-
Χαιρετώ την παρέα. Έχω ένα Opel Astra H 1,6 105ps και ήρθε η ώρα για πολλά που τα άφησα και μαζεύτηκαν.
Μέχρι τώρα έκανα τα service στην αντιπροσωπεία όμως δε με βολεύει η τοποθεσία που είναι και παω το αυτοκίνητο σε γνωστό μου μάστορα.
Ιμάντας Χρονισμού: Να πάω να αγοράσω από την αντιπροσωπεία τον γνήσιο, ή υπάρχει πρόταση για ιμάντα χρονισμού (με τεντωτήρα) από το εμπόριο;
Αντλία Νερού: Γνήσια ή υπάρχει πρόταση για καλή από το εμπόριο;
Ιμάντας Δυναμό: Γνήσιο ή υπάρχει πρόταση για καλό από το εμπόριο;
Δισκόπλακες (με τακάκια φρένων): Ποια εταιρία προτείνετε να επιλέξω;
Αντιψυκτικό θα πάρω από την αντιπροσωπεία και λάδια από γνωστό μου.
Μπορώ να βρω στο εμπόριο τον ιμάντα χρονισμού και του δυναμό ή καλύτερα από την αντιπροσωπεία; -
@sarantism said in Επιλογή ανταλλακτικών:
Χαιρετώ την παρέα. Έχω ένα Opel Astra H 1,6 105ps και ήρθε η ώρα για πολλά που τα άφησα και μαζεύτηκαν.
Μέχρι τώρα έκανα τα service στην αντιπροσωπεία όμως δε με βολεύει η τοποθεσία που είναι και παω το αυτοκίνητο σε γνωστό μου μάστορα.
Ιμάντας Χρονισμού: Να πάω να αγοράσω από την αντιπροσωπεία τον γνήσιο, ή υπάρχει πρόταση για ιμάντα χρονισμού (με τεντωτήρα) από το εμπόριο;
Αντλία Νερού: Γνήσια ή υπάρχει πρόταση για καλή από το εμπόριο;
Ιμάντας Δυναμό: Γνήσιο ή υπάρχει πρόταση για καλό από το εμπόριο;
Δισκόπλακες (με τακάκια φρένων): Ποια εταιρία προτείνετε να επιλέξω;
Αντιψυκτικό θα πάρω από την αντιπροσωπεία και λάδια από γνωστό μου.
Μπορώ να βρω στο εμπόριο τον ιμάντα χρονισμού και του δυναμό ή καλύτερα από την αντιπροσωπεία;Κάτοχος Opel Corsa C.
Δε χρειάζεται να πας αντιπροσωπεία.
Καμία εταιρεία δε φτιάχνει ανταλλακτικά .
Υπάρχουν Αθήνα και μαγαζιά μόνο με Opel ανταλλακτικά . Υπάρχουν ανταλλακτικά εφάμιλλης ποιότητας.
Αντιψυκτικο βάλε dexcool ή G12 κόκκινο . Δουλεύουν υψηλές θερμοκρασίες!
Για τα υπόλοιπα υπάρχουν καλές εταιρείες .
Και για το σύστημα φρένων ρώτησε και σε συνεργείο φρένων . Να σου κάνουν και πλήρη συντήρηση του συστήματοςεαν χρειάζεται. Πάρε τιμή πρώτα .
Επιλογή ανταλλακτικών