-
Καλησπέρα, καθώς είμαι σε αναζήτηση αγοράς του δικού μου πλέον αυτοκινήτου και επειδή η αγορά καινούριου είναι αρκετά εκτός budget αυτή την περίοδο η λύση ενός μεταχειρισμενου αυτοκινήτου είναι μονόδρομος. Η χρήση του θα είναι και εντός Αττικής σε αστικό περιβάλλον αλλά και κάνα ταξίδι σίγουρα. Τα μοντέλα που βρίσκω κοντά στο μπάτζετ των έως 12 χιλιάδων είναι κάποιο polo, golf, opel astra, bmw 114,116 χρονολογίας περίπου του 2012. Θα ήθελα αν έχετε κάποια άποψη για τα μοντέλα η κάποια άλλη πρόταση. Ευχαριστώ πολύ.
-
Αφού κατά κύριο λόγο θα κινείσαι εντός αστικού ιστού, κοίτα κάτι σε υβριδικό yaris ή auris
-
Κρίμα να πάθει κατάθλιψη 28 χρονών παιδί με υβριδικό Yaris/Auris. Ας πάρει κάτι να το ευχαριστηθεί. Εγώ στην ηλικία του κάτι τέτοιο θα κοιτούσα, αφού αναφέρει μικρομεσαία (κατηγορία C). Βασικά και κοντά στα 45 μου σήμερα, πάλι τέτοιο θα κοιτούσα: https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&make=1&model=19
-
Δεν έκανα link το nickname με την ηλικία του thunder93, Δία!! Λάθος μου!
Αλλά αντικειμενικά, από τα οχήματα του γνωστού γκρουπ που αναφέρει τα υβριδικά της Toyota, είναι προτιμότερα!
Αφού δεν αναφέρεται στα υπόλοιπα κριτήρια επιλογής οχήματος από τον χώρο κίνησης, πρότεινα αυτά με βάση τα κριτήρια
1 οικονομία χρήσης,
2 ευκολία κίνησης (λόγο αυτόματου κιβωτίου),
3 αξιοπιστία,
που θεωρώ ότι είναι από τα πιο ψηλά ιεραρχόμενα κατά την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.
Αν έλεγε για οδική συμπεριφορά πχ θα πήγαινα με κλειστά μάτια στο fiesta και μετά στην Ιουλιέτα ( αν και η Ιουλιέτα είναι πιθανότερο να την κρατήσει περισσότερο λόγω στο ότι μπορεί να φιλοξενήσει πιο άνετα μια μικρή οικογένεια ) -
Η Ιουλιέττα στρίβει καλύτερα από το Φιέστα. Την πρότεινα γιατί και αξιόπιστη είναι, αλλά και η πιο ενδιαφέρουσα οδηγικά πρόταση της κατηγορίας C.
Αγορά μεταχειρισμενου αυτοκινητου.