Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Εκλογές 2007 - Τα ευτράπελα!!!
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Εκλογές 2007 - Τα ευτράπελα!!!
    • 1
    • 2
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 175
    • 176
    • 25 / 176
    Αντίλογος
    159
    3516
    1793
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • G
      ginogsm last edited by

Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
      Μήπως ξεχνάμε φίλε μου όμως πόσοι Έλληνες σφαγιάσθηκαν στην Σμύρνη και στην Βόρεια Ηπειρο;

Κανείς αλλά δεν είναι της παρούσης.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • P
        patrinos last edited by

Ο χρήστης skye έγραψε:

Μήπως ξεχνάμε φίλε μου όμως πόσοι Έλληνες σφαγιάσθηκαν στην Σμύρνη και στην Βόρεια Ηπειρο;

oσοι φινλανδοι σφαχτηκαν απο τους ρωσους;
        οσοι γαλλοι απο τους ναζι;

Δεν νομίζω ότι οι Φινλανδοί ή οι Γάλλοι υπόφεραν τα όσα υπόφεραν οι Έλληνες στην ιστορία από τους Τούρκους...
        500.000 Έλληνες σφαγιάσθηκαν στην Μικρά Ασία και 500.000 Πόντιοι στον Πόντο. Θα μου πεις δεν είναι δυνατον να πηγαίνεις τόσο πίσω αλλά δεν είναι δυνατόν να ξεχάσουν οι Έλληνες τα 400 χρόνια σκλαβιάς στους Τούρκους. Και μπορεί να φαίνεται την σημερινή εποχή γραφικό.
        Αλλά μπορεί να ξεχάσει ο Έλληνικός λαός ότι ο μεγαλύτερος ήρωας του, ο Αθανασιος Διάκος σουβλίστηκε από τους Τουρκαλβανούς;
        Άμα τα ξεχνάμε αυτά... Χάρη σε αυτούς ζούμε σήμερα ελεύθεροι. Εάν δεν ήταν αυτοί ακόμη σήμερα θα φορούσαμε φέσι...

Και όσο για τον πολιτισμο των Γάλλων... Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι ρατσιστές σήμερα στην Ευρώπη από τους Γάλλους. Είναι ο λαός που δίνει πολλούς ψήφους στον φασίστα τον Λεπέν και ανέδειξε πρόεδρο τον Σαρκοζί που όπως και να το κάνουμε είναι κρυφορατσιστής.
        Θυμάσαι τα όσα είπε είς βάρος των μεταναστών; Για αυτό και ο Γαλλικός λαός που έχει την νοοτροπία ότι είναι ο ανώτερος στον κόσμο (τρομάρα τους), τον ανέδειξε πρόεδρο...

• S
          skye last edited by

Ο χρήστης Petros έγραψε:
          skye

Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως περί του πόσο φιλοπόλεμοι είναι οι Έλληνες. Το αντίθετο ισχύει και είναι κάτι που μας διαχωρίζει από το αγγλοσαξονικό μοντέλο της δύσης. Ο Έλληνας (εν γέννει) ΠΟΤΕ δε θεωρεί τον πόλεμο ως λύση και μάλιστα έχει πολύ ισχυρό αντιπολεμικό αισθητήριο, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά για τρίτες χώρες που δεν τις ξέρει καλά-καλά.
          Ο Αγγλος, ο Αμερικανός, ο Γερμανός και ενδεχομένως ο Γάλλος και ο Ισπανός, πολύ πιο εύκολα θα 'εγκρίνουν' μία πολεμική πράξη με ηθική μάλιστα αφετηρία. Έχω την αίσθηση (αλλά όχι τη βεβαιότητα) ότι αν αύριο για παράδειγμα οι Αμερικάνοι απειλούσαν να βομβαρδίσουν την Άγκυρα -φερειπείν ως απάντηση σε μία υποτιθέμενη εισβολή στο Ιράκ- οι Έλληνες δε θα έσπευδαν να στηρίξουν και υποστηρίξουν.

πετρο δεν με καταλαβες
          συμφωνω μαζι σου στο οτι ο ελληνας δεν γουσταρει πολεμους, ακομα και οταν αυτοι γινονται αλλου
          εννοουσα οτι ειμαστε οι μονοι ευρωπαιοι που πολλοι απο εμας δεν εχουν ξεπερασει καποια πραγματα και μιλανε ακομα για κων/πολη, μικρα ασια, β. ηπειρο κλπ

• M
            magik last edited by

Κατανομή εκλογικής χρηματοδότησης στα πολιτικά κόμματα

Με κοινή απόφαση των υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομίας, προσδιορίζονται τα ποσά της εκλογικής χρηματοδότησης που κατανέμονται στα πολιτικά κόμματα βάσει των εδρών που καταλαμβάνουν στο εθνικό και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ειδικότερα, από το ποσό των 6.490.440 ευρώ κατανέμονται ως εξής:

• Νέα Δημοκρατία (Ν.Δ.) 3.026.968,85 ευρώ
              • Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) 2.705.902,03 ευρώ
              • Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Κ.Κ.Ε.) 393.472,51 ευρώ
              • Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς - Ενωτικό ψηφοδέλτιο 217.728,70 ευρώ
              • Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός - Γ. Καρατζαφέρης (ΛΑ.Ο.Σ.) 146.367,91 ευρώ

EΠΙΚΕΡΔΕΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΕΛΙΚΑ.....ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ??? ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ.......(ο λογαριασμός της τράπεζάς μου για όποιον θέλει να τον σώσω με pm...)

• P
              petros last edited by

Ο χρήστης wannabe έγραψε:
              ενδιαφέρον θα είχε μια 4Τ δημοσκόπηση για την παράσταση νίκης
              πιστεύω οτι μεγαλύτερο παράδοξο σε αυτές τις εκλογές μέχρι τώρα είναι η παντελής έλλειψη δημοσκοπήσεων .

Τον Αύγουστο ΔΕΝ γίνονται δημοσκοπήσεις.

• G
                gti_ last edited by

Ο χρήστης wannabe έγραψε:
                ενδιαφέρον θα είχε μια 4Τ δημοσκόπηση για την παράσταση νίκης

Παράσταση νίκης ποίων;

Των Πασόκων,των ΝΔκρατών,των Ελλήνων,των Τούρκων,των Γάλλων,των Γερμανών,των Κινέζων ή των Μογγόλων;

Στο κουπόνι έχουν μπει πολλά ματσάκια..

• G
                  ginogsm last edited by

Να ρωτήσω τι ακριβώς δείχνει η παράσταση νίκης ;

• H
                    hrdoukas last edited by

Ο χρήστης ginogsm έγραψε:

η ερώτηση που τίθεται είναι 'ποιος πιστέυετε οτι θα κερδίσει τις εκλογές'...

• S
                      skye last edited by

Ο χρήστης Patrinos έγραψε:

oσοι φινλανδοι σφαχτηκαν απο τους ρωσους;
                      οσοι γαλλοι απο τους ναζι;

Δεν νομίζω ότι οι Φινλανδοί ή οι Γάλλοι υπόφεραν τα όσα υπόφεραν οι Έλληνες στην ιστορία από τους Τούρκους...

οι φινλανδοι πανω κατω τα ιδια με εμας περασαν.. κατοχες απο σουηδια (απ'τον 13ο αιωνα) - ρωσια, εμφυλιος πολεμος κλπ

http://en.wikipedia.org/wiki/Finland' ... age_strife

http://en.wikipedia.org/wiki/Russification_of_Finland

500.000 Έλληνες σφαγιάσθηκαν στην Μικρά Ασία και 500.000 Πόντιοι στον Πόντο. Θα μου πεις δεν είναι δυνατον να πηγαίνεις τόσο πίσω αλλά δεν είναι δυνατόν να ξεχάσουν οι Έλληνες τα 400 χρόνια σκλαβιάς στους Τούρκους.

τα 400 χρονια 'σκλαβιας' ηταν στην οθωμανικη αυτοκρατορια και οχι στους τουρκους
                      ως γνωστον η οθωμανικη αυτοκρατορια ηταν 'πολυεθνικη' και πολλοι ελληνες ειχαν μπολικο πλουτο κατα την περιοδο αυτη ( φαναριωτες, παπαδες κλπ)
                      εγω το βλεπω οτι ο διαχωρισμος δεν ηταν εθνικος αλλα ταξικος
                      κατα την οθωμανικη περιοδο, θεωρειτο σχεδον προσβολη να πεις καποιον τουρκο, που σημαινε τους αγροικους, αγραμματους τουρκους που ζουσαν στην ανατολια

Και μπορεί να φαίνεται την σημερινή εποχή γραφικό.

κατα την αποψη μου, δεν φαινεται γραφικο, ειναι γραφικο..

Αλλά μπορεί να ξεχάσει ο Έλληνικός λαός ότι ο μεγαλύτερος ήρωας του, ο Αθανασιος Διάκος σουβλίστηκε από τους Τουρκαλβανούς;

αλλο το 'ξεχναω' την ιστορια μου και αλλο το 'εχω επεκτατικες βλεψεις'.. γιατι πρεπει να παμε στο αλλο ακρο;

Άμα τα ξεχνάμε αυτά... Χάρη σε αυτούς ζούμε σήμερα ελεύθεροι. Εάν δεν ήταν αυτοί ακόμη σήμερα θα φορούσαμε φέσι...

γιατι θα φορουσαμε φεσι; αφου ουτε στην τουρκια φορανε

Και όσο για τον πολιτισμο των Γάλλων... Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι ρατσιστές σήμερα στην Ευρώπη από τους Γάλλους. Είναι ο λαός που δίνει πολλούς ψήφους στον φασίστα τον Λεπέν και ανέδειξε πρόεδρο τον Σαρκοζί που όπως και να το κάνουμε είναι κρυφορατσιστής.
                      Θυμάσαι τα όσα είπε είς βάρος των μεταναστών; Για αυτό και ο Γαλλικός λαός που έχει την νοοτροπία ότι είναι ο ανώτερος στον κόσμο (τρομάρα τους), τον ανέδειξε πρόεδρο...

για τους γαλλους δεν εχω αποψη, εχω παει στο παρισι 2 φορες και εχω διασχισει τη γαλλια με ιντερρειλ αλλα αυτο δεν νομιζω οτι μου δινει δικαιωμα να εκφραστω ετσι για ενα λαο

• V
                        vasgti last edited by

Ο χρήστης koutsan έγραψε:

Το θέμα, koutsan, δεν είναι τι έκανε ο Τζουμάκας (και λίγα είπες, ξέρω περισσότερα!). Το θέμα είναι ότι όταν λες κάποιον ανεπάγγελτο και αυτός σου λέει ότι είναι δικηγόρος (του κώλου?ΟΚ! Αλλά είναι!!) έχεις πει ψέματα!

Το να αλλάζεις την κουβέντα με τα περί ΗΠΑ δείχνουν απλά ότι είσαι και εμπαθής! Τίποτα παραπάνω!

Τα ο ανέφερα σαν παράδειγμα! Δεν θεωρώ ότι χρειάζεται και απόδειξη για το πόσο τυχοδιώκτης είναι ο Καρατζαφέρης!

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
                        Δεν λέει ψέμματα...Απλά δεν μπορεί να υπερασπίσει τη θέση αυτή σε ένα τηλεοπτικό παράθυρο...Τι να του πει φέρε μου τις δικογραφίες που έχεις επεξεργαστεί? Ποιούς είχες πελάτες? Ενώ ο άλλος έχει εύκολη άμυνα : 'Τι λέτε κύριε είμαι δικηγόρος εγώ!!' Δεν μπορώ σε ένα τηλεοπτικό παράθυρο να δείξω ότι δεν ασκεί στην πράξη το επάγγελμα...

Τα περί ΗΠΑ προφανώς και δεν βοηθάνε στη συγκεκριμένη κουβέντα αλλά κι εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω την αποχώρηση του μέγα Τζουμάκα για τις ΗΠΑ...Ακόμα γελάμε με τους φίλους μου...Δικηγόρος Ν. Υόρκης ο Τζουμάκας και παρακολουθεί και στο Columbia μαθήματα

Δεν νομίζω να πιστεύεις ότι διαφωνώ για τον Καρατζαφέρη αλλά εν προκειμένω δεν έλεγε ψέμματα, απλά δεν μπορούσε να το αποδείξει και έγινε ρόμπα...

Είναι κλασσική περίπτωση των 'μπηχτών' που πετάνε οι πολιτικοί. Συνήθως μόλις ειπωθεί μια τέτοια λέξη, για τις 2 μεριές σημαίνει πολλά. Όμως οι τρίτοι που το ακούνε αδυνατούν να καταλάβουν... Για αυτό και αν παρατηρήσετε σε όλες αυτές τις συζητήσεις, εκείνος για τον οποίον ειπώθηκε η λέξη σκάει ένα ειρωνικό χαμόγελο (πιθανότατα ενοχής ), ενώ η άλλη πλευρά που είπε τη λέξη σκάει επίσης ένα ειρωνικό χαμόγελο (του στυλ σταμάτα γιατί θα πω περισσότερα ). Για μένα είναι εσκεμμένα αυτά και αν τα παρατηρήσετε σε πολιτικές συζητήσεις θα δείτε ότι είναι σύνηθες φαινόμενο και πως όλες εξελίσσονται έτσι.

π.χ. είναι σαν να συζητάνε σε παράθυρο (ως πολιτικοί) koutsan & kouk. Και όπως ανάβει η συζήτηση ο koutsan κάποια στιγμή σε έντονο και επικριτικό ύφος κατηγορεί τον kouk περί 'μωβ BMW'... Ο κόσμος που παρακολουθεί τη συζήτηση, θα υποψιαστεί ότι κάτι κρύβεται πίσω από αυτό αλλά ποτέ δεν μπορέσει να καταλάβει τι ακριβώς εννοούσε ο koutsan. Θα το λάβει όμως ως κάτι αρνητικό. Αλλά δεν θα το μάθει ποτέ, γιατί ο μεν kouk τότε θα κάνει πως δεν το άκουσε, ο δε koutsan δεν θα το συνεχίσει περαιτέρω (θα είναι ικανοποιημένος που έχει περάσει το μήνυμά του στον αντίπαλο, και θα του έχει φέρει ένα χτύπημα).

• P
                          petros last edited by

Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:

η ερώτηση που τίθεται είναι 'ποιος πιστέυετε οτι θα κερδίσει τις εκλογές'...

Απαράδεκτη ερώτηση, με καμία απολύτως στατιστική σημασία και βέβαια άκρως αποπροσανατολιστική.
                          Αντιδημοκρατικά τερτίπια στατιστικολόγων (κατόπιν παραγγελείας), όπως για παράδειγμα οι 'δημοτικότητες'.

• M
                            manosk last edited by

Έχει τη σημασία της.
                            'Να πάω στον πράσινο ή στον μπλε για τον Γιαννάκη που πάει φαντάρος/δεν έχει βρει δουλειά/θέλει το ρημάδι το απολυτήριο από το λύκειο;'

• P
                              patrinos last edited by

Στον Μαυρογιαλούρο....

• H
                                hrdoukas last edited by

Ο χρήστης manosk έγραψε:
                                Έχει τη σημασία της.
                                'Να πάω στον πράσινο ή στον μπλε για τον Γιαννάκη που πάει φαντάρος/δεν έχει βρει δουλειά/θέλει το ρημάδι το απολυτήριο από το λύκειο;'

επίσης εξυπηρετούνται οι μπουκ

• G
                                  greo last edited by

Διαβασα 35 σελιδες Ειμαι ή μηπως ;

• P
                                    patrinos last edited by

Να παίξω 100.000 ευρώ κατα Κουκουέ;

• P
                                      patrinos last edited by

Ο χρήστης greo έγραψε:
                                      Διαβασα 35 σελιδες Ειμαι ή μηπως ;

Σίγουρα πάντως είσαι γριά...

• M
                                        manosk last edited by

Τι να πουν και οι καμένοι που τις έγραψαν...

• S
                                          sosna last edited by

Ο χρήστης koutsan έγραψε:

΄

Για την αντιπαράθεση με την Τουρκία σου υπογράφω ότι κατά 80% τον πόλεμο θα τον έχανε η Τουρκία ( χωρίς παρέμβαση τρίτων και με βάση τα ισχύοντα σχέδια ).

Ε μην υπογράφεις κι όλας γιατί θα προκαλέσεις αρκετά μειδιάματα...
                                          Μάλλον είσαι επαγγελματίας ανώτατος στρατιωτικός, με σπουδές στο χώρο, πολεμικός αναλυτής με ΠΛΗΡΗ πληροφόρηση και για τους 2 στρατούς και ταυτόχρονα έχεις και το κληρονομικό χάρισμα...Το ΓΕΕΘΑ σε έχει ανακαλύψει?

Ρε τι λέμε!!!

Αναρωτιέμαι πόσοι στον κόσμο θα είχαν το θράσος και το κύρος να επιχειρήσουν μία τέτοια πρόβλεψη όταν τόσες προσωπικότητες στη στρατιωτική ιστορία έχουν διασύρει το όνομά τους επιχειρώντας προβλέψεις σε πολύ ευκολότερες περιπτώσεις...
                                          Πόσο εύκολα πατιούνται αυτά τα ρημάδια τα πλήκτρα όταν η μπούρδα που θα πούμε είναι δωρεάν και μη ελέγξιμη

Επειδή καλά τα λές κ επειδή θα χαρακτηριστώ κ εγώ μπουρδολόγος να σε πληροφορήσω οτι εάν αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπήρχε υπόνοια κ μόνο πολεμικής σύρραξης,οι μόνοι κερδισμένοι θα ήταν οι Έλληνες.

Ίσως να αγνοείς τα προβλήματα του εσωτερικού της Τουρκίας καθώς κ την διπλωματική τους ανομβρία ειδικότερα σε σχέση με την μαμά Αμέριικα αλλά μαρέσει που σε ό,τι δεν συμφωνείς πετάς την ταμπέλα(κλασικός Έλληνας,ότι κατηγορείς δηλαδή).Τελικά αφού είμαστε τόσο ηλίθιοι γιατί δεν ανεβαίνεις εκεί ψηλά στον κυβερνητικό θώκο να μας βοηθήσεις ως τυχαία υπανάπτυκτα όντα-Έλληνες για όσους δεν κατάλαβαν κ να μας οδηγήσεις στην σκυφτή νίκη.Προσπάθησε να αποφύγεις την οδό της αυθεντίας γιατί από τέτοιες σφύζει ο πλανήτης γη.

Κ κάτι άλλο που είναι καθαρά δικό μου απόφθεγμα(μπορείς να το χρησιμοποιείς αν θές σου δίνω το ελεύθερο) όταν 1ας άνθρωπος χρησιμοποιεί ρήσεις κ συμπεράσματα άλλων ανθρώπων,όσο μεγάλοι κ αν είναι,για να επικυρώσει τα λεγόμενά του,το μόνο που μου δείχνει είναι οτι πίσω από την παπαγαλία του προσπαθεί να κρύψει την έλλειψη πρωτογενούς κ καθαρής σκέψης!

Κ επειδή το παίζεις μαγκάκος:αλίμονο αν είχες τον Γερμανό έξω από την πόρτα σου!τότε ήθελα να έβλεπα με πόσο καθαρό μυαλό κ διανοητική ικανότητα θα συμμαχούσες με τους κατακτητές....μάλλον θα έπαιρνες τα μπογαλάκια σου κ όπου φύγει-φύγει!(κ όχι δεν πουλάω άκρατο εθνικισμό,εθνιστής είμαι όπως επίσης κ επιστήμων του χώρου μου, προσπαθώντας να ακουμπώ την μεσότητα!)ξέρεις λόγω ιδιότητός μου γνωρίζω καλύτερα από σένα τα ιστορικά που περιγράφεις,αλλά ποτέ δεν απάντησα αφού η επιστήμη μου 1α με έμαθε να ''ακούω εν συνόλω''!το μόνο που δεν κάνεις είναι αυτό.Γι αυτό κ οι κρίσεις σου αδυνατούν να πλησιάσουν την αλήθεια ή τουλάχιστον τν μεσότητα,γιατί τα ξέρεις ήδη από πρίν όλα.

ΕΛΕΟΣ!

ΥΓ:παρακαλώ να με συγχωρέσουν οι υπόλοιποι για την επιθετικότητα του πόστ αλλά η αγανάκτησή με οδήγησε εδώ κ πρός θεού δεν διεκδικώ θέση αυθεντίας απλά διατυπώνω ελεύθερα την προσωπική μου το τονίζω άποψη-κρίση!

• P
                                            patrinos last edited by

Kαι ποιοί θα πήγαιναν να πολεμήσουν; Τα παλληκάρια μας που αράζουν στις καφετέριες και πίνουν την φραπεδιά τους; Τι τον περάσαμε τον πόλεμο...
                                            Δεν είδατε πως εξεφτελιστηκαμε όταν εξαιτίας ενός Τούρκου πιλότου σκοτωθηκε πρόσφατα ο Σμηναγός Λιαπάκης; Αντί νατον συλλάβουμε επιτρεψαμε σε Τουρκικό ελικόπτερο να μπεί στον εναέριο μας χώρο να τον παραλάβει ενω ηδη είχε απειλήσει με όπλο Έλληνες στρατιωτικούς και έγινε δεκτός στην Τουρκία με τιμές ήρωα...
                                            Και η απόλυτη ξεφτίλα. Την ημέρα της επετείου της εισβολης των Τούρκων στην Κύπρο, ο αρχηγός των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, ο Χηνοφώτης (θα τον χαιρόμαστε και σαν βουλευτη τρομάρα του...), κατέθετε στεφάνι στο μνημείο του Κεμάλ Ατατούρκ.
                                            Έτσι θα νικήσουμε τους Τούρκους σε πόλεμο; Είμαστε ικανοί σαν λαός να πάμε σε πόλεμο όταν έχουμε καταντήσει οι καρπαζοεισπράκτορες των Βαλκανίων;
                                            Στην ουσία είμαστε επαρχία της Τουρκίας και δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα. Στον πόλεμο χρειάζεται σκληραγωγία και μην μου πείτε ότι είμαστε σκληραγωγημένος και δυνατός λαός σε αντίθεση με τον Τουρκικό λαό και ιδίως την Τουρκική νεολαία...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 23
                                            • 24
                                            • 25
                                            • 26
                                            • 27
                                            • 175
                                            • 176