-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕ ΚΟΨΙΔΟ-ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ?
Ακου λογια!!!!! Παραγγελνεις το σουβλιστο η τα παϊδακια με γαρνιτουρα κοκορετσι. Βαφτιζεις το κοκορετσι σπαγγετι Νο 6 και νατη η επιθυμια σου.
'Ωραίες κουβέντες'!!!!
-
Mετά από απαίτηση πολλών τηλεθεατών το θέμα ανεβαίνει στην θέση που του αξίζει
-
Μα καλά...τυφλός είμαι??!!
Ας είναι καλά οι...τηλεθεατές!!
Εδω λοιπόν μπορείτε να βρείτε συσωρευμένη γνώση και εμπειρία ετών, σχετικά με τα θέματα...συζητήσεων κατά την διάρκεια του Αγώνα μας!!
-
Είπα κι εγώ ...... να μην γραφτεί τίποτε σε αυτή την ενότητα !!!!
Και μάλιστα με την επαναφορά της .... τσουκα τις νάσου ο μεσιέ ΚούκοςΑκρόπολις άνευ μασαμπούκας γίνεται ??? Δεν γίνεται !!!
Μουσιέ Νικολά ..... θα συμφάγομεν μετα των άλλων συνήθων ύποπτων κανα κοπάδι πρόβατα την Πεμπτη το βράδυ ????
-
..ΚΑΙ την Πέμπτη ηρωϊκέ Παπαπάνε!!! Και οχι μόνο προβατάκια...εκει που θα σας πάω εχει τηγανιά!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
..ΚΑΙ την Πέμπτη ηρωϊκέ Παπαπάνε!!! Και οχι μόνο προβατάκια...εκει που θα σας πάω εχει τηγανιά!!Τέτοια λέγε μου Νίκο, τέτοια λέγε μου !!!!!!!!!
Να μπορέσουμε να σηκωθούμε την Παρασκευή το πρωί όμως ... μη μας κάτσει σα τσιμεντόλιθος στο στομάχι !!! -
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
..ΚΑΙ την Πέμπτη ηρωϊκέ Παπαπάνε!!! Και οχι μόνο προβατάκια...εκει που θα σας πάω εχει τηγανιά!!
Τέτοια λέγε μου Νίκο, τέτοια λέγε μου !!!!!!!!!
Να μπορέσουμε να σηκωθούμε την Παρασκευή το πρωί όμως ... μη μας κάτσει σα τσιμεντόλιθος στο στομάχι !!!Meta to (lito) fai..................htipas 3 giaourtia me meli ke chonevis sto lepto!!!!
TSELEMENTES tomos IB selis 54.
-
Ο kouk δεν έχει γράψει ακόμη σε αυτό το θέμα και έχω αρχίσει να ανυσηχώ...
Λοιπόν που φάγατε στον αγώνα? Γράψτε και τα καλά και τα κακά.
-
Ε δεν φάγαμε και τίποτα τρελές ποσότητες!!
Μια φορά την ημέρα....πολύ είναι?Εγω δεν λέω τίποτα...αφήνω άλλους να μιλήσουν (που 3 κιλά παϊδάκια τους φαίνονται λίγα!!)
Πάντως το χειρότερο ήταν οτι κάποιοι πολύ οργανωμένοι ακροπολικοί θεατές,έψηναν αρνί στην Παύλιανη...έκανα δημόσιες σχέσεις...αλλά το μάζεψαν και έφυγαν μόλις ψήθηκε!!!Και δεν πρόλαβα να δοκιμάσω ρε γμτ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως το χειρότερο ήταν οτι κάποιοι πολύ οργανωμένοι ακροπολικοί θεατές,έψηναν αρνί στην Παύλιανη...έκανα δημόσιες σχέσεις...αλλά το μάζεψαν και έφυγαν μόλις ψήθηκε!!!Και δεν πρόλαβα να δοκιμάσω ρε γμτ!!!
Στο Δροσοχώρι ΙΙ πέρασε όταν ήταν ακόμη ανοιχτή η SS φορτηγάκι με την ψησταριά, την σούβλα και το αρνί ψημμένο στην καρότσα. Που άραξαν δεν ξέρω...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Στο Δροσοχώρι ΙΙ πέρασε όταν ήταν ακόμη ανοιχτή η SS φορτηγάκι με την ψησταριά, την σούβλα και το αρνί ψημμένο στην καρότσα. Που άραξαν δεν ξέρω...
Για αυτό έχουμε τα κινητά ρε Κώσταααα!! Και αν δεν πιάνουν...τους κυνηγάμε...και στέλνουμε αντιπροσωπεία να ειδοποιήσει τα κομάντα!!
Πάει τ' αρνάκιιιιι!!! Και ηταν και καλοψημένο!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για αυτό έχουμε τα κινητά ρε Κώσταααα!! Και αν δεν πιάνουν...τους κυνηγάμε...και στέλνουμε αντιπροσωπεία να ειδοποιήσει τα κομάντα!!
Πάει τ' αρνάκιιιιι!!! Και ηταν και καλοψημένο!
Κακές γλώσσες λένε ότι ο πρόεδρος φωτογραφήθεικε με τον αμνό παρα πόδας, και οτι το αρνί αποσείρθεικε απο την κοινή θέα και καταναλόθεικε μετα το πέρασμα των junior, να σημειωθει οτι εκείνη την ώρα έβρεχε και οτι οι γνωστοι ΄΄αγνωστοι καλοφαγάδες ετρεξαν να γλετόσουν απο τη βροχή το αρνί. Παρακαλώ οποιος έχει πληροφορίες να της δώσει ακόμα το ψάχνουμε, (το αρνι)
-
No comment
Να μην εκτεθούμε έτσι; Omerta -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αν το έβλεπα εγώ αυτό , δεν υπήρχε περίπτωση να μου ξέφευγε
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Αν το έβλεπα εγώ αυτό , δεν υπήρχε περίπτωση να μου ξέφευγε
Αυτός είσαι ρε Βασίλη!!Γι' αυτό πρέπει να πάμε παρέα!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγω δεν λέω τίποτα...αφήνω άλλους να μιλήσουν (που 3 κιλά παϊδάκια τους φαίνονται λίγα!!)Kαταρχιν να διευκρυνίσουμε ότι μιλάμε για Πέμπτη βράδυ στην Α.Τιθορέα...
και κατα δεύτερον... ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ που ειχατε φαει τα παντα και μετά μεχρι να ψηθουν τα παϊδάκια μας έκαναν 1.5 ώρα! Και δεν προλάβαμε να φάμε κιολας τίποτα! Τα έφαγε όλα ο rallysport με την παρέα του!
Βεβαια όταν φύγατε όλοι, βιαστικοί βιαστικοί να πατε για ύπνο, κάτσαμε με τον Ηλία καμια ωρίτσα ακόμη και παραγγείλαμε 1 τεράστια πιατέλα τηγανιά και επιδόρπιο γιαούρτι με μέλι, σιρόπι και από κάτω παντεσπάνι!
ΓΙΑΜ!!!!!!!!
(ποτέ δεν κρύψαμε ότι είμαστε γουρούνια άλλωστε)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μπα, ιδέα σου θα ήταν Κωστή!!! Αν υπήρχε ψημένο αρνί στην ειδική του Δροσοχωρίου μια ψυχή σίγουρα θα το μύριζε!! και θα μας πήγαινε στο συγκεκριμένο σημείο υποστηρίζοντας ότι εκεί θα έχει καλύτερη θέα!!!
-
Συγγνώμη τώρα...αλλά είναι δυνατόν να υπάρχει ψητό ή μπουγάτσα στην ευρύτερη περιοχή...και να ΜΗΝ το καταλάβεις??!!
Αυτό είναι απο τα βασικά!!
Βέβαια οταν το έχει ο άλλος επάνω σε φορτηγό...δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα...αλλά δεν κολώνουμε!!...περπατάμε μέχρι να τους βρούμε και δίνουμε συγχαρητήρια για την οργάνωσή τους!! Ε θα φιλοτιμηθούν να μας δώσουν ενα κομματάκι!!
-
Τα μέλη του 4TF προτείνουν:
[list:1uzyb9di][:1uzyb9di]kouk: Tαβέρνα στην Παύλιανη (Ανω) λίγο πριν την αρχή του χωματόδρομου που παει για τις κατασκηνώσεις για υπέροχες χοιρινές και παϊδάκια.[/1uzyb9di]
[:1uzyb9di]kouk: Ταβέρνα στην Ανάβρα (πλατεία) για φαγητό κάτω απο τον πλάτανο και δίπλα στην βρύση.[/1uzyb9di]
[:1uzyb9di]Pironi: Τελευταία ταβέρνα (κοντά στις βρύσες) στη Βάργιανη ( ; ) πάνω από την Γραβιά.[/1uzyb9di]
[:1uzyb9di]Pironi: Γκρίζα Αρκούδα στην Αγοργιανή ( ; ).[/1uzyb9di]
[:1uzyb9di]syele: Μαρίτσα στο Γαλαξίδι. Μπαρμπουνάκια, σαλατίτσα.[/1uzyb9di]
[:1uzyb9di]George Th.: Προβατίνα κοντοσούβλι λοιπόν και ειδικά στην Ελάτεια και το Καλαπόδι! [/1uzyb9di]
[:1uzyb9di]George Th.: Ουζάκι στην Αμφίκλεια στη Λυκώρεια στην κεντρική Πλατεία[/1uzyb9di]
[:1uzyb9di]George Th.: Άνω Σουβάλα για μεζέδες![/1uzyb9di]
[:1uzyb9di]salome: ( κάπου κοντά στην Παύλιανη; ) Χωριό Μαυρολιθάρι, στην πλατεία στην μοναδική ψησταριά φάγαμε ένα απίστευτο κοκορέτσι.[/1uzyb9di]
[:1uzyb9di]rallysport: Χολέβενα στο Παλαιοχώρι (Τα παϊδάκια ειναι θεϊκα αλλά σε περίπτωση που θέλετε Hard Core καταστάσεις ..... πάρτε προβατίνα μέχρι η χοληστερίνη να βαρέσει κόκινο).[/1uzyb9di]
[:1uzyb9di]rallysport: Δοκιμάστε τη προβατινά στο χαρτόδεμα στη παραλία της Αρκίτσας.[/1uzyb9di]
[:1uzyb9di]Ιδρυτικός Αναγνώστης: ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ.[/1uzyb9di][/list:u:1uzyb9di] -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Τα μέλη του 4TF προτείνουν:
[list:1ulvt0aw][:1ulvt0aw]kouk: Tαβέρνα στην Παύλιανη (Ανω) λίγο πριν την αρχή του χωματόδρομου που παει για τις κατασκηνώσεις για υπέροχες χοιρινές και παϊδάκια.[/1ulvt0aw]
[:1ulvt0aw]kouk: Ταβέρνα στην Ανάβρα (πλατεία) για φαγητό κάτω απο τον πλάτανο και δίπλα στην βρύση.[/1ulvt0aw]
[:1ulvt0aw]Pironi: Τελευταία ταβέρνα (κοντά στις βρύσες) στη Βάργιανη ( ; ) πάνω από την Γραβιά.[/1ulvt0aw]
[:1ulvt0aw]Pironi: Γκρίζα Αρκούδα στην Αγοργιανή ( ; ).[/1ulvt0aw]
[:1ulvt0aw]syele: Μαρίτσα στο Γαλαξίδι. Μπαρμπουνάκια, σαλατίτσα.[/1ulvt0aw]
[:1ulvt0aw]George Th.: Προβατίνα κοντοσούβλι λοιπόν και ειδικά στην Ελάτεια και το Καλαπόδι! [/1ulvt0aw]
[:1ulvt0aw]George Th.: Ουζάκι στην Αμφίκλεια στη Λυκώρεια στην κεντρική Πλατεία[/1ulvt0aw]
[:1ulvt0aw]George Th.: Άνω Σουβάλα για μεζέδες![/1ulvt0aw]
[:1ulvt0aw]salome: ( κάπου κοντά στην Παύλιανη; ) Χωριό Μαυρολιθάρι, στην πλατεία στην μοναδική ψησταριά φάγαμε ένα απίστευτο κοκορέτσι.[/1ulvt0aw]
[:1ulvt0aw]rallysport: Χολέβενα στο Παλαιοχώρι (Τα παϊδάκια ειναι θεϊκα αλλά σε περίπτωση που θέλετε Hard Core καταστάσεις ..... πάρτε προβατίνα μέχρι η χοληστερίνη να βαρέσει κόκινο).[/1ulvt0aw]
[:1ulvt0aw]rallysport: Δοκιμάστε τη προβατινά στο χαρτόδεμα στη παραλία της Αρκίτσας.[/1ulvt0aw]
[:1ulvt0aw]Ιδρυτικός Αναγνώστης: ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ.[/1ulvt0aw][/list:u:1ulvt0aw]Eγώ λέω τα παραπάνω να μπουν και στο επίσημο site του Acropolis!!!
Acropolis σημαίνει και Καλο Φαγητό