-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
'Οτι 'το έκλεψε'; Δε νομίζω... Ούτε είπα ποτέ ότι η Alfa Romeo ήταν η πρώτη που υλοποίησε τη διάταξη αυτή, για την ακρίβεια δεν το έκανε η ίδια η Alfa Romeo αλλά ο Wainer.
Ε τώρα κι εσύ κόλλησες στο 'έκλεψε'. Εντάξει δεν έκλεψε, αντέγραψε. Ευχαριστημένος;
Δε μου αρέσει ο τόνος σου αλλά δεν θα δώσω συνέχεια.-
Με παρεξήγησες νομίζω. Ο τόνος μου δεν ήταν ούτε επιθετικός, ούτε ειρωνικός. Είχα απλώς μία ελαφρώς χαζοχαρούμενη διάθεση λόγω του ότι τελειώνει η πρώτη εβδομάδα στο γραφείο μετά τις διακοπές. Εν πάσει περιπτώσει με συγχωρείς αν σε έθιξα.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
'Οτι 'το έκλεψε'; Δε νομίζω... Ούτε είπα ποτέ ότι η Alfa Romeo ήταν η πρώτη που υλοποίησε τη διάταξη αυτή, για την ακρίβεια δεν το έκανε η ίδια η Alfa Romeo αλλά ο Wainer.
Ε τώρα κι εσύ κόλλησες στο 'έκλεψε'. Εντάξει δεν έκλεψε, αντέγραψε. Ευχαριστημένος;
Δε μου αρέσει ο τόνος σου αλλά δεν θα δώσω συνέχεια.-
Με παρεξήγησες νομίζω. Ο τόνος μου δεν ήταν ούτε επιθετικός, ούτε ειρωνικός. Είχα απλώς μία ελαφρώς χαζοχαρούμενη διάθεση λόγω του ότι τελειώνει η πρώτη εβδομάδα στο γραφείο μετά τις διακοπές. Εν πάσει περιπτώσει με συγχωρείς αν σε έθιξα.
Τότε συγγνώμη κι από μένα. Ξέρεις τώρα, ο γραπτός λόγος παρεξηγείται, μπλα, μπλα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
D-Jet, εμένα δεν μου απάντησες!Ωωωωχ.. παλιά μερσεντέ μαούνες είναι μωρε! Τι θέλεις και ασχολείσαι...
(το μπορντώ είναι W111 coupe, μάλλον 280SE λάστιχα στους προφυλακτήρες, το άλλο είναι W180 220S _το 219 W105 είναι ίδιο αλλά έχει μονό χρώμιο στους μαρσπιέδες και το 220SE W128 έχει κάτι φωτάκια κάτω από τους προβολείςπρόσεξε πως έχει Η-Zulassung νούμερα ιστορικού!* Έχουν και μικροδιαφορές στις μάσκες αλλά δε φαινεται στη φωτό...) -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
D-Jet, εμένα δεν μου απάντησες!
Ωωωωχ.. παλιά μερσεντέ μαούνες είναι μωρε! Τι θέλεις και ασχολείσαι...
(το μπορντώ είναι W111 coupe, μάλλον 280SE λάστιχα στους προφυλακτήρες, το άλλο είναι W180 220S _το 219 W105 είναι ίδιο αλλά έχει μονό χρώμιο στους μαρσπιέδες και το 220SE W128 έχει κάτι φωτάκια κάτω από τους προβολείςπρόσεξε πως έχει Η-Zulassung νούμερα ιστορικού!* Έχουν και μικροδιαφορές στις μάσκες αλλά δε φαινεται στη φωτό...)Danke!
Το πρώτο είναι 60's και το άλλο 50's ε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το πρώτο είναι 60's και το άλλο 50's ε;
Ναι ναι...
-
Έυκολη, γρήγορη και 'καθαρή' λύση!
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=26046
Έχω ένα ίδιο και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του. Ούτε τρύπες ούτε μοντέρνα ραδιοσιντιά ούτε τίποτα! -
πόσο να με ανησυχεί που κάτω από το ami υπάρχει πάντα μια σταγόνα λαδιού?
Είναι κάτι κλασσικό?
-
-
Xαλαρά το πιο σπορ μοντέλο που χει βγάλει η M-B.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
πόσο να με ανησυχεί που κάτω από το ami υπάρχει πάντα μια σταγόνα λαδιού?
Είναι κάτι κλασσικό?
Τι είναι μιά σταγόνα,εγώ έχω μονίμως μια κηλίδα διαμέτρου 10 εκατοστών... Βέβαια το δικό μου είναι Αγγλικό.......
χμ...να παρηγορηθώ δηλαδή?
Αυτό όμως που οφείλεται?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Αυτό όμως που οφείλεται?Ευλογείς την άσφαλτο με το δικό σου αντίστοιχο του αγιασμού!
Έτσι πρέπει να το βλέπεις...
Στο σκαραβαίο το λέμε VAORS (VW Automatic Oil Recirculation System)! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αυτό όμως που οφείλεται?Ευλογείς την άσφαλτο με το δικό σου αντίστοιχο του αγιασμού!
Έτσι πρέπει να το βλέπεις...
Στο σκαραβαίο το λέμε VAORS (VW Automatic Oil Recirculation System)!ok λοιπόν.
CAHRS ....
-
-
-
-
-
-
Τίποτα από αυτά..
Η καταγωγή μου είναι το Σουφλί.. ποτέ δεν έμενα εκεί αλλά έχουμε ένα σπίτι 100 μέτρα από αυτή τη καφετέρια..
-
-
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]