-
@ilias-a said in Επισκευη πορτας:
παλι τα μισα ειδες για να πεις την εξυπναδα σου, κοιτα και με τα 2 ματια και καλο θα ηταν με το φως του ηλιου, η εμπροσθια πορτα δεν εχει φαναρτζοδουλεια και βαψιμο εξωτερικα και μεσα τελαρο?
μεροκαματο και βεβαια με εχουν κανει αρκετοι μεχρι να μαθω, δυστυχως δεν γεννηθηκα φωστηρας οπως καποιοι τυχεροι, που να δεις ομως ποσους "εξυπνους-πονηρους" εχουν κανει μεροκαματο οι αλμπανιδες.
για να κλεισω γιατι τσαμπα χαλαμε το ποστ, το παλικαρι εχει πολλες επιλογες για φτιαξει ή να μπαλωσει το αυτοκινητο του, αναλογα με το τι σηκωνει η διαθεση και η τσεπη του θα εχει και το αποτελεσμα που πληρωσε.Ηλία μου, δίκιο έχεις και συ.
Το να αλλάξω πόρτα ή να την επισκευάσω (όχι μπαλώσω), επαφίεται στον τεχνίτη φανοποιό.
Εγώ δεν είμαι μέσα την μεταχειρισμένη πόρτα που θα μου βάλουν ή στην επισκευασμένη πόρτα.
Απλά ρώτησα πως κρίνετε την τιμή προσφοράς μου μου έδωσαν 800 €, έτσι ώστε να κανω μια έρευνα, να ρωτήσω, (εάν είχα κάποιον φανοποιό δε θα ρώταγα, στα ψαχτα πάω) κ να να αποφασίσω κάτι σωστό.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το χρόνο σας. -
Γραφω εδω για ενα θεμα που εχω.
Στο Cmax καναμε μια ζημια στην πορτα σε μεταλικο καδο με αποτελεσμα να σκιστει εντελως η λαμαρινα, 10 εκατοστα μηκος με 2-3 πλατος.Δομικα δεν εχει κανενα προβλημα.
Εχω βρει ανταλακτικο ιδιο χρωμα στα 200
Να την παρω? η εχει νοημα να ψαξω για επισκευη? Δεν νομιζω οτι θα βγει πιο φτηνα απο 200 (+ κανα 50ρι για περαστικα?)
-
Έχω την εντύπωση ότι συνήθως αυτά επισκευάζονται με κόψιμο λαμαρίνας και κόλημα νέου κομματιού.
Σε κάθε περίπτωση τα εργατικά + βάψιμο θα ξεπεράσει κατά πολύ τα 200€.Αφού είναι ίδιο χρώμα η άλλη πόρτα, δε θα το σκεφτόμουν πολύ.
Απλά κρατάς την παλιά σε περίπτωση νέας "ατυχίας"
Επισκευη πορτας