-
Συν-forum-ίστα cambof, το να διαφωνείς με κάποιους που έχουν ή διαχειρίζονται το site/forum δεν είναι λόγος για να διαγραφείς...
Ή τουλάχιστον όχι τόσο σοβαρός... -
Eίναι εξαιρετικό απόκτημα η συστηματική βάση δεδομένων για τα μπλόκα που έχουν φτιάξει. Πιστεύω ότι κάθε άλλη προσπάθεια θα ισοδυναμούσε με επανεφεύρεση του τροχού.
Έχουν επίσης καλές τεχνικές πληροφορίες για ραντάρ/λέηζερ και πιθανούς τρόπους αντιμετώπισης.
Ως site πολύ χρήσιμο, ας το τροφοδοτούμε όλοι με πληροφορίες.
Ως φόρουμ τώρα, πιθανόν προαιρετικό. Διχόνοια και αντιπαραθέσεις έχω διαπιστώσει άφθονες και εκεί.
Η διαχειριστική ομάδα έχει εξοργίσει κάποια μέλη με τη δημόσια ηθικολογία στην οποία επιδίδεται, πιθανότατα όντας αναγκασμένη να το κάνει, για ευνοήτους λόγους... -
Ίσως και να έχουν ξεφύγει περισσότερο όσοι γράφουν εκεί, οπότε είναι αναγκασμένοι...
Πάρε παράδειγμα από το 'δικό μας' forum.Όταν μπει κάποιος και λέει διάφορα (όχι υπχρεωτικά βρισιές, αλλά πχ υποτιμητικά σχόλια κτλ), και σε μας η διαχειριστική ομάδα τα...'χάνει' για λίγο, μιας και προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο δημοκρατική.
Αν γινόταν κι εδώ, ότι και στο 'εκεί' site, πιστεύω πώς θα υπήρχε πιο αυστηρή λογοκρισία.
Ευτυχώς εδώ είμαστε πιο χαλαροί...Βρίζει κάποιος και τον παίρνουμε όλοι στο δούλεμα...ΥΓ:Ως site για να βρει κάποιος πολλές πληροφορίες είναι πάρα πολύ καλό.Ως Forum όμως, σταμάτησα να γράφω λόγω κάποιων περιστατικών που συνέβησαν εκεί και δε μου άρεσαν (πχ υπάρχει πολύ ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και μόλις πεις μια μαλακία έστω και εν αγνοία σου, πέφτουν να σε φάνε, λες και όλοι γεννηθηκαν γνώστες )
-
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Φαίνεται οργανωμένο και σωστό αλλά του λείπουν ακόμα βασικές περιοχές όπως Αιτολοακαρνανία (βασιλιάς των μπλόκων) Αργολίδα (με χαρά είδα ότι ετοιμάζεται χι χι χι) και πολλά από την Ήπειρο. Αυτά απ' όσα ξέρω εγώ τουλάχιστον.
Πολύ μου άρεσε η αναφορά στα φθηνά βενζινάδικαΤα λέω και τα γράφω καιρό τώρα, αλλά δε με ακούνε. Ακόμα και στο http://www.gpspocketpc.gr που ουσιαστικά καταγράφουν με συντεταγμένες τα μπλόκα, θεωρούν πώς αυτά που έχουν περαστεί είναι αρκετά. Δική μου άποψη είναι πως όχι. Ούτε στο Κεφαλόβρυσο έχουν το κλασσικότερο των μπλόκων που δουλεύει ακόμα και στις 22:00 μερικές ημέρες, ούτε αρκετά ακόμα που δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή χωρίς τις σημειώσεις μου.
Αν μπεις στο forum, πήγαινε να διαβάσεις την ενότητα για Αντίρριο - Ιωάννινα. Εκεί θα βρεις όλα τα μπλόκα στη διαδρομή αναλυτικότατα. Η καταγραφή έχει γίνει από εμένα προσωπικά μετά από 15+ χρόνια εμπειρίας σε αυτό το δρόμο (με και χωρίς δίπλωμα) και με μηδενικές κλήσεις εκτός αυτής στην είσοδο των Ιωαννίνων (το ήξερα για το μπλόκο, αλλά δεν κρατήθηκα με άδειο το δρόμο μπροστά μου) που ο καλός αστυνομικός έκανε το λάθος να με μετρήσει στην επιτάχυνση από το φανάρι (115 σε όριο 70) και όχι όταν προσπερνούσα σαν σταματημένο το Bravo που το έγραψε με 135 !!!
Τέλος, για τα καλά σας λόγια στο θέμα των ανιχνευτών, τεχνολογιών της Τροχαίας κτλ ευχαριστώ προσωπικά, αλλά πιστεύω ότι οι ευχαριστίες αντιπροσωπεύουν και όλους όσους ασχολούνται με αυτό το θέμα στο bloka.
Ευχαριστώ.
ΥΓ. Το πρόβλημα με τα αλκοτεστ, το αλκοόλ κτλ δημιουργήθηκε μεταξύ εμού και των διαχειριστών. Λύθηκε απλά με το να μην γράφω τίποτε σχετικά με αλκοόλ. Δυστυχώς, έγινε παρερμηνεία αυτών που έγραφα σχετικά με τα αλκοτεστ (είχα βρει τη σωστή διαδικασία σε μια επιστημονική δημοσίευση από το Παν/μιο του Σάο Πάολο) και θεωρήθηκε ότι δίνω οδηγίες για να ξεγελάσουμε τα μηχανήματα. Αντιθέτως, οι οδηγίες που έδινα είχαν σκοπό το μηχάνημα να γράψει ακριβώς όσο υπάρχει στο αίμα και όχι παραπάνω ή παρακάτω (το παραπάνω μας πειράζει περισσότερο), ακριβώς δηλαδή αυτά που αναγράφονταν στη μελέτη του Παν/μιου. Πιο πιθανό πάντως να ξεγελαστεί το μηχάνημα προς τα πάνω.
-
Ο χρήστης cambof έγραψε:
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΚΟΤΕΣΤ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΑΛΚΟΟΛ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ
ΠΙΝΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ
ΔΙΕΓΡΑΦΗΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ,ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΤΟ
ΠΟΛΥ ΧΑΖΟ ΤΕΛΙΚΑβρε βρε βρε
σου έχω ευχάριστα νέα. Ο διαχειριστής ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει σε αυτό το σαματά έχει φύγει από το Bloka Team
www.bloka.com