-
Εμένα για θρίλερ το 1408 μου άρεσε πολύ. Το μόνο θρίλερ της τελευταίας 5ετίας που πραγματικά σφιγγόμουν σε κάποιες σκηνές...
-
Eίδα τον Harry Potter χτές. Ωραίο ήταν. Τελικά τα 2 πρώτα ήταν και τα χειρότερα
-
Έχει δει κανείς το Seraphim Falls (Εχθροί για πάντα) ;
-
Παιδια βοηθεια. Χθες ή προχθες το βραδυ ειχε μια ταινια με τον Ριτσαρντ Γκιρ με τιτλο 'Η απιστη'
Καναλι δεν θυμαμαι αλλα αν και μου αρεσε τρομερα η ταινια δεν αντεξα απο την κουραση και πηγα για υπνο. Ειδα μεχρι εκει που ανακαλυφθηκε το πτωμα του γκομενου της γυναικας του Γκιρ. Τί εγινε στο τελος ξερει κανεις; -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Eίδα τον Harry Potter χτές. Ωραίο ήταν. Τελικά τα 2 πρώτα ήταν και τα χειρότεραΝομιζω μια απο τα ιδια ηταν.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Παιδια βοηθεια. Χθες ή προχθες το βραδυ ειχε μια ταινια με τον Ριτσαρντ Γκιρ με τιτλο 'Η απιστη'
Καναλι δεν θυμαμαι αλλα αν και μου αρεσε τρομερα η ταινια δεν αντεξα απο την κουραση και πηγα για υπνο. Ειδα μεχρι εκει που ανακαλυφθηκε το πτωμα του γκομενου της γυναικας του Γκιρ. Τί εγινε στο τελος ξερει κανεις;http://en.wikipedia.org/wiki/Unfaithful_(film)
Να προσθέσω ότι είναι remake της περίφημης La Femme infidele του Claude Chabrol και ότι δεν είναι 'τρομερή', με το ζόρι μέτρια προς καλή
-
Μόλις είδα την 'Δολοφονία του Τρότσκι'. Ωραία φωτογραφία, συμπαθητικές ερμηνείες αλλά η σκηνοθεσία και το σενάριο ήταν ελαφρώς για τα ρέματα...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μόλις είδα την 'Δολοφονία του Τρότσκι'. Ωραία φωτογραφία, συμπαθητικές ερμηνείες αλλά η σκηνοθεσία και το σενάριο ήταν ελαφρώς για τα ρέματα...Παίζουμε trivial
Ερώτηση : Ποιός δολοφόνησε τον Τρότσκυ?
Πετάγεται φίλος γνωστός σινεφίλ και με χιούμορ : 'Ο Alain Delon' -
Ο Frank Jackson είναι η σωστή απάντηση............
-
Ο παγοκόφτης...
-
Γνωρίζει μήπως κανείς που μπορώ να βρω ή 'βρω' , για τήρηση στην προσωπική μου συλλογή , το 1984 ; Με Ελληνικούς υπότιτλους ( για την περίπτωση του 'βρω' ).
-
Στη μεγαλη οθονη μεταφερεται το video game 'Hitman'
φαινεται καλο,και ο τυπας απο το Live Free Or Die Hard ειναι πολλα υποσχομενος.Ιδωμεν
-
Και το Wow στην μεγάλη οθόνη...
-
αδερφε εχει καποιο προβλημα η υπογραφη και το avatar σου?
εδω και 2-3 μερες βγαζει ενα μαυρο φοντο.
Μηπως τα χει παιξει ο browser μου? Εχω IE
-
Η υπογραφή μου δεν πρέπει να σου βγάζει τπτ μαύρο, απλά έβγαλα την εικόνα που είχα προς το παρόν. Το άβατάρ μου καλώς σου βγαίνει μαύρο, έτσι είναι...
-
ελα τωρα,κοψε την πλακα. κατι παει στραβα με το πισι μου κι ειστε ολοι συννενοημενοι να μου το κρυβετε ε?
να περασω τον Opera μηπως?
-
Όχι ρε συ, να σου στείλω σκρινσοτ αν θέλεις.
-
και εγώ το βλέπω μαύρο... στείλε μου screenshot
-
Πώς και δεν το βλέπεις άσπρο εσύ
-
http://www.independent.gr/english/taini ... -films.htm
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]