-
παιδιά εγώ έχω χάσει τα δύο πρώτα τεύχη,ξέρετε αν υπάρχει κανένας τρόπος να τα προμηθευτώ???
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
παιδιά εγώ έχω χάσει τα δύο πρώτα τεύχη,ξέρετε αν υπάρχει κανένας τρόπος να τα προμηθευτώ???Φαντάζομαι πως αν πάρεις τηλέφωνο τις Τεχνικές Εκδόσεις θα μπορούν να στα δώσουν (εκτός αν έχουν εξαντληθεί).
Τώρα για το ποιο ακριβώς νούμερο να πάρεις, φαντάζομαι στο νέο τεύχος θα λέει μέσα (στους 4Τ λέει, αλλά πιθανώς να είναι μόνο για 4Τ και όχι τα άλλα περιοδικά...)
Πότε κυκλοφορεί όμως;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
παιδιά εγώ έχω χάσει τα δύο πρώτα τεύχη,ξέρετε αν υπάρχει κανένας τρόπος να τα προμηθευτώ???
Φαντάζομαι πως αν πάρεις τηλέφωνο τις Τεχνικές Εκδόσεις θα μπορούν να στα δώσουν (εκτός αν έχουν εξαντληθεί).
Τώρα για το ποιο ακριβώς νούμερο να πάρεις, φαντάζομαι στο νέο τεύχος θα λέει μέσα (στους 4Τ λέει, αλλά πιθανώς να είναι μόνο για 4Τ και όχι τα άλλα περιοδικά...)
Πότε κυκλοφορεί όμως;θα προσπαθήσω τηλεφωνικώς αύριο... ελπίζω να μπορούν να βοηθήσουν...αν υπάρχουν όντως ακόμα αντίτυπα...
να ρωτήσω κάτι αν δεν γίνομαι αδιάκριτη
γιατί φεύγεις? για δουλειές, σπουδές ή καλοπέραση
πάντως αν θέλεις και δεν προλάβεις να προμηθευτείς το νέο τεύχος, στείλε μου mail με την διεύθυνση σου στο εξωτερικό και ευχαρίστως θα σου το στείλω εγώ -
Υπάρχουν όλα τα προηγούμενα RallyXS, επικοινωνήστε με το 210 9792500.
Το επόμενο κυκλοφορεί στις 27/12. -
Οπότε το χάνω για 2 βδομάδες...
kamil, μάλλον θα σε αγγαρέψω τελικά!
Φεύγω για καλοπέραση (σου έγραψα λεπτομέρειες στο θέμα της καλοπέρασης της Πεύκης! ).
Λίγη καλοπέραση πριν το στρατό, έτσι, για να πήξω πιο απότομα! -
Το Rally XS ήταν πραγματικά μεγάλη χαρά για μας,τους οπαδούς του WRC που κυκλοφόρησε στα ελληνικά.Δεν έχω χάσει ούτε τεύχος από το πρώτο που κυκλοφόρησε,όμως ρε Στράτη,πολύ λίγη ύλη,θα το πω κι εγώ το παράπονο!
Επίσης θα εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι το thread αυτό ακούγεται 'εκεί ψηλά' και θα ζητήσω (ευγενικά πάντα μεγαλύτερες και περισσότερες φωτογραφίες όπως αυτές στις πρώτες σελίδες του κάθε τεύχους.Αυτά.
Α,επί τη ευκαιρία τι άκουσα για αποχώρηση του Tommi;Πείτε μου ότι δεν είναι αλήθεια!! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Οπότε το χάνω για 2 βδομάδες...kamil, μάλλον θα σε αγγαρέψω τελικά!
no problem!!!
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Α,επί τη ευκαιρία τι άκουσα για αποχώρηση του Tommi;Πείτε μου ότι δεν είναι αλήθεια!!xthes ixe stin TV edo stin UK sinentefxi tu Tommi.oxi mono den skeftete na apoxorisi alla ipe oti an pai kala i xronia tha paramini gia akomi 1-2 xronia.
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Υπάρχουν όλα τα προηγούμενα RallyXS, επικοινωνήστε με το 210 9792500.
Το επόμενο κυκλοφορεί στις 27/12.μόλις μίλησα με Τεχνικές Εκδόσεις...
άψογη εξυπηρέτηση, θα μου τα στείλουν...
ανυπομονώ να τα διαβάσω!!!!ευχαριστώ πολύ
-
Tomi, κάνε υπομονή!
Θα προσθέσουμε Ελληνική ύλη (περίπου 16 σελ) από το 1ο τεύχος του 2003... Μας προβληματίζουν οι ενστάσεις σας
ΣΧ -
Re pedia posi diarkia tha exi to dvd tou RallyXS??????
-
Ο χρήστης CYPRUS.WRC έγραψε:
Re pedia posi diarkia tha exi to dvd tou RallyXS??????90
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Re pedia posi diarkia tha exi to dvd tou RallyXS??????
90
ΕΓΡΑΨΕ!!!!!!!!!!
ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Γιατι λειπει η ηλεκτρονικη διευθυνση του Πρωταθλητη?
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Γιατι λειπει η ηλεκτρονικη διευθυνση του Πρωταθλητη?videos-fotos και οτι αλλο τραβαει η ορεξη σου.
-
Ο χρήστης Greg έγραψε:
Γιατι λειπει η ηλεκτρονικη διευθυνση του Πρωταθλητη?
videos-fotos και οτι αλλο τραβαει η ορεξη σου.
Εγω γνωριζω τη διευθυνση Greg. Πιστευω ομως, πως πρεπει να υπαρχει και στο RallyXS. Δεν μπορει να εχει τη διευθυνση του Bruno Thiry, και να μην εχει τη διευθυνση του (δις) παγκοσμιου πρωταθλητη.
-
Εγώ ρε παιδιά ψάχνω το τεύχος με το DVD πυρετωδώς εδώ και μέρες και συνέχεια μου λένε πως έχει τελειώσει! Ελπίζω να το βρώ πρίν αναχωρήσω γιατί θέλω να δώ λίγο WRC να μο φύγει ο πόνος...Θα το βρώ η έχει εξαντληθεί;
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Εγώ ρε παιδιά ψάχνω το τεύχος με το DVD πυρετωδώς εδώ και μέρες και συνέχεια μου λένε πως έχει τελειώσει! Ελπίζω να το βρώ πρίν αναχωρήσω γιατί θέλω να δώ λίγο WRC να μο φύγει ο πόνος...Θα το βρώ η έχει εξαντληθεί;Tο τεύχος δεν έχει εξαντληθεί ακόμα. Aν και πάλι δεν καταφέρετε να το βρείτε, στο τέλος του μήνα θα μπορείτε να το προμηθευτείτε τηλεφωνώντας στο 210-97 92 500.
-
Φοβερη επιτυχια εκανε το rally xs και στα Τρικαλα. Πρεπει να πηρα το τελευταιο τευχος που υπηρχε σε ολη την πολη γιατι παντου ειχε τελειωσει απο την 2η μερα. Best seller!!! Και το dvd πολυ καλο, επιτελους εχουμε ολο το 2002 στην οθονη μας οποτε θελουμε. Βεβαια υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης (βαθμολογιες στο τελος καθε ραλυ!!!!)
Τελος θα ηθελα να κανω και γω μια ενσταση για το rally xs(ευγενικα πάντα ) Ειναι δυνατον επισημο περιοδικο ραλυ να μην εχει ενα rally report???Για την περιγραφη καθε αγωνα εχει 6-7 φωτο και 2 σειρες σχολιο για λιγες ειδικες. Δεν ειναι αναγκη να υπαρχει ενα κειμενο με μια λεπτομερη περιγραφη του αγωνα για καθε σκελος? Αν δεν υπαρχει εδω τοτε που??? -
TO PERIODIKO EINAI TELIO AGORASTE TO EINAI LIGO MIKRO GIA ENAN FUN TOY WRC ALLA AKSIZI
Rally XS