-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Μόλις έγινε γνωστό ότι αυτός που θα καταγγείλει εμπρησμό θα πάρει τουλάχιστον 100.000 Ευρώ, άρχισαν να πέφτουν οι καταγγελίες σύννεφο.
Τώρα πόσες από αυτές είναι αληθινές....Ειναι ενα κινητρο για να παιρνει ο κοσμος την αστυνομια οταν βλεπει κατι υποπτο.
Εγω οταν βλεπω κατι που δεν μ αρεσει ...100! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μόλις έγινε γνωστό ότι αυτός που θα καταγγείλει εμπρησμό θα πάρει τουλάχιστον 100.000 Ευρώ, άρχισαν να πέφτουν οι καταγγελίες σύννεφο.
Τώρα πόσες από αυτές είναι αληθινές....Ειναι ενα κινητρο για να παιρνει ο κοσμος την αστυνομια οταν βλεπει κατι υποπτο.
Έτσι... επιστροφή στο '67...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Και στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης (τότε που κοβόταν το 'ψωμάκι' των ΚΥΠατζήδων).
-
Δεν κατάλαβες τι εννοώ. Ισως μερικοί με την ελπίδα να πάρουν 100.000 Ευρώ να παίρνουν τηλέφωνο και να λένε ψέμματα. Πολλοι χωρικοί ίσως να το κάνουν. Και εγώ από χωριό είμαι και το λέω με την νοοτροπια που υπάρχει σε αρκετά χωριά.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Δεν εχεις κι αδικο..
Αυτο σκεφτηκα κι εγω με τη μια!
-
Από το πρωί έχω πάρει τουλάχιστον έξη email με προτροπές για συγκέντρωση ειδών. ΜΠΡΑΒΟ!!! Ιδιαίτερα επειδή ζητάνε -σε όλα- αυτά να είναι καθαρά και τακτοποιημένα..... ..Στιγμές ανθρωπιάς!
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Δεν κατάλαβες τι εννοώ. Ισως μερικοί με την ελπίδα να πάρουν 100.000 Ευρώ να παίρνουν τηλέφωνο και να λένε ψέμματα. Πολλοι χωρικοί ίσως να το κάνουν. Και εγώ από χωριό είμαι και το λέω με την νοοτροπια που υπάρχει σε αρκετά χωριά.Δεν απαντησε σε εσενα ο tazz..
-
Το πρωτοσέλιδο της Ενημέρωσης, το πρωί πριν αρχίσουν οι πυρκαϊές.
Δλδ τι έπρεπε να κάνει ακριβώς η εμβρόντητη Κυβέρνηση; Να στείλει από ένα αεροπλάνο σε κάθε ιθαγενή; Και σε ποιόν έκαναν έκκληση οι (εκλεγμένοι με το ΠΑΣΟΚ) Δήμαρχοι της περιοχής και ο Νομάρχης όταν αποφάσισαν να κινηθούν, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ ΧΩΡΙΑ;!;!;!;!
Πως είπατε; Η Πυροσβεστική; Θυμάστε ποιός έδωσε την δασοπυρόσβεση στο Πυροσβεστικό Σώμα, αφαιρώντας την από τη Δασική Υπηρεσία; Ο κ. Τζουμάκας, Υπουργός Κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ. Κι επιφόρτισε ανθρώπους εκπαιδευμένους στην κατάσβεση **στατικών **πυρκαϊών με ... δασοπυρόσβεση.
Πως είπατε; Γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ δεν το άλλαξε; Γιατί, είπα εγώ ότι αυτοί είναι καλύτεροι; Έτσι το βρήκαν, έτσι το βολεύτηκαν. Αλλά για ρωτήστε και κανέναν που να ξέρει...Ρε πούστη μου, μου τη σπάνε τα τηλεπαράθυρα, αλλά μου τη σπάνε ακόμα περισσότερο τα φορουμοπαράθυρα! Τι έχουμε να κερδίσουμε εμείς εδώ μέσα κλείνοντας τα μάτια για να μη βλέπουμε, δεν το καταλαβαίνω. Τόσο κοντόφθαλμοι και μικρόνοες, πια;;;
-
Ένα λεπτό ρε παιδιά.
Μόνο εγώ είδα το βίντεο με τις εκρήξεις πριν τη φωτια σε δάσος;
Μόνο εγώ είδα το μηχανισμό με το κινητό τηλέφωνο;
Μόνο εγώ είδα τα ρεπορτάζ για εμπρηστικούς μηχανισμούς σε πάμπολα δάση ανα την Ελλάδα;
Μόνο εγώ και ο συγγραφέας του 'κατάπτυστου' άρθρου προφανώς. Α! Και οι κίτρινες φυλλάδες.
Οι τσέχοι πράκτορες ήταν ζευγαράκι τουριστών. Φυσικά. Άλλωστε είναι σε όλους γνωστό ότι οι πράκτορες ντύνονται με μαύρες καμπαρντίνες και φορουν μαύρα γυαλιά και καπέλα.
Εύκολα όπως βλέπετε με λίγο υφάκι και ειρωνία καταρίπτεις οποιοδήποτε ισχυρισμό οποιουδήποτε.Κι αν δεν τον καταρριπτεις τον καθιστας αναξιόπιστο, αμφιβολο και ύποπτο.
Το παιχνίδι αυτό το ξέρω. ΣΤΟΙΧΕΙΑ φίλοι μου. Γίνεται έρευνα από την ΕΥΠ ή όχι;Γίνεται. Γίνεται έρευνα από την αντιτρομοκρατική ή όχι. Γίνεται. Υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπήρξε οργανωμένο σχέδιο για τους εμπρησμούς (τη συντριπτική πλειοψηφία τους). Καμία αμφιβολία. Το πόσο άχρηστο είναι διαχρονικά το ελληνικό κράτος να αντιμετωπίζει αυτές τις καταστάσεις όλοι το ξέρουμε. Άλλο όμως το ένα άλλο το άλλο. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Από το πρωί έχω πάρει τουλάχιστον έξη email με προτροπές για συγκέντρωση ειδών. ΜΠΡΑΒΟ!!! Ιδιαίτερα επειδή ζητάνε -σε όλα- αυτά να είναι καθαρά και τακτοποιημένα..... ..Στιγμές ανθρωπιάς!Μια ομάδα εθελοντών με όρεξη για δουλειά, αποφάσισε να κατέβει μόλις σβήσουν οι φωτιές και να συνεχίσει να κατεβαίνει ΚΑΘΕ σαββατοκύριακο, να βοηθάει στην ανοικοδόμηση. Ένας αρχαιολόγος, ένας πολεοδόμος, ένας μαθηματικός, ένας οικοδόμος, ένας λογιστής, ... Μας ρώτησαν σε ποιό χωριό να πάνε. Τους προτείναμε να πάνε στο Δήμο Ωλένης και να ζητήσουν να τους στείλουν στην περιοχή της Κουτσοχέρας, όπου η καταστροφή ήταν τεράστια. Θα πρότεινα, αν κάποιοι θέλουν να βοηθήσουν έξω από εθελοντικές οργανώσεις, να αποταθούν στους πληγέντες Δήμους. Εκεί θα τους στείλουν να βοηθήσουν όπου υπάρχει ανάγκη - ή θα τους ενημερώσουν για τις πραγματικές ανάγκες τους.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Πρωτιμω να σωσω κανα στρεμα στον Υμμητο, δινοντας εναν παπαρα μηχανακια ο οποιος παρκαρε επι της Καρεα-Κατεχακη κ εκανε τσιγαρο, απο το να μη κανω τιποτα.
Αν πιστευεις οτι αυτο ειναι 'επιστροφη στο 67, δικαιωμα σου.
Μη παρεις τηλ ουτε οταν σου καψουν τις γλαστρες στο μπαλκονι...Ο χρήστης tazz έγραψε:
Και στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης (τότε που κοβόταν το 'ψωμάκι' των ΚΥΠατζήδων).
Δεν μ αρεσει ο ελεγχος απο την αστυνομια, δεν μ αρεσει να καταπατουν τις ελευθεριες μου, αλλα οταν καιγεται η χωρα μου, θα δοσω μεχρι και τον εαυτο μου
Δεν κατάλαβες τι εννοώ. Ισως μερικοί με την ελπίδα να πάρουν 100.000 Ευρώ να παίρνουν τηλέφωνο και να λένε ψέμματα. Πολλοι χωρικοί ίσως να το κάνουν. Και εγώ από χωριό είμαι και το λέω με την νοοτροπια που υπάρχει σε αρκετά χωριά.
Καταλαβα που το πηγαινες, αλλα...
Μαλακες ειναι οι μπατσοι;
Ετσι θα τα δωσουν; -
Δεν θα απαντησω
Δεν θα απαντησω
Ν...οχι είπα δεν θα απαντησω -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν θα απαντησω
Δεν θα απαντησω
Ν...οχι είπα δεν θα απαντησωΠερίμενε...όπου να'ναι ερχεται ο kacey να απαντήσει για σένα!
-
Πρωτιμω να σωσω κανα στρεμα στον Υμμητο, δινοντας εναν παπαρα μηχανακια ο οποιος παρκαρε επι της Καρεα-Κατεχακη κ εκανε τσιγαρο, απο το να μη κανω τιποτα.
Μη παρεις τηλ ουτε οταν σου καψουν τις γλαστρες στο μπαλκονι...Για ακόμα καλύτερη προστασία της χώρας, προτείνω ένα πιο αποτελεσματικό μέτρο: απαγόρευση της κυκλοφορίας κάθε βράδυ, από τις 6 μέχρι την ανατολή του ήλιου. Έτσι θα είναι και πιο εύκολο, βρε αδερφέ, να ξεχωρίζουμε τους εμπρηστές.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν θα απαντησω
Δεν θα απαντησω
Ν...οχι είπα δεν θα απαντησωΕιναι λιγο οξημορο οταν το λεω εγω
Απλα συνηθος αποδιδω αυτον τον χαρακτηρισμο σε τροχαιους...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δλδ τι έπρεπε να κάνει ακριβώς η εμβρόντητη Κυβέρνηση; Να στείλει από ένα αεροπλάνο σε κάθε ιθαγενή; Και σε ποιόν έκαναν έκκληση οι (εκλεγμένοι με το ΠΑΣΟΚ) Δήμαρχοι της περιοχής και ο **Νομάρχης **όταν αποφάσισαν να κινηθούν, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ ΧΩΡΙΑ;!;!;!;!Ο καθενας παιζει το παιχνιδι του..ειναι γνωστο αυτο!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μη παρεις τηλ ουτε οταν σου καψουν τις γλαστρες στο μπαλκονι...Για ακόμα καλύτερη προστασία της χώρας, προτείνω ένα πιο αποτελεσματικό μέτρο: απαγόρευση της κυκλοφορίας κάθε βράδυ, από τις 6 μέχρι την ανατολή του ήλιου. Έτσι θα είναι και πιο εύκολο, βρε αδερφέ, να ξεχωρίζουμε τους εμπρηστές.
Εχεις μια αποψη, σεβαστη, αλλα μη μου σπας τα νευρα προσπαθοντας να μου την επιβαλεις.
Σου πα.
Δεν σε υποχρεωνει κανενας να παρεις τηλεφωνο και να πεις οτι βλεπεις κατι υποπτο να συμβαινει στο χ δασακι.
Απλα οταν αυτο καει και του χρονου σου καψουν τις γλαστρες στο μπαλκονι η οταν κοντευει να φτασει εξω απο το σπιτι σου η φωτια και πυροσβεστικη πουθενα.... ξαναπες μου εσυ για το 67 το 68 το 69 και οτι χρονια θες. -
Η προληψη και οι ενεργειες του καθε δημαρχου πριν και μετα τις φωτιες να μας γινει μαθημα την επομενη φορα που θα ψηφισουμε δημαρχους κατω απο καμματικα σημαιακια.
-
Εχεις μια αποψη, σεβαστη, αλλα μη μου σπας τα νευρα.
Σου πα.
Δεν σε υποχρεωνει κανενας να παρεις τηλεφωνο και να πεις οτι βλεπεις κατι υποπτο να συμβαινει στο χ δασακι.
Απλα οταν αυτο καει και του χρονου σου καψουν τις γλαστρες στο μπαλκονι η οταν κοντευει να φτασει εξω απο το σπιτι σου η φωτια και πυροσβεστικη πουθενα.... ξαναπες μου εσυ για το 67 το 68 το 69 και οτι χρονια θες.Σου εύχομαι μόνο ποτέ να μη χρειαστεί να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, επειδή κάποιος ήθελε να τσεπώσει 10, 100, 1000 ευρώ και κάποιος άλλος επειγόταν να βρει αποδιοπομπαίο τράγο.
Over and out.
-
Όποιος δεν νιώθει ένοχος δεν χρειάζεται να φοβάται για κάτι...
Χθες το βράδυ στην Πεντέλη, στρατιωτικά τζιπάκια, πυροσβεστικά οχήματα κάθε είδους, περιπολικά, οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης με φάρους, αυτοκίνητα εθελοντών με φάρους, δεν σταματούσαν να περιπολούν και να καλύπτουν όλο το βουνό.
Αν μου κακοφάνηκε? Καθόλου! Προτιμώ να εξακολουθώ να το βλέπω το βουνό όπως είναι. Χωρίς περαιτέρω απώλειες.
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες