-
Ο χρήστης skye έγραψε:
(λεμε τωρα...)Αριθμός Λογαριασμού: 2341103053 σε όλες τις τράπεζες για τους πυρόπληκτους
Εμεις τον ανοιξαμε σαν 4Τ εαν οχι γιατι δεν ανοιγουμε σαν φορουμ 4Τ.
-
Με παραξένεψε πολύ η αντίδραση του ililia για την συγκέντρωση.
Συμμετείχα στην πρώτη συγκέντρωση καιαν μη τι άλλο δεν μας κατηγόρησε κανείς ότι είμαστε υποκινούμενοι.
Αντίθετα, ο καιρός (Τετράδης) της 'Ε', ο Νίκος Δήμου και πάρα πολλά άλλα άρθρα και sites μόνο θετικά λόγια είπαν.Μιλάμε για άτομα τα οποία θα καθόντουσαν στον καναπέ τους αν δεν γινόταν αυτό. Έστω σηκώθηκαν για λίγο, αφυπνήστικαν, μίλησαν μεταξύ τους.
Δεν τους (μας) αξίζουν σιχτίρια νομίζω.
Τεσπα, είμαστε όλοι πολύ τρελαμένοι αυτές τις ώρες.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
(λεμε τωρα...)
Αριθμός Λογαριασμού: 2341103053 σε όλες τις τράπεζες για τους πυρόπληκτους
Αφού υπάρχει ήδη λογαριασμός για αυτό το σκοπό, ποιο το νόημα να ανοιχτεί άλλος? Το θέμα είναι να συγκεντρωθούν χρήματα σε ένα λογαριασμό για ένα συγκεκριμένο λόγο και όχι η προβολή (ποιος τα προσφέρει).
-
η αστυνομια εντος πολεων δεν περιπολει για φωτιες....
απλα φοβουντε μεσα στην αναμπουμπουλα της φωτιας μην αρχισουνα αλλα σκηνικα....αλη8εια τελικα το θηριο το ρωσικο πυροσβεστικο επεδωσε η μηπως συναντησε τα προβληματα που λεγαμε?
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Λοιπόν, βαρέθηκα να κάθομαι Αθήνα.
Ποιος έχει ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο?
Το γεμίζουμε με 100 νερά και φεύγουμε για Εύβοια ή Πύργο. Δεν έχουν νερό να πιούνε εκτός από το θέμα της φωτιάς!
Κατά προτίμηση κάποιος που ξέρει την περιοχή.
Ακούω.Ελάτε Αμαλιάδα.
Σας διαθέτω το φορτηγάκι μου, 4Χ4 διπλοκάμπινο, φουλαρισμένο πετρέλαιο, φορτωμένο νερά και πυροσβεστήρες (για καλό και για κακό).ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Λοιπόν, βαρέθηκα να κάθομαι Αθήνα.Ποιος έχει ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο?
Το γεμίζουμε με 100 νερά και φεύγουμε για Εύβοια ή Πύργο. Δεν έχουν νερό να πιούνε εκτός από το θέμα της φωτιάς!
Ακούω.Μη παμε να καουμε κ εμεις.
Εχει κανεις φιλους/συγγενεις εκει να ξερουν τις περιοχες;;;
Μια φορα εχω παει κ αν δεν ειχα πλοηγο, θα ειμουν ακομα εκει. -
Φίλε SirGus εφόσον το έχεις ανάγκη να κατέβεις στον Πύργο και δεν έχεις αμάξι, μπορείς να πάρεις το ΚΤΕΛ, το τρένο ή κάποιο άλλο ΜΜΜ (νομίζω η κυκλοφορία έχει ανοίξει).
-
Αυτό λέω
κάποιος που να ξέρει την περιοχή.Το να σβήσουμε φωτιά είναι δύσκολο αλλά θα το παλέψουμε
το να αφήσουμε σε μια πλατεία ή σε ένα σχολείο 100 νερά είναι απλό.ΛΟΙΠΟΝ?
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Φίλε SirGus εφόσον το έχεις ανάγκη να κατέβεις στον Πύργο και δεν έχεις αμάξι, μπορείς να πάρεις το ΚΤΕΛ, το τρένο ή κάποιο άλλο ΜΜΜ (νομίζω η κυκλοφορία έχει ανοίξει).και πως θα κουβαλήσω καμιά 100αριά μπουκάλια νερό και φτυάρια?
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Λοιπόν, βαρέθηκα να κάθομαι Αθήνα.
Ποιος έχει ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο?
Ακούω.Μη παμε να καουμε κ εμεις.
Εχει κανεις φιλους/συγγενεις εκει να ξερουν τις περιοχες;;;
Μια φορα εχω παει κ αν δεν ειχα πλοηγο, θα ειμουν ακομα εκει.αυτο ειναι το θεμα
αμα παμε ετσι ερημιν δεν μας βλεπω καλα.. -
ρε sirgus άμα είναι να μην ξέρουμε την περιοχή πάμε Εύβοια που είναι πιο κοντά και έχουμε και βάση κοντά στη Χαλκίδα
εντωμεταξύ φυσάει πάλι
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
η αστυνομια εντος πολεων δεν περιπολει για φωτιες....
απλα φοβουντε μεσα στην αναμπουμπουλα της φωτιας μην αρχισουνα αλλα σκηνικα....αλη8εια τελικα το θηριο το ρωσικο πυροσβεστικο επεδωσε η μηπως συναντησε τα προβληματα που λεγαμε?
το ειδαμε εγω και ο Βλαντ να κανει ριψεις στο Παπαγου.
Μαλιστα μεχρι να κανει μια ριψη το Καναντερ, αυτο ειχε κανει την δικια του, ειχε γεμησει και ειχε ξαναρθει.... -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Φίλε SirGus εφόσον το έχεις ανάγκη να κατέβεις στον Πύργο και δεν έχεις αμάξι, μπορείς να πάρεις το ΚΤΕΛ, το τρένο ή κάποιο άλλο ΜΜΜ (νομίζω η κυκλοφορία έχει ανοίξει).
και πως θα κουβαλήσω καμιά 100αριά μπουκάλια νερό και φτυάρια?
Με το 4x4 που σου διαθέτει ο Ηλίας από την Αμαλιάδα.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
(λεμε τωρα...)
Αριθμός Λογαριασμού: 2341103053 σε όλες τις τράπεζες για τους πυρόπληκτους
Ειναι ο ιδιος σε ολες τις τραπεζες καθαρα για τους πυροπληκτους.
Δεν υπαρχει λογος να ανοιξουμε κ αλλο λογαριασμο. -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
και πως θα κουβαλήσω καμιά 100αριά μπουκάλια νερό και φτυάρια?
Με το 4x4 που σου διαθέτει ο Ηλίας από την Αμαλιάδα.
Ξαναλέω ότι πρέπει να πάμε 2 άτομα και για να ξέρει την περιοχή κάποιος από τους 2 αλλά και για περισσότερη ασφάλεια.
-
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
Με παραξένεψε πολύ η αντίδραση του ililia για την συγκέντρωση...Φίλος κλείδωσε τα δυο παιδιά του σ' ένα δωμάτιο του σπιτιού του για ν' αποφύγουν (όσο γινόταν) τους καπνούς και πάλευε αυτό και η γυναίκα του με τη φωτιά στη αυλή του. Είχαν περικυκλωθεί. Σώθηκαν - αλλά δεν έχουν τι να φάνε. Όλα τους τα ζώα κάηκαν, μαζί με τα λιοστάσια, τ' αμπέλια και τις σταφίδες. Δεν έχουν φως, νερό ή τηλέφωνο. Ο μεγάλος του γιός, 10 χρόνων, δεν θα ξεχάσει ποτέ τι έζησε κλειδωμένος με το μωρό σ' ένα δωμάτιο. Αυτά απ' το χωριό Αρβανίτη.
Σκέψου (αν μπορείς) την κατάστασή μας εδώ κάτω.
Και μετά πες μου σε τι μπορεί να βοηθήσει η συγκέντρωση, μάλιστα όταν οι φωτιές ακόμα καίνε. Πρακτικά, όχι θεωρητικά.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Ξαναλέω ότι πρέπει να πάμε 2 άτομα και για να ξέρει την περιοχή κάποιος από τους 2 αλλά και για περισσότερη ασφάλεια.
Όλο και κάποιος θα προθυμοποιηθεί να σε βοηθήσει, από Αμαλιάδα ή Πύργο. Που θα ξέρει και τα μέρη μιας και ζει εκεί. Ή ζητάς εθελοντή στον Ερυθρό Σταυρό της περιοχής.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Όλο και κάποιος θα προθυμοποιηθεί να σε βοηθήσει, από Αμαλιάδα ή Πύργο. Που θα ξέρει και τα μέρη μιας και ζει εκεί. Ή τα αφήνεις στον Ερυθρό Σταυρό.
Ευχαριστώ για τις οδηγίες.
Αν δεν βρεθεί κάποιος με αυτοκίνητο θα το κάνω όπως είπες αν και αναρωτιέμαι πως μπορώ να μπω σε ένα τρένο με 100 μπουκάλια νερό και 2-3 φτυάρια με 2 χέρια. -
Τα νερά και τα φτυάρια τα βάζω εγώ. Το ίδιο και τους πυροσβεστήρες (5κιλους, ξηράς κόνεως).
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Με παραξένεψε πολύ η αντίδραση του ililia για την συγκέντρωση...
Φίλος κλείδωσε τα δυο παιδιά του σ' ένα δωμάτιο του σπιτιού του για ν' αποφύγουν (όσο γινόταν) τους καπνούς και πάλευε αυτό και η γυναίκα του με τη φωτιά στη αυλή του. Είχαν περικυκλωθεί. Σώθηκαν - αλλά δεν έχουν τι να φάνε. Όλα τους τα ζώα κάηκαν, μαζί με τα λιοστάσια, τ' αμπέλια και τις σταφίδες. Δεν έχουν φως, νερό ή τηλέφωνο. Ο μεγάλος του γιός, 10 χρόνων, δεν θα ξεχάσει ποτέ τι έζησε κλειδωμένος με το μωρό σ' ένα δωμάτιο. Αυτά απ' το χωριό Αρβανίτη.
Σκέψου (αν μπορείς) την κατάστασή μας εδώ κάτω.
Και μετά πες μου σε τι μπορεί να βοηθήσει η συγκέντρωση, μάλιστα όταν οι φωτιές ακόμα καίνε. Πρακτικά, όχι θεωρητικά.
Έχει πιάσει το δρυοδάσος από κάτω Πέρσαινα - Λάλα και οι παλμοί ανεβαίνουν!!!!
Σε εμάς καθαρίζουν με φορτωτές και οργώνουν και φωνάζουν στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα .. και κάνουν προληπτικές ενέργεις που θα έπρεπε να είχαν γίνει πριν 2 μήνες !!!
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες