-
Ρίξτε μια ματιά σ' αυτό εδώ το blog παιδιά . Πράγματι πολύ καλό.
Πρόταση από το http://www.basketblog.gr -
Ρε ξέχασα να το γράψω http://thebuzzerbeater.wordpress.com/
-
ο μπουρουσης πως θα αντικαταστησει τον σοφο ρε παιδια;
εχω την αισθηση οτι ειναι δυο τελειως διαφορετικοι παιχτες
ο μπουρουσης ειναι μεν πιο ευκινητος και μαλλον καλυτερος σουτερ
ο σοφο ομως με το γιαννακη εβγαλε πολυ καλο προσωπο και η δυναμη του ηταν πιστευω αδιαμφισβητητη κατω απ'τη ρακετα -
Αφού έγινε γιουβαρλάκι από τα χάμπουργκερς τι να κάνουμε;
-
http://62.1.2.102/newspapers/2007/8/17/ ... HTHS_b.jpgΛες;....
-
Ξύλο ξύλο.......
-
ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ. ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ
1)SARAS 2)MATSE 3)WOODS 4)ROBERTS 5)BIG SOFO KAI ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ 5ΑΔΑ
1)ΜΠΛΑΚΝΕΙ 2)ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ 3)ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 4)ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ 5) ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ ΣΕΙΜΠΟΥΤΗ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟ
Ω ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΜΕ 2 ΜΑΤΙΑ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ 1000 ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ?
Να δω ποιος θα προτομαρκαρει τους παικταραδες μας. Ο Χατζητρομπετας μηπως? Ο Βασιλακης Καιλας(Σπανουλης) ή η τριχωτη αρχηγαρα Αλβερτης?
Η πλακα θα γινει στους ψηλους. Ουτε που ξερετε σε τι κατασταση βρισκεται ο Σοφο. Απλα σας λεω οτι εδω και 2.5 μηνες κανει καθημερινα διπλες προπονησεις και τον προπονει αυτος που προπονει και τον Ζαμπιδη. Τρεχει σε ποδηλατο,διαδρομο και στιβο ακαταπαυστα και κανει και βαρη(οχι πολλα κιλα) για να κανει γραμμωσεις. Ετοιμαστειτε να δειτε κατι πρωτογνωρο. Ετοιμαστειτε και πεστε στον Μπατιστ να βαλει πανες και να σκεπαζεται το βραδυ
-
-
Η πλακα θα γινει στους ψηλους. Ουτε που ξερετε σε τι κατασταση βρισκεται ο Σοφο. Απλα σας λεω οτι εδω και 2.5 μηνες κανει καθημερινα διπλες προπονησεις και τον προπονει αυτος που προπονει και τον Ζαμπιδη. Τρεχει σε ποδηλατο,διαδρομο και στιβο ακαταπαυστα και κανει και βαρη(οχι πολλα κιλα) για να κανει γραμμωσεις. Ετοιμαστειτε να δειτε κατι πρωτογνωρο. Ετοιμαστειτε και πεστε στον Μπατιστ να βαλει πανες και να σκεπαζεται το βραδυ
Χτυπάει ωμά αυγά το πρωί και ξεκινάει τρέξιμο μέχρι τα σκαλιά του θεάτρου στον Πειραιά;
NO PAIN!!!!!!!! -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ. ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ1)SARAS 2)MATSE 3)WOODS 4)ROBERTS 5)BIG SOFO KAI ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ 5ΑΔΑ
1)ΜΠΛΑΚΝΕΙ 2)ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ 3)ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 4)ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ 5) ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ ΣΕΙΜΠΟΥΤΗ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟ
Ω ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΜΕ 2 ΜΑΤΙΑ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ 1000 ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ?
Να δω ποιος θα προτομαρκαρει τους παικταραδες μας. Ο Χατζητρομπετας μηπως? Ο Βασιλακης Καιλας(Σπανουλης) ή η τριχωτη αρχηγαρα Αλβερτης?
ρε συ ποσα χρονια πρεπει να περασουν για να βαλεις μυαλο?
Μακαρι και το εννοω να παρετε το σαρα να δω το μαιο τι δικαιολογιες παλι θα λες
ρε συ το jordan δεκα χρονια νεοτερο να παρετε πρωταθληαμα δεν παιρνετε -
+1
Ε ρε κομπλεξισμος που υπαρχει.Ποιοι ειναι οι πελατες το ξερουμε..... -
Σήμερα πάντως παίχτηκε ωραία φάση. Ήρθε ο Γιασικετέτοιος στο αεροδρόμιο με την Εθνική Λιθουανίας, όρμηξε γαυροκομάντο και του πέρασε κόκκινο κασκόλ, το οποίο ο Γιασικετέτοιος το έβγαλε με τη μία.
Να υπήρχε και ένα βιντεάκι... -
Τί παίχτηκε με τον Συρίγο και τους παίκτες της Εθνικής;
-
Ο Συρίγος σε άρθρο του στην sporday την περασμένη εβδομάδα χτύπησε καμπανάκι για τις εμφανίσεις της εθνικής στα φιλικά αναφέροντας ως αίτια τα συνδικαλιστικά που προέκυψαν τελευταία καθώς και 1-2 χαρακτηριστικά - αδυναμίες της ομάδας.
Κάποιοι διεθνείς - με μπροστάρη τον Λάζο - αντέδρασαν βγάζοντας ανακοίνωση κατά του Συρίγου, ο οποίος και παραιτήθηκε στη συνέχεια από τη θέση του ως εκπρόσωπος τύπου της εθνικής. -
Μάλιστα.
Ο Παπαδόπουλος μπορεί να λέει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ είναι για το πέος λόγω κακής οργάνωσης και συνθηκών, αλλά ένας δημοσιογράφος δεν μπορεί να πει ότι οι διεθνείς έχουν αλλού το μυαλό τους και όχι στο παιχνίδι και την προετοιμασία.
Η Εθνική Μπάσκετ κόλλησε την πιο τρομακτική και καταστροφική νεοελληνική ασθένεια: τον συνδικαλισμό και τους συνδικαλιστοπατέρες. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μάλιστα.
Ο Παπαδόπουλος μπορεί να λέει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ είναι για το πέος λόγω κακής οργάνωσης και συνθηκών, αλλά ένας δημοσιογράφος δεν μπορεί να πει ότι οι διεθνείς έχουν αλλού το μυαλό τους και όχι στο παιχνίδι και την προετοιμασία.
Η Εθνική Μπάσκετ κόλλησε την πιο τρομακτική και καταστροφική νεοελληνική ασθένεια: τον συνδικαλισμό και τους συνδικαλιστοπατέρες.Μόνο που το ελληνικό πρωτάθλημα είναι όντως για το πέος, ενώ ο Συρίγος έκραξε μια ομάδα που είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και δευτεραθλήτρια κόσμου γιατί δεν έπαιξε καλά σε ένα φιλικό.
Και δεν είναι ένας δημοσιογράφος, είναι (ήταν) ο εκπρόσωπος τύπου της εθνικής.
Και οι διεθνείς για τι ακριβώς κατηγορούνται; Επειδή ζήτησαν το αυτονόητο; Επειδή ξεμπρόστιασαν την πολιτεία; -
Καλά είναι σοβαρός αυτός ο Παπαδόπουλος; Tι χτενισματάκι ήταν αυτό σήμερα; Κάτι ανάμεσα σε Ρασπούτιν και Θεία Γεσθυμανή....
Και τη λέει σε ποιόν; Στο ΣΥΡΙΓΟ!
Που κοτζαμάν George Cloonie αντέγραψε το στυλάκι του...
-
Παίδες βοήθεια........................ψαχνω να βρω εκεινο το βιντεακι που ανεβασε η ομασπονδία της ισπανιας για το 'στησιμο ' του αγωνα σερβια - λιθουανια και δεν μπορω να το βρω....
Αν καποιος ξερει διευθυνση θα το ήθελα ..........
Ευχαριστίες.
-
Kάτι σχετικό Άγγελε. Δεν ξέρω αν είναι της ομοσπονδίας, αλλά δεξιά από αυτό θα βρεις και άλλα που αφορούν το θέμα.
Ο Γιουτούμπης είναι φίλος μας!
edit: Για πείτε όποιος ξέρει περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν.
-
αυτος ο παπαδοπουλος στο λαιμο μου καθεται.. οπως επισης και ο γιαννακης και ο συριγος..
τα τελευταια χρονια εχει δημιουργηθει μια κλικα που λυμαινεται το ελληνικο μπασκετ..παω στοιχημα οτι τελικα θα καταφερουν να 'θαψουν' και τον κουφο οπως παλια κατεστρεψαν και τον γκαλη..
αθανατη ελλαδα.. μια ζωη επιζουν οι μετριοι και θαβονται οι αριστοι..
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)