-
Να απαντήσω και εγώ τη δικιά μου,αφού δεν τη βρήκε κανείς.
Κοινά νομών Λαρίσης και Ηλείας:
1.Πεδινοί νομοί και οι δυό.
2.Ποταμός Πηνειός.
και 3.Ποταμός Ενιπέας.
Νέα ερώτηση:
Ποιός βασιλιάς ευρωα'ι'κής χώρας στα 44 χρόνια που κυβέρνησε εμφανίστηκε ενώπιον του λαού του μόλις 3 φορές; Ο ίδιος λίγο πριν πεθάνει,αν και είχε 2 παιδιά,όρισε διαδοχό του ένα ζωγράφο. -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Να απαντήσω και εγώ τη δικιά μου,αφού δεν τη βρήκε κανείς.
Κοινά νομών Λαρίσης και Ηλείας:
**1.Πεδινοί νομοί και οι δυό.**2.Ποταμός Πηνειός.
και 3.Ποταμός Ενιπέας.
Νέα ερώτηση:
Ποιός βασιλιάς ευρωα'ι'κής χώρας στα 44 χρόνια που κυβέρνησε εμφανίστηκε ενώπιον του λαού του μόλις 3 φορές; Ο ίδιος λίγο πριν πεθάνει,αν και είχε 2 παιδιά,όρισε διαδοχό του ένα ζωγράφο.Υποκειμενικο.
πχ.και οι δυο εχουν μεγαλο πλυθισμο τσιγγανων. -
Kαι άλλοι νομοί έχουν πλυθησμούς τσιγγάνων.
Αυτοί οι δύο είναι οι πεδινότεροι νομοί της Ελλάδας. -
Αμάν αδελφέ μου αυτός ο νέος προϊστάμενος. Πολύ καταπιεστικός σου λέω. Με κάνει και νοιώθω σαν παστουρωμένος.
Τι είναι το «παστούρωμα» ;.
-
Τη λέξη παστούρωμα κάπου την έχω πετύχει για αυτοκίνητα με την έννοια του 'φιάχνω - προσθέτω πράγματα προκειμένου να το κάνω πιο εμφανίσιμο'. (με εγγενείς τάσεις για Αυστραλία μεριά).
Βέβαια όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την έννοια που υποννοείται στο παραπάνω κείμενο.
-
Μηπως εχει σχεση με το παστρευω=καθαριζω;
Kαι άλλοι νομοί έχουν πλυθησμούς τσιγγάνων.
Αυτοί οι δύο είναι οι πεδινότεροι νομοί της Ελλάδας.ρατσιστη!
πολυ γενικο για να αποτελει κοινο στοιχειο. Μπορεις να το αποδειξεις; -
Οπως λεει και το google: Μήπως εννοείτε: μαστούρωμα
-
Ε όχι και ρατσιστής,αυτό είναι η μεγαλύτερη προσβολή που μου έχουν κάνει.
Ο νομός Ηλείας είναι ο πεδινότερος νομός της Ελλάδας,το 70% του εδάφους του είναι πεδιάδα.Ο νομός Λαρίσης είναι κατά το 45% πεδινός.
Ακόμα περιμένω απάντηση για τον βασιλιά ευρωπα'ι'κής χώρας που κυβέρνησε 44 χρόνια και εμφανίστηκε μπροστά στο λαό του μόλις 3 φορές.Επίσης,αν και είχε παιδιά,λίγο πριν πεθάνει όρισε για διαδοχό του ένα ζωγράφο. -
Ο χρήστης igiorgio έγραψε:
Αμάν αδελφέ μου αυτός ο νέος προϊστάμενος. Πολύ καταπιεστικός σου λέω. Με κάνει και νοιώθω σαν παστουρωμένος.Τι είναι το «παστούρωμα» ;.
Εφαρμόζεται σε ατίθασα υποζύγια. Δένεται με τριχιά το ένα μπροστινό με το πισινό πόδι, ώστε το ζώο να μη μπορεί πλέον να κινηθεί γρήγορα ή να το σκάσει.
-
Ε όχι και ρατσιστής,αυτό είναι η μεγαλύτερη προσβολή που μου έχουν κάνει.
Ο νομός Ηλείας είναι ο πεδινότερος νομός της Ελλάδας,το 70% του εδάφους του είναι πεδιάδα.Ο νομός Λαρίσης είναι κατά το 45% πεδινός.
Ακόμα περιμένω απάντηση για τον βασιλιά ευρωπα'ι'κής χώρας που κυβέρνησε 44 χρόνια και εμφανίστηκε μπροστά στο λαό του μόλις 3 φορές.Επίσης,αν και είχε παιδιά,λίγο πριν πεθάνει όρισε για διαδοχό του ένα ζωγράφο.Δώσε κάνα tip ή πες το...
Εγκώ ντεν το βρίσκει -
Μου κάνει εντύπωση που δεν το βρίσκεις.Έχει χαρακτηριστεί ο πιο αποτυχημένος βασιλιάς σε αυτή τη χώρα.Η πρώτη του γυναίκα πέθανε μαζί με το παιδί της.Αυτός ξαναπαντρεύτηκε και μάλιστα μια ανιψιά του,με την οποία έκανε δύο παιδιά,το ένα γεννήθηκε νάνος και το άλλο διανοητικά καθυστερημένο.Νομίζω ότι παραβοήθησα.
-
Και ότι ετοιμαζόμουνα να αλλάξω τον τίτλο σε 'Quiz Γενικών Γνώσεων-Η φωλιά του koutsan'
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και ότι ετοιμαζόμουνα να αλλάξω τον τίτλο σε 'Quiz Γενικών Γνώσεων-Η φωλιά του koutsan'
Και όχι του κούκκου kouk?
-
Οχι, όχι...εδω είσαι ο Απόλυτος Αρχων!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
αρμόζει
-
Αμάν αδελφέ μου αυτός ο νέος προϊστάμενος. Πολύ καταπιεστικός σου λέω. Με κάνει και νοιώθω σαν παστουρωμένος.
Εφαρμόζεται σε ατίθασα υποζύγια. Δένεται με τριχιά το ένα μπροστινό με το πισινό πόδι, ώστε το ζώο να μη μπορεί πλέον να κινηθεί γρήγορα ή να το σκάσει.
Εχεις δωσει λαθος απαντηση . Εκει κατεληξε
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Η απάντηση είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση σωστή, δώσε όμως και την δική σου ερμηνεία για τη λέξη.
-
Η απάντηση είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση σωστή, δώσε όμως και την δική σου ερμηνεία για τη λέξη.
Δενανε τα μικρα αλογα (πουλαρια) για να αποκτησουν ωραιο βαδισμα
Κοντο κοφτο βαδισμα , με το λαιμο κυρτωμενο , το χαρακτηριστικο των παρελασεων .
Αυτο εφαρμοζεται τωρα κυριως στα νησια , οταν τα ζωα αφηνονται ελευθερα , να μην μπορουν να απομακρυνθουν κ να πιανονται ευκολα -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Κοντο κοφτο βαδισμα , με το λαιμο κυρτωμενο , το χαρακτηριστικο των παρελασεων .
Αυτο εφαρμοζεται τωρα κυριως στα νησια , οταν τα ζωα αφηνονται ελευθερα , να μην μπορουν να απομακρυνθουν κ να πιανονται ευκολαTo ιδιο δεν λετε?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτο εφαρμοζεται τωρα κυριως στα νησια , οταν τα ζωα αφηνονται ελευθερα , να μην μπορουν να απομακρυνθουν κ να πιανονται ευκολαTo ιδιο δεν λετε?
Η ένσταση του Γιώργου είναι ότι η πρακτική αυτή ξεκίνησε με ένα σκοπό και κατέληξε να χρησιμοποείται για άλλο
Quiz γενικών γνώσεων