-
κατεβάζεις την ταινία που είναι 2 cd
-
δεν υπάρχει σε 2....πουθενά.
-
Όχι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι, εκτός αν ενώσεις τους δύο υπότιτλους με το Subtitle Workshop και μετά προσπαθήσεις να τους συγχρονίσεις με την ταινία. Δύσκολο ως πολύ δύσκολο κάποιες φορές.
Προτίμησε την τροποποιημένη έκδοση του Subtitle Workshop του greektvsubs.gr, η οποία τα πάει καλύτερα με τα ελληνικά. -
βρήκα !
μόλις κατέβει θα τους τσεκάρω...
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Άλλο πρόβλημα με το ρημάδι ...
Τα xp παγώνουν ξαφνικά, λίγα λεπτά ή ακόμα και δευτερόλεπτα μετά το άνοιγμα. Παγώνουν τα πάντα,ποντίκι,πληκτρολόγιο,όλα.
Καμιά ιδέα;Κάποιος driver δε συμπεριφέρεται σωστά κατά πάσα πιθανότητα.
Εμένα μου το κάνει αυτό μιας συγκεκριμένης κάρτας wireless.Αλλιώς κοίτα για ελαττωματική μνήμη.
-
αν πας στο Event Viewer (Control Panel->Administrative Tools) ίσως σου έχει βγάλει κάποιο Warning ή Error κοίτα μη δεις τπτ περίεργο τους χρόνους που σου παγώνει.
-
Τα δοκίμασα όλα και στην μάνα μου το είπα άνοιξα το κουτί,το φύσηξα με κρύ αέρα,έβγαλα και ξαναέβαλα τη μνήμη και τα drives και τώρα χειροτέρεψε. Μαύρη οθόνη.Ούτε καν μπουτάρει. Σκληρός μήπως;
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
έβγαλα και ξαναέβαλα τη μνήμηΔοκίμασε ξανά τη μνήμη - προσεκτικά μη σπάσεις τίποτε.
-
κάνε κι ένα reset CMOS
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Τα δοκίμασα όλα και στην μάνα μου το είπα άνοιξα το κουτί,το φύσηξα με κρύ αέρα,έβγαλα και ξαναέβαλα τη μνήμη και τα drives και τώρα χειροτέρεψε. Μαύρη οθόνη.Ούτε καν μπουτάρει. Σκληρός μήπως;Μπορείς να προσπαθείς χρόνια και να μην καταφέρεις τίποτα όπως ο υποφενόμενος. Γηράσκοντας ανακάλυψα ότι η λύση είναι μόνο μία: η παλιά setupcor των WIN98.
Βάζεις το cd των γουιδους, μπουτάρεις απ' αυτόν, προχωράει, προχωράει και κάποια στιγμή σου λέει ότι βρήκε την τάδε εγκατάσταση. Ρωτάει τι θέλεις να κάνεις και του λές επιδιόρθωση (R).
Κάνει τα δικά του και η ζωή κυλά ευτυχισμένα.Τώρα αν σου αρέσει λίγο περισσότερο η (άσκοπη) περιπέτεια, πριν φτάσει σε αυτό το σημείο, σε ρωτά αν θέλεις να εργαστείς απο την κονσόλα. ΤΟυ λές ναι και γράφεις chkdsk /p /r Αν (που θα) σε ρωτήσει που θα βρει το autochk ή κάτι τέτοιο, πέστου πως είναι στο c:\windows ή στο c:\windows\system32. Πιες ένα καφέ και ξαναβάλτον μπροστά. Στη χειρότερη περίπτωση θα έχεις κάνει ένα καλό έλεγχο στο δίσκο σου και στην καλύτερη θα πάρει μπροστά.
Δεν πιστεύω να έχεις chipset της nvidia;
-
Λοιπον....
Την περασμενη Παρασκευη -οχι χθες... η πρωηγουμενη- το μηχανακι μου αρχησε να κανει κατι τρελα....
Τραβηξα ενα ghost και αρχησα να ψαχνω τι φταιει....
Τα δε ολα καποια στιγμη και στην προσπαθεια μου να περασω το Ghost εβγαλε προβλημα και ο σκληρος που το ειχε....μια δουλευει...μια οχι....
Κατερευσε και το MBR του σκληρου που ειχε τα παραθυρα και....
Το στισα απο την αρχη και αυτη τι στιγμη ειναι ΟΚ...
Αλλα ...τα αρχεια .gif ειτε στον σκληρο, ειτε στα φορουμ....δεν παιζουν.... βλεπω μονο το πρωτο φρεϊμ.... καμια ιδεα;;;;;; -
αύγουστος είναι κάνουν κι αυτά τις διακοπές τους
-
Ξαφνικο προβλημα..
Εξαφανιστηκαν οι αφαιρουμενοι δισκοι του ενσωματωμενου card reader (laptop) οπως επισης και δεν δουλευει καμια usb.Help!
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Ξαφνικο προβλημα..
Εξαφανιστηκαν οι αφαιρουμενοι δισκοι του ενσωματωμενου card reader (laptop) οπως επισης και δεν δουλευει καμια usb.Help!
Κ εμενα ετσι ξεκινησε η καταστροφη....
Σταματησε να δουλευει το εσωτερικο card reader του laptop και μετα ολες οι συσκευες usb mass storage....
Και μετα κατερευσε το MBR και ο σκληρος εμφανηζοταν ως RAW..... -
Χειροτερευει...
Πολλες φορες εξαφανιζεται το dvd-rw που εχω εκτος αν κανω επανεκινηση...
Στο ο υπολογιστης μου δλδ,εμφανιζεται κενο ενω θα επρεπε να εχει το Μοναδα Dvd (H)...
Λυση γρηγορα,θα μου πεταει βιδες σε λιγο... -
-
Ειναι μια λυση αλλα τον χρειαζομαι...
-
Απεγκατάσταση των IDE controller και επανεκκίνηση.
-
Πως γινεται?
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]