-
Και το 620ti είχε torsen μπροστά.
-
Το περιοδικό μετά απο καιρό μου άρεσε πάρα πολύ!!!!
-
Οταν έχεις χρόνο, γράψε τι σου άρεσε και τι συνήθως δεν σου αρέσει-ενοχλεί.
Μας βοηθάτε πολύ
Στρ -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Εγώ έχω μια πρόταση για το site των 4Τ. Αν ψάχνεις ένα παλιό άρθρο την έκατσες αν δεν ξέρεις τουλάχιστον την χρονιά!!! Δεν μπορεί να μπει κάποιο ψαχτήρι για να μας διευκολύνει; Εγώ πχ έψαχνα το άρθρο για το μονορέϊλ αλλά τα παράτησα μετά από άκαρπες προσπάθειες ωρών!!!ΕΛΗΦΘΕΙ
Στρ -
Μια ερωτηση προς τις Τεχνικες Εκδοσεις.
Με τον δευτερο τομο της ιστοριας απο τον κ. Λιβερη ,τι γινεται; -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Οταν έχεις χρόνο, γράψε τι σου άρεσε και τι συνήθως δεν σου αρέσει-ενοχλεί.
Μας βοηθάτε πολύ
ΣτρΤην Veyron μετά την ανάγνωση ένιωθα την οδήγησα και εγώ!!!!
Γενικότερα το SuperCar ήταν πολύ καλό!!!!Είμαι πολύ fun των test = οδοιπορικών, συνεπώς,
ΜΕ MASERATI QUATTROPORTE AUTOMATICA ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΣΚΑΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΜΕ ALFA SPIDER 2.2 SELESPEED ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣτέλος μου άρεσε
AUDI TT 3.2 QUATTRO -PORSCHE CAYMAN 2.7 -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Κώστα δεν είναι αποτελεσματικό γιατί καταρχήν ψάχνει μόνο στον τίτλο, αλλά ακόμα και εκεί δεν βλέπω να είναι πολύ αποτελεσματικό! Το συγκεκριμένο άρθρο ακόμα δεν κατάφερα να το βρω.Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πολύ χρήσιμη σύνθετη αναζήτηση του Google (συμπληρώνεις το πεδίο «επιστροφή αποτελεσμάτων από τον ιστότοπο ή το δικτυακό τομέα»). Εν προκειμένω (αν δεν τα έχεις ήδη βρει ή για κάθε ενδιαφερόμενο), αποτελέσματα για monorail και μονορέιλ μόνο από τον τομέα (domain) techlink.gr.
Και μια και το θέμα των Μ.Μ.Μ. με απασχολεί κι εμένα, ένα ακόμα σχετικό άρθρο του Κώστα Καββαθά:
Monorail. Ακόμα μία (χαμένη) ευκαιρία -
Αν και δεν είναι ακριβώς πρόταση προς το περιοδικό, καλό θα ήταν να είμαστε λίγο πιο προσεκτική στις ονομασίες ορισμένων πόλεων (για να μη πω για το 'του').
'GP Toυρκίας: Ο Massa κυρίαρχος του Istanbul'
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
Ο κύριος Λαζάκις ίσως δεν είναι τόσο γνώστης κάποιον θεμάτων. Οι υπόλοιποι υπεύθυνοι που έχουν την εποπτεία της σελίδας δε το πρόσεξαν;
Η είναι η επιβράβευση των γειτόνων επειδή δυο ημέρες ξεκώλιασαν τη σελίδα.; -
Τι αφορα η οικονομική 'περιπέτεια' του ΚΚ?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν και δεν είναι ακριβώς πρόταση προς το περιοδικό, καλό θα ήταν να είμαστε λίγο πιο προσεκτική στις ονομασίες ορισμένων πόλεων (για να μη πω για το 'του').'GP Toυρκίας: Ο Massa κυρίαρχος του Istanbul'
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
Ο κύριος Λαζάκις ίσως δεν είναι τόσο γνώστης κάποιον θεμάτων. Οι υπόλοιποι υπεύθυνοι που έχουν την εποπτεία της σελίδας δε το πρόσεξαν;
Η είναι η επιβράβευση των γειτόνων επειδή δυο ημέρες ξεκώλιασαν τη σελίδα.;Κοιτα... και γω απορω με την εμμονη μας οταν βλεπουμε 'Instabul' να αρπαζομαστε. Ηταν καποτε, καποια εποχη before the begining of time... πλεον αυτη ειναι η επισημη ονομασια και ανηκει στο Τουρκικο κρατος και με την βουλα.
IMO δεν ειναι λαθος... ισως μονο συναισθηματικα...Προσωπικη μου γνωμη και μονο...
-
Istabul είναι...μας αρέσει δεν μας αρέσει. Κι αυτό το έχουμε κάνει όπως τα Σκόπια. Ολοι τα λένε Μακεδονία, κι εμείς Σκόπια!
-
Istanbul Grand Prix δεν είναι;
Και το Istanbul ελληνικό είναι. (όχι πως έχει καμιά σημασία, εδώ πάρα πολλά χρόνια είναι τουρκικη η πόλη) -
Ναι βρε παιδιά δεκτά όλα αυτά αλλά είναι και αυτό το συναίσθημα ... .
Τι να γίνει, ορισμένοι είμαστε πιο 'ξεροκέφαλοι', ειδικά όταν δικά μας πρόσωπα έχουν γεννηθεί σε αυτή τη πόλη.Να δεχτώ ότι έχω λάθος κρίση στο θέμα, αλλά τουλάχιστον ας το άλλαζαν ή σε ' ... ο κυρίαρχος της Istanboul' ή '... ο κυρίαρχος του Instanboul GP'.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ναι βρε παιδιά δεκτά όλα αυτά αλλά είναι και αυτό το συναίσθημα ... .
Τι να γίνει, ορισμένοι είμαστε πιο 'ξεροκέφαλοι', ειδικά όταν δικά μας πρόσωπα έχουν γεννηθεί σε αυτή τη πόλη.Να δεχτώ ότι έχω λάθος κρίση στο θέμα, αλλά τουλάχιστον ας το άλλαζαν ή σε ' ... ο κυρίαρχος της Istanboul' ή '... ο κυρίαρχος του Instanboul GP'.
+1
ειδικά όταν δικά μας πρόσωπα έχουν γεννηθεί σε αυτή τη πόλη.
Τότε (μπορεί) να λεγόταν Κωνσταντινούπολη.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κι αυτό το έχουμε κάνει όπως τα Σκόπια. Ολοι τα λένε Μακεδονία, κι εμείς Σκόπια!-το εξηγεις λιγο αυτο?η φατσα σε τι ακριβως αναφερετε? (υπαρχει επισημα η ονομασια 'Μακεδονια' & δεν το ξερω?-
-
Θα γίνει κανένα ραλλάκι στο Ισμίρ ορέ λεβέντες;
Στο Εφές κοντά; Στο Τραμπζόν;αμάν, αλί και τρισαλί..... Μπιστάκια θα καταντήσουμε όλοι στο τέλος.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ειδικά όταν δικά μας πρόσωπα έχουν γεννηθεί σε αυτή τη πόλη.
Τότε (μπορεί) να λεγόταν Κωνσταντινούπολη.
Η΄ ότι οι Έλληνες που είναι εκεί ή έχουν γεννηθεί εκεί τη λένε ακόμη έτσι Λεωνίδα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στο Εφές κοντά; Στο Τραμπζόν;αμάν, αλί και τρισαλί..... Μπιστάκια θα καταντήσουμε όλοι στο τέλος.
τελικά είμαι σίγουρος οτι στην ελλάδα πραγματικά ζούμε στον πλασμένο απο τον ηλίθιο εγκέφαλο μας κόσμο μη μπορώντας να καταλάβουμε οτι ολα αλλάζουν τριγυρο
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τελικά είμαι σίγουρος οτι στην ελλάδα πραγματικά ζούμε στον πλασμένο απο τον ηλίθιο εγκέφαλο μας κόσμο μη μπορώντας να καταλάβουμε οτι ολα αλλάζουν τριγυρο
Και αντί να σταματάμε σε σημείο που δε χάνουμε το δίκιο μας, συνεχίζουμε προσθέτοντας χαρακτηρισμούς χωρίς να υπάρχει λόγος.
-
Ο ηλίθιος εγκέφαλός μου δεν εννοεί να ξεχάσει ότι στην Κωνσταντινούπολη ζούσαν όσοι τουρκογενείς μουσουλμάνοι είχαν παραμείνει στη Δ. Θράκη, αλλά σήμερα υπάρχουν ελάχιστοι επειδή κάποιοι είχαν πιο έξυπνο εγκέφαλο και προτιμούσαν να ξεχάσουν ή να κλείσουν τα μάτια στην εθνική εκκαθάριση.
Ναι, αλλάζουν τα πράγματα εις βάρος δικών μας ανθρώπων κι εμείς καμαρώνουμε για την υποτιθέμενη φιλία που απολαμβάνουμε με τους αυτουργούς αυτών των αλλαγών. Μπράβο μας που είμαστε τόσο υπεράνω και μάγκες. Στα βιβλία ιστορίας ας γράψουμε για το 1951 ότι Τούρκοι υπήκοοι της Πόλης μετά από οικονομικές διαφορές με άλλους Τούρκους υπήκοους αποφάσισαν να έρθουν στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση, όπως οι Αλβανοί ας πούμε μετά το 1990.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό