-
Καλα ειναι δυνατον να παιρνουν φανταρους και να τους στελνουν σε τετοιες φωτιες? Δεν λεω και εμας μας στελνανε, αλλα εδω η κατασταση ειναι εκτος ελενχου. Που τα στελνουν τα παιδια ρε γμτ χωρις εκπαιδευση, χωρις να εχουν ιδεα απο φωτιες κλπ, χωρις να ξερουν αν καποιος απο αυτους εχει δυσπνοια? για να σωσουν μια κατασταση κανουν οτι να'ναι, να δω αν παθει κανας φανταρος τπτ τι θα πουν στη μανα του.
Στα διαλα.
Επισης οτι ολα αυτα ειναι εμπρησμοι το θεωρω δεδομενο, αυτο δεν δινει κανενα ελαφρυντικο σε καμια κυβερνηση τα τελευταια 20 χρονια λεμε καθε περυσι και καλητερα, δεν με νοιζει τι θα κανουν, καθε χρονο εχουμε εμπρησμους, ας σκεφτουνε κατι, δεν εγινε πρωτη χρονια, χρονια γινεται αυτη η υποθεση. Δεν μας φτανουν και οι πυροσβέστες, ε που να μας φτασουνε ρε παλιομαλακες, καντε καμια προσληψη...και οχι με τις ωραιες τις συμβασεις που κανεται, κανονικη προσληψη.
ΖΩΑ!Συλληπητηρια στις οικογενεις των θυματων, σε αυτους που χασανε τα πσιτια τους, απλα υπομονη....τι αλλο να πεις?
-
Πάλι κινδυνεύω να με πείτε ρατσιστή. Εμείς έχουμε βοηθήσει και πολλές φορές ευεργετήσει τους γειτονές μας. Αυτοι τωρα εχουν στείλει καμμιά βοήθεια; Καμμία..... Και δεν εννοώ μόνο τους Τούρκους, αλλά και τους Αλβανούς είς τους οποίους δίνουμε πολλή μεγάλη οικονομική βοήθεια, τους Βούλγαρους, τους Ρουμάνους και άλλους...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Μπράβο τους, τα έκαψαν όλα..._
gia poious milas?
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Πάλι κινδυνεύω να με πείτε ρατσιστή. Εμείς έχουμε βοηθήσει και πολλές φορές ευεργετήσει τους γειτονές μας. Αυτοι τωρα εχουν στείλει καμμιά βοήθεια; Καμμία..... Και δεν εννοώ μόνο τους Τούρκους, αλλά και τους Αλβανούς είς τους οποίους δίνουμε πολλή μεγάλη οικονομική βοήθεια, τους Βούλγαρους, τους Ρουμάνους και άλλους...Καίγονται κι αυτοί!! Οι Αλβανοί ζήτησαν βοήθεια από εμάς και αρνηθήκαμε..
-
1.000.000 ευρώ επικυρηξη απο τον Αλφα και 300.000 ευρώ στις οικογένειες των πυροσβεστων και των πιλότων που έπεσαν στο καθήκον...........
-
Γιώργο, πάνε και τα Κριεζά...
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Πάλι κινδυνεύω να με πείτε ρατσιστή. Εμείς έχουμε βοηθήσει και πολλές φορές ευεργετήσει τους γειτονές μας. Αυτοι τωρα εχουν στείλει καμμιά βοήθεια; Καμμία..... Και δεν εννοώ μόνο τους Τούρκους, αλλά και τους Αλβανούς είς τους οποίους δίνουμε πολλή μεγάλη οικονομική βοήθεια, τους Βούλγαρους, τους Ρουμάνους και άλλους...Απ'όσο ξέρω, την ίδια ώρα εξελίσσονται μεγάλες πυρκαγιές στην Αλβανία αλλά και στην Τουρκία... Οχι ότι θα έστελναν βοήθεια αν δε είχαν πρόβλημα, αλλά λέμε τώρα...
-
Ο χρήστης Eloy έγραψε:
Πάλι κινδυνεύω να με πείτε ρατσιστή. Εμείς έχουμε βοηθήσει και πολλές φορές ευεργετήσει τους γειτονές μας. Αυτοι τωρα εχουν στείλει καμμιά βοήθεια; Καμμία..... Και δεν εννοώ μόνο τους Τούρκους, αλλά και τους Αλβανούς είς τους οποίους δίνουμε πολλή μεγάλη οικονομική βοήθεια, τους Βούλγαρους, τους Ρουμάνους και άλλους...
Απ'όσο ξέρω, την ίδια ώρα εξελίσσονται μεγάλες πυρκαγιές στην Αλβανία αλλά και στην Τουρκία... Οχι ότι θα έστελναν βοήθεια αν δε είχαν πρόβλημα, αλλά λέμε τώρα...
Συγνώμη. Δεν το ήξερα...
-
Σε λιγο η κυβερνηση θα ανακοινωσει μετρα.....(μαλλον του κωλου θα ειναι)...αν θελουν ολοι οι βουλευτες ας δωσουν τους μισθους τους και τις αυξησεις που ζητουν, για τους πληγεντες......
-
Για κατάσβεση πυρκαγιάς δεν νομίζω πως μπορεί να υπάρξει ποτέ συνεργασία Ελλάδος-Τουρκίας με εναέρια μέσα, για ευνόητους λόγους...
-
Η Κυπριακή κυβέρνηση στέλνει στην Ελλάδα 30 πυροσβέστες και 6 αερομεταφορουμενες μονάδες.
-
Βγαινει ενας μοναχος σε ολα τα καναλια και παρακαλαει να σωσουν το μοναστηρι του επειδη εχει κειμηλια ανεκτιμητης αξιας για την ορθοδοξια κτλ κτλ.Ρε εδω αλλοιπροσπαθουν να σωσουν την ζωη τους κι αυτοι κοιταν να σωσουν τα κειμηλια...ελεος
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Η Κυπριακή κυβέρνηση στέλνει στην Ελλάδα 30 πυροσβέστες και 6 αερομεταφορουμενες μονάδες.ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Για κατάσβεση πυρκαγιάς δεν νομίζω πως μπορεί να υπάρξει ποτέ συνεργασία Ελλάδος-Τουρκίας με εναέρια μέσα, για ευνόητους λόγους...Μην το λες.....ειχαμε συνεργασια στους σεισμους.....
Τους το ζητησαμε και ειπανε οχι ? -
Ο Βασίλης αναφέρεται στο ποιός έχει τον έλεγχο των πτήσεων...
-
ειναι θλιβερο...θα καουμε ζωντανοι!
-
Το κακό είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να βοηθήσουμε με κάποιο τρόπο γαμώτο!
Το μόνο που έχω να πω (ακόμα και αν φανεί περίεργο ή περιττό) είναι ότι το δικό μου σπίτι αλλά σίγουρα και άλλων μελών του φόρουμ είναι ανοιχτό αν κάποιος αντιμετώπισε πρόβλημα από όλη την Ελλάδα και έχει σκοπό να έρθει στην Αθήνα αν έχασε το σπίτι του..
Δεν ξέρω τι άλλο να πω και τι να προσφέρω σε αυτή την τραγωδία.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο Βασίλης αναφέρεται στο ποιός έχει τον έλεγχο των πτήσεων...Αφου θα ειναι εδω θα ειναι η Ελληνικη Πολεμικη Αεροπορια......οπως γινεται με τους Ρωσους......
-
7 νεκροί στην Μεγαλόπολη.....!!!!!! Καιγόμαστε σαν τις μύγες !!!!!!!
Τρέμω στην ιδέα τι θα γίνει το βράδυ που θα σταματήσουνε τα αεροπλάνα.........
-
Τωρα ο ΑΝΤ1 λεει οτι υπαρχει δευτερη φωτια στο χωριο Ευαγγελιστρια κοντα στον Αλιαρτο Βοιωτιας.......
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες