-
παιδες ενας φιλος κατοχος audi A3 1.6 fsi 2004 θελει να κανει μια αναβαθμιση το κινητηρα. Πειτε μου καμια γνωμη ρε παιδια τι μπορει να κανει και που?? Σας ευχαριστω προκαταβολικα!
-
τροπέτο
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
τροπέτοθελω να ειναι ασφαλη αυτα και αν γινεται να γινουν μεσω audi!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Θέλω να αλλάξω το σαλόνι του αυτοκίνητου μου με ένα full δερμάτινο, σπορ καθίσματα εμπρός με ηλεκτρικές ρυθμίσεις. Το σαλόνι κομπλέ θα το αγοράσω από Ολλανδία.
Αυτό που θέλω να σιγουρευτώ όμως πριν το αγοράσω είναι καταρχήν αν γίνεται αυτό μιας και τα εμπρός καθίσματα που έχει το αυτοκίνητο είναι τα απλά και κατά δεύτερον αν γίνεται ποιός μπορεί να το κάνει αυτό στην Βόρεια Ελλάδα κατά προτίμηση.
Εκ πρώτης άποψης μου ακούγεται λίγο δύσκολο και το αμάξι σου δεν θα το ξέρουν 9 στους 10 μάστορες!!!! Μάλλον αντιπροσωπεία χρειάζεται γι αυτό ... αν γίνεται φυσικά καθώς λογικά θέλει παρέμβαση και στην πλεξούδα !!!!! Φαντάζομαι θα υπάρχει ένα μοτερ στο κάθισμα άρα πρέπει να υπάρχει ένα καλώδιο που θα δίνει ρεύμα σε αερόσακο και κάθισμα!!!!
Μήπως μπορείς να τσεκάρεις τι καλωδίωση υπάρχει τώρα στην ένωση του καθίσματος να δεις αν περισεύει κάπιο καλώδιο??? Αν ναι, είναι καλό!!! Αν όχι υπάρχει θέμα!!!!!
Αν πάρεις καθίσματα πάρε με μνήμη γιατί εγώ έχω χωρίς μνήμη και έχουν πολλαπλές ρυθμίσεις και δυσκολεύομαι να το πετύχω όπως θέλω μετά από αλλαγες λόγω συζύγου, Parking, πλυντήριαΕυχαριστώ για την απάντηση σου. Από Δευτέρα έχω ραντεβού με έναν ηλεκτρολόγο που δουλεύει σε αντιπροσωπεία. Θα ελέγξει τις καλωδιώσεις και ίδωμεν. Περισσότερο θέλω να μάθω αν το έχει δοκιμάσει κανένας με επιτυχία φυσικά!
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
τροπέτο
θελω να ειναι ασφαλη αυτα και αν γινεται να γινουν μεσω audi!!
To μόνο που μπορεί να κάνει μέσω AUDI είναι να βάλει πρόγραμμα από τον Παζαρό που το δίνει με εγγύηση.
Με ένα φίλτρο και άλλη εξάτμιση θα πάρει καμμιά 15αριά ίππους (και πολύ σκάρτα ίσως).Από εκεί και μετά η καλύτερη λύση είναι να το πουλήσει ΤΩΡΑ και να παραγγείλλει το 1.4ΤSI με τα 120 άλογα που αργότερα με ένα πρόγραμμα θα φτάσουν και τα 140.
Άλλη λύση να την ξεχάσει.
-
ευχαριστω φιλε θα του το πω!!
-
Kαι μια ματιά στους αγώνες:
DTM: **
Audi A4 DTM Victorious at the Nürburgring Too
**
Le Mans:
Audi Leads the LM P1 Category Again -
Να ρωτηξω..θα βγουν τα ΤΤ quattro με τον 2.0TFSI?
Και αν ναι, ποτε στο περιπου θα γινει αυτο?
Ευχαριστω!
-
Tόσο μάπα το s3;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Tόσο μάπα το s3;Για φιλο ειναι βρε...μην καταληξει το παιδι με καμια Ζ4!
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Tόσο μάπα το s3;H μεγαλύτερη λακαμία που έκαναν στην AUDI σχετικά με το S3 είναι ότι «μοιάζει» τόσο πολύ με το απλό.
Με το παλαιότερο, έπαιρνες αυτοκίνητο αλλά και εμφάνιση που δεν την μπέρδευε κανένας σε σχέση με τα απλά Α3.
Τώρα, αν δεν το γνωρίζεις, το S3 περνά απαρατήρητο ( ) και 40+++ χιλιάρικα που κοστίζει μάλλον δεν πολυαξίζουν σε σχέση με άλλες προτάσεις της εταιρείας.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Τώρα, αν δεν το γνωρίζεις, **το S3 περνά απαρατήρητο **( ) και 40+++ χιλιάρικα που κοστίζει μάλλον δεν πολυαξίζουν σε σχέση με άλλες προτάσεις της εταιρείας.
Aκόμα καλύτερα!
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
**το S3 περνά απαρατήρητο **( ) και 40+++ χιλιάρικα που κοστίζει μάλλον δεν πολυαξίζουν σε σχέση με άλλες προτάσεις της εταιρείας.Ε και?
-
τι λετε ρε παιδια που περναει απαρατηρητο... σας εχει προσπερασει κανενα?
επισης ειναι ευκολα αναγνωρισιμα γιατι ανα 2 πρατηρια φουλαρουν! -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Να ρωτηξω..θα βγουν τα ΤΤ quattro με τον 2.0TFSI?
Και αν ναι, ποτε στο περιπου θα γινει αυτο?Ναι.
Αναμένεται τέλη του χρόνου. -
Επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν... παρότι μόνιμη τετρακίνηση όπως λεει και ο κατασκευαστής για να μπορώ να βάλω και αλυσίδες αν χρειαστει.......... θα χρειαστώ μια τετράδα ζάντες 205/55-16 και τέσσερα χειμερινά
.... κανα advice σε λάστιχο
.... ποιά είναι η λογική τιμή για εργοστασιακές ζάντες??? Που μπορώ να βρώ 4 καλές μεταχειρισμένες??
Ένδειξη κόστους??? -
Να ρωτήσω κ εγώ κτ.Τα τελευταία Α4 που πίσω έχουν μία μονή εξάτμιση είναι τα 1,600 ε ?
-
Ναι.
-
Ευχαριστώ
-
Nαι, στην ελλάδα σίγουρα... δεν ξέρω αν καμιά έκδοση με ντίζελ βγαίνει με μονή εντελώς απόληξη (συνήθως έχουν δίμπουκο από αριστερά...).
AUDI FORUM