βαζει μπαρες για τρενα)
-
μαλλον πανικοβλητος δεν ηξερε τι επρεπε να πατησει φρενο ή γκαζι και τελικα επελεξε το δευτερο.......και οποιον παρει ο χαρος!!!!
-
Σήμερα κατά τις 5:30, στην διασταύρωση Βασ. Όλγας με Βούλγαρη στην Θεσσαλονίκη (λίγο πάνω από την νομαρχία).
Είμαι με τα πόδια και περιμένω να ανάψει το πράσινο για να περάσω την Βασ. Όλγας. Εκείνη τη στιγμή έρχεται ένα αστικό (το 4 - Κοιμητήρια) από τα μονά, αλλά τα μεγάλα μονά και βγάζει δεξί φλας για να στρίψει Βούλγαρη. Η στροφή αυτή έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
- Είναι 90 μοιρών.
- Η άσφαλτος είναι πιο λεία από τον καθρέφτη του μπάνιου μου.
- Η κλίση είναι ελαφρώς ανάποδη.
Αυτό σημαίνει ότι εγώ με το Peugeot στα 35-40 το αισθάνομαι να υποστρέφει αρκετά. Στα 45 περίπου που το δοκίμασα μία φορά (έχει πολύ καλή ορατότητα για πεζούς...) το 206 κυνηγούσε το πεζοδρόμιο με τέτοια μανία που δεν το πίστευα...
Ο οδηγός λοιπόν του λεωφορείου έρχεται όπως είναι με φόρα από την (κατηφορική) Βασ. Όλγας και με τουλάχιστον 30, παίρνει την στροφή...
Οι πίσω ρόδες του λεωφορείου σπινάρουν , η ουρά κουνιέται ελαφρώς (αλλά μόνο ελαφρώς... ευτυχώς ) και ο τύπος συνεχίζει ακάθεκτος...Παντιλίκια με λεωφορείο στην πόλη, πρώτη φορά βλέπω... Ευτυχώς το λεωφορείο πρέπει να ήταν άδειο (η γραμμή είναι η 4- Κοιμητήρια και συνήθως είναι 'νεκρή'... ). Μάλλον η ίδια νέκρα υπάρχει και στο μυαλό του οδηγού του...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Παντιλίκια με λεωφορείο στην πόλη, πρώτη φορά βλέπω... Ευτυχώς το λεωφορείο πρέπει να ήταν άδειο (η γραμμή είναι η 4- Κοιμητήρια και συνήθως είναι 'νεκρή'... ). Μάλλον η ίδια νέκρα υπάρχει και στο μυαλό του οδηγού του...
Δηλαδή περίμενες η γραμμή που πάει κοιμητήρια να ναι και 'ζωντανή';
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Παντιλίκια με λεωφορείο στην πόλη, πρώτη φορά βλέπω... Ευτυχώς το λεωφορείο πρέπει να ήταν άδειο (η γραμμή είναι η 4- Κοιμητήρια και συνήθως είναι 'νεκρή'... ). Μάλλον η ίδια νέκρα υπάρχει και στο μυαλό του οδηγού του...
Δηλαδή περίμενες η γραμμή που πάει κοιμητήρια να ναι και 'ζωντανή';
Προσπάθησε πάντως ο οδηγός να την ζωντανέψει... Δεόντως...
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
μαλλον πανικοβλητος δεν ηξερε τι επρεπε να πατησει φρενο ή γκαζι και τελικα επελεξε το δευτερο.......και οποιον παρει ο χαρος!!!!οχι δεν εγινε ετσι!
Ο τυπος ειχε σταματησει στο φαναρι και οταν ακουσε τα καμπανακια και τις μπαρες να κατεβαινουν ξεκινησε και τη χτυπησε!!! -
Το εβλεπα μικρος αλλα τωρα μου ηρθε ξαφνικα και ειπα να το γραψω!
Μια παλια bmw του 80-85 οπου ο τυπος ειχα βαλει μπροστα στη μασκα κατι κοκκινα φωτακια (σαν αυτα που εχουν συνηθως τα φαρμακεια και σχηματιζουν μυνηματα) τα οποια πηγαιναν περα δωθε σε διευθυνση παραλληλη του δρομου...
Τα κοκκινα φωτακια που ειχε μπροστα ο ΚΙΤ τα θυμαστε; Ε αυτα! -
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Γιατί, δεν έχεις δει οδηγό (γένους αρσενικού) να οδηγεί διαβάζοντας εφημερίδα πάνω στο τιμόνι εν κινήσει;
Έχω δει, αλλά να είναι κινούμενος μέσα σε κίνηση (δηλ.max ταχύτητα 20χλμ). Και για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις:Mε το προηγούμενο σχόλιό μου δεν εννοώ ότι οι άνδρες οδηγούν καλύτερα
Έχω δει έναν τύπο με scenic (νομίζω) στην εγνατία,στο κομμάτι Ξάνθη-Αλέξπολη να διαβάζει εφημερίδα κινούμενος με 130-140!
Ok,ο δρόμος είναι μια απέραντη,βαρετή ευθεία και με λίγη κίνηση,αλλά....έλεος!!! -
Προσοχή κίνδυνος!!!!!
Τις τελευταίες μέρες που πηγαινοφέρνω τον μικρό στο προνήπιο αντιμετωπίζω την χειρότερη κατάσταση που μου έχει τύχει ποτέ. Ιδίως το πρωί που πάμε τα παιδιά στο σχολείο. Την κατάσταση επιδεινώνει και ο στενός δρόμος που οδηγεί σε αυτό.
Μπαμπάδες και μανάδες αγουροξυπνημένοι να κάνουν σλάλομ μεταξύ των παιδιών αμάξια σταματημένα οπουδήποτε χωρίς λογική μέχρι και μαμά που επί δεκαπεντάλεπτο είχε κλίσει όλο το δρόμο μην μπορώντας να κάνει ούτε εμπρός ούτε πίσω γιατί είχε φέρει το αμάξι εντελώς κάθετα σε σημείο πολύ στενό χωρίς ούτε είκοσι πόντους περιθώριο εμπρός και πίσω. Τι να πρώτο πω. Οπισθοπορείες χωρίς καθόλου έλεγχο, αναστροφές (όπως της κυρίας προηγουμένως). Μακάρι να υπήρχε κάποιο ποιο κοντά και χωρίς να αναγκάζετε το παιδί να περνά κεντρική λεωφόρο να γλίτωνα από το τρελοκομείο. Τι να πω μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μαλλον πανικοβλητος δεν ηξερε τι επρεπε να πατησει φρενο ή γκαζι και τελικα επελεξε το δευτερο.......και οποιον παρει ο χαρος!!!!
οχι δεν εγινε ετσι!
Ο τυπος ειχε σταματησει στο φαναρι και οταν ακουσε τα καμπανακια και τις μπαρες να κατεβαινουν ξεκινησε και τη χτυπησε!!!Κάτι αντίστοιχο πέτυχα στην Ιταλία, σε αρκετά κεντρικό δρόμο!! Βλέπω τα λαμπάκια και σταματάω, κατεβαίνουν οι μπάρες και όλοι οι αποπίσω μου με περνάνε, κάνουν ζιγκ ζαγκ στις μπαριέρες και φεύγουν ακάθεκτοι. Σκέφτομαι κοίτα τους αυτόχειρες!!
Μετά από 2-3 λεπτά το τρένο δεν είχε εμφανιστεί ακόμα... Λίγο αργότερα περνάει με σχετικά μικρή ταχύτητα, και μετά από 1-2 λεπτά οι μπαριέρες ανοίγουν. Καθυστέρησα πάνω από 5 λεπτά για ένα τρένο 2 βαγονιών... Αν το ήξερα θα είχα περάσει κι εγώ...Μπας και ήταν Ιταλός από εκείνη την περιοχή και νόμισε πως το τρένο θα έρθει κατόπιν εορτής;
-
Σήμερα ξαναείδα κάτι που είχα δει πριν από ένα μήνα περίπου. Τελικά οι μπατσικές Suzuki είναι τέλειες για σούζες διαρκείας. Θα οφείλεται μάλλον στην καλή κατανομή βάρους.
-
Toyota Corolla δεκαπενταετίας,μέ αυτοκόλλητο στό πίσω τζάμι,έναν δεινόσαυρο μέ μεγάλα...'φρύδια',καί ατάκα:
GREEK GAMOSAURUS!!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Toyota Corolla δεκαπενταετίας,μέ αυτοκόλλητο στό πίσω τζάμι,έναν δεινόσαυρο μέ μεγάλα...'φρύδια',καί ατάκα:
GREEK GAMOSAURUS!!!!Χαχαχαχαχαχα......ακόμα γελάωωωω...
-
Χθες στη λεωφορο Καβαλας, κοιταξτε τι κελεπουρι βρηκα!
Σε τι κατασταση ειναι νομιζω οτι φαινεται. ΠΑΝΤΟΥ σκουρια, χωρις φωτα, ετριζε σα σκουριασμενη καγκελοπορτα....
Απορω: Δεν υπαρχει ΕΝΑΣ τροχονομος να τον σταματησει και τον παρει μεσα ΜΑΖΙ με το αυτοκινητο????
Προς mods: η φωτο ειναι μικρη σε 'μεγεθος'.
-
Παππούς 75+ με Primera station 1ης γενιάς, προσπαθεί να παρκάρει στην είσοδο του γκάραζ μου. Εκείνη την στιγμή κατεβαίνει η γυναίκα μου με τα πόδια και βλέποντας ότι έχει πολλές κενές θέσεις η γειτονιά, του λέει ευγενικά να το πάει απέναντι επειδη κάποιος μπορεί να χρειαστεί να βγεί από το πάρκινγκ. Ο παππούς της δείχνει το σήμα ΝΟ PARKING στην πόρτα και της λέει: '*Αφού εδώ λέει ότι δεν είναι παρκινγκ, ΝΟ δηλαδή ΟΧΙ παρκινγκ' *.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Χθες στη λεωφορο Καβαλας, κοιταξτε τι κελεπουρι βρηκα!http://briefcase.pathfinder.gr/download ... ge_501.jpg
Σε τι κατασταση ειναι νομιζω οτι φαινεται. ΠΑΝΤΟΥ σκουρια, χωρις φωτα, ετριζε σα σκουριασμενη καγκελοπορτα....
Απορω: Δεν υπαρχει ΕΝΑΣ τροχονομος να τον σταματησει και τον παρει μεσα ΜΑΖΙ με το αυτοκινητο????
Προς mods: η φωτο ειναι μικρη σε 'μεγεθος'.
Μπα, υπάρχουν και χειρότερα!
http://www.zcar.com/forums/read.php?f=4 ... 3&t=164433
http://www.my-acoustic.com/images/70_2.jpg
(όχι στην Ελλάδα βέβαια, αλλά δεν απέχουν πολύ κάποια από τα δικά μας).
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!