-
Που μπορώ να βρώ πληροφορίες για το τί θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη φέτος? Αξίζει η επίσκεψη και γιατί?
-
Που μπορώ να βρώ πληροφορίες για το τί θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη φέτος? Αξίζει η επίσκεψη και γιατί?
-
-
Audi A4
Audi RS6
BMW 1-Series Coupe
Cadillac BLS Wagon
Citroen C5 II
Chrysler/Dodge CUV Concept (JC49/JZ49)
Ferrari F430 Challenge Stradale
Ford Fiesta (concept)
Ford X-MAX
Honda Accord
Jaguar XF
Kia (Audi TT-rival) Concept
Kia pro_ceed (3-door)
Maserati Spyder
Mazda6
Mercedes-Benz C SportCoupe
Mercedes-Benz C-Class Estate
Mercedes-Benz S-Class Hybrid
Mercedes-Benz C63 AMG
Mercedes-Benz SL Facelift
MINI Clubman
Mitsubishi Lancer Sportback
Opel Agila
Opel E-Flex Concept
Opel Vectra
Peugeot 308 3dr/5dr
Porsche 911 GT2
Porsche Panamera
Renault Laguna III
SEAT Altea Freetrack
Suzuki (Mid-Size) Concept
Suzuki Splash
Toyota (Micro-Car)
Volkswagen Tiguan
Volkswagen 'City Car'Τη λίστα έφτιαξε χρήστης του Carspyshots.
Πιο ενδιαφέρον απ' όλα θεωρώ το μικρό της VW με την κίνηση πίσω, πνευματικό απόγονο του original σκαθαριού.
@νδρέας
-
Ευχαριστώ mika_hakkinen αλλά η λίστα αυτή είναι επίσημη?
Το Audi Α1 θα εμφανιστεί τότε? -
Tιμές για ξενοδοχεία έχεις δεί για εκείνη την περίοδο?
Ρίξε μια ματιά γιατί μπορείς να βρεθείς μπρός σε δυσάρεστες εκπλήξεις -
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Ευχαριστώ mika_hakkinen αλλά η λίστα αυτή είναι επίσημη?
Το Audi Α1 θα εμφανιστεί τότε?Όχι, δεν είναι επίσημη και κάτι τέτοιο δεν υπάρχει έτσι και αλλιώς.
Ούτε είναι 100% σίγουρο ότι όλα αυτά θα παρουσιαστούν. Νομίζω όμως ότι σε ένα 95+ θα είναι μέσα.@νδρέας
-
Χμμ...επίσκεψη στη Φρανκφούρτη μόνο για την έκθεση δε ξέρω αν αξίζει.
Αλλά επίσκεψη γενικά στη Φρανκφούρτη αξίζει.
Υπάρχει και γνωστή ελληνική αεροπορική εταιρία με 4 καθημερινές πτήσεις προς εκεί. -
Συν οτι η έκθεση της φρανκφούρτης είναι τόσο αχανής, που θεωρείται το γερμανικό νούμερο των δημοσιογράφων. Για πολύυυυυ περπάτημα μιλαμε...
-
Να προσθέσω το Abarth roadster Concept και φυσικά το 5οο
-
Ο χρήστης uno έγραψε:
Χμμ...επίσκεψη στη Φρανκφούρτη μόνο για την έκθεση δε ξέρω αν αξίζει.
Αλλά επίσκεψη γενικά στη Φρανκφούρτη αξίζει.
Υπάρχει και γνωστή ελληνική αεροπορική εταιρία με 4 καθημερινές πτήσεις προς εκεί.Μα φυσικά δεν αξίζει μόνο για την έκθεση αλλά μια μικρή τουρνέ στη Γερμανία σε Μέλανα Δρυμό κλπ. είναι all the money... dont you think? Άσε που νοικιάζεις αμάξι και δεν είναι και απαραίτητο να μένεις κοντά στην έκθεση! Λέμε πάμε για τουρνέ και συνδιάζουμε και την έκθεση... όσοι πιστοί προσέλθετε!
-
Πάντως τα ξενοδοχεία σε Φρανκφούρτη και γύρω περιοχές είναι πανάκριβα την περίοδο της έκθεσης λόγω μεγάλης ζήτησης. Ο Μέλανας δρυμός και το τουρ είναι μια άλλη υπόθεση. Εγώ πάντως προτείνω Δεκέμβριο για Γερμανία ( όχι Χριστούγεννα, Δεκέμβριο ) η ατμόσφαιρα με τις Χριστουγεννιάτικες αγορές είναι πάρα πολύ ωραία. Μια άλλη επιλογή είναι μετά την Πρωτοχρονιά ή μετά τα Χριστούγεννα για τις εκπτώσεις
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάντως τα ξενοδοχεία σε Φρανκφούρτη και γύρω περιοχές είναι πανάκριβα την περίοδο της έκθεσης λόγω μεγάλης ζήτησης.Δεν ειναι και τοσο απολυτο αυτο.Εγω προπερσι βρηκα σε ΝΗ Hotel ,κοντα στην εκθεση με 80 ευρω το δικλινο και το ξενοδοχειο ηταν φοβερο.Την κρατηση την ειχα κανει μεσω νετ..Μαλλον θα παω και φετος ...
-
ξερει κανεις αν θα παρουσιαστει στη φρανκφουρτη το εβο Χ?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Πάντως τα ξενοδοχεία σε Φρανκφούρτη και γύρω περιοχές είναι πανάκριβα την περίοδο της έκθεσης λόγω μεγάλης ζήτησης.
Δεν ειναι και τοσο απολυτο αυτο.Εγω προπερσι βρηκα σε ΝΗ Hotel ,κοντα στην εκθεση με 80 ευρω το δικλινο και το ξενοδοχειο ηταν φοβερο.Την κρατηση την ειχα κανει μεσω νετ..Μαλλον θα παω και φετος ...
ΝH Hotel? Τί είναι αυτό και όταν λες φοβερό δηλαδή? Πες μας περισσότερα!
-
zoranb
Ειναι αλυσιδα ξενοδοχειων,ανα την ευρωπη.
Εγω εμεινα στο frankfurt niederrad, αλλα εχει και στο Messe.
Το ξενοδοχειο ηταν πολυ καλο. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Πάντως τα ξενοδοχεία σε Φρανκφούρτη και γύρω περιοχές είναι πανάκριβα την περίοδο της έκθεσης λόγω μεγάλης ζήτησης.
Δεν ειναι και τοσο απολυτο αυτο.Εγω προπερσι βρηκα σε ΝΗ Hotel ,κοντα στην εκθεση με 80 ευρω το δικλινο και το ξενοδοχειο ηταν φοβερο.Την κρατηση την ειχα κανει μεσω νετ..Μαλλον θα παω και φετος ...
Πέρσι ήμουν Φρανκφούρτη τον Δεκέμβριο. Στο ξενοδοχείο που έμεινα κόστιζε 30 ευρώ το τρίκλινο ήταν δίπλα στον σταθμό της Φρανκφούρτης. Στο ίδιο ξενοδοχείο η τιμή πόρτας για την περίοδο της έκθεσης αυτοκινήτου και της έκθεσης βιβλίου ήταν 210 ευρώ
Θέλει ψάξιμο για να βρείς μια κάπως νορμάλ τιμή εκείνη την περίοδο πάντως αξίζει τον κόπο. Η Φρανκούρτη σαν πόλη είναι αρκετά διαφορετική από τις υπόλοιπες Γερμανικές κυρίως λόγω των ουρανοξυστών που έχει -
Αν εχετε τη δυνατοτητα ,προτιματε τις κρατησεις μεσω ιντερνετ,ειναι αρκετα φθηνοτερα,απο οτι αν παρεις τηλεφωνο στο ξενοδοχειο για να κλεισεις.
Εγω λεω να παω 15-16 στην εκθεση ,θα παει κανεις αλλος εκεινο το διαστημα?
Έκθεση Φρανκφούρτης...φέτος