-
Ο χρήστης Zargoulis έγραψε:
Γεια χαρά απανταχού φίλοι του Acropolis! Όσο για τη μάσα προτείνς τα εξής:
Όσο το δυνατόν 'ελαφρύ' φαγητό. Οι μπόμπες με τόνο είναι άφογες!
Πολλές μπύρες και φυσικά σαν Έλληνες μπόλικος φραπές με μπόλικα παγάκια. Και βέβαια μεγάλο ψυγειάκι!!!!
Υ.Γ. ΟΧΙ σε άκυρες ειδικές! Μην πάμε τσάμπα σε καμμία!
Υ.Γ.2 Tommi Makinen είμαστε μαζί σου και ας πήγες στη Subaru!Βρε αθεόφοβε! Μπόμπες με τόνο στη καρδιά της Ρούμελης?
Θα πλαντάξουν στο κλάμα τ' αρνάκια !!! -
Ο χρήστης geogeo έγραψε:
Γεια χαρά απανταχού φίλοι του Acropolis! Όσο για τη μάσα προτείνς τα εξής:
Όσο το δυνατόν 'ελαφρύ' φαγητό. Οι μπόμπες με τόνο είναι άφογες!
Πολλές μπύρες και φυσικά σαν Έλληνες μπόλικος φραπές με μπόλικα παγάκια. Και βέβαια μεγάλο ψυγειάκι!!!!
Υ.Γ. ΟΧΙ σε άκυρες ειδικές! Μην πάμε τσάμπα σε καμμία!
Υ.Γ.2 Tommi Makinen είμαστε μαζί σου και ας πήγες στη Subaru!Βρε αθεόφοβε! Μπόμπες με τόνο στη καρδιά της Ρούμελης?
Θα πλαντάξουν στο κλάμα τ' αρνάκια !!!Παντως τα αρνάκια θα πλαντάξουν ετσι κι αλλοιώς!!!...Αλλα ναι ρε παιδί μου οχι μπόμπες,δεν λεει!!!..Εστω σαντουϊτς με παϊδάκια
-
Το επαναφέρω για...προφανεις λόγους!!!
Ε,2000 νέα μέλη εχουν ερθει απο περσι,ολο και κάτι θα εχουν να συνεισφέρουν στην πληροφόρηση!!! -
Δεν είχα καμία αμφιβολία για το ποιος θα επανέφερε αυτό το thread. Το θέμα ήταν το πότε θα το έκανε
Ε, δεν κρατήθηκε -
Ακρόπολις χωρίς μάσα δεν λέει, λέει? Ο κ.Πρόεδρος ξέρει καλύτερα.
Στέλιο ήταν θέμα timing!!! 4 μήνες πριν....3 1/2 μήνες πριν....και ναι 99 ημέρες ακριβώς πριν τον αγώνα, το θέμα επανήλθε από την μούχλα και τις αράχνες.
Βάλτε εδώ τώρα ότι έχετε....θέλουμε βοήθεια και από τους τοπικούς γισ την 3η μέρα των νέων ειδικών. -
να σου πω....
και χωρίς βοήθεια θα μας οδηγήσει η μύτη μας!!!!
Παντως το πιο καλό τσίμπημα το κάναμε πέρισυ μετά την πρωϊνή Παύλιανη. Περνώντας από το χωριό Μαυρολιθάρι κάτσαμε στην πλατεία στην μοναδική ψησταριά και φάγαμε ένα απίστευτο κοκορέτσι. Νομίζω ήταν γύρω στις 12, ίσως και νωρίτερα! Αν θυμάμαι καλά είχαμε πει: 'Ας φάμε κατι ελαφρύ γιατί έχουμε και δρόμο (Οινοχώρι δηλαδή)!!!'
-
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΗΣ 3ηs ΜΕΡΑΣ!!! ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟΤΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΑΠ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!!!
-
Πάντως μια απο τις καλύτερες Ταβέρνες κοντά στις ειδικές 1ης & 2ης μέρας είναι η Χολέβενα στο Παλαιοχώρι. Τα παϊδάκια ειναι θεϊκα αλλά σε περίπτωση που θέλετε Hard Core καταστάσεις ..... πάρτε προβατίνα μέχρι η χοληστερίνη να βαρέσει κόκινο. Για όσους θα κατοικοεδρεύουν ποιό χαμηλά ....... δοκιμάστε τη προβατινά στο χαρτόδεμα στη παραλία της Αρκίτσας. Σας μιλάω εκ πείρας έγινα γαμπρός στη περιοχή και απο τότε η χοληστερίνη μου βαράει τιμές ίσες με την ιπποδύναμη των παλιών Group B.
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΒΕΤΟΥΛΟΑΡΝΟΚΑΤΣΙΚΟΦΑΓΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΠΩΝ.ΓΙΑ ΤΙΝ ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ,ΑΣΒΕΣΤΗΣ,ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΚΤΛ)ΟΤΙ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ.ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΟΜΙΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΛΑΓΑΝ ΜΕ ΜΑΣ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ .ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΣΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΡΑΒΑΝΗ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΑΝ ΟΙ ΣΟΥΒΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ.(ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ).ΓΙΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΠΕΙΡΑΤΗ ΦΕΤΟΣ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΥΛΙΑΝΗΣ (ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ 2/6/03 ΒΡΑΔΥ.ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ
-
Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι (δεν έχουμε απο αυτούς,αλλά...)!!!
Φυσικά ΚΑΙ αυτό το thread αποτελεί μέρος του 'Μασάϊ Μάρα Guide' απο τις εκδόσεις ΕΒΟΠ!! -
Επίσης μια άλλη πρόταση από κάποιον που μόνο λιγοφάγανος δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί.
Σύντροφοι.Το καλύτερο κατά την γνώμη μου είναι να μην τρώτε τίποτα καθ' όλη την διάρκεια τις ημέρας γιατί αυτό θα σας βαρύνει και θα σας κάνει νωθρούς, και νυσταγμένους.
Όπως ξέρουμε όλοι νωθρότητα και πρακολούθηση Ακρόπολις δεν συμβαδίζουν.Νερό και χυμούς, όλη την μέρα και το βράδυ δώστε του να καταλάβει κυριολεκτικά.
Αν βέβαια παρακολουθήσετε τον αγώνα για μια μέρα μερικές ''αταξίες'' μπορεί να γίνουν πραγματικότητα χωρίς κόστος.Εσύ kouk τι λες
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Επίσης μια άλλη πρόταση από κάποιον που μόνο λιγοφάγανος δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί.Σύντροφοι.Το καλύτερο κατά την γνώμη μου είναι να μην τρώτε τίποτα καθ' όλη την διάρκεια τις ημέρας γιατί αυτό θα σας βαρύνει και θα σας κάνει νωθρούς, και νυσταγμένους.
Όπως ξέρουμε όλοι νωθρότητα και πρακολούθηση Ακρόπολις δεν συμβαδίζουν.Νερό και χυμούς, όλη την μέρα και το βράδυ δώστε του να καταλάβει κυριολεκτικά.
Αν βέβαια παρακολουθήσετε τον αγώνα για μια μέρα μερικές ''αταξίες'' μπορεί να γίνουν πραγματικότητα χωρίς κόστος.Εσύ kouk τι λες
Εγω έτρωγα ΠΑΝΤΑ ανάμεσα σε δύο ειδικές και το βράδυ γύρναγα πίσω Αθήνα και ξαναέτρωγα!!!!
Αλλά τώρα ο Dr Syele μου επέβαλε να τρώω ΜΙΑ φορά την ημέρα το βράδυ!! Βέβαια επειδή ο συγκεκριμένος διαιτολόγος θεωρεί το ψάρι φρούτο,θα ξεσκίζω τα ψάρια μέχρι το βράδυ που...θα τρώμε κανονικό φαγητό (κοψίδιαααα)!! -
Θέλω να δω που θα βρεις τα ψάρια πάνω στα βουνά
Μήπως θα πάρεις ψυγειάκι μαζί σου; -
Ο χρήστης piko έγραψε:
Μήπως θα πάρεις ψυγειάκι μαζί σου;Οχι εγω,ο Στέλιος θα τα φέρει λέει!!! Υποστηρίζει οτι τα ψάρια μπορείς να τα βρείς και σε κοψιδασερί!!Ξέρω'γω?Λέει -Ο ΣΤΕΛΙΟΣ- οτι παραγγέλνεις ψαρονέφρι και είναι ΟΛΑ ΟΚ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μήπως θα πάρεις ψυγειάκι μαζί σου;Οχι εγω,ο Στέλιος θα τα φέρει λέει!!! Υποστηρίζει οτι τα ψάρια μπορείς να τα βρείς και σε κοψιδασερί!!Ξέρω'γω?Λέει -Ο ΣΤΕΛΙΟΣ- οτι παραγγέλνεις ψαρονέφρι και είναι ΟΛΑ ΟΚ!!!
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!
-
ΚΑΛΑ!!! ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ 'ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ' ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ..... ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ !!!
....ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΑ !!! -
.......ΚΑΗΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ......
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως πρέπει νά είναι μεγάλο το .... ψάρι γιά να μπορέσει να πιάσει τόπο τό νεφρί.Εγώ συμφωνώ μέ τόν Θοδωρή,όλη τήν ημέρα ελαφρά (κυριολεκτώ) καί τό βράδυ ο κλαυθμός καί οδυρμός τών αμνών. (καί άν είναι δυνατό δίπλα στό ξενοδοχείο γιά να μήν έχουμε μετακινήσεις.Οινόπνευμα και οδήγηση δέν ταιριάζουν)
-
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕ ΚΟΨΙΔΟ-ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ?
-
Ο χρήστης axios έγραψε:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕ ΚΟΨΙΔΟ-ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ?Ακου λογια!!!!! Παραγγελνεις το σουβλιστο η τα παϊδακια με γαρνιτουρα κοκορετσι. Βαφτιζεις το κοκορετσι σπαγγετι Νο 6 και νατη η επιθυμια σου.
Acropolis σημαίνει και Καλο Φαγητό