-
Γεια σας.
Έβαλα το αμάξι για ανακατασκευή μοτέρ γιατί απλά δεν εμπιστεύομαι τα μεταχειρα που πωλούνται.
Και ξεκινάει το ανέκδοτο....
Πριν του πάω το αμάξι έλεγε για 550 περίπου ευρώ.(εξειδικευμένος στο εν λόγω αμάξι)
Όταν πήγα το αμάξι μετα απο μια μέρα λέει θέλω 800€.
Πέσανε κάτι παζάρια και τα βρήκαμε στα 700€.
Του έδωσα τα μισά "για να κινηθεί" όπως λέει...
Εκτοτε σιγή ιχθύος.Καποια στιγμή μου λέει ότι 17/12 Θα το έχει δεμένο και θα το βάλει μπρος.....μετά δεν πρόλαβε και ότι θα το περπατήσει από Δευτέρα .....
Φτάσαμε στην άλλη Δευτέρα χωρίς να ενημερώνει.....
Τον πήρα χθες 26/12 να ρωτήσω,μου έκλεισε το τηλέφωνο και έστειλε μήνυμα θα πάρω αργότερα .......
Φυσικά δεν πήρε .......
Αποφάσισα να πάω να πάρω το αμάξι σε ότι κατάσταση είναι να το πάω αλλού ...με γερανό αν χρειαστεί .....
Από την περασμένη Τρίτη πληρώνω κάθε μέρα 20€ για να πάω στην δουλειά μου .....
Φυσικά δεν θα πάρει φράγκο παραπάνω.....ακόμα και αν έχει δέσει το μοτέρ .....
Θα παω με δικηγόρο μαζί και αστυνομικό.....
Κάποιος με παρόμοια κατάσταση????! -
@alexis55 said in Μπέρδεμα με επισκευή..:
Γεια σας.
Έβαλα το αμάξι για ανακατασκευή μοτέρ γιατί απλά δεν εμπιστεύομαι τα μεταχειρα που πωλούνται.
Και ξεκινάει το ανέκδοτο....
Πριν του πάω το αμάξι έλεγε για 550 περίπου ευρώ.(εξειδικευμένος στο εν λόγω αμάξι)
Όταν πήγα το αμάξι μετα απο μια μέρα λέει θέλω 800€.
Πέσανε κάτι παζάρια και τα βρήκαμε στα 700€.
Του έδωσα τα μισά "για να κινηθεί" όπως λέει...
Εκτοτε σιγή ιχθύος.Καποια στιγμή μου λέει ότι 17/12 Θα το έχει δεμένο και θα το βάλει μπρος.....μετά δεν πρόλαβε και ότι θα το περπατήσει από Δευτέρα .....
Φτάσαμε στην άλλη Δευτέρα χωρίς να ενημερώνει.....
Τον πήρα χθες 26/12 να ρωτήσω,μου έκλεισε το τηλέφωνο και έστειλε μήνυμα θα πάρω αργότερα .......
Φυσικά δεν πήρε .......
Αποφάσισα να πάω να πάρω το αμάξι σε ότι κατάσταση είναι να το πάω αλλού ...με γερανό αν χρειαστεί .....
Από την περασμένη Τρίτη πληρώνω κάθε μέρα 20€ για να πάω στην δουλειά μου .....
Φυσικά δεν θα πάρει φράγκο παραπάνω.....ακόμα και αν έχει δέσει το μοτέρ .....
Θα παω με δικηγόρο μαζί και αστυνομικό.....
Κάποιος με παρόμοια κατάσταση????1)Όταν είπε 800 έπρεπε να το πάρεις από εκεί εκτός και εάν σου δικαιολογούσε πειστικά το καπέλλο.
2)Δεν δίνεις 50% προκαταβολή.
3)Εν όψει Χριστουγέννων δεν κάνεις επισκευές καθως γίνεται χαμός και δουλειά δεν γινεται.
4)Υπάρχει και ο παράγων μηχανουργείο που και αυτός είναι καθοριστικός για το πώς και το πότε.
5)Οι αστυνομιες και οι δικηγόροι κάνουν τα πράγματα χειρότερα και ακριβότερα.
Τέλος ας ευχηθούμε να γίνει η δουλειά σωστά και τα υπόλοιπα περιττά. -
@alexis55 said in Μπέρδεμα με επισκευή..:
Φυσικά δεν πήρε .......Χθες Κυριακή 26/12, δεύτερη μέρα Χριστουγέννων, πήρες τηλέφωνο;
Νομίζω λάθος κίνηση. Και δεν το θεωρώ παράλογο που σου έκλεισε το τηλέφωνο.
Από εκεί και πέρα για τέτοιες δουλειές χρειάζονται τακτικές επισκέψεις στο συνεργείο για επί τόπου αυτοψία. Από το τηλέφωνο δεν μπορεί να γίνει έλεγχος, ούτε επίβλεψη εργασιών.Κατά τα άλλα ότι είπε ο φίλος otokomae.
-
Αγαπητέ προφανώς έχεις κι εσύ ευθύνη για όλα αυτά που έγιναν, αν όχι με τις πράξεις σου με την ανοχή σου και τις παραλείψεις σου. Είναι όπως στα είπε συμφουρίτης otokomae παραπάνω.
Αυτά τα θέματα βασίζονται στην εμπιστοσύνη με το συνεργείο, δεν τα λύνει ούτε η αστυνομία ούτε οι δικηγόροι. Γι' αυτό δεν έδωσες προκαταβολή άλλωστε? Σου έδωσε απόδειξη για την προκαταβολή? Δεν νομίζω.
Θα σου σύστηνα ήρεμα και ευγενικά να πας όταν είναι ανοιχτό το συνεργείο από κει και να μάθεις τι γίνεται με το αυτοκίνητό σου.
Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Μπέρδεμα με επισκευή..