-
Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να επέμβει ένας εισαγγελέας και να τον πάει μέσα για διασπορά ψευδων ειδήσεων.............ήδη ανησύχησε ο κόσμος....................μακάρι να είναι όπως το συνηθίζει.......
..βέβαια μπορεί να επικαλεστει το δημοσιογραφικό απόρρητο.........είναι καλυμμένοι οι λεχρίτες.........
-
Γιατί ο Κοντομηνούλης που με 1.000.000 ευρά επικύρηξε τους εμπρηστές; Πέρα για πέρα παράνομος και ανήθικος. Ευτυχώς δεν έχει ακουστεί πολύ η μαλακία του...
-
Επιβεβαιώνω πάντως ότι σε προάστιο των Βορείων...υπάρχει συνεχή περιπολία αστυνομικών με τα πόδια.
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να επέμβει ένας εισαγγελέας και να τον πάει μέσα για διασπορά ψευδων ειδήσεων.............ήδη ανησύχησε ο κόσμος....................μακάρι να είναι όπως το συνηθίζει.........βέβαια μπορεί να επικαλεστει το δημοσιογραφικό απόρρητο.........είναι καλυμμένοι οι λεχρίτες.........
Μια φορά, στο NEW CHANEL τότε, το είχε κάνει είδε ότι έπιασε και από τότε το εφαρμόζει συνεχώς και είδες που έφτασε. Τότε τον ήξεραν λίγοι και έπαιρνε λίγα τώρα τον ξέρει όλη η χώρα και παίρνει πάρα πολλά.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Όπως και ο Ευαγγελάτος που είχε βάλει τίτλους κάηκε το Μουσείο!Και μετά μόλις είδε ότι το κτίριο δεν έχει καεί, τα γύριζε και λέει κάηκε απ'έξω και όχι από μέσα...
Το απόγευμα άκουγα τον ανταποκριτή της ΕΡΑ στην Ηλεία να λέει το ίδιο πράγμα. Κάηκε λέει το μουσείο, κάηκε και η Ακαδημία... από τα λεγόμενά του έβγαζες το συμπέρασμα οτι ήταν ο ίδιος μαρτυρας των γεγονότων που περιέγραφε αλλά τελικά πρέπει να ήταν σαν το ρεπορτάζ του Γεωργιάδη στο Αφγανιστάν το 2001 ενώ ο ίδιος βρισκόταν (νομίζω) στη Συρία.
Τι λέει ο Βερύκιος ???? Μέγιστη ετοιμότητα όλων των στρατιωτικων δυνάμεων στην Αττική...............περιμένουν λέει φωτιές.........!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτόν ακόμα να τον κλείσουν σε κανένα ψυχιατρείο;
-
Φωτια και στην Κερκυρα.......
-
Μπορεί να σας φανει περίεργο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας καθώς επέστρεφα στο σπίτι μου συνάντησα περιπολία 10 πεζών αστυνομικών.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ασχετο....
Αυτο το ΒΕ-200 που μας ηρθε εκ Ρωσσιας...
Δεν κανει ρηψεις;;;;
Χθες περασε κανα 2 φορες πανω απο το σπιτι μου για να παει Υμμητο.
Δεν εχω δει κανενα καναλι να το διχνει.Χθες που το παρατηρούσα από την ταράτσα, έκανε ρίψη αυτό, στη συνέχεια ένα ελικόπτερο με κάδο, και έπειτα ερχόταν από το βάθος ένα canadair. Το canadair στην προσπάθεια του να ρίξει στο σημείο ανάμεσα σε ΑΟ και Χολαργό επιχείρησε 2-3 φορές! Έκανε 2 φορές κύκλους. Ανοίχτηκε μέχρι Αγ.Παρασκευή να πάρει στροφή και να χαμηλώσει μέχρι το σημείο (με φορά προς Πειραιά) αλλά λόγω ισχυρών ανέμων και αναταράξεων επιχείρησε και δεύτερη φορά και τελικά με την τρίτη κατάφερε και έριξε νερό. Με το που απομακρυνόταν, μετά από λίγο ξαναεμφανίστηκε το ρώσικο και στο καπάκι και το ελικόπτερο. Μου έκανε εντύπωση γιατί επανεμφανίστηκαν σε σύντομο διάστημα και έκαναν ρίψη νερού με την πρώτη, ενώ το canadair έδειχνε να δυσανασχετεί με τους πολύ δυνατούς ανέμους.
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Μπορεί να σας φανει περίεργο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας καθώς επέστρεφα στο σπίτι μου συνάντησα περιπολία 10 πεζών αστυνομικών.Μεσα στην Αθηνα θα βαλουν φωτιες ?
Θα τρελαθουμε....... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Μπορεί να σας φανει περίεργο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας καθώς επέστρεφα στο σπίτι μου συνάντησα περιπολία 10 πεζών αστυνομικών.
Μεσα στην Αθηνα θα βαλουν φωτιες ?
Θα τρελαθουμε.......Και στη Φωκίωνος υπήρχε περίπολο και μάλιστα πολυπληθές.
Πρέπει να δείξουν ότι υπάρχει κράτος. -
Είδα κι άλλους στην Δροσοπούλου.
-
Aν δεν ήταν οι εικόνες θα πίστευα ελάχιστα απο όσα κραυγάζουν οι δημοσιογράφοι.........έτυχε να είμαι μπροστά στις ανταποκρίσεις που έκαναν για την αναζωπύρωση στο Σχηματάρι.....είχαν μείνει 10 πεύκα όλα τα άλλα είχαν καεί.....και πήραν φωτιά και αυτά....ε λοιπόν.....' η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη' , ¨πύρινη κόλαση ' , ' 'πύρινος εφιάλτης'.......ο κάθε ένας είχε τοσα επίθετα να χαρακτηρίσει 10 πεύκα που καίγονταν που ενστικτωδωςκοιτάζαμε γύρω μας να δούμε ΠΟΥ είναι η ανεξέλεγκτη κόλαση.....ρε μηπως κοιτάμε σε λάθος μεριά ??????
Αφήνω το άλλο με την παροιμοιώδη άγνοια όλων σε τεχνικά θέματα.......
-
Μεσα στην Αθηνα θα βαλουν φωτιες ?
Θα τρελαθουμε.......παντου υπαρχει μπατσαρια δεν ξερω γιατι
περιμενουν εξεγερση?
πρωτη φορα ειδα στη περιοχη μου στη κεντρικη πλατεια τοσους πολλους μπτασουε με αυτοματα παρατεταγμενους σε συγκεκριμενο μερος -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Τι λέει ο Βερύκιος ???? Μέγιστη ετοιμότητα όλων των στρατιωτικων δυνάμεων στην Αττική...............περιμένουν λέει φωτιές.........!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτός έπρεπε να έχει εξοστρακιστεί από τότε που κάρφωνε 'στον αέρα' επί Ιμίων:
Τώρα αποπλέει η φρεγάτα Χ!
Τώρα αποπλέει το αντιτορπιλλικό Ψ ενώ ακολουθεί το υποβρύχιο Ζ! -
Εμπριστικος μηχανισμος στην Αγια Παρασκευη ?
Παιδια κατι βρωμαει εδω........
Πολυ περιεργο....... -
Αναφέρουν στρατιωτικά περίπολα στον Υμητό καθως και μεγάλη κινητοποίηση αστυνομίας............ρε μπας και λέει αλήθεια ο βλαμμένος???
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Τι λέει ο Βερύκιος ???? Μέγιστη ετοιμότητα όλων των στρατιωτικων δυνάμεων στην Αττική...............περιμένουν λέει φωτιές.........!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτός έπρεπε να έχει εξοστρακιστεί από τότε που κάρφωνε 'στον αέρα' επί Ιμίων:
Τώρα αποπλέει η φρεγάτα Χ!
Τώρα αποπλέει το αντιτορπιλλικό Ψ ενώ ακολουθεί το υποβρύχιο Ζ!Από κάπου τα μάθαινε και αυτός Τάκη, άρα ... .
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Αναφέρουν στρατιωτικά περίπολα στον Υμητό καθως και μεγάλη κινητοποίηση αστυνομίας............ρε μπας και λέει αλήθεια ο βλαμμένος???Μπορει.......
Κατι μυριζει........ -
Αναφέρουν στρατιωτικά περίπολα στον Υμητό καθως και μεγάλη κινητοποίηση αστυνομίας............ρε μπας και λέει αλήθεια ο βλαμμένος???
Μπορει.......
Κατι μυριζει........Τα σκατά μέσα από τη βουλή θα είναι .
-
Λέει για το όρος Πατέρας , Κιθαιρώνα , Πάρνηθα , Πεντέλη.........
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες