-
... Ίσως, εν κατακλείδι, να διανύουμε μια 'κλασική' σαιζόν φέτος που μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην Ιστορία της F1! Για πρώτη φορά ένας νεοφώτιστος οδηγός στο πρωτάθλημα διεκδικεί μετά το πρώτο μισό του με αξιώσεις τον τίτλο! Αυτό πια ξεπερνά και το θεαματικό ξεκίνημα του Jacques Villeneuve, που και αυτός ακόμα με την διαστημική Williams πολύ γρήγορα κατέκτησε τον επίζηλο τίτλο, αλλά όχι από την πρώτη χρονιά. Και πρόκειται για τον πρώτο έγχρωμο πιλότο, και μοναδικό ως τώρα, στην ιστορία του θεσμού...
Πέρα από αυτά, όμως, η φετινή σαιζόν αρχίζει και 'μυρίζει' κάτι από 1989. Τότε που έγινε ίσως η μεγαλύτερη και σκληρότερη τιτανομαχία σε όλο τον θεσμό! Ο πολύς και τσακωμένος με την δεύτερη θέση Ayrton Senna και η νέμεσις του και 'μισητός' του αντίπαλος Alain Prost 'συγκρούστηκαν' κυριολεκτικά ως το τέλος, σε μια περίοδο που πρέπει να έχασε αρκετά από τα μαλλιά του ο ηγέτης της McLaren, Ron Dennis... Δυστυχώς γι αυτόν και φέτος ζούμε μια νέα αποκαλυπτική αναμέτρηση μεταξύ δύο αληθινά μεγάλων πρωταγωνιστών στην ίδια πόλη (ομάδα)! Και θα προσέθετε άγρια ομορφιά στο 'ταλαίπωρο' αυτό Σπορ να διαρκέσει η μάχη αυτή μέχρι τέλους!!!
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
... Ίσως, εν κατακλείδι, να διανύουμε μια 'κλασική' σαιζόν φέτος που μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην Ιστορία της F1! Για πρώτη φορά ένας νεοφώτιστος οδηγός στο πρωτάθλημα διεκδικεί μετά το πρώτο μισό του με αξιώσεις τον τίτλο! Αυτό πια ξεπερνά και το θεαματικό ξεκίνημα του Jacques Villeneuve, που και αυτός ακόμα με την διαστημική Williams πολύ γρήγορα κατέκτησε τον επίζηλο τίτλο, αλλά όχι από την πρώτη χρονιά. Και πρόκειται για τον πρώτο έγχρωμο πιλότο, και μοναδικό ως τώρα, στην ιστορία του θεσμού...εχω την εντυπωση οτι δεν αφησε το Βιλνέβ να το πάρει η Williams για χαρη του Χιλ.
Γι αυτό μετά τον εδιωξαν(τον Χιλ) αμφισβητώντας τις ικανότητές του -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
... Ίσως, εν κατακλείδι, να διανύουμε μια 'κλασική' σαιζόν φέτος που μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην Ιστορία της F1! Για πρώτη φορά ένας νεοφώτιστος οδηγός στο πρωτάθλημα διεκδικεί μετά το πρώτο μισό του με αξιώσεις τον τίτλο! Αυτό πια ξεπερνά και το θεαματικό ξεκίνημα του Jacques Villeneuve, που και αυτός ακόμα με την διαστημική Williams πολύ γρήγορα κατέκτησε τον επίζηλο τίτλο, αλλά όχι από την πρώτη χρονιά. Και πρόκειται για τον πρώτο έγχρωμο πιλότο, και μοναδικό ως τώρα, στην ιστορία του θεσμού...
εχω την εντυπωση οτι δεν αφησε το Βιλνέβ να το πάρει η Williams για χαρη του Χιλ.
Γι αυτό μετά τον εδιωξαν(τον Χιλ) αμφισβητώντας τις ικανότητές του....Ας τολμησουν να αμφισβητισουν και τις ικανοτητες του ΦΑ .... Λουκουμι ... 'Αλλος για την -κοκκινη- βαρκα μας ' ...
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Πέρα από αυτά, όμως, η φετινή σαιζόν αρχίζει και 'μυρίζει' κάτι από 1989. Τότε που έγινε ίσως η μεγαλύτερη και σκληρότερη τιτανομαχία σε όλο τον θεσμό! Ο πολύς και τσακωμένος με την δεύτερη θέση Ayrton Senna και η νέμεσις του και 'μισητός' του αντίπαλος Alain Prost 'συγκρούστηκαν' κυριολεκτικά ως το τέλος, σε μια περίοδο που πρέπει να έχασε αρκετά από τα μαλλιά του ο ηγέτης της McLaren, Ron Dennis... Δυστυχώς γι αυτόν και φέτος ζούμε μια νέα αποκαλυπτική αναμέτρηση μεταξύ δύο αληθινά μεγάλων πρωταγωνιστών στην ίδια πόλη (ομάδα)! Και θα προσέθετε άγρια ομορφιά στο 'ταλαίπωρο' αυτό Σπορ να διαρκέσει η μάχη αυτή μέχρι τέλους!!!
...μονο που 'η ιστορια επαναλαμβανεται ως φαρσα'
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
...μονο που 'η ιστορια επαναλαμβανεται ως φαρσα'
δεν είναι ακριβώς ίδια τα πράγματα
ο Χάμιλτον φοράει περίπου ίδιο κράνος με τον Σέννα και ο Αλόνσο με του Προστ αλλά ο Αλόνσο προσφερει θεαμα(Σεννα) και ο Χαμιλτον συνετα και εξυπνα μαζεύει τους βαθμούς(Προστ)
επίσης ο Χαμιλτον μάλλον εχει περισσότερη βοήθεια από τους κριτές(Προστ) -
-
We Hungary!!!
-
....ρε το Μαρακι ...και εγω ελεγα που εχει χαθει ....
( ειναι η 1η 'γονατιστη' ....σταθερη σε ολα της )
-
....ρε το Μαρακι ...και εγω ελεγα που εχει χαθει ....( ειναι η 1η 'γονατιστη' ....σταθερη σε ολα της )
Α η Μαρία είναι, θα έκοβα το κεφάλι μου πως είναι η Τζενούλα
-
( ειναι η 1η 'γονατιστη' ....σταθερη σε ολα της )
καλά η δεσποινίς μας 'φωτογράφισε' ...
-
Λέτε στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος να είναι κοντά βαθμολογικά με τον Αλόνσο 1ο και βλέποντας μπροστά το Χάμιλτον στην πίστα να πάει και 'κατά λάθος' να τον στουκάρει;
Το έχω ικανό να το κάνει πάντως λόγο μεσογειακού ταμπεραμέντου!! -
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Το έχω ικανό να το κάνει πάντως λόγο μεσογειακού ταμπεραμέντου!!
δεν αντιλέγω για τα περι ταμπεραμέντου...αλλά όχι ότι και ο άλλος είναι cold blood αλα Κίμις...τα ίδια είναι.
-
Ο Κίμι όντως καμία καμία σχέση με Χάμιλτον και Αλόνσο. Είναι ψυχρός και μέσα και έξω από την πίστα......Το έχουν οι Φιλανδοί οδηγοί να είναι ψυχροί και ψύχραιμοι.
-
Ο Κίμι όντως καμία καμία σχέση με Χάμιλτον και Αλόνσο. Είναι ψυχρός και μέσα και έξω από την πίστα......Το έχουν οι Φιλανδοί οδηγοί να είναι ψυχροί και ψύχραιμοι.μπα παραείναι αυτός...
ο Χάκκιινεν πιο θερμόαιμος ήτανε...
-
Πωπω, έλειπα διακοπές την πιό hot εβδομάδα της χρονιάς!
Υπέροχη αυτή η κόντρα που αναπτύσσεται στη McLaren, αλλά δε μου αρέσει καθόλου που γίνεται όλο και περισσότερο πολιτική. Δηλώσεις, παιχνίδια, παρασκήνια...
Ειδικά ο Hamilton πρέπει να προσέξει να μην παρασυρθεί ούτε να προκαλέσει ο ίδιος αυτό το παιχνίδι, γιατί ΕΙΝΑΙ rookie και το καλάμι δεν είναι καλός σύμβουλος. Ο Alonso, επίσης, αν συνεχίσει έτσι, κινδυνεύει να κάψει μια πάλαι ποτέ πολλά υποσχόμενη καρριέρα.
Γενικά, φαίνεται για μια ακόμα φορά πόσο 'κακό' μπορεί να κάνει σε έναν οδηγό η τύχη να του πάνε όλα ρολόι στην αρχή της καρριέρας του. Όλοι χρειάζονται λίγο ξύλο και ζόρια κάποια στιγμή για να στρώσουν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ο Κίμι όντως καμία καμία σχέση με Χάμιλτον και Αλόνσο. Είναι ψυχρός και μέσα και έξω από την πίστα......Το έχουν οι Φιλανδοί οδηγοί να είναι ψυχροί και ψύχραιμοι.
μπα παραείναι αυτός...
ο Χάκκιινεν πιο θερμόαιμος ήτανε...
O πράγματι ήταν πιο θερμόαιμος. Ήταν πιο ανοιχτός σαν χαρακτήρας, χαμογελούσε στις απονομές, ήταν πιο κοινωνικός.....Ο Κίμι για να χαμογελάσει δεν ξέρω και εγώ τι πρέπει να γίνει!!
-
O πράγματι ήταν πιο θερμόαιμος. Ήταν πιο ανοιχτός σαν χαρακτήρας, χαμογελούσε στις απονομές, ήταν πιο κοινωνικός.....Ο Κίμι για να χαμογελάσει δεν ξέρω και εγώ τι πρέπει να γίνει!!
Να κερδίσει
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Να κερδίσει
Λες να του φτάσει για να χαμογελάσει Ας έχει. Πάντως θα μπορούσε να είναι πιο κοινωνικός με τους άλλους. Δεν είναι βέβαια υποχρεωμένος να το κάνει.
-
ειδα το χαμιλτον να μιλαει γελωντας στο κιμι και αυτος το κοιτουσε λες και του ελεγε δε μας γ@μ@ς τωρα. Και ετσι οπως βγηκε απο το μονοθεσιο σαν κοκκινος διαβολος ηταν. Η ειχε κοκκινισει απο το κακο του??
-
Δείτε στο http://www.mydrive.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=67&Itemid=31 μερικές φωτό από Hungaroring
Eπίσημο thread: GΡ Oυγγαρίας 2007