-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Νομιζω παντως οτι για να παρκαρουμε πρεπει να βγαζουμε φλας και οχι αλαρμ...
Αμα κανω λαθος διορθωστε με..Δίκιο έχεις, το ερώτημα όμως είναι τι κάνουμε στην περίπτωση που κανείς δεν το ξέρει ή τουλάχιστον κανείς δεν το χρησιμοποιεί.
Πάντως και εγώ αλάρμ βγάζω γιατί διαφορετικά κανείς δεν θα καταλάβει τι θέλω να κάνω.
Kαι να απαντησω (στο ρητορικο) ερωτημα σου, κανουμε το λαθος. (και εγω το κανω δηλαδη) δυστηχως βγαζω αλαρμ, και παντα συνηδειτοπειω ποσο ανοητο ειναι, οποτε πηγαινω παρισι και βλεπω τα γαλλακια με τα φλας!
-
Ααααχ αχ αχ, ειντά'ταν τουτονέ που ξάνοιξαν τα μάθια μου πριν λίγο...
Πάρκαρα στην πολυκατοικία όπου μένω, κάτω απ'το μπαλκόνι μου ως συνήθως. Μετά από λίγο, σχετικώς νεαρά ύπαρξις (μεταξύ 35 και 40), με μπλε Polo και πορτοκαλολαχανί παρεό κατέφθασε και απεπειράθη να παρκάρει μπροστά στην είσοδο.
Μα όλους τους θεούς, χειρότερη απόπειρα παρκαρίσματος δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου. Ήταν λίγο κατηφόρα εκεί που ήθελε να παρκάρει - μεταξύ 5 και 10% κλίση. Τίποτα το σπουδαίο δηλαδή. Αλλά η τύπισσα πήγαινε...
ΚΡΟΥ ΚΡΟΥ ΚΡΟΥ το αμάξι στην όπισθεν.
Και δώστου ΚΡΟΥ ΚΡΟΥ ΚΡΟΥ.
Μα τι στα κομμάτια; Τρεις φορές πήγε να πέσει στο δικό μου. Το αμαξάκι της είμαι σίγουρος πως, όλη εκείνη την ώρα μονολογούσε τίτλους ταινιών με Ξανθόπουλο (βλ. 'Μάνα γιατί με γέννησες;') και βλαστήμαγε την ώρα και τη στιγμή που ο κακός εκείνος άνθρωπος έδωσε εντολή να το συναρμολογήσουν για να καταλήξει στα χέρια της. Εν τέλει, το πάρκαρε... Ένα μέτρο από την είσοδο της πολυκατοικίας, κλείνοντας όλο το στενό. Και έφυγε, κρατώντας ένα τελάρο φράουλες...
Ποιος της έδωσε δίπλωμα;;;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
αναβω τα alarm για να ειδοποιησω τον απο πισω οτι σκοπευω να παρκαρω... ...Σταματαω κανονικα και βαζω οπισθεν για τον ελιγμο του παρκαρισματος (αναβω ΚΑΙ το φλας για τον φοβο των Ιουδαιων)....
...Εγω: (τελειωσε ο πληθυντικος) Εσυ δεν ειδες τα alarm τοση ωρα, ουτε τα στοπ, ουτε το φλας. Τι αλλο επρεπε να κανω δηλαδη;...Αφου το εγραψα ρε παιδια. Τα alarm ηταν για να τον ειδοποιησω οτι σκοπευω κατι να κανω. Μετα εβγαλα και φλας. Τι αλλο να εκανα ο χριστιανος; Να κορναρα;;;;;;!!!
-
Να έβγαζες ντουντούκα και να φώναζες 'ΕΕΕΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ, ΕΓΩ ΠΑΡΚΑΡΩ!!!'
Ίσως έτσι το'παιρνε είδηση ο άλλος!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
'Χριστάκο εμείς εδώ ξέρουμε τι εστί αυτοκίνητο'Δεν είναι να απορείς για το πάθημά του. Ας ελπίσουμε ότι θα του γίνει μάθημα, για να αποφύγει στο μέλλον τα χειρότερα.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Να έβγαζες ντουντούκα και να φώναζες 'ΕΕΕΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ, ΕΓΩ ΠΑΡΚΑΡΩ!!!'Ίσως έτσι το'παιρνε είδηση ο άλλος!
Αποκλειεται... Ο τυπος ηταν βοδι σου λεω. Ειπε τη μ@#$%α για να μην το αφησει να πεσει κατω και να μην παραδεχτει το λαθος του. Κανονικα ηθελε ενα γερο χερι ξυλο για να στανιαρει αλλα εχε χαρη που επικρατησε η ψυχραιμια...
-
Ίσως τελικά να τις χρειάζεται τις μπούφλες του.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Χθες Κυριακή περίπου 5 το απόγευμα, γύρναγα από Μέγαρα μέσω της Α.Ο.Στην έξοδο της Πεντέλης , βλέπω αυτοκίνητο που μάλλον έχει κατέβει ανάποδα ή το μετάνοιωσε και γύρισε πίσω , να στέκεται ακίνητο μπροστά σε εκείνο το φωσφορίζον πράσινο τόξο και να ετοιμάζεται να βγεί στην Α.Ο.
Και ενώ σκεφτόμουνα ότι πρέπει να έχω stby τη φωτογραφική μηχανή στο δίπλα κάθισμα για τέτοιες περιπτώσεις , ξαφνικά βλέπω ένα ... UFO .. να έρχεται κατά πάνω μου !! Το ... UFO ευτυχώς πέρασε από πάνω μου , έσκασε μέσα στο διαχωριστικό χώρο των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας και διαλύθηκε.!!!
Το .... UFO αποδείχτηκε τελικά ότι ήταν μια σανίδα κόντρα-πλακέ που είχε φύγει από τη σχάρα ενός Audi 100 , το οποίο φρέναρε απεγνωσμένα για να σταματήσει δεξιά για να μην του φύγουν και οι υπόλοιπες που κουβάλαγε - μάλλον άδετες !!!
Εγώ δεν πρόλαβα ούτε να φρενάρω , ενώ όσοι οδηγοί ήταν πίσω μου φρέναραν μάλλον από φόβο γιατί το ... UFO είχε περάσει !! Αλλη μια φορά ... άγιο είχαμε ...Ωχ αδερφέ, δέ βαριέσαι! Σιγά τώρα μη δέσει ο άλλος τις σανίδες. Ε, και που του έφυγε και μια σανίδα τι έγινε? Μεγάλο θέμα το έκανες και σύ. Το πολύ πολύ να πέρναγε το παρμπρίζ και να καρφωνόταν πάνω σου...
-
AAAA
Και αλλο που ειχα ξεχασει....
Πηγαινα Μεγαρα μια φορα μεσα στις διακοπες του Πασχα. Αριστερη λωριδα με 120 περιπου...Ανηφορα (= δεν εβλεπε τι γινεται μετα), και μολις εφτασα στην κορυφη της, αρχισα το ζειμπεκικο με το αμαξι. Ο λογος? 3 μεγαλα σακια με αμμο, το ενα στην μεση της αριστερης, το αλλο αναμεσα σε αριστερη και μεσαια και το τριτο στην μεση της μεσαιας λωριδας...Τελικα τα απεφυγα με σφηνες θανατου αλλα φανταστειτε να χτυπαγα ενα απο αυτα με 120 με την μια ροδα....Ποσες κωλοτουμπες θα εφερνα?
Πιο κατω, βλεπω flat bed φορτηγακι (pick up αλλα χωρις πλαινα, κοινως πλατφορμα) με σακια αμμο πανω, πεταμενα χυμα (= σε καθε στροφη πιθανως του εφευγε και απο ενα να εχει σταματησει και να μετραει ο οδηγος τα σακια...Φαινεται μετραγε να δει ποσα του επεσαν για την ζημια που επαθε απο την χαμενη αμμο....
Δυστυχως δεν καταφερα να σταματησω κοντα του και δεν ηθελα να κανω οποισθεν στην εθνικη... -
Μωρέ αυτός ο βλάκας ήθελε να τον πατήσεις και μετά να κάνεις και όπισθεν!!!
Εγώ είχα δει αντίστοιχο flat bed φορτηγό, με τα πλαϊνά ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ να πάει ψιλοκομμάτια (γύρω στα 80-90 σε στενές στροφές ανάμεσα στο Αεροδρόμιο των Χανίων και το Καμπάνι. kacey, ξέρεις ακριβώς πού αναφέρομαι), έχοντας στην καρότσα φορτωμένα βαρέλια με μηχανόλαδα.
Κι αυτό ΜΕΤΑ τη μαζική δολοφονία στα Τέμπη.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Το αμαξάκι της είμαι σίγουρος πως, όλη εκείνη την ώρα μονολογούσε τίτλους ταινιών με Ξανθόπουλο (βλ. 'Μάνα γιατί με γέννησες;') και βλαστήμαγε την ώρα και τη στιγμή που ο κακός εκείνος άνθρωπος έδωσε εντολή να το συναρμολογήσουν για να καταλήξει στα χέρια της. Εν τέλει, το πάρκαρε... Ένα μέτρο από την είσοδο της πολυκατοικίας, κλείνοντας όλο το στενό. Και έφυγε, κρατώντας ένα τελάρο φράουλες...
Ποιος της έδωσε δίπλωμα;;;
Xa xa xa xa ti gelio eriksa na sai kala...re poihth..
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Megane98hp,μαλλον πρεπει να σε δει ψυχολόγος (γιατρέ,είμαι πολυ εριστικός στον δρόμο με όσους είναι κατά 30+ κιλά ελαφρύτεροι μου),μην το καθυστερήσεις πολύ...Κοιταξε φιλε μου τιγρη, οπως ειπα δεν συνηθιζω να αντιδραω ετσι καθε μερα ειτε σε αντρες ειτε σε γυναικες οδηγους. Απο εκει και περα, νομιζω οτι υπαρχει ενας κανονας πολυ απλος και η κοπελα απο καθαρο πεισμα, ισως επειδη νομιζε οτι ειναι γυαικα, απλα ηθελε να περασει το δικο της. Αυτο που δεν ειπα ειναι οτι και οπισθεν εβαλε, και εκανε πισω ωραιοτατα χωρις να δειξει φοβο για τιποτα.
Σε τελικη αναλυση, μηπως εγω, μιας και περναω σε καθημερινη βαση 2 και 3 φορες απο το σημειο, καθε φορα που κατεβαινω ΠΑΝΤΑ κανω πισω σε οσους ανεβαινουν χωρις μα και μου, μηπως ειμαι λαθος???? Οι κανονες ειναι απλοι. Δηλαδη, οταν ξανασυναντησω τη κοπελα ενω εγω κατεβαινω, τι να κανω και τι να πω, 'κανε πισω γιατι σου πιο ειναι ευκολο? -
Αντίστοιχο με τα σακιά περιστατικό που μου έχουν διηγηθεί:
έξω από την Αλεξανδρούπολη,στην εθνική,σε πολύ πατημένες καμπές,κάποιος βγήκε απ' το δρόμο γιατί γλίστρησε στα καλαμπόκια που έφυγαν απ' το μπροστά φορτηγάκι και γέμισαν τον δρόμο.
Σαν τις ταινίες που οι 'κακοί' γλιστράνε στο γεμάτο με μπίλιες πάτωμα... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
[.............. Απο εκει και περα, νομιζω οτι υπαρχει ενας κανονας πολυ απλος και η κοπελα απο καθαρο πεισμα, ισως επειδη νομιζε οτι ειναι γυαικα, απλα ηθελε να περασει το δικο της. ....................?δεν ειναι λιγες οι φορες που εχω ερθει αντιμετωπος με καποιες γυναικες οδηγους οπου εχουν ενα απεριγραπτο θρασος και μαλιστα δεν δισταζουν να σε βρισουν χυδαια εαν τολμησεις και τις παρατηρησεις για τον τροπο που οδηγουν.
πιο προσφατο περιστατικο ειμαι σταματημενος με το αυτοκινητο σε στοπ χωρις ορατοτητα λογω παρκαρισμενου ημιφορτηγου και βγαζω προσεκτικα μουρη εχοντας αγκαλιασει το τιμονι ωστε να μπορεσω να δω μηπως ερχεται κανενας για να περασω απεναντι σε διπλο δρομο μεγαλης κυκλοφοριας.............ακουω λοιπον απο πισω μου μια κορνα συνεχως .......μολις παω να σκασω λιγο μυτη ερχεται αυτοκινητο και σταματαω .........ξανα παλι η κορνα κοιταζω απο τον καθρεπτη και βλεπω μια γυναικα σε εξαλη κατασταση να χτυπαει την κορνα και να λεει [δεν την ακουσα αλλα διαβασα τα χειλη της]........αντε ρε μ****α!!!!!!
τοτε τραβαω χειροφρενο και βγαινω εξω με απειλητικες διαθεσεις κινουμενος προς το μερος της αν και ειμουν σιγουρος οτι οπως και στο παρελθον σε αναλογα περιστατικα το χειροτερο που θα μπορουσα να κανω ηταν καμμια σφαλιαρα στον ουρανο ή στο τζαμι της .......τοτε εκεινη κοβει το τιμονι ολο δεξια και ξεκιναει σπινιαροντας και περναει απεναντι τον δρομο [αφου ισα ισα που χωραει για να περασει απο διπλα μου] ξερα χωρις να δει τιποτα και εξαφανιζεται.
και μετα εγω καθομαι και σκεφτομαι τι ψυχασθενεις κυκλοφορουν στο δρομο με licence to kill και τι θα μπορουσε να ειχε συμβει επειδη και εγω δεν την εγραψα κανονικα και με την συμπεριφορα μου θα μπορουσα [εμμεσα] να ειχα σκοτωσει κανεναν αθωο και ανυποψιαστο ανθρωπο .
-
Το ειδα και αυτο σημερα!
Ενας τυπος ετσι οπως τον εκοψα πανω απο 150 κιλα να οδηγει ενα πολυ παλιο αμαξι (simca η κατι τετοιο, φανταστειτε ποσο πολιο απο το χρωμα : σκατι ) και επειδη η πλατη του κα8ισματος του οδηγου ελειπε, ειχε ξαπλωσει και ακομπουσε στην πλατη του συνοδηγου για να οδηγησει!
Και ολα αυτα στισ 15:00 στη Μιχαλακοπουλου -
Kι εγώ σήμερα είδα ένα κουφό στην Μεσογείων σε ένα φανάρι..
Είχα μπροστά μου ένα Lada 1200 (καλοσυντηρημένο δεν μπορώ να πώ) με κολλημένο αυτοκόλλητο πίσω στο τζάμι 'Μember of Politia Club Tennis'..
-
Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί νωρίτερα αλλά θα'θελα να δω και την δική σας άποψη. Εχτές πέρασα μετά από αρκετό καιρό γυρνώντας από Καπανδρίτι απ'την εθνική οδό. Όλα μια χαρά, πολύ καλή η άσφαλτος που στρώθηκε πριν και μετά τα διόδια των Αφιδνών, αλλά τι είναι αυτό με την καινούρια διαγράμμιση πιο κάτω? Ξέρετε αυτή την κίτρινη. Δεν θυμάμαι που ακριβώς αρχίζει. Το μόνο που θυμάμαι είναι οτι με έπιασαν τάσεις κλειστοφοβίας!!!! Μα καλά είναι δυνατόν? Οι λωρίδες είναι κανα μέτρο μικρότερες από τις συνηθισμένες! Μόνο εμένα μου φαίνεται αυτό πολυ επικίνδυνο? Πώς γίνεται να τις έκαναν τόσο στενές? Για να χωρέσουν σώνει και καλά τέσσερις? Το 'αστείο' είναι οτι όταν εναλλάσσεται η παλιά διαγράμμιση με την καινούρια οι δύο λωριδες της νέας γίνονται μία στην παλία!!!! Πώς μπορεί κανείς να οδηγήσει έτσι με ασφάλεια με τους Χάρους που κυκλοφορούν? Μας έπιασε συμφόρηση μέχρι να φτάσουμε στην Αττική οδό! Μετά τις λωρίδες 'μονοπάτι' της εθνικής, αυτές της Αττικής μου φάνηκαν πιο φαρδιές και απ'τη Sepang!!!
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί νωρίτερα αλλά θα'θελα να δω και την δική σας άποψη. Εχτές πέρασα μετά από αρκετό καιρό γυρνώντας από Καπανδρίτι απ'την εθνική οδό. Όλα μια χαρά, πολύ καλή η άσφαλτος που στρώθηκε πριν και μετά τα διόδια των Αφιδνών, αλλά τι είναι αυτό με την καινούρια διαγράμμιση πιο κάτω? Ξέρετε αυτή την κίτρινη. Δεν θυμάμαι που ακριβώς αρχίζει. Το μόνο που θυμάμαι είναι οτι με έπιασαν τάσεις κλειστοφοβίας!!!! Μα καλά είναι δυνατόν? Οι λωρίδες είναι κανα μέτρο μικρότερες από τις συνηθισμένες! Μόνο εμένα μου φαίνεται αυτό πολυ επικίνδυνο? Πώς γίνεται να τις έκαναν τόσο στενές? Για να χωρέσουν σώνει και καλά τέσσερις? Το 'αστείο' είναι οτι όταν εναλλάσσεται η παλιά διαγράμμιση με την καινούρια οι δύο λωριδες της νέας γίνονται μία στην παλία!!!! Πώς μπορεί κανείς να οδηγήσει έτσι με ασφάλεια με τους Χάρους που κυκλοφορούν? Μας έπιασε συμφόρηση μέχρι να φτάσουμε στην Αττική οδό! Μετά τις λωρίδες 'μονοπάτι' της εθνικής, αυτές της Αττικής μου φάνηκαν πιο φαρδιές και απ'τη Sepang!!!Έχει συζητηθεί στο θέμα http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=7143
Μάλλον θα είναι οι ολυμπιακές λωρίδες
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μάλλον θα είναι οι ολυμπιακές λωρίδεςΟλυμπιακές λωρίδες??? Αααα! Τώρα κατάλαβα!!!
Το Ολυμπιακές βγαίνει από το Ολυμπιακο στάδιο!Μόνο εκεί τις έχουν τόσο στενές για τους αθλητές του στίβου!!!! -
Ειμαι πεζος στο Ηρακλειο, στην οδο Αβερωφ για οσους ξερουν.
Στο μαγαζι που θελω να μπω βρισκεται απεξω ενας της τροχαιας επισης πεζος. Λιγο πριν μπω στο μαγαζι, κανει ο τυπος σημα σε μια γκομενιτσα με ενα μηχανακι να σταματησει γιατι δεν φορουσε κρανος. Σταματαει η μικρη (γυρω στα 20, κορμι θανατηφορο, ασφυχτικα εφαρμοστο τζινακι, ασφυχτικα εφαρμοστο καλοκαιρινο μπλουζακι) (ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΩ!!!)
Τελοσπαντον, κατεβαινει απο τη μηχανη και τον αρχιζει η μικρη(??)
'Μα σε παρακαλω μη με γραψεις' ναζιαρικο χαμογελο, προκλητικο κουνιμα δεξια αριστερα του ανω μερους του σωματος
'Μα μονο για μια μικρη διαδρομη το πηρα το μηχανακι' (Επαναληψη των πιο πανω)
'Δεν θα το ξανακανω' (Επαναληψη των πιο πανω)
'Μα το ξαχασα το κρανος' (Επαναληψη των πιο πανω)
'Μη μου το κανεις αυτο' )Επαναληψη των πιο πανω)Τωρα εμενα πεστε με πονηρο, προστυχο, βρωμομυαλο, αλλα μου φανηκε οτι ο Αστυνομικος (??) ειχε ενα υφος τοσο πεινασμενο, μονο που μονο τα σαλια του δεν του ετρεχαν.
Τελικα με τα πολλα χαχαχα χουχουχου, κουνηματα και δε ξερω εγω τι αλλα του εκανε η κοπελιτσα εφυγε χωρις να παρει κληση.
Και να φανταστειτε οτι ειδικα στο κεντρο της πολης ειναι πολυ αυστηροι και δεν κυκλοφορει πολυς κοσμος χωρις κρανος.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!