-
Ενδιαφέρον αποτέλεσμα... Το 307 που σε λιγότερο από έναν μήνα αντικαθίσταται και η 'αρχαία' 147να είναι τόσο ψηλά...
-
το οδήγησα για 2000 χλμ στην ιταλια. την έκδοση dynamic 1.9 multijet.
Τα συμπεράσματα: πολύ ωραίο εξωτερικά, μέσα ωραίο αλλά η ποιότητα των πλαστικών δεν είναι η καλύτερη, σκληρά και ματ, η διχρωμία που είχε με τα τύπου ανθρακόνημα δε το κολάκευε, μεγάλο μειον το τιμόνι, πολύ υποβοήθηση και καθόλου αίσθηση, καλή οδικη συμπεριφορά, ευρύχωρο με μεγάλο χώρο αποσκευών, ήσυχο δε κοπανάει και δε τρίζει στα λιθόστρωτα που το πήγα, και αστερι ο πετρελαιοκινητήρας. ράθυμος στην αρχή αλλά πολλή ροπή και οικονομικότατος.Αν δεν είχε τόσο αναίσθητο τιμόνι σίγουρα θα ήταν μέσα στις επιλογές μου για αγορά (ντίζελ φυσικά!)
-
Ο χρήστης odd έγραψε:
το οδήγησα για 2000 χλμ στην ιταλια.
...
ήσυχο δε κοπανάει και δε τρίζει στα λιθόστρωτα που το πήγα,
...Αν ήταν να τρίζει από τα πρώτα 2000 Κm... Αυτό παγκοσμίως, μόνο οι Αlfa μπορούσαν να το καταφέρουν !!! (κακιούλα...)...
-
Ο χρήστης Eloy έγραψε:
...
...Αν ήταν να τρίζει από τα πρώτα 2000 Κm... Αυτό παγκοσμίως, μόνο οι Αlfa μπορούσαν να το καταφέρουν !!! (κακιούλα...)...
Είπε οτι ήταν τα πρώτα 2000km του συγκεκριμένου αυτοκινήτου;
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
- Seat Leon 2.0 Tdi 140hp - 3:15:18
- Fiat Bravo 1.9 M-Jet 150hp - 3:16:53
- Honda Civic 2.2 Cdti - 3:17:90
- Peugeot 307 2.0 Hdi - 3:17:90
- Alfa Romeo 147 1.9 Jtd - 3:18:30
- VW Golf 2.0 Tdi 140hp - 3:18:50
- Citroen C4 Coupe 2.0 Hdi - 3:18:85
- Opel Astra 1.9 Cdti 150hp - 3:19:35
** 9. Ford Focus 2.0 Tdci - 3:20:55**
Συγνώμη, αλλά το focus τόσο πίσω;;;;; Κάτι δεν μ' αρέσει... Μιλάμε για τεράστιες διαφορές...
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Test drove a T-jet 150 Sport today
...
Gear change is also very positive and had a good mechanical feel and easy to change gear quickly. Huge advance over the Stilo.21os Αιώνας... Οχι παίζουμε...!
100 χρόνια μετά, επιτέλους ο αγώνας δικαιώνεται...
Αιντε να βάλουμε μιά σωστή 3η... -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
...
Είπε οτι ήταν τα πρώτα 2000km του συγκεκριμένου αυτοκινήτου;
Εχεις δίκιο... το παίρνω πίσω!...Ακυρον !... Τζούφια κακία...
-
Ο χρήστης Eloy έγραψε:
Test drove a T-jet 150 Sport today
...
Gear change is also very positive and had a good mechanical feel and easy to change gear quickly. Huge advance over the Stilo.21os Αιώνας... Οχι παίζουμε...!
100 χρόνια μετά, επιτέλους ο αγώνας δικαιώνεται...
Αιντε να βάλουμε μιά σωστή 3η...Βασικά, αυτό δε μου λέει κάτι, μιας και...
ό,τι και να έβγαζαν μετά το Stilo, καλύτερο θα ήταν! -
Δεν έχω οδηγήσει το Stilo πάντως το κιβώτιο στα 145/6/7 που νομίζω οτι είναι το ίδιο είναι πολύ σαφές και με καλή αίσθηση.
Βέβαια... την διαφορά μπορεί ευκολα να την κάνουν μερικοί ελαστικοί συνδεσμοι....
-
Τόσο το stilo όσο και η 47, είχαν πρόβλημα στις γρήγορες αλλαγές. Κατά τη γνώμη μου το κιβώτιο δεν είναι καλό, πολύ πίσω απο bmw-vag.
-
Ρε παιδιά πότε έρχεται επιτέλους αυτό το bravo? Εντάξει οι τιμές βγήκαν αλλά ακόμα τίποτα σε αντιπροσωπεία. Ελπίζω να μη φάω φρίκη όταν βγει αλλά όπως το βλέπω τώρα και διαβάζω είμαι έτοιμος να το κλείσω.
-
Ο χρήστης skoupas έγραψε:
Ρε παιδιά πότε έρχεται επιτέλους αυτό το bravo? Εντάξει οι τιμές βγήκαν αλλά ακόμα τίποτα σε αντιπροσωπεία. Ελπίζω να μη φάω φρίκη όταν βγει αλλά όπως το βλέπω τώρα και διαβάζω είμαι έτοιμος να το κλείσω.Μεσα Σεπτεμβρη λογικα θα σκασει μυτη στις εκθεσεις.
Τι φρικη να φας?
Περιμενε, οδηγησε το... και αν σου κανει καλοριζικοΒασικα απο οσο εβλεπα σε configurators του εξωτερικου, οι εκδοσεις emotion και sport ειναι σχεδον πληρεις. Ισως μονο κανα Xenon η Blue&Me αν θελει καποιος. Τα 19500 λοιπον ειναι πολυ καλη τιμη εκ πρωτης οψης.
-
Σε κόκκινο και με μια ηλιοροφή το sport φαντάζομαι να είναι άπαιχτο. Μετά το punto που έχω 7 χρόνια και είμαι full ευχαριστημένος νομίζω ότι τώρα ήρθε η ώρα.
-
Είναι ωραίο αυτοκίνητο. Το πρώτο Fiat στη μικρομεσαία κατηγορία που μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Θα είναι λογικά μέσα στα υποψήφια όταν θα αλλάξω αμάξι.
-
-
Ειναι πολυ ομορφο και μου δινει μια αισθηση ποιοτητας εστω και απο τις φωτογραφιες το εσωτερικο του το εχω ερωτευτει ειναι απιστευτο!αντε επιτελους αρχισε η FIAT να ξαναβγαζει ομορφα αυτοκίνητα!
-
http://www.bravo-guide.co.uk/newbravo/2 ... Manual.pdf
Manual -
Ο χρήστης x-origin έγραψε:
Ειναι πολυ ομορφο και μου δινει μια αισθηση ποιοτητας εστω και απο τις φωτογραφιες το εσωτερικο του το εχω ερωτευτει ειναι απιστευτο!αντε επιτελους αρχισε η FIAT να ξαναβγαζει ομορφα αυτοκίνητα!Πολυ ομορφο το novitec...
και το abarth φανταζομαι θα ειναι το ιδιο κουκλι οταν βγει -
Προ 5 λεπτών μαύρο Bravo T-Jet στον κεντρικό δρόμο της Θήβας!
Στην πινακίδα δεν είχε νούμερο αλλά το όνομα του τοπικού αντιπροσώπου.
Θα πάρω τηλ. για περαιτέρω πληροφορίες καθότι σκέφτομαι την αγορά του
οπότε ένα Test Drive είναι απαραίτητο. -
Πήρα τηλ. Το αμάξι είναι αυτό με τους 150ΗΡ και μπορώ να πάω για
test drive ΤΩΡΑ!!!!!
Fiat Bravο 2007