-
Τώρα που το σκέφτομαι είναι από τις λίγες αντιπροσωπείες που έχουν όλα τα μοντέλα στην έκθεση, έχει 1 pica to, 1xceed,2sportage,1ev6 και 1 Rio μιλάω για Γιάννενα έτσι όχι Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Είναι μαζί με seat και έχει και ένα cupra fromentor σαν εικόνα Αμαξαρα σαν μηχανή δεν ξέρω. -
Εμενα το πρόβλημά μου δεν είναι το ότι λερώνει εύκολα. Ποτέ δεν ήμουν της καθαριότητας, πάντ βρώμικο ηταν το αμάξι μου. Το πρόβλημα είναι το καλοκαίρι!!!!
Το κουφό είναι ότι είδα πριν λίγο ένα και μάλιστα σε μαύρο με πλαίδιο Hertz -
@megane98hp said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Εμενα το πρόβλημά μου δεν είναι το ότι λερώνει εύκολα. Ποτέ δεν ήμουν της καθαριότητας, πάντ βρώμικο ηταν το αμάξι μου. Το πρόβλημα είναι το καλοκαίρι!!!!
Το κουφό είναι ότι είδα πριν λίγο ένα και μάλιστα σε μαύρο με πλαίδιο HertzΠες δεν ωραίο?
-
@alex-mix said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Το κουφό είναι ότι είδα πριν λίγο ένα και μάλιστα σε μαύρο με πλαίδιο HertzΠες δεν ωραίο?
Δεν είναι ωραίο. Είναι πανέμορφο!!!
-
@alex-mix said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Δεν είναι ωραίο. Είναι πανέμορφο!!!
Χαχα ευχαριστώ ρε φίλε με είχε κοψοχολιασει στην αρχή.
Megane98 από Χανιά δεν είπαμε είσαι? -
Έστω κ καθυστερημένα, με το καλό να παραλάβεις και καλοτάξιδο!!
Για εμένα, το πιο όμορφο αμάξι στους δρόμους αυτή τη στιγμή! -
@sargus said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Έστω κ καθυστερημένα, με το καλό να παραλάβεις και καλοτάξιδο!!
Για εμένα, το πιο όμορφο αμάξι στους δρόμους αυτή τη στιγμή!Ευχαριστώ κρητικαρε
-
Μετράμε 2 και σήμερα ?
-
@yem said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Μετράμε 2 και σήμερα ?
2 και σήμερα για να έρθει παραλαβή σε μέχρι τις 5 μου είχαν πει. Άσε φίλε σήμερα το σκεφτόμουν και είχα το κινητό στο χέρι και έλεγα να πάρω αλλά φοβήθηκα μην μου πει τίποτα αρνητικο
Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της