-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εντάξει, μου φαίνεται τραγελαφικό να ψηφίσει κάποιος ΠΑΣΟΚ αντί ΝΔ για να σωθεί η Ελλάδα από την ανικανότητα και τα συμφέροντα.+1
Το ΠΑΣΟΚ αποδεδειγμένα επιβραβεύει τους εμπρηστές και καταπατητές επί σειρά ετών. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αυτο το 'πολιτικο κόστος' ειναι που με τρομαζει Γιώργο.Καθε προεκλογικό καλοκαίρι καίγεται το σύμπαν στην Ελλάδα.Εαν υπάρχει οργανωμενο εγκλημα απο τα κομματα της αντιπολίτευσης,τοτε εμεις οι ίδιοι τους οπλίζουμε με κουραγιο να συνεχίσουν να πυρπολούνε τη χωρα μας για να ρίξουν την κυβερνηση και να κερδίσουνε οι ίδιοι καποιους ψηφουςδεν ξερω αν σκεφτομαι λογικα αυτες τις μερες,μιας και τα δελτία μου εχουν προξενήσει μια συμφόρηση στη σκεψη,αλλα όλο κατι τετοια μου περνανε απο το μυαλο.
Εγω Ανδρέα όταν λέω πολιτικό κόστος εννοω (στην συγκεκριμένη περίπτωση) την οργη και αντίδραση του κόσμου στην ανικανότητα των κυβερνώντων , πόσα ψηφαλάκια θα αλλάξουν αποδέκτες....και εκει που σε άλλες συνθήκες θα έκαναν δηλώσεις επι δηλώσεων ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ και μετα παρτε τα @@ μου (κάτι σαν το γνωστό ανέκδοτο με τις τρίχες του Πατακού)...τώρα τους βλέπουμε (όχι όλους υπάρχουν και οι παραδοσιακά ανίκανοι) να παράγουν έργο....τους τα έτριξε τα δόντια ο Κωστάκης , το μάτι του γυάλισε....η εξουσία κινδυνέυει !!!!!! να το ενδιαφέρον να ενημερώσουν τον πολίτη , (το εχεις ξαναδει αυτό?) , να το να βγάλουνε την αστυνομία στους δρόμους (τόσο καιρό τόσοι αστυνομικοί που ήταν???) , να το ένα να το άλλο τώρα θελουν να δειξουν ότι μας σέβονται εκει που μας είχαν γειωμένους.........ρίχτε και μια επικύρηξη για να πέσουνε τα βάρη στους άθλιους κακούς που μας καίνε εμας τους κακομοίρηδες τίμιους κυβερνώντες και ξεχάστηκαν τα ομόλογα , ξεχάστηκαν οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις........
.....στείλανε και για μια εβδομάδα τον Μειμαράκη στην Ηλεία να ...συντονίσει......τώρα μετα απο τέσσερις μέρες....ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΑΣ ΓΑΜΩ !!!!!!!!!!!
........ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ , ΟΤΙ ΧΡΩΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ......ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ...........
...και το ερωτημα είναι ...........ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ????
*επαναλαμβάνω δεν είμαι υπέρμαχος ΚΑΝΕΝΟΣ κόματος
-
Αυτή τη στιγμή μαίνονται οι πυρκαγιές, σωστά; Νωρίς άρχισε η σκύλευση, ακόμα δεν έσβησαν οι φωτιές.
-
'Εδαφική τρομοκρατία'. Νέο όρο μας φόρτωσαν πάλι.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτή τη στιγμή μαίνονται οι πυρκαγιές, σωστά; Νωρίς άρχισε η σκύλευση, ακόμα δεν έσβησαν οι φωτιές.Θα σκέφτηκαν, 'στη βράση κολλάει το σίδερο'.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ποιά είναι η επιχειρηματολογία των με και δε περί άρθρου 24?Θελουν να αλλαξουν το αρθρο 24 για αποχαρακτηρισμο δασικων εκτασεων σε κατοικιμενες περιοχες.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σορρυ αλλα μιας και οι 2 θα με κλεβουν προτιμο να ειναι πονηροι και να κλεβουν και την ΕΕ ας πουμε. Γενικοτερα απεχθανομαι τους ηλιθιους δεν μπορω να δω τον αλογοσκουφη ας πουμε να μιλαει παλι για οικονομικα, ο ανθρωπος ειναι βλαξ! Πλησιαζει τον...δεν θυμαμαι το ονομα του γμτ, α ναι παπαουτση! Μιλαμε τρελες μουτσουνες και οι 2, μαζι με τον 'Γρανα' κανουνε πολυ δυνατη ομαδα, με υποτροφια μπαινουν στο Νταου.ενω το να κλέβεις λεφτά από την ευρωπαική ένωση δεν σε κάνει ηλίθιο
αλλά εδω προβληματιζόμαστε αν για το αυτοί που θα κυβερνήσουν είναι προτιμότερο να είναι ανόητοι ή πονηροί
και βέβαια το μεγαλύτερο γέλιο θα είναι οταν θα πεθάνουν κάμποσοι απο τις πλημμύρες
-
Ο άλλος ο ανεκδιήγητος μετά τις ¨ασύμμετρες απειλές' ανακάλυψε τον ¨στρατηγό άνεμο'......αύριο θα μιλήσει για την 'στρατηγό καταιγίδα' ή για την 'αντιστράτηγο θάλασσα' ανακαλύπτοντας εχθρούς ή ψάχνοντας συμμάχους (γιατι αλλοιως δεν σβήνει)
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σορρυ αλλα μιας και οι 2 θα με κλεβουν προτιμο να ειναι πονηροι και να κλεβουν και την ΕΕ ας πουμε.Σοβαρά το λες; Οι πονηροί θα είχαν αδειάσει ακόμα περισσότερο τα ασφαλιστικά ταμεία και δεν θα είχε πάρει κανείς μυρωδιά. Αυτό μάλλον το προτιμάς, αφού δεν το μαθαίνεις. 'Ignorance is bless'.
Θεωρείς επίσης καλό το ότι 'έκλεβαν' την Ε.Ε.; Τα λεφτά της Ε.Ε. ήταν για την ανάπτυξη της χώρας, για να φτιαχτούν πράγματα για εσένα. Το ότι κλάπηκαν δεν σημαίνει ότι τα πήρες εσύ, αλλά λίγοι εκλεκτοί. Και μερικά ψίχουλα στους ντουντουκοφόρους για να συνεχίσουν το έργο τους.
Φάε τώρα κτηματολόγιο/δασολόγιο, φάε μηχανογραφημένη δημόσια διοίκηση, φάε τρένα και σιδηροδρομικό δίκτυο, πλήρωνε διόδια για δρόμους της κακιάς ώρας και μη διαμαρτύρεσαι. Αφού γουστάρεις τους πονηρούς που έκλεψαν 'την Ε.Ε.' κι όχι την ποιότητα ζωής σου. -
Εννοείς προφανώς ότι οι τωρινοί έκλεψαν την ποιότητα ζωής μας, ε;
-
Ειχα να διαλεξω αναμεσα σε ηλιθιο και πονηρο.
Ε τον ηλιθιο να κανει παλι τα μαγικα του και να λεει οτι το πασοκ εξαπατουσε την ΕΕ, ενω στην πορεια αποδηχθηκε οτι αυτα που εκανε ηταν @@ριες, συν ολα τα υπολοιπα μην καθομαι να αναφερω. Ελεος.
Για τα ταμεια κοιτα να δεις το οτι μπηκαν αχρηστοι και λαμογια ηταν λογικο αυτον τον τσιτουριδη πια οποιο σκανδαλω και να κοιταξεις μεσα εισαι, ε τσιτουριδη το πασοκ δνε εχει. καλα εχει κατι μπουμπουκια και αυτο αλλο πραγμα, αλλα συνδιασμο τσαλαβουτα βληματος και με επιτελειο καρμπον αλλα ακομα πιο ηλιθιο δεν εχει το πασοκ!
Η ποιοτητα ζωης μου τα τελευταια 3,5 χρονια πηγε στο διαολο, αλλα νταξ οι φραγκατοι γλιτωσαν φορους....ρε δε γαμιωμαστε λεω εγω? Περιμενε τωρα και το ασφαλιστηκο, φαε και το φορο μινιμουμ 20% και να σου παει την πρωτη φορολογικη κλιμακα 22% και την τελευταια 30
Ετσι να το ριξω στον Κωστακη για καλητερη πχοιοτητα που ελεγε και μια ψυχη!
-
Σιγά μην αφήνανε οι Αμερικάνοι την ευκαιρία να πάει χαμένη....τάκα τάκα το CNN έβαλε ψηφοφορία άν οι πυρκαγιές είναι έργο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ......και το 56% λένε ΝΑΙ.........
......Βύρωνα οι 'ασσύμετρες απειλές' σου έπιασαν τόπο.....Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας ............
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εντάξει, μου φαίνεται τραγελαφικό να ψηφίσει κάποιος ΠΑΣΟΚ αντί ΝΔ για να σωθεί η Ελλάδα από την ανικανότητα και τα συμφέροντα.+1
Πες τα, ρε Μάνο. Αντί για τραγελαφικό, θα μπορούσα να σκεφτώ πολλά άλλα επίθετα. Αλλά νομίζω ότι το 'νεοελληνικό' τα καλύπτει όλα. -
Για υφεση εχουνε αρχίσει να κανουνε λόγο στα καναλια.Ας ελπίσουμε οτι αυτο το τριήμερο με την χαμηλή θερμοκρασια και τους ασθενεις ανεμους θα δωσει την ευκαιρία να σβησει και η τελευταία σπίθα
Κατα τ'άλλα,στηθηκε ενα πραγματικό πανηγύρι στα καναλια.Μου δινεται η εντυπωση οτι οι σταχτες των δασων που καηκαν εχουνε μεθυσει απο ευτυχία τους πολιτικους μας.Τους βλέπω να χορευουνε στα αποκαίδια παριστανοντας τις τεθλιμενες χηρες
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Για υφεση εχουνε αρχίσει να κανουνε λόγο στα καναλια.Ας ελπίσουμε οτι αυτο το τριήμερο με την χαμηλή θερμοκρασια και τους ασθενεις ανεμους θα δωσει την ευκαιρία να σβησει και η τελευταία σπίθαΚατα τ'άλλα,στηθηκε ενα πραγματικό πανηγύρι στα καναλια.Μου δινεται η εντυπωση οτι οι σταχτες των δασων που καηκαν εχουνε μεθυσει απο ευτυχία τους πολιτικους μας.Τους βλέπω να χορευουνε στα αποκαίδια παριστανοντας τις τεθλιμενες χηρες
Όπως είπα και πριν...σύγχρονους Νέρωνες μας έκαναν...είναι λίγο υπερβολή νομίζω η ατέλειωτη κάλυψη από τα ξημερώματα του Σαββάτου...
-
Δεν είναι λίγο υπερβολικό αλλά πάααρα πολύ.
Το χειρότερο είναι ότι πρώτη μερα σήμερα που τα πραγματα πήγαν λίγο καλύτερα άρχισαν οι αντιπαραθέσεις των καραγκιοζοπολιτικών στα παράθυρα... -
Kαι μόλις σταματήσει πια η φωτιά να καίει τα πάντα στο περασμά της,τα φιλεύσπλαχνα κανάλια θα βάζουν τρέ'ι'λερ με τα οποία θα πανηγυρίζουν λέγοντας:''Το κανάλι μας πρώτο σε τηλεθέαση το τεραήμερο των πυρκαγιών.Αποκλειστικά σε εμάς είδατε να καίγονται τα πάντα.''
''Και τώρα μας συγχωρείτε έχουμε και εκλογές να ασχοληθούμε και οι πολιτικοί πρέπει να τσακωθούν,γιατί έτσι πρέπει,από συνήθεια βρε αδερφέ,δε πα να καίγεται το σύμπαν.'' -
Η ουσία είναι ότι όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο.
Όλοι όμως... από την περιβαλλοντική συνείδηση, την πρόληψη πυρκαγιών, από τα σκουπίδια και τα τσιγάρα που πετάμε από το παράθυρο του αυτοκινήτου, από την μηδενική προστασία που λαμβάνουμε όταν κάνουμε εργασίες στην ύπαιθρο οι οποίες μπορούν να παράγουν σπινθήρα, από τα αυθαίρετα, τα μπαζομένα ρέματα και πάει λέγοντας.
Έχω βαρεθεί να ακούω για πολιτικούς φταίχτες. Είναι μεγάλη ευκολία για την κοινωνία μας να τα ρίχνει σε αυτούς. Άμα εμείς οι απλοί πολίτες προσπαθούμε καθημερινά για το καλό του τόπου και των μελλοντικών γενεών τότε αυτά τα λαμόγια που όλοι χαρακτηρίζουμε δεν θα βρίσκουν πρόσφορα έδαφος για τις λαμογιές τους.
Η κοινωνία είναι διευθαρμένη από την κορυφή έως τα νύχια.
Όλοι κατηγορούνε την κυβέρνηση ανεξάρτητα από το χρώμα της, αλλά κανένας δεν μιλάει για την τοπική κοινωνία(Νομαρχίες, Δήμους κτλπ) καθώς και για αυτά που πρέπει να κάνουν και δεν κάνουν.
Μας έχει φάει ο ωχαδελφισμός, ο συνδικαλισμός και η φυγοπονία.
Όλοι όσοι βλέπουμε στα χωριά μας σε θέσεις όπως πυροσβεστική, φύλαξη αρχαιοτήτων, αστυνομία, πολεοδομίες κτλπ οι οποίοι κάθονται και ξύνονται κάθε μέρα πίνοντας ούζα στα καφενία και ''χτυπάνε'' κάρτες εικονικά στις υπηρεσίες τους καθημερινά ευθύνονται για όλα αυτά.
Όλοι μας ευθυνόμαστε. Να το καταλάβουμε. Όσο δεν υπάρχει υπευθυνότητα, φιλότιμο και αίσθηση καθήκοντος δεν πρόκειται να πάει μπροστά αυτός ο τόπος.
Μιλάμε για μια χώρα που 3.000 χρόνια μετά έχουμε να παρατάξουμε στο εξωτερικό την Ακρόπολη, την Ολυμπία, τον Περικλή άντε και το σουβλάκι με το τζατζίκι.
Μια ζωή επανάπαυση στην ιστορία μας. Αυτό βλέπω. Για το μέλλον τίποτα...Ίσως κάποια που γράφω να φαίνονται υπερβολικά αλλά έχω αγανακτήσει με όσα βλέπω γύρω μου.
Y.Γ: Στην Ελλάδα δεν ξέρω σύγχρονο πολιτικό να έχει πάει μέσα επειδή έφαγε λεφτά ή έκανε λάθος την δουλειά του. Δεν έχω δει αρχηγούς αστυνομίας, πυροσβεστικής, νομάρχες κτλπ να μπει κάποιος φυλακή έστω μια μέρα. Δείτε σε άλλες χώρες τι γίνεται.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Ignorance is bless'...Bliss
-
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες