-
Καμμια καλη ιδεα για ταβέρνες στην ευρύτερη περιοχή???
Εγω προτείνω ανεπιφύλακτα την ταβέρνα στην Παύλιανη (Ανω) λίγο πριν την αρχή του χωματόδρομου που παει για τις κατασκηνώσεις για υπέροχες χοιρινές και παϊδάκια και την ταβέρνα στην Ανάβρα (πλατεία) για φαγητό κάτω απο τον πλάτανο και δίπλα στην βρύση!!! Καθε πρόταση δεκτή -
Εγω προτείνω ανεπιφύλακτα την ταβέρνα στην Παύλιανη (Ανω) λίγο πριν την αρχή του χωματόδρομου που παει για τις κατασκηνώσεις για υπέροχες χοιρινές και παϊδάκια και την ταβέρνα στην Ανάβρα (πλατεία) για φαγητό κάτω απο τον πλάτανο και δίπλα στην βρύση!!! Καθε πρόταση δεκτή -
Exoume kai leme oi prosopikes epiloges mou einai sthn bargiani pano apo thn gravia sthn teleutea taverna konta stis brises kai sthn griza arkouda sthn agorgianh!!!! Kalo skonisma kai kala Kopsidia!!!!!
!!!!!!!!DONT DRINK AND DRIVE!!!!!!!! -
Σωστός (Don't drink and drive) pironi.Ευχαριστώ για τις προτάσεις.Θα τις τιμήσουμε δεόντως.
-
PRAGMATI
DON'T DRINK AND DRIVE.POLI SOSTO AFTO.EXO DI ARKETES FORES ATOMA ME TIN MPIRA STO XERI NA PARAKOLOUTHUN TO ACROPOLIS.....NERAKI RE PAIDES NERAKI.
-
Greg μια μπύρα μπορει και μην ειναι τοσο κακη ,ιδιως με τις μεγάλες ζέστες.Αλλα τουλαχιστον οσοι οδηγούν ας μεινουν στη μια μπύρα και οχι ενα καφασι!Δεν μπορείς να παρακολουθήσεις και καλα μετα απο τόσες μπύρες βρε αδελφε!!!
-
On 22-05-2002 12:56, kouk έγραψε:
Δεν μπορείς να παρακολουθήσεις και καλα μετα απο τόσες μπύρες βρε αδελφε!!!ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΝΛΑΝΔΟΥΣ!!!!!!!!!
ΟΧΙ ΚΑΦΑΣΙ,ΚΑΦΑΣΙΑΑΑΑΑΑ! -
Καλα αυτοί είναι περίπτωση!Και σαν θεατές και σαν οδηγοί
-
On 22-05-2002 11:06, kouk έγραψε:
Εγω προτείνω ανεπιφύλακτα την ταβέρνα στην Παύλιανη (Ανω) λίγο πριν την αρχή του χωματόδρομου που παει για τις κατασκηνώσεις για υπέροχες χοιρινές και παϊδάκια και την ταβέρνα στην Ανάβρα (πλατεία) για φαγητό κάτω απο τον πλάτανο και δίπλα στην βρύση!!! Καθε πρόταση δεκτήΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ,ΘΑ ΣΑΣ ΤΗ ΣΚΑΣΩ!!ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΜΟΥΣΙΩΝΙΤΣΑ (ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ).ΑΠΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ;;; ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΑ ΡΩΤΑΤΕ (ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ FORUM ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ)ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥ ΛΙΓΟ ΦΤΩΧΟ:ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΟΨΙΔΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΚΟΝΙΣΜΑΤΑ,ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΟΥΡΙΚΑ ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ ΚΤΛ.
-
On 22-05-2002 12:21, Pironi έγραψε:
Exoume kai leme oi prosopikes epiloges mou einai sthn bargiani pano apo thn gravia sthn teleutea taverna konta stis brises kai sthn griza arkouda sthn agorgianh!!!! Kalo skonisma kai kala Kopsidia!!!!!
!!!!!!!!DONT DRINK AND DRIVE!!!!!!!!Επιτέλους και ένας ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ !
Ε Υ Γ Ε !!!
(ΥΓ και νόμιζα οτι μόνο εγώ ήξερα ορισμένα πράγματα....) -
On 22-05-2002 13:11, harriswrc έγραψε:
On 22-05-2002 12:56, kouk έγραψε:
Δεν μπορείς να παρακολουθήσεις και καλα μετα απο τόσες μπύρες βρε αδελφε!!!ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΝΛΑΝΔΟΥΣ!!!!!!!!!
ΟΧΙ ΚΑΦΑΣΙ,ΚΑΦΑΣΙΑΑΑΑΑΑ!ΕΓΩ ΤΗ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΛΥΣΗ... ΘΑ ΣΤΗΣΩ ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ SERVICE PARK...!! :razz:
-
Μπραβο παιχταραδες μου!!Μην αφησετε απο κοψιδια τιποτα!Απανω τους,απανω τους!!!!Εχει διαφορα να βλεπεις Rovanpera χορτατος !!!
-
On 23-05-2002 10:01, IONIKOS έγραψε:
Μπραβο παιχταραδες μου!!Μην αφησετε απο κοψιδια τιποτα!Απανω τους,απανω τους!!!!Εχει διαφορα να βλεπεις Rovanpera χορτατος !!!Μονο που παίδες το πολυ φαι φερνει ύπνο!
-
Υπνος στον αγωνα μας?Ποτε!Δυο ειναι τα πιο σημαντικα γεγονοτα στην Ελλαδα 1ον.Το Acropolis και 2ον Καθε αγωνας της ΙΩΝΙΚΑΡΑΣ !!!!!!!!!
-
Παντως απο το ενδιαφέρον που εχει το θεμα 'φαγητό' χαιρομαι γιατι οι Ελληνες θεατές συνδυάζουν πάντα το τερπνον μετα του ωφελίμου!!!
Μπράβο μας , μακαρι να βρεθούμε στα βουνα ή .....σε καποια ταβέρνα! -
On 22-05-2002 13:11, harriswrc έγραψε:
ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΝΛΑΝΔΟΥΣ!!!!!!!!!
ΟΧΙ ΚΑΦΑΣΙ,ΚΑΦΑΣΙΑΑΑΑΑΑ!Σωστά, αυτοί έχουν όμως ένα ελλλατωμα.
ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕΤΑ.!!! -
On 24-05-2002 17:57, SK20 έγραψε:
Σωστά, αυτοί έχουν όμως ένα ελλλατωμα.
ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕΤΑ.!!!ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕΤΑ!!!
-
auto einai re file giati allios tha pethanoume ap ti peina!!!
-
On 27-05-2002 17:16, nikoswrc έγραψε:
auto einai re file giati allios tha pethanoume ap ti peina!!!AAAA.......ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΔΕΝ....ΟΔΗΓΑΕΙ
ΜΠΡΑΒΟ ΓΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ !!!!!!!!!!!
Acropolis σημαίνει και Καλο Φαγητό