-
Και κάτι που είδα τις προάλλες...
Μεγάλο φορτηγό-πλατφόρμα με γερανό για φόρτωση πήγαινε, έχοντας το ένα του 'πόδι' (το αριστερό) από αυτά που εκτείνονται για τη στήριξή του όταν φορτώνει ή ξεφορτώνει τελείως εκτεταμένο!
-
Να και κάτι φρέσκο που είδα σήμερα το πρωί. Pony κουβαλούσε μπάλες άχυρο και επειδή δεν χωρούσε μια από αυτές την είχε στερεώσει στο εμπρός καπό δεμένη με σύρμα στον καθρέπτη του συνοδηγού και την εμπρός μάσκα!!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μα, αν δεν είσαι συγκεντρωμένος 100% μην οδηγείς! Τις - λίγες ευτυχώς - φορές που δεν ήμουν 100% προσηλωμένος στο δρόμο ή ήμουν πολύ κουρασμένος και δεν είχα καθαρό μυαλό παραλίγο να την πάθω άσχημα (ευτυχώς, μου έγινε μάθημα).Την ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά που η Κ.. δεν ήταν προσηλωμένη 100% στο δρόμο, σκοτώθηκε.
Πρέπει να σε θέλει και λίγο... -
Άσε, αν αρχίσουμε να μιλάμε για προσήλωση στο δρόμο, έχω να πω καταστάσεις απίστευτες. Όπως το άλλο το βλαμμένο που ΔΕΝ ΕΙΔΕ τον πεζό στο δρόμο, τον παρέσυρε, τον είχε 400 μέτρα σκοτωμένο πάνω στο καπώ της, είχε ανοίξει ο αερόσακος του οδηγού και, παρόλα αυτά, δεν κατάλαβε τίποτα!
Καταδικάστηκε, είναι έξω με τριετή αναστολή, και, παρόλα αυτά, αντί να κάτσει στ'αυγά της μην τυχόν και συμβεί κάτι και τη βάλουν μέσα, συνεχίζει να οδηγεί ό,τι αυτοκίνητο της οικογένειάς της βρει μπροστά της, ισχυριζόμενη ότι... ΖΑΛΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ!!!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Και, μέχρι τότε, πάρτε πάλι σήμερα πρωτοσέλιδο δυο κοπέλες σοβαρά τραυματισμένες στο ΠΝ Ρίου, μετά από σύγκρουση σε διασταύρωση της 'ΕΟ' στον Πύργο, όταν κάποια από τις (γυναίκες, αυτή τη φορά) οδηγούς 'δεν πρόσεξε' ότι το φανάρι (στην 'ΕΟ')ήταν κόκκινο.Επειδη περασα απο αυτο το κομματι περυσι ,πηγενοντας για Ξυλοκερα (το χωριο ενος ξαδερφου),τα φαναρια ειναι τοποθετημενα ετσι που τουλαχιστον αν εχει πολυ ηλιοφανεια ,και δεν ξερεις τον δρομο,δεν τα βλεπεις ευκολα.Βεβαια το να εχεις το νου σου αλλου και οχι στον δρομο ειναι απλα ηλιθιο.Οσο και αγνωστος να σου ειναι ο δρομος πρεπει να προσεχεις.
-
Σήμερα το πρωί,στό γήπεδο τού ΠΑΟΚ στήν Τούμπα,καί ενώ γινότανε εργασίες,έπεσε ένας ΓΕΡΑΝΟΣ πάνω σέ αυτοκίνητο διερχομένου.
Ευτυχώς χτύπησε μόνο τό καπό του αυτοκινήτου του(τό οποίο φυσικά διαλύθηκε) καί ο οδηγός δέν έπαθε τίποτα σοβαρό.
Αν το περιστατικό συνέβαινε κάποια Τετάρτη πού έχει 'λαική αγορά',θά θρηνούσαμε θύματα!!!
Αιτία,η υπερφόρτωση τού γερανού. -
¶óå, áí áñ÷ßóïõìå íá ìéëÜìå ãéá ðñïóÞëùóç óôï äñüìï, Ý÷ù íá ðù êáôáóôÜóåéò áðßóôåõôåò. ¼ðùò ôï Üëëï ôï âëáììÝíï ðïõ ÄÅÍ ÅÉÄÅ ôïí ðåæü óôï äñüìï, ôïí ðáñÝóõñå, ôïí åß÷å 400 ìÝôñá óêïôùìÝíï ðÜíù óôï êáðþ ôçò, åß÷å áíïßîåé ï áåñüóáêïò ôïõ ïäçãïý êáé, ðáñüëá áõôÜ, äåí êáôÜëáâå ôßðïôá!ÊáôáäéêÜóôçêå, åßíáé Ýîù ìå ôñéåôÞ áíáóôïëÞ, êáé, ðáñüëá áõôÜ, áíôß íá êÜôóåé óô'áõãÜ ôçò ìçí ôõ÷üí êáé óõìâåß êÜôé êáé ôç âÜëïõí ìÝóá, óõíå÷ßæåé íá ïäçãåß ü,ôé áõôïêßíçôï ôçò ïéêïãÝíåéÜò ôçò âñåé ìðñïóôÜ ôçò, éó÷õñéæüìåíç üôé... ÆÁËÉÆÅÔÁÉ ÏÔÁÍ ÅÉÍÁÉ ÓÕÍÏÄÇÃÏÓ!!!
ÊÜðïéá ðñÜãìáôá ôïí ÷áëÜíå ôïí Üíèñùðï ........
** Legalize it ** ìáò ëÝãáíå êáé üðïéïò êáôÜëáâå êáôÜëáâå -
Θα σου πω εγώ τι ακριβώς τη χάλασε:
Την κακομάθανε! Από μικρή, όλοι την κολακεύανε μέχρι αηδίας (και μέχρι του σημείου να προσβάλλουν όλους τους συνομηλίκους της που είχαν την ατυχία να βρίσκονται γύρω της), οπότε να σου ένα ΕΓΩ από εδώ μέχρι τη Βαγδάτη...
-
Άσε, αν αρχίσουμε να μιλάμε για προσήλωση στο δρόμο, έχω να πω καταστάσεις απίστευτες. Όπως το άλλο το βλαμμένο που ΔΕΝ ΕΙΔΕ τον πεζό στο δρόμο, τον παρέσυρε, τον είχε 400 μέτρα σκοτωμένο πάνω στο καπώ της, είχε ανοίξει ο αερόσακος του οδηγού και, παρόλα αυτά, δεν κατάλαβε τίποτα!Καταδικάστηκε, είναι έξω με τριετή αναστολή, και, παρόλα αυτά, αντί να κάτσει στ'αυγά της μην τυχόν και συμβεί κάτι και τη βάλουν μέσα, συνεχίζει να οδηγεί ό,τι αυτοκίνητο της οικογένειάς της βρει μπροστά της, ισχυριζόμενη ότι... ΖΑΛΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ!!!
Σιγα μην τον πείγε και στο σπίτι και να ανφώνησε με χαρα 'Κοιτάχτε χτίπισα εναν ταρανδο στο δρομο'
-
@skullone
Áíáöåñüìïõíá óôçí ðñþôç óïõ ðáñÜãñáöï Kùíóôáíôßíå -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
@skullone
Αναφερόμουνα στην πρώτη σου παράγραφο KωνσταντίνεΤυχαίνει αυτό το βλήμα να το γνωρίζω, δυστυχώς. Στο δικαστήριο, η πρόεδρος της είπε: 'από αυτά που βλέπω, μου δίνεις την εντύπωση ότι οδηγείς ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ'.
Και, δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί που οδηγούν έτσι...
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
¶óå, áí áñ÷ßóïõìå íá ìéëÜìå ãéá ðñïóÞëùóç óôï äñüìï, Ý÷ù íá ðù êáôáóôÜóåéò áðßóôåõôåò. ¼ðùò ôï Üëëï ôï âëáììÝíï ðïõ ÄÅÍ ÅÉÄÅ ôïí ðåæü óôï äñüìï, ôïí ðáñÝóõñå, ôïí åß÷å 400 ìÝôñá óêïôùìÝíï ðÜíù óôï êáðþ ôçò, åß÷å áíïßîåé ï áåñüóáêïò ôïõ ïäçãïý êáé, ðáñüëá áõôÜ, äåí êáôÜëáâå ôßðïôá!
ÊáôáäéêÜóôçêå, åßíáé Ýîù ìå ôñéåôÞ áíáóôïëÞ, êáé, ðáñüëá áõôÜ, áíôß íá êÜôóåé óô'áõãÜ ôçò ìçí ôõ÷üí êáé óõìâåß êÜôé êáé ôç âÜëïõí ìÝóá, óõíå÷ßæåé íá ïäçãåß ü,ôé áõôïêßíçôï ôçò ïéêïãÝíåéÜò ôçò âñåé ìðñïóôÜ ôçò, éó÷õñéæüìåíç üôé... ÆÁËÉÆÅÔÁÉ ÏÔÁÍ ÅÉÍÁÉ ÓÕÍÏÄÇÃÏÓ!!!
Óéãá ìçí ôïí ðåßãå êáé óôï óðßôé êáé íá áíöþíçóå ìå ÷áñá 'ÊïéôÜ÷ôå ÷ôßðéóá åíáí ôáñáíäï óôï äñïìï'
Áí Þôáí 'ìáýñá óýííåöá' Þ 'ëåõêÝò íýêôåò' ôüôå äåí åßíáé êáé áðßèáíï
-
Στην Κρήτη έγινε άλλο ένα 'απίθανο' τροχαίο. Τουριστικό πούλμαν μπήκε στο αντίθετο ρεύμα για να... αποβιβάσει επιβάτες (ώστε να μην διασχίσουν το δρόμο ) στα Μάλλια, με τη λεπτομέρεια ότι τους κατέβασε από τη μεριά του δρόμου.
Λογικό επακόλουθο, οδηγός -υπό την επήρεια αλκοόλ- να σκοτώσει και να τραυματίσει επιβάτες...
-
Τώρα, φταίει ή δεν φταίει ο οδηγός του λεωφορείου; Όχι ότι απαλλάσσουμε τον άλλονε... Αλλά τον οδηγό του λεωφορείου τι θα τον πείραζε να προσπεράσει το σημείο αποβίβασης, να κάνει μια ωραία αναστροφή σαν κύριος και μετά να αποβιβάσει τους επιβάτες ωραία και καλά, χωρίς παρατράγουδα;
-
Κι οδηγός του πούλμαν φταίει και ο 'εθνικός' δρόμος που περνάει μέσα από τα Μάλλια και η έλλειψη φωτισμού σε εκείνο το σημείο και οδηγός του αυτοκινήτου που πήγαινε με πάνω από 50 σε κατοικημένη-τουριστική περιοχη και... και... και...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κι οδηγός του πούλμαν φταίει και ο 'εθνικός' δρόμος που περνάει μέσα από τα Μάλλια και η έλλειψη φωτισμού σε εκείνο το σημείο και οδηγός του αυτοκινήτου που πήγαινε με πάνω από 50 σε κατοικημένη-τουριστική περιοχη και... και... και...Πανω απο ολα φταιει παντα ο οδηγός.
Παντως πολλά ατυχήματα γίνονται με επιβαίνοντες σε λεωφορεια που αφού κατέβουν διασχίζουν τον δρόμο χωρίς να ελέγξουν,ισως ο οδηγός ήθελε να αποφύγει αυτό,αλλα το πιο πιθανό ήταν ότι θα συνέχιζε μετά τον δρόμο του με την ίδια κατεύθυνση. -
Νεώτερο Πολεμικό Ανακοινωθέν
Το πρωί σήμερα, ψάχνανε να βρουν ποιος θα πει σε δυο παιδιά, 12 και 14 ετών, ότι το απόγευμα είναι η κηδεία του πατέρα τους και η μάνα τους είναι στο ΠΝ Ρίου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Τι έγινε; Ότι σε διασταύρωση, η οδηγός του ΙΧΕ μάλωνε τα παιδιά της και οι επιβαίνοντες στο 2κυκλο δεν φορούσαν κράνος..... -
Ε μα πολλοί οδηγοί (αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών) θέλουν βρωμόξυλο!
Θα πω κάτι τέτοια ζώα να τα ρίχνουν στον Καιάδα και πείτε με κακό!
-
Ε μα πολλοί οδηγοί (αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών) θέλουν βρωμόξυλο!Θα πω κάτι τέτοια ζώα να τα ρίχνουν στον Καιάδα και πείτε με κακό!
Κουλάρισε λίγο Κώστα.
Λάθη κάνουμε όλοι στόν δρόμο.Απλά άν αφαιρεθείς σέ λάθος στιγμή,μπορεί νά συμβεί τό κακό.
Μέχρι σήμερα έχω αφαιρεθεί δύο φορές από τό οδήγημα.Η πρώτη ήταν γιατί είχα δεί στή λίμνη κάτι πού μού φάνηκε σάν ένα κοπάδι πάπιες,μέ αποτέλεσμα μία μεγαλοπρεπή έξοδο!!!
Η δεύτερη ήταν,όταν πάνω από τό αυτοκίνητό μου περάσανε δύο μαχητικά αεροσκάφη.Εκεί κόντεψα καί πάλι νά 'βγώ',αλλά τελευταία στιγμή τό έσωσα. -
Αντρέα, κι εγώ την έχω πάθει από έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Μια φορά είχα μια μεγαλοπρεπέστατη και απίστευτα θεαματική έξοδο στο Πολυτεχνείο... Άσε. Το θέμα είναι όμως αυτό που έχουμε ξαναπεί, πως, όταν, αντί να οδηγείς, κάθεσαι και τσακώνεσαι με τους επιβάτες σου ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, το ατύχημα καραδοκεί. Ανέφερα σε προηγούμενο μήνυμα την περίπτωση ατόμου που ξέρω, το οποίο οδηγάει ουσιαστικά με κλειστά μάτια και σκότωσε άνθρωπο (ντρέπομαι που το λέω, αλλά είναι ξαδέρφη μου. Να δω πότε θα της τα ψάλλω κι απ'την καλή κι απ'την ανάποδη για τις βλακείες που κάνει ).
Ιδού το αποτέλεσμα τώρα. Δυο άνθρωποι νεκροί, γιατί η άλλη... μάλωνε τα παιδιά της μες στο αυτοκίνητο. Ε ρε βόδια που κυκλοφοράνε...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!