-
Καλησπερα σε ολους !
Ενα βίντεο υψηλής ταχύτητας στο χωμα με πολύ δοση αδρεναλίνης... Πολύ όμως!
Το βελτιωμένο κατά 5.5hp άλογα Τenere 700 , λύσσαξε στο χωμα και
δεν εχει τίποτα να ζηλέψει από αλλα μηχανάκια της κατηγορίας του .
Ένταση στο φουλ με τους παλμούς της καρδιάς να χτυπάνε στα κόκκινα .
Δράση και δυνατές συγκινήσεις ανάμεσα σε καλαμιές , κανάλια , δεντρα και γέφυρες .
Η ''ειδικη'' διαδρομή εγινε στον κάμπο του Νέστου με λιιιγο βουνο προς το τέλος .
Προσδεθείτε και απολαύστε :
Youtube Video -
Ωραία βόλτα...
Θα ήθελα να σε ρωτήσω, τι κάμερα χρησιμοποιείς?
Που την στερεώνεις και με ποιόν τρόπο?
Ευχαριστώ...
-
@antoniokon said in Tερμα το γκάζι και ένταση στο μάξιμουμ σε χωμάτινη ''πτήση'' με Tenere 700:
Ωραία βόλτα...
Θα ήθελα να σε ρωτήσω, τι κάμερα χρησιμοποιείς?
Που την στερεώνεις και με ποιόν τρόπο?
Ευχαριστώ...
Εχω την Gopro 12 για το κρανος κ την a7iv γενικα .
Την gopro την εχω πανω σε αυτο :
https://www.skroutz.gr/s/55248165/Gopro-Hero-11-Helmet-Mounting-System-Motorcycle-Surewo-Brand-Black-Color.html
κ 1 ιδιο στικερ , εχω κ στην κορυφη απο το κρανος.
Υποψιν οτι τη gopro την εχω καλυμμένη με κατι τετοιο για να μην εχω θορυβο απο τον αερα:
https://www.skroutz.gr/s/56491365/Surewo-Wind-Speed-Noise-Reduction-System-Gopro-Hero-13.html
Την A7iv σε τριποδα -
Σκεφτόμουνα για Insta 360 αλλά δεν έχω βρει έναν εύκολο τρόπο, να μπαίνει και να βγαίνει από το κράνος...
Και αυτό θα γίνεται κάμποσες φορές μέσα στην ημέρα γιατί χρησιμοποιώ αποκλειστικά το σκούτερ για μετακινήσεις στην Αθήνα....
Κοντάρι δεν βολεύει για την συνεχή χρήση που θέλω...
Μήπως έχεις καμιά άλλη πρόταση στήριξης @mallllias, εκτός από το link που έβαλες?
-
@antoniokon said in Tερμα το γκάζι και ένταση στο μάξιμουμ σε χωμάτινη ''πτήση'' με Tenere 700:
Σκεφτόμουνα για Insta 360 αλλά δεν έχω βρει έναν εύκολο τρόπο, να μπαίνει και να βγαίνει από το κράνος...
Και αυτό θα γίνεται κάμποσες φορές μέσα στην ημέρα γιατί χρησιμοποιώ αποκλειστικά το σκούτερ για μετακινήσεις στην Αθήνα....
Κοντάρι δεν βολεύει για την συνεχή χρήση που θέλω...
Μήπως έχεις καμιά άλλη πρόταση στήριξης @mallllias, εκτός από το link που έβαλες?
τι να πω.. εχει πολλες επιλογες
αυτη ειναι η ποιο απλη, το κολας απο πανω απτο κρανος κ τελος
https://www.skroutz.gr/s/16691205/HAMA-Front-Helmet-Mount-Vasi-Stirixis-Kranous-for-GoPro.html
δε θα βιδωνεις κ θα ξεβιδωνεις καθε φορα που θα βαζεις την καμερα πανω... απλα θα κουμπωνει -
This post is deleted! -
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
Απλά με κάτι τέτοιο θα με ζαλίσουν στις ερωτήσεις και στα σχόλια, σε κάθε φανάρι που θα σταματάω, οι σύντροφοι μηχανάκηδες
Θα ψάξω για κάτι πιο διακριτικό...
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
Απλά με κάτι τέτοιο θα με ζαλίσουν στις ερωτήσεις και στα σχόλια, σε κάθε φανάρι που θα σταματάω, οι σύντροφοι μηχανάκηδες
Θα ψάξω για κάτι πιο διακριτικό...
Εδω τo σχετικο short βιντεακι :
Youtube Video
Tερμα το γκάζι και ένταση στο μάξιμουμ σε χωμάτινη ''πτήση'' με Tenere 700