-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
εεεεε, στο σωστό θέμα είπαμε!!Για τον Πλάτανο πρέπει να κλείσεις τραπέζι από τώρα....
την κάρτα του την έχω μπροστά μου αυτή τη στιγμή...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μοσχαρίσιες γάλακτος.Αλλά θα έχουμε ακόμα....λουκάνικο (χειροποίητο από Κύμη), παϊδάκια (ο σιέλες τρώει ΜΟΝΟ παϊδάκια και πατάτες ), ψαρονέφρι (μερικοί τρώνε μόνο ψάρι ) και, φυσικά, ντομάτες, πατάτες (ψητές) και...μπόλικες μπύρες!
Φυσικά, κάθε άλλη πρόταση/προσφορά...καλοφάγωτη!
Την πρώτη μέρα αφού θα ειμαστε στην περιοχή καλό θα είναι να πάμε για κάνα ψαράκι ......στο Γαλαξίδι!! Τέσσερα χρόνια έχουμε να πάμε και αν θυμάμαι ορθώς την τελευταία φορά το ψαράκι ήταν 5 κιλά συναγρίδα !!!!
Α! Ο Άσχετος Λεμπικός ΔΕΝ θα φάει. Θα φυλάξει σκοπιά 10-6 μήπως και περάσει νωρίτερα κανένα WRC!
Τον κακό σου τον καιρό!!!
-
Οχι που θα μας ξυπνήσεις στις 3:30 για να φυλάμε καραούλι ρε άσχετε!
Αν και....μια φορά στην Αράχωβα...κόντεψα να γκρεμίσω την πόρτα του δωματίου σου για να ξυπνήσεις! Ασχετε.-Α. Ο Σιέλες είπε ότι ΔΕΝ θα πάμε Δροσοχώρι. Αρνείται είπε.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Ε ποιό είναι το σωστό θέμα ρε γιατρέ? Αυτό δεν είναι?
Αυτό βέβαια, τα μετέφερα, ν α μην φωνάζει ο Νass
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ASXETE!!
-
Μη σε πετύχω πουθενά με την Blue Hornet. Από πάνω θα σε περάσω. ΚΟΥΛΕ!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καμμια καλη ιδεα για ταβέρνες στην ευρύτερη περιοχή???
Εγω προτείνω ανεπιφύλακτα την ταβέρνα στην Παύλιανη (Ανω) λίγο πριν την αρχή του χωματόδρομου που παει για τις κατασκηνώσεις για υπέροχες χοιρινές και παϊδάκια και την ταβέρνα στην Ανάβρα (πλατεία) για φαγητό κάτω απο τον πλάτανο και δίπλα στην βρύση!!! Καθε πρόταση δεκτήσυμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΆ
στο χρυσο κατω απο τους Δελφους εχεις φαει χοιρινο σουβλακι, αν οχι χανεις
Acropolis σημαίνει και Καλο Φαγητό