-
@ibiza95 said in Renault captur lpg:
Καλά , μη βαράατε!
Όχι μωρέ πλάκα κάνουμε, απλά μην το ξαναπείς.
Το Jogger είναι ποιο πολύ εργαλείο για επαγγελματία πάρα αυτοκίνητο οικογένειας.
Θα μου πεις βλέπεις οικογένειες από Ρουμανία που έρχονται διακοπές και βγαίνουν από εκεί 7 άνθρωποι, χαράς το κουράγιο τους! Εγώ δεν μπόρεσα να χωρέσω καλά καλά στην μεσαία σειρά, στη δε πίσω ούτε που μπόρεσα να την πλησιάσω -
@yem said in Renault captur lpg:
@winspert said in Renault captur lpg:
Χρησιμη πληροφορία...σε ευχαριστώ... Ναι...θέλω αεριο οπωσδήποτε...
Το elk test και το slalom πρέπει να είναι η ποιο άχρηστη πληροφορία που υπάρχει για αυτοκίνητα μη πίστας.
Τι να το κάνει ο χριστιανός το elk test με το Captur?
Οκ σου δίνει ένα μπούσουλα αλλά μόνο για τα χαρτιά.
Εκτός του ότι η δοκιμή είναι με 215/55 R18 το lpg φοράει 215/60 R17.
JOGGER? 🤮🤮Έλεος...
Αν είναι για εργοστασιακό αέριο να πάει στο sandero είτε το streetway είτε το stepway
Πάει ένας με toyota να σου παινέψει το renault και δε σου αρέσει?
Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια, εγώ άμα είναι να βάλω το χέρι στη τσέπη για 25-30κ όλα τα ψάχνω και elk και maimou test
Για jogger δεν έχω άποψη. -
Καλά , μη βαράατε!
Το Jogger είναι ποιο πολύ εργαλείο για επαγγελματία πάρα αυτοκίνητο οικογένειας.
Θα μου πεις βλέπεις οικογένειες από Ρουμανία που έρχονται διακοπές και βγαίνουν από εκεί 7 άνθρωποι, χαράς το κουράγιο τους! Εγώ δεν μπόρεσα να χωρέσω καλά καλά στην μεσαία σειρά, στη δε πίσω ούτε που μπόρεσα να την πλησιάσωΘεωρώ ότι για μια 4μελή οικογένεια με οικονομική στενότητα , είναι ένα ευρύχωρο εργαλείο.
Αλλά βγαίνουμε εκτός θέματος αν και παραμένουμε εντός ομίλου (Renault). -
Καλά , μη βαράατε!
Θα μου πεις βλέπεις οικογένειες από Ρουμανία που έρχονται διακοπές και βγαίνουν από εκεί 7 άνθρωποι, χαράς το κουράγιο τους! Εγώ δεν μπόρεσα να χωρέσω καλά καλά στην μεσαία σειρά, στη δε πίσω ούτε που μπόρεσα να την πλησιάσωΘεωρώ ότι για μια 4μελή οικογένεια με οικονομική στενότητα , είναι ένα ευρύχωρο εργαλείο.
Αλλά βγαίνουμε εκτός θέματος αν και παραμένουμε εντός ομίλου (Renault).Οκ δεκτό, αν κάνεις και πολλά sport και πρέπει να βάλεις πίσω 3 παιδιά /εφήβους ( 3εις ενήλικες δεν χωράνε πίσω).
-
Άναψε λαμπάκι βενζίνας σήμερα, χτύπαγαν συναγερμοί, άναβαν λαμπάκια χαμός.
Και αυτή η κωλο βενζίνα τον Φλεβάρη έβαλα 20 ολόκληρα ευρωπουλα ούτε 6 μήνες δεν αντεξε ππφφφφ καπνός έγινε...
Renault captur lpg