-
Δεν ήταν δυνατόν να μην έρθει στην επιφάνεια αυτό το θέμα!
Ευχαριστούμε τον kubiak για την περίληψη -
Αλοίμονο!!!
Από τότε να προσθέσουμε και το 'Στέκι του Γυαλά' στην Ανω Τιθορέα!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν ήταν δυνατόν να μην έρθει στην επιφάνεια αυτό το θέμα!
Ευχαριστούμε τον kubiak για την περίληψητπτ!
Αλοίμονο!!!Από τότε να προσθέσουμε και το 'Στέκι του Γυαλά' στην Ανω Τιθορέα!!!
σε νέο review...
-
Άντε να σας δώσω και ένα άλλο καλό, τι να κάνω? Θέλω να περνάτε καλά στα πάτρια εδάφη Αν πάτε Κυριακή στις ειδικές και έχετε χρόνο, πάτε προς Καρπενήσι. Μετά τις Ράχες και δίπλα στο ποτάμι (έχει μια ονομασία, αλλά αν τις συγκρατούσα όλες θα έγραφα βιβλία!) θα δείτε μια ταβέρνα, η μοναδική εκεί, στα αριστερά όπως πάτε για Καρπενήσι, έχει και μια πέτρινη βρύση μέσα στα πλατάνια που είναι το πάρκινγκ. Θα καθήσετε στο μπαλκόνι, θα ακούτε το ποτάμι και θα φάτε ότι θέλετε!!! Αν κάτι δεν σας αρέσει πμ να σας στέιλω τα χρήματα
Πριν φύγετε, κάντε ότι πάτε συχνά (αν δεν τον γλύψετε και αν δεν κάνετε τον τακτικό πελάτη δεν θα σας πουλήσει!!!!) εκεί και ζητήστε από τον παππού να σας πουλήσει λίγο μοσχαράκι... Αν δεν σας αρέσει πμ πάλι να σας στείλω τα χρήματα
Αν σας αρέσει την επόμενη φορά που θα πάτε και θα αγοράσετε μοσχαράκι να μου πάρετε και μένα!Edit
Αν περάσετε από το Καλαπόδι στάση στο Θανάση τον Πλακιά για φαγητό, πάνω στον κεντρικό δρόμο στο κέντρο του χωριού και στο δρόμο προς Ζέλι και αγοράστε λουκάνικο! Αλλά από το καλό πείτε του, το πικάντικο, που πουλά στους Δραχμανιώτες για μεζέ!!!
Δεύτερο edit (ένα ένα τα διαβάζω!)
Πέρα από την Άνω Τιθορέα (Βελίτσα) αν περνάτε βιαστικά από την Κάτω Τιθορέα (Κηφισοχώρι) στάση για κάτι γρήγορο 100 μ. πριν την πλατεία δεξιά όπως πάτε για Αμφίκλεια, δε θυμάμαι όνομα, αλλά θα το δείτε, έχει το μενού στο δρόμο! Εγγύηση!!!!
Άντε και ένα τρίτο edit
Αν πάτε Σουβάλα, όπως μπαίνετε απο Αμφίκλεια στον κεντρικό δρόμο και λίγο πριν την πλατεία στο δεξί σας χέρι σουβλατζίδικο, στάση ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ!!! Ο Χρήστος ο πρεζάκιας, που μπορεί να μην έχει τους φοβερούς μεζέδες, αλλά θα γελάσετε! Ο Χρηστάρας ΔΕΝ παίζετε!!!! -
Yποβαλω ενσταση για τη Μαριτσα! Πιο ηλιθια και αγενεστατη ταβερνιαρισσα δεν εχω ξανασυναντησει. Σχεδον ολοι οσοι εχουν παει πανω απο μια φορα εχουν(με) μαλωσει και τις τελευταιες φορες που πηγα ειδα τις μυγες να εχουν εξαφανιστει απο το πολυ κυνηγι. Αντιθετως ψηφιζω για θαλασσινα στο Γαλαξιδι τον τυπο που μου διαφευγει το ονομα του και ειναι ακριβως στην ιχθυοσκαλα (υποστεγο)
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τα μέλη του 4TF προτείνουν:
[list:2gj5tflj][:2gj5tflj]kouk: Tαβέρνα στην Παύλιανη (Ανω) λίγο πριν την αρχή του χωματόδρομου που παει για τις κατασκηνώσεις για υπέροχες χοιρινές και παϊδάκια.[/2gj5tflj]
[:2gj5tflj]kouk: Ταβέρνα στην Ανάβρα (πλατεία) για φαγητό κάτω απο τον πλάτανο και δίπλα στην βρύση.[/2gj5tflj]
[:2gj5tflj]Pironi: Τελευταία ταβέρνα (κοντά στις βρύσες) στη Βάργιανη ( ; ) πάνω από την Γραβιά.[/2gj5tflj]
[:2gj5tflj]Pironi: Γκρίζα Αρκούδα στην Αγοργιανή ( ; ).[/2gj5tflj]
[:2gj5tflj]syele: Μαρίτσα στο Γαλαξίδι. Μπαρμπουνάκια, σαλατίτσα.[/2gj5tflj]
[:2gj5tflj]George Th.: Προβατίνα κοντοσούβλι λοιπόν και ειδικά στην Ελάτεια και το Καλαπόδι! [/2gj5tflj]
[:2gj5tflj]George Th.: Ουζάκι στην Αμφίκλεια στη Λυκώρεια στην κεντρική Πλατεία[/2gj5tflj]
[:2gj5tflj]George Th.: Άνω Σουβάλα για μεζέδες![/2gj5tflj]
[:2gj5tflj]salome: ( κάπου κοντά στην Παύλιανη; ) Χωριό Μαυρολιθάρι, στην πλατεία στην μοναδική ψησταριά φάγαμε ένα απίστευτο κοκορέτσι.[/2gj5tflj]
[:2gj5tflj]rallysport: Χολέβενα στο Παλαιοχώρι (Τα παϊδάκια ειναι θεϊκα αλλά σε περίπτωση που θέλετε Hard Core καταστάσεις ..... πάρτε προβατίνα μέχρι η χοληστερίνη να βαρέσει κόκινο).[/2gj5tflj]
[:2gj5tflj]rallysport: Δοκιμάστε τη προβατινά στο χαρτόδεμα στη παραλία της Αρκίτσας.[/2gj5tflj]
[:2gj5tflj]Ιδρυτικός Αναγνώστης: ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ.[/2gj5tflj][/list:u:2gj5tflj]Kαι για να χωνεψετε τα ανωθεν προτιμηστε σαμαλι,ραβανι και καρυδοπιττες
απο την πλατεια της ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ.............. -
Για αυτούς που θα είναι Αράχοβα…Παναγιώτα στην Εκκλησία του Αι Γιώργη!!!! Απλά SUPER!!!!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πιτ-στοπ: Παρασκευη παϊδακερί στην Αμφισσα (εκει που τελειωνει ο πεζοδρομος απεναντι απο τις καφετεριες). Σαββατο ψαρικα στον Σκελετοβραχο στο Γαλαξιδι (ΦΟ-ΒΕ-ΡΟΣ!). Κυριακη στο Ραβάνη στην Πανω Μουσουνιτσα (Αθ.Διακο)(μαλλον μαζι με kleisj), ειχα παει για παγωτο κι αλλες φορες πρωτη φορα εφαγα κιολας. Ελεγε, το συνιστω!Και του χρονου!
-
Για φέτος έχω νω προτείνω το ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!!
Εστιατόρειο Μεγάλης Βρετάνειας (ναι αυτό στο Σύνταγμα)
ΒΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! -
.
Υπάρχουν αρκετές καλές ταβέρνες στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.
.
-
Ο χρήστης Ιδρυτικός Αναγνώστης έγραψε:
ΒΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!Οχι,οχι.Εφαγα προχθες και τα σαρπινιον ηταν μπαγιατικα και το μπιτοκ ειχε παραψηθει ενω εγω το ζητησα να εχει το αιμα του στο κεντρο.Δεν το συνιστω,προτεινω τη 'Βλαχοπουλα' στη περιοχη της πλατειας Βαθης. εχει μια φασολαδα,ονειρο.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΒΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!Οχι,οχι.Εφαγα προχθες και τα σαρπινιον ηταν μπαγιατικα και το μπιτοκ ειχε παραψηθει ενω εγω το ζητησα να εχει το αιμα του στο κεντρο.Δεν το συνιστω,προτεινω τη 'Βλαχοπουλα' στη περιοχη της πλατειας Βαθης. εχει μια φασολαδα,ονειρο.
Oχι,οχι .Επειτα απο έρευνα βρήκαμε ότι οι καλύτερες ταβέρνες της περιοχής είναι στην Βάρη.
Μετά το shakedown στα Τουρκοβούνια είναι πολύ κοντά. -
Ο χρήστης Ιδρυτικός Αναγνώστης έγραψε:
ΒΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ,ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ ?
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΘΕΑ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΤΗ ?
ΤΡΕ ΜΠΑΝΑΛ... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλοίμονο!!!Από τότε να προσθέσουμε και το 'Στέκι του Γυαλά' στην Ανω Τιθορέα!!!
εγραψα σχετικα στο θρεντ για τα ''προς αποφυγην'' στον αντιλογο.........διαβαστε και........κλαψτε!!!!!!!!!
-
Ταβέρνα 'Πλάτανος' στα Πίσια. Προσφορά του cmarin!
-
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΣΤΑ ΒΙΛΙΑ! ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!
-
Αντε να δούμε πότε θα μας δείξετε και τις ταβέρνες στην Χαλκιδική Χάρη!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:eat:Αντε να δούμε πότε θα μας δείξετε και τις ταβέρνες στην Χαλκιδική Χάρη!
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ...1Η ΜΕΡΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟ, 2Η ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ (ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΧΟΛΟΜΩΝΤΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΑ!
-
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΣΤΑ ΒΙΛΙΑ! ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!Έμαθα ότι είχαν καλό κατσικίσιο λουκάνικο!!!
Acropolis σημαίνει και Καλο Φαγητό