-
Ντινο μαλλον ανατιναχτικαν τα ποπ κορν
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλά και εσύ παντρεύεσαι αλλά δεν το κάνουμε θέμα ούτε στο κοπανάμε στα μούτραΗ σιωπή μου προς απάντησή σου...
Μουνί καπέλο... τον καθάρισα, αλλά στο κάτω μέρος και στα πλάγια έχει κιτρινίσει. Τι στο καλό έγινε;
Μα καλά, ρωτάς τι έγινε;;;;;;; Έκανες μ@λ@κί@...
-
Καλά αυτο τώρα πως τα κατάφερες;
Πουλάω τέτοιου ίδους ποπ κορν πάνω απο 10 κάθε μέρα, επι 9καιμισο μήνες... ενας πελάτης να εχει πάθει κάτι τετοιο δεν υπάρχει...
-
Το τούρμπισα.
Δεν ξέρω, και εγώ έχω κάνει πάνω από 50 πακετάκια στον φούρνο αυτό χωρίς πρόβλημα. Μπορεί και να χάλασε ο φούρνος, τι να πω. Το θέμα είναι ότι έχει κιτρινίσει όλο το εσωτερικό και δεν φεύγει. Το πλαστικό την άκουσε δλδ. Πάμε για άλλον.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Καλά αυτο τώρα πως τα κατάφερες;Πουλάω τέτοιου ίδους ποπ κορν πάνω απο 10 κάθε μέρα, επι 9καιμισο μήνες... ενας πελάτης να εχει πάθει κάτι τετοιο δεν υπάρχει...
Ναι αλλα δεν πουλας και φουρνους μικροκυμματων!
-
Καλώς το μου!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
**Το τούρμπισα. **Δεν ξέρω, και εγώ έχω κάνει πάνω από 50 πακετάκια στον φούρνο αυτό χωρίς πρόβλημα. Μπορεί και να χάλασε ο φούρνος, τι να πω. Το θέμα είναι ότι έχει κιτρινίσει όλο το εσωτερικό και δεν φεύγει. Το πλαστικό την άκουσε δλδ. Πάμε για άλλον.
Bασικά, πρέπει να ψιλο-είσαι ΑΧΡΗΣΤΟΣ!
Έχει και κομπρέσσορα το μικροκυμάτων;;;
-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τα χει αυτα το μοντερειτινγκ...Μπα... Υποψηφιότητα για το ελληνικό Mythbusters τον βλέπω να θέτει...
-
http://rapidshare.com/files/49219086/va ... a.mp3.html
Ακουστε το εχει τρελο γελιο
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
**Το τούρμπισα. **
Δεν ξέρω, και εγώ έχω κάνει πάνω από 50 πακετάκια στον φούρνο αυτό χωρίς πρόβλημα. Μπορεί και να χάλασε ο φούρνος, τι να πω. Το θέμα είναι ότι έχει κιτρινίσει όλο το εσωτερικό και δεν φεύγει. Το πλαστικό την άκουσε δλδ. Πάμε για άλλον.
Bασικά, πρέπει να ψιλο-είσαι ΑΧΡΗΣΤΟΣ!
Έχει και κομπρέσσορα το μικροκυμάτων;;;
Γιατί να είμαι άχρηστος εγώ ρε συ;
Δεν έκανα τπτ λάθος... τέσπα... αύριο θα πάρω καινούριο μάλλον, οπότε...
-
Καλημερα!
Εναν ελληνικο γλυκο στη χοβολη με λουκουμακι παρακαλω!
-
μαστορα, το καλυτερο που μπορω να σου κανω αυτη τη στιγμη ειναι γαλλικη μπαγκετα με βουτυρακι και μαρμελαδα, μαζι με πορτοκαλαδιτσα, ενα κρουασαν βουτυρου και ενα εσπρεσσακι..
αν βολευεσαι, καλως..
αν παλι οχι, καλως!
κυκλοφορησε το θηριο? -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Καλημερα!Εναν ελληνικο γλυκο στη χοβολη με λουκουμακι παρακαλω!
ΕΕΕρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
κυκλοφορησε το θηριο?Σημερα θα κυκλοφορησει...ελπιζω να το παρω και λιγο μονος μου!
(αν κι εγω δεν θα μου το εδινα ) -
δωσε μου το τηλεφωνο του πατερα σου, σε παρακαλω...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
δωσε μου το τηλεφωνο του πατερα σου, σε παρακαλω... -
ενταξει..
κανονισε παντως να τσιμπησεις κανενα μπιλιετακι απο τους κυριους με τα μπλε, πρωτη μερα κυκλοφοριας
(φτου μακρυα και κουφια η ωρα!) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ενταξει..
κανονισε παντως να τσιμπησεις κανενα μπιλιετακι απο τους κυριους με τα μπλε, πρωτη μερα κυκλοφοριας
(φτου μακρυα και κουφια η ωρα!)αυτό ετοιμόζουν να γράψω μόλις είδα το 'πρώτη μέρα κυκλοφορίας'
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ενταξει..
(φτου μακρυα και κουφια η ωρα!)αυτό ετοιμάζουν να γράψω μόλις είδα το 'πρώτη μέρα κυκλοφορίας'
Ποιοί το ετοιμάζουν για να το γράψεις εσύ?
Πάντως αν ήμουν ο πατέρας του Μίτς ούτε μέσα δεν θα τον άφηνα να μπεί...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#15]