-
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
Λεω να βαλω το Mobil 1 0W-40...
καλο το 5-30. με εκαψε 500 ml στα 7000 χλμ...
αλλα το 0-40 εχει ενα κλικ καλυτερα χαρακτηριστικα...Μπορει να μου δειξει κανεις ποιο ειναι σε φωτο?
Δες εδώ:http://www.steico.gr/active.aspx?mode=el{3f4f7f3e-119d-49f7-a7d7-12f2f5b7271b}View
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
που πουλάνε λαδια Millers στην Ελλάδα?Τα ξερω απο την Αγγλια τα Millers, παραδοσιακο Βρεττανικο λαδι
Κυριως στα κλασσικα παλαιου τυπου αυτοκινητα το βαζαν. -
Λοιπόν παιδιά,θέλω συμβουλή....
Σε BMW E36 318 ti με Μ44 κινητήρα σκέφτομαι κάποιο από τα παρακάτω λάδια,προτεινόμενα από τις ανάλογες εταιρείες:-Mobil 1 0-40
-Castrol Edge 0-40
-Aral SuperTronic 0-40Ποιο εκ των τριών,ή αν έχετε κάποιο τεκμηριωμένα καλύτερο,ελεύθερα το προτείνετε...
Μέσος χρόνος προληπτικής αλλαγής λαδιών τα 7500-8500 χλμ.
-
Redline 10/40 ή AMSOIL 5/40
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Redline 10/40 ή AMSOIL 5/40λες?
Πως τα βλέπεις τα Redline σε σχέση με τα άλλα που έχεις βάλει?
...έχει δοκιμάσει όλη την αγορά!!
-
Εξαιρετικό!!
Πιάνει 4 Bar πίεση 800 στροφές χαμηλότερα από ότι το Mobil1. Ο θόρυβος του κινητήρα είναι σαφώς πιο μπάσος. Ο θόρυβος από τα ωστήρια το πρωί μειώθηκε πάρα πολύ! Η θερμοκρασία του παραμένει σταθερή ανεξαρτητα από το πόσο πάς!!!
Πάρα πολύ καλό!
Γενικά βέβαια θεωρώ ότι σε κινητήρες όπως οι δικοί μας (τεχνολογίας '90) καλό είναι να βάζουμε λάδι που να είναι τουλάχιστον 10άρι.
Ότι 5άρι έχω βάλει δεν μου άρεσε!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εξαιρετικό!!Γενικά βέβαια θεωρώ ότι σε **κινητήρες όπως οι δικοί μας (τεχνολογίας '90) καλό είναι να βάζουμε λάδι που να είναι τουλάχιστον 10άρι. **Ότι 5άρι έχω βάλει δεν μου άρεσε!!!
Γιατί προεδρούκο?
Εξήγησε λιγάκι,αφού είμαι σκράπας,το ξέρεις!Αν μπεις στα site των εταιρειών που έγραψα, και δώσεις τους κωδικούς κινητήρων,θα δεις ότι μου προτείνουν 0-40 (αυτά που έγραψα...)
Ερώτηση προς ειδικότερους :
Redline 10-40 ή
Αmsoil 5-40 για τον κινητήρα μου,και γιατί? -
Μεγαλύτερες ανοχές Τρούλη!
Και η AMSOIL και η REDLINE για τον δικό μου κινητήρα (και τα ανάλογα χιλιόμετρα-180.000+) προτείνουν 10άρι λάδι!
Εβαλες τα χιλιόμετρα του αυτοκινητου σου?
-
http://www.amsoil.com/scripts/runisa.dl ... loaf:index
Και για το δικό σου πρώτη επιλογή το 10/40 βγάζει η AMSOIL!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
http://www.amsoil.com/scripts/runisa.dll?amsoiloaf:indexΚαι για το δικό σου πρώτη επιλογή το 10/40 βγάζει η AMSOIL!!!
Thanks,είσαι πρώτος!
και 5-40 δίνει επίσης ως προτεινόμενο από ΒΜW...
Τελος πάντων,ομαδικά θα αποφασίσουμε ούτως ή άλλως,τι θα βάλω!!
-
Σωστά...σωστά! Αλλά μην ακους τους ρέκτες ακραίων λύσεων! (πσσσ τι είπα γιατρέεεε!!! )
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
...έχει δοκιμάσει όλη την αγορά!!Ελπίζω να βάζει καινούριες ροδέλες κάθε βδομάδα που αλλάζει λάδια
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
...έχει δοκιμάσει όλη την αγορά!!
Ελπίζω να βάζει καινούριες ροδέλες κάθε βδομάδα που αλλάζει λάδια
..και λαστιχάκια!!!
-
Δόκτωρ, το 0W έχει νόημα μόνο σε τούρμπα ή σε κινητήρες μεταγενέστερους του Μ44 (καθώς και στο Νευροκόπι ως γενικής χρήσης).
Υποτίθεται ότι τα λεπτόρρευστα πάνε πακέτο με οικονομία / χαμηλές εκπομπές στους τελευταίας κοπής κινητήρες (εξ ου και 0-30 συνήθως κλπ)
Αν πάντως ήθελες σώνει και καλά 0-40, νομίζω ότι το Μόμπιλ-1 είναι το παχύτερο όλων. Κοίτα τη λεπτομερέστατη λίστα τεχνικών χαρακτηριστικών εκάστου εκλεκτού λαδιού, καταρτισθείσα υπό του Μίλτου. Είχε βάλει ο Μίλτος λινκ προς αυτήν, άγνωστο πόσες σελίδες πριν.
Για όση αξία έχει, μια και άλλο μοτέρ το δικό μου, τα Αράλ τα είχα επί μακρόν (3 φορές) στην Τσέχα, με αξιοπρεπέστατη διαγωγή, αλλά τα Μοτουλ 0-40 E-tech αποδείχθηκαν ανώτερα.
Για τα Αμσόιλ και Ρεντλάιν έχω πεισθεί, σε επίπεδο θεωρίας τουλάχιστον, ότι είναι κορυφαία. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Δόκτωρ, το 0W έχει νόημα μόνο σε τούρμπα ή σε κινητήρες μεταγενέστερους του Μ44 (καθώς και στο Νευροκόπι ως γενικής χρήσης).Για αυτοκίνητα που οδηγούνται από άτομα κάποιας ηλικίας (δεν τα τρέχουν), αυτό που ενδιαφέρει είναι η πίεση στο ρελαντί με το λάδι ζεστό (το καλοκαίρι). Αν έχεις ικανοποιητική πίεση τότε μπορείς άνετα να χρησιμοποιείς το 0W.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Για αυτοκίνητα που οδηγούνται από άτομα κάποιας ηλικίας (δεν τα τρέχουν), αυτό που ενδιαφέρει είναι η πίεση στο ρελαντί με το λάδι ζεστό (το καλοκαίρι). Αν έχεις ικανοποιητική πίεση τότε μπορείς άνετα να χρησιμοποιείς το 0W.Ωραία Λεωνίδα...τα κατάφερες!
....δεν θα βάλω 0W!! -
Μπράβο ρε Λεωνίδα....τόσα επιχειρήματα έχω χρησιμοποιήσει για τα 0W...αλλά εσυ βρήκες το καταλυτικό!!!
-
δηλαδή θέλετε να πείτε ότι το Mobil1 0-40, το καλοκαίρι με 40C θα έχει μικρότερη πίεση λαδιού στο ρελαντί ....... χλωμό !!!! μάλλον την υψηλότερη θα έχει αφού είναι από τα πιο παχύρρευστα χ-40ια όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία !!!!
-
Στους π.χ. 130C ένα 0W40 είναι πιο λεπτό από ένα 5W40 και ακόμα πιο λεπτό από ένα 15W50.
Παλιά ένα 10W40 ήταν ένα 10άρι λάδι με (πολλά) πρόσθετα για να μη γίνεται πολύ λεπτό όταν ζεσταινόταν.
Με τα συνθετικά (νομίζω) ότι είναι διαφορετικά, δηλαδή στους 130C έχεις ένα συνθετικό λάδι 0W40 πιο χοντρό απ' ότι ένα ορυκτέλαιο 10W40 αλλά το συνθετικό 0W40 δεν γίνεται μαρμελάδα όταν η θερμοκρασία πέφτει στους -40C. Αυτή είναι η βασική διαφορά στο ιξώδες με τα συνθετικά, δεν 'πήζουν' όταν έχει πολύ κρύο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Μπράβο ρε Λεωνίδα....τόσα επιχειρήματα έχω χρησιμοποιήσει για τα 0W...αλλά εσυ βρήκες το καταλυτικό!!!
Καλύτερα να μιλάμε για xW20 παρά για 0W - ταιριάζει περισσότερο σε ηλικιωμένους*
- αν πηγαίνεις με τα όρια ταχύτητας και πατάς το γκάζι στο τέρμα μια-δυο φορές το μήνα
Περι λιπαντικών γενικώς