-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
καθε ενεργεια ειναι αξιεπαινη και καληαπλα εμεις θα θελαμε να συμπεριλαβουμε και το ανθρωπινο στοιχειο της προσωπικης επαφης
γιαυτο και σκεφτηκαμε να τα μοιρασουμε προσωπικα.Συγνωμη για την παρεμβαση
Αυτο το ανθρωπινο και τοσο ευγενικο (της πρ/κης επαφης ) θα χαθει αν οι ομαδες σας υπερβαινουν τα δυο ατομα .καφε-ζαχαρη , παιδια μην ξεχασετε κ κανενα ασκο κρασι.
θα ειμαι και εγω εκει
-
την προσωπικη επαφη την εννοω με το οτι παμε προσωπικα οι ανθρωποι και βοηθαμε με τον τροπο μας....το στοιχειο του ανθρωπινου παραγοντα του απλου πολιτη θεωρω οτι γεμιει με δυναμη την ψυχη
προς θεου δεν λεω οτι οι αλλες μορφες ενσχυσης δεν ειναι σωστες και μονο αυτη που προτειναμε στην προκειμενη περιπτωση ειναι......απλα ετσι το νιωσαμε και ετσι ειπαμε να το κανουμε
-
edit
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
καθε ενεργεια ειναι αξιεπαινη και καλη
απλα εμεις θα θελαμε να συμπεριλαβουμε και το ανθρωπινο στοιχειο της προσωπικης επαφης
γιαυτο και σκεφτηκαμε να τα μοιρασουμε προσωπικα.Συγνωμη για την παρεμβαση
Αυτο το ανθρωπινο και τοσο ευγενικο (της πρ/κης επαφης ) θα χαθει αν οι ομαδες σας υπερβαινουν τα δυο ατομα .
καφε-ζαχαρη , παιδια μην ξεχασετε κ κανενα ασκο κρασι.θα ειμαι και εγω εκει
Γιωργο,
Μεσα απο πολυ δυσκολες στιγμες εμαθα μια πολυ απλη πραγματικοτητα... Οταν ο κοσμος καιγεται (κυριολεκτικα σε αυτη την περιπτωση) οι περισσοτεροι με καλες προθεσεις, κανουνε ενα πολυ απλο αλλα σημαντικο λαθος, δεν χρησημοποιουν το ΟΝΟΜΑ του συνομιλητη τους και δεν ειναι ευχαριστοι (χαμογελο, ευγενια, υπομονη κλπ.). Δεν κατακρινω τις ενεργιες τους προς θεου!!! αλλα οταν ο κοσμος καιγεται τοτε αυτη η λιγη υπομονη και ανθρωπια δεν μπορεις να φανταστεις ποσο μετραει. Για αυτο θελω να παμε ως Γιωργος, Κωστας, Ρενε... απλοι ανθρωποι... ουτε εθελοντες, ουτε δημοσιογραφοι... απλοι ανθρωποι.Αυτο που ειπες γαι το κρασι ειναι πολυ καλο... και δεν το ειχαμε σκεφτει.
Ευχαριστω φιλε. -
Ας μην βάζουμε εδω άλλους τρόπους για να βοηθήσουμε. Μπορούμε να τα βάζουμε στο 'Καιγόμαστε..'. Ας μείνει το θέμα όσο πιο 'καθαρό' γίνεται.
Άλλωστε είναι μια αξιέπαινη προσπάθεια κάποιων ανθρώπων κι όχι κάποιου οργανισμού. Κι αυτό την κάνει ακόμα καλύτερη... -
Δεν θα καταντησουμε σαν την Νεα Ορλεανη....
Οπου πεθαιναν ανθρωποι απο ελλειψη τροφιμων και δεν ερχοταν κανενας....
Συνανθρωποι μας αντιμετοπιζουν σοβαροτατο προβλημα και θα παμε να τους συμπαρασταθουμε και να τους βοηθισουμε. -
Νίκο στο 'καιγόμαστε' θα χαθεί σε 1 ώρα.
Η προσπάθεια που αναφέρθηκε είναι τρομερή και πιστεύω ότι αυτό το θέμα ας μείνει μόνο για προσπάθειες γενικά.
από το να ρωτάει κάποιος στο 'καιγόμαστε' 'παιδιά που μπορώ να στείλω νερά?' ας ξέρουμε ότι εδώ θα βρει την απάντηση.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ας μην βάζουμε εδω άλλους τρόπους για να βοηθήσουμε. Μπορούμε να τα βάζουμε στο 'Καιγόμαστε..'. Ας μείνει το θέμα όσο πιο 'καθαρό' γίνεται.
Άλλωστε είναι μια αξιέπαινη προσπάθεια κάποιων ανθρώπων κι όχι κάποιου οργανισμού. Κι αυτό την κάνει ακόμα καλύτερη...Μπράβο ρε συ kouk, χίλια ευχαριστώ εκ μέρους μου, γιατί απείχα πολύ λίγο από το να χαλάσω το νήμα με επιθέσεις σε 'οργανισμούς'...
_
-
Κώστα, μπορούμε να βάζουμε ότι άλλο θέλουμε στις Ανακοινώσεις.
Τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή. Από σεβασμό, περισσότερο, στην κίνηση των παιδιών! -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
την προσωπικη επαφη την εννοω με το οτι παμε προσωπικα οι ανθρωποι και βοηθαμε με τον τροπο μας....το στοιχειο του ανθρωπινου παραγοντα του απλου πολιτη θεωρω οτι γεμιει με δυναμη την ψυχηπρος θεου δεν λεω οτι οι αλλες μορφες ενσχυσης δεν ειναι σωστες και μονο αυτη που προτειναμε στην προκειμενη περιπτωση ειναι......απλα ετσι το νιωσαμε και ετσι ειπαμε να το κανουμε
Ακριβως αυτο θα κανω κ εγω , αυτο χαρακτηρισα ευγενικο .
Μαλλον με παρεξηγησες .
αυτο που θελω να σου πω ,ειναι, να χωριστειτε σε ομαδες των δυο ατομων ,ωστε πιο ευκολα να πετυχεις αυτο που επιδιωκεις .
Να μεινεις λιγο μαζι τους , να μιλησεις , αλλα προπαντος να σου μιλησουν , να σου πουνε τον πονο τους .
Να πιεις ενα καφε μαζι τους κ πολυ διακριτικα στο τελος να τους προσφερεις , οτι καταλαβες οτι εχουν περισσοτερο αμεση αναγκη .
Συμφωνω απολυτα μαζι σου . -
Το πιο δύσκολο θα είναι να τους δώσεις αυτά που θα έχετε!!!
Πως να το κάνεις να μην φαίνεται σαν ελεημοσύνη?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Άλλωστε είναι μια αξιέπαινη προσπάθεια κάποιων ανθρώπων κι όχι κάποιου οργανισμού. Κι αυτό την κάνει ακόμα καλύτερη...Σιγουρα καποια παρεξηγηση συμβαινει , εαν θελεις μου εξηγεις .
-
οποιος θελει να βοηθησει ας στειλει ενα πμ στον mad max: http://www.4troxoi.gr/phpBB/profile.php ... le&u=11338 με το κινητο του τηλεφωνο και τις προθεσεις του
θα γινει καλυτερη οργανωση ετσι
-
Άλλωστε είναι μια αξιέπαινη προσπάθεια κάποιων ανθρώπων κι όχι κάποιου οργανισμού. Κι αυτό την κάνει ακόμα καλύτερη...Σιγουρα καποια παρεξηγηση συμβαινει , εαν θελεις μου εξηγεις .
Ποιά παρεξήγηση?! Προτείνω, απλά, να βαζουμε όλους τους άλλους τρόπους που θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε στο θέμα στις Ανακοινώσεις, σεβόμενοι την προσπάθεια των παιδιών!!!
-
μπορει επισης να επικοινωνησει στο κινητο τηλεφωνο ή στο e-mail που αναγραφονται στο αρχικο ποστ
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το πιο δύσκολο θα είναι να τους δώσεις αυτά που θα έχετε!!!Πως να το κάνεις να μην φαίνεται σαν ελεημοσύνη?!
Δεν το κανω πρωτη φορα κ ξερω τον τροπο , και παντα ΣΑΝ ΓΙΩΡΓΟΣ
μπορεις ομως να μου απαντησεις , σε αυτο που σε ρωτησα ! -
Το πιο δύσκολο θα είναι να τους δώσεις αυτά που θα έχετε!!!
Πως να το κάνεις να μην φαίνεται σαν ελεημοσύνη?!
Δεν το κανω πρωτη φορα κ ξερω τον τροπο , και παντα ΣΑΝ ΓΙΩΡΓΟΣ
μπορεις ομως να μου απαντησεις , σε αυτο που σε ρωτησα !...μα σου απάντησα 3 post πριν!
-
το καθαρο φανταομαι ειναι με την εννοια του να αναγραφονται σχετικα με την συγκεκριμενη πρωτοβουλια....σιγουρα! δεν εννοει κατι αλλο ο κουκ.
-
μαλλον στο ποστ του lippi anaferetai o kouk.
-
Ο χρήστης vladCTR έγραψε:
μαλλον στο ποστ του lippi anaferetai o kouk.
Ναι. Δεν ήταν προφανές? Συγγνώμη! Νόμιζα ότι η αναφορά σε 'οργανισμούς' ήταν αρκετή!!!
Βοήθεια στους πυροπαθείς....