-
Aντιπρόσωπος:
IKAROS S.A.
19, Dimitras Street
Athene
104 42 Greece
Telephone: +30 210 5196850
Fax: +30 210 5196809
E-mail address: imports@ikaros.gr
Url: http://www.ikaros.grαπό το επισημο site
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Vredestein, ξέρει κανείς που πουλάνε;
(Άρε Λεωνίδα ζημιά που μου'κανες... μια χαρά δεν το είχα αποφασίσει; )Οταν πρωτοβγηκε το δικό σου,με ραντιαλ λαστιχα δεν εφοδιαζοτανε;
-
Παιδιά ψάχνω λάστιχο σε 195/45/15 για το αγριεμένο fiesta μου. Τώρα έχω sportcontact2. Τον πρώτο χρόνο τέλεια, μετά άρχισαν να πέφτουν και τώρα λίγο πριν τα δυο χρόνια απλώς κοιτάω να βγάλω το καλοκαίρι. Ψάχνω ένα λάστιχο πιο ανθεκτικό και τα γερμανικά μου δε με βοηθάνε στο adac. Τι προτείνετε? Θέλω καλή πρόσφυση στο βρεγμένο, σπορ συμπεριφορά και καλή αντοχή.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
(Άρε Λεωνίδα ζημιά που μου'κανες... μια χαρά δεν το είχα αποφασίσει; )Αθηνα εισαι η θεσσαλονικη?Αρκετοι παντως εχουν.
-
-
Πολύ γιαπωνέζικα φαίνονται
-
Yoko Parada είναι ;
-
-
τα parada βγαίνουν σε 195/55 R15 ????
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οταν πρωτοβγηκε το δικό σου,με ραντιαλ λαστιχα δεν εφοδιαζοτανε;Ναι, το διαφημίζει κιόλας!!!Και αυτά ράντιαλ δεν είναι (μη μου πεις ότι είναι crossply ); Απλά έχουν πιο όμορφο πέλμα!
Αθήνα είμαι...κανείς καμία ιδέα;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
(Άρε Λεωνίδα ζημιά που μου'κανες... μια χαρά δεν το είχα αποφασίσει; )Vredestein έχουν αρκετοί, κλασσικά Vredestein θα δυσκολευτείς να βρεις!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εβαλα τα νέα πατούμενα σήμερον.Καλοπάτητα Νίκο.
Σημερα τα πρωτοείδα φορεμενα σε ενα σιβίκ το πρωί και τα χαλβάδιαζα,μιας και η αραιή τους χαραξη σε προιδεάζει για λαστιχο με καλό γκρίπ στο στεγνο.
Πές μας διάσταση και τιμή,και μετα απο λίγα χιλιόμετρα κανε μας κι'ένα ριβιού. -
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Yoko Parada είναι ;Ναι.
τα parada βγαίνουν σε 195/55 R15 ????
Όχι.
Διασταση (195/50-15? ) ?Λεφτα?Εχεις αρνητικο καμπερ (δευτερη φωτο)?
Ναι, 195/50/15 82V, 300
-
Απόκριση στο τιμόνι θελω να μαθω Νίκο,αν και,αφου φορούσες μονο μισλέν μπορει να σου φανει κορυφαία του παραντα και όμως να μην ειναι.
-
Δε φορούσα μόνο Michelin. Εχω φορέσει και Α539 στο παρελθόν.
Από τις Xsara έχουν περάσει με σειρά τα εξής ελαστικά:
-
Michelin Pilot Sport SX-GT (εργοστασιακά και κορυφαία για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο)
-
Υοkohama A539 (όσο είναι κρύα είναι καλά, μετά γίνονται χάλια - στο βρεγμένο όμως καλούτσικα. Γενικά λάστιχο αρκετά πιο ομαλό στο όριο από τα Michelin, αλλά και με ΠΟΛΥ χαμηλότερα όρια από αυτά)
-
Michelin Primacy (άστα να πάνε)
-
Yokohama Parada S-03
Τα τελευταία είναι και τα μόνα που ξέφυγαν της εργοστασιακής διάστασης (195/55/15).
Η απόκριση στο τιμόνι δείχνει σαφώς πιο άμεση από όλα τα προηγούμενα, και μάλιστα δείχνει να χρειάζεται 'λιγότερο' τιμόνι (ένα από τα παράπονά μου με το Primacy). Από θέμα πρόσφυσης (είναι και νωρίς βέβαια) δείχνουν πολύ καλά και σε πλευρική και ελκτική (αν και η πρώτη σπινάρει πολύ και εύκολα, αναλόγως και του οδοστρώματος βεβαίως βεβαίως).
Κάτι που είχα ξεχάσει όμως την ώρα που τα επέλεγα ήταν ο θόρυβος. Δεν είναι ήσυχα λάστιχα, όχι όμως και σε επίπεδα άλλων ημισλικ.
(Μη με λες Νίκο ρε).
-
-
Ε,αφου κατεβασες προφίλ,οπωσδηποτε θα βελτιωνότανε η απόκριση.
300 ευρω ε;Ξεφεύγει λίγο απο τα υπόλοιπα,αλλα φαίνεσαι ευχαριστημένος και μαλιστα με το που τα φόρεσες,οπότε πιθανοτατα να τα αξιζουν τα λεφτα τους.(πώς να σε λέω ρε; Χαίτη; )
-
Νικόλα.
Ναι, το περίμενα αυτό για την απόκριση λόγω χαμηλότερου προφίλ.
Η τιμή τους σε σχέση με τα Εxalto 2 ήταν 50 -
Με τι μετρησε την απόδοση των μισλέν και τα κατεταξε; Με το Μισελόμετρο;
Κοιτα μην τα παραζορισεις τωρα που ειναι φρεσκα
(σιγα με σε λέω και Νικολή.......Καπετανιε ντερτιλή )
-
Εννοείται, δεν τα ζορίζω πολύ. Αλλά δε δείχνουν να δυσανασχεστούν κιόλας. Σε μία - δύο μέτριες καμπές μπήκα με σαφώς περισσότερα από όσα θα μπορούσα με τα προηγούμενα και πάταγα κατά τη διάρκεια της στροφής, έδειχναν άνετα και σταθερότατα.
Πέραν από αυτά, δείχνουν ότι τους αρέσει και το παιχνίδι. Με τη μούρη πολύ πιο σταθερή το να παίζεις με την ουρά είναι σαφώς πιο διασκεδαστικό. Ενώ με τα χαζοPrimacy κάθε φορά που το προσπαθούσα η υποστροφή / υπερστροφή εναλλάσσονταν ανά χιλιοστό δευτερολέπτου.
Τελικά αντελήφθην ότι τα Primacy τα χάρηκα μόνο στην εκδρομή στη Μάνη (χιχιχι, όσοι πήγαν ξέρουν).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αυτό που μου φάνηκε παράξενο είναι πως ο λαστιχάς μου βάζει τα Exalto 2 πολύ πιο κάτω από τα 1 σε απόδοση.
'Mάιστα', να του πεις.
Βρίσκετε exalto II σε 165-50-15 με 250 ευρώ; Α, ρε Αθήνα!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....