-
Ηello everybody!Πωs είδατε την αποκάλυψη του Τριανταφυλόπουλου για την εν λόγω βενζίνη τηs συγκεκριμένηs εταιρίαs?
H συγκεκριμένη βενζίνη λοιπόν,είναι αμόλυβδη βενζίνη 95 οκτανίων και όχι κάτι παραπάνω,όπωs αφήνουν να εννοηθεί απο την εταιρία...Το μόνο παραπάνω που έχει απο την απλή αμόλυβδη,είναι κάποια καθαριστικά που καθαρίζουν τον κινητήρα/Για αυτή τη παραπληροφόρηση,που γίνεται σκόπιμα, απο ότι είπε, δεν ευθύνονται οι πρατηριούχοι,αλλά η ίδια η μαμά εταιρεία,κατά τηs oποίαs o κράτοs άσκησε μήνυση.
-
Ηello everybody!Πωs είδατε την αποκάλυψη του Τριανταφυλόπουλου για την εν λόγω βενζίνη τηs συγκεκριμένηs εταιρίαs?
H συγκεκριμένη βενζίνη λοιπόν,είναι αμόλυβδη βενζίνη 95 οκτανίων και όχι κάτι παραπάνω,όπωs αφήνουν να εννοηθεί απο την εταιρία...Το μόνο παραπάνω που έχει απο την απλή αμόλυβδη,είναι κάποια καθαριστικά που καθαρίζουν τον κινητήρα/Για αυτή τη παραπληροφόρηση,που γίνεται σκόπιμα, απο ότι είπε, δεν ευθύνονται οι πρατηριούχοι,αλλά η ίδια η μαμά εταιρεία,κατά τηs oποίαs o κράτοs άσκησε μήνυση.
-
διάλογος σε βενζινάδικο shell
SirGus :Καλημέρα, έχουμε super?
Shell : Ναι βέβαια (και μου δείχνει V-power)
SG: όχι, V-Power, super ζήτησα.
Shell : Ναι φίλε μου, αυτή είναι super.
SG: Δεν κατάλαβες, θέλω την παλιά καλή γνωστή super που έβαζες και πριν 20 χρόνια!
Shell : Μα αυτή βάζουμε πλέον αντί για super!και δεν είναι αυτό! Έχω ακούσει πάρα πολλούς φίλους να λένε πως τους έβαλαν v-power χωρίς να το ζητήσουν!
-
Ωπ, και σε μένα αυτό έκαναν οι τύποι. Τλκ αφού άκουσα έναν τόνο βλακείες, πήρα το αμάξι και πήγα σε bp και έβαλα lrp. Τι παίζει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ωπ, και σε μένα αυτό έκαναν οι τύποι. Τλκ αφού άκουσα έναν τόνο βλακείες, πήρα το αμάξι και πήγα σε bp και έβαλα lrp. Τι παίζει;παίζει ότι πάνε να κοροιδέψουν τους πάντες και 1 στους 5 θα πέσει στην παγίδα.
Για μένα, κομμένη η Shell...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ωπ, και σε μένα αυτό έκαναν οι τύποι. Τλκ αφού άκουσα έναν τόνο βλακείες, πήρα το αμάξι και πήγα σε bp και έβαλα lrp. Τι παίζει;Μπορει να μην εχουν δεξαμενη για LRP και προσπαθουν εντέχνως να το κρυψουν.Παντως εγω θα εβαζα απλη αμολυβδη και ανα 3-4 γεμισματα θα εβαζα καλιουχα(ή μηπως φωσφορούχα )αμολυβδη .
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
διάλογος σε βενζινάδικο shellSirGus :Καλημέρα, έχουμε super?
Shell : Ναι βέβαια (και μου δείχνει V-power)
SG: όχι, V-Power, super ζήτησα.
Shell : Ναι φίλε μου, αυτή είναι super.
SG: Δεν κατάλαβες, θέλω την παλιά καλή γνωστή super που έβαζες και πριν 20 χρόνια!
Shell : Μα αυτή βάζουμε πλέον αντί για super!και δεν είναι αυτό! Έχω ακούσει πάρα πολλούς φίλους να λένε πως τους έβαλαν v-power χωρίς να το ζητήσουν!
Και σε μένα συνέβη πρόσφατα αυτό! Και φυσικά την έκανα με ελαφρά και πήγα και γω σε μια BP.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ωπ, και σε μένα αυτό έκαναν οι τύποι. Τλκ αφού άκουσα έναν τόνο βλακείες, πήρα το αμάξι και πήγα σε bp και έβαλα lrp. Τι παίζει;
Μπορει να μην εχουν δεξαμενη για LRP και προσπαθουν εντέχνως να το κρυψουν.Παντως εγω θα εβαζα απλη αμολυβδη και ανα 3-4 γεμισματα θα εβαζα καλιουχα(ή μηπως φωσφορούχα )αμολυβδη .
+1 Σωστός, δεν χρειάζεται να έχει συνέχεια βενζίνη με πρόσθετα.
Το παλιό μερσεντές πετάει με 100άρα, το μόνο πρόβλημα είναι ότι αρκετές φορές είναι νοθευμένη.
-
Ακόμα και στο 304 που είναι του 78; Λες να κάνω αυτό που είπε ο μπιλ33;
-
Η super είχε 98 οκτάνια, γι' αυτό και αν βάλει κάποιος απλή αμόλυβδη το αμάξι δεν πάει. Αν όμως βάζει κάποιος 100άρα σε αυτοκίνητο που έπαιρνε super το αμάξι θα κινείται κανονικά χωρίς πρόβλημα.
Η λύση της V-Power αντί για super είναι απλά κοροιδία γιατί η V-Power είναι 95 οκτανίων, απλά διαθέτει και καθαριστικά. Με λίγα λόγια δε μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί υποκατάστατο της παλιάς super.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ακόμα και στο 304 που είναι του 78; Λες να κάνω αυτό που είπε ο μπιλ33;Το άλλο είναι του 73
Η LRP είναι απλή αμόλυβδη με πρόσθετα για τις βαλβίδες.
-
Ναι, το ξέρω αυτό.
Ως αντικροτικό οκ, πες ότι θα βάζω 100αρα, αλλά για τις βαλβίδες δεν είναι απαραίτητο;
-
Γιατί η LRP νομίζεις ότι προστατεύει πολύ;
Εμείς βάζουμε μόνο 100άρα 2-3 χρόνια τώρα, αλλά δεν κάνει χιλιόμετρα. Αν βάζεις ενδιάμεσα σούπερ ή κάποιο πρόσθετο είναι καλά.
Στα παλιά αμάξια η 100άρα έχει διαφορά στη λειτουργία.
-
Mπορω δηλαδη να βαλω στο καρμπυρατερατο Panda μου (προηγουμενο μοντελο) v-power racing εκτος και απο σουπερ?
Ειναι συμβατη? -
Εκεί που έλεγα πάντα ότι μια 100άρα στο αυτοκίνητό μου (Peugeot 306 1.4) λόγω πολύ χαμηλής συμπίεσης (ελάχιστα πιο πάνω από το 9) δεν έχει νόημα να μπει, τελικά αποφάσισα να το φουλάρω από αναμμένο λαμπάκι με V-Power racing. To ρεζερβουάρ παίρνει 60 λίτρα και το γέμισμα κόστισε 77
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
...............
Για μένα, κομμένη η Shell...Τώωωωωρα εδώ και πολύ καιρό κομμένη.
Απαράδεκτη η τακτική να επιβάλει τη v power και προκειμένου να χαλάω τη ζαχαρένια μου κάθε φορά πάω σε οποιοδήποτε πρατήριο άλλης εταιρείας. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...............
Απαράδεκτη η τακτική να επιβάλει τη v power και προκειμένου να χαλάω τη ζαχαρένια μου κάθε φορά πάω σε οποιοδήποτε πρατήριο άλλης εταιρείας.μια χαρά είναι η ΕΚΟ95+ ...στα 95 σεντς...
-
Τις μέρες που ήμουν στην Αθήνα έβαλα 3 φορές βενζίνη από Shell (ήταν η πιο φτηνή της περιοχής) και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα όταν ζήτησα να μου το γεμίσουν με αμόλυβδη. Κανένας δεν έκανε κίνηση να μου βάλει V-Power
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...............
Απαράδεκτη η τακτική να επιβάλει τη v power και προκειμένου να χαλάω τη ζαχαρένια μου κάθε φορά πάω σε οποιοδήποτε πρατήριο άλλης εταιρείας.ακριβώς .... έβαλα και σήμερα ΕΛ-ΟΙΛ με 0.90 την σούπερ και ξαναένιωσα βλάκας που έβαζα την τρομερή βενζίνη του Schumacher με 1.2 euros ...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Τις μέρες που ήμουν στην Αθήνα έβαλα 3 φορές βενζίνη από Shell (ήταν η πιο φτηνή της περιοχής) και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα όταν ζήτησα να μου το γεμίσουν με αμόλυβδη. Κανένας δεν έκανε κίνηση να μου βάλει V-Powerεντάξει δεν είπαμε και ότι όλοι βάζουν αμέσως v-power....
Πρόστιμο στην SHELL για την V POWER