-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
http://www.topgear.com/servlet/tg?DEST=/content/jsp/individualRoadTest.jsp&EVENT=1010&MAKE=Lamborghini:J5&MODEL=Gallardo:ZZ&roadTestNumber=01.htmlÄåßôå áõôü ôï ôÝóô. Ôï õðïãñÜöåé ï Frazer, ãéá üóïõò äéÜâáæáí ðáëéÜ Performance Car
Ïôáí ëÝìå üôé Ý÷ïõí ãßíåé åýêïëá ìüíï óôéò ìåôáêéíÞóåéò êáé ü÷é óôï üñéï ....
Ç Ånzo åßíáé üôé êÜèå êïñõöáßï õðåñáõôïêßíçôï óôçí åðï÷Þ ôïõ:
1 .Õëéêü ãéá üíåéñá
2.ÊáôáóêåõÞ ÷ùñßò ðåñéïñéóìü êüóôïõò
3.×ñçóéìïðïßçóç óôï Ýðáêñï üðïéáò ôå÷íïëïãßáò äéáèÝôåé ç êáôáóêåõÜóôñéá åôáéñßá.
4.Ïé áãþíåò êáé ïé íßêåò óå áõôïýò åßíáé ðÜíôá ìéá êáëÞ äéáöÞìéóç êáé Ýíá ìïíôÝëï ðïõ öÝñíåé êÜìðïóç áðï ôçí áõôÞ åßíáé áíáãêáßï êáëü ãéá üëïõò (åôáéñßá,áãïñáóôÝò êôë)
5.Åýêïëá ïäçãïýíôáé ìüíï óôï Playstation êáé ü÷é óôïõò äñüìïõò..** ÊÁÉ ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ÌÏÍÏ ÔÁ ÊÏÑÕÖÁÉÁ ÁÕÔÏÊÉÍÇÔÁ ÐÏÕ ×ÑÇÓÉÌÏÐÏÉÏÕÍÔÁÉ ÃÉÁ ÅÐÉÄÅÉÎÇ !!!! ÔÏ ÉÄÉÏ ÓÕÌÂÁÉÍÅÉ ÊÁÉ ÃÉÁ ÔÁ ÊÏÑÕÖÁÉÁ ÊÉÍÇÔÁ ,ÕÐÏËÏÃÉÓÔÅÓ ,ÇËÅÊÔÑÏÍÉÊÅÓ ÓÕÓÊÅÕÅÓ ,ÊÁÉ ÏÔÉ ÁËËÏ ÌÐÏÑÅÉ ÍÁ ×ÁÑÁÊÔÇÑÉÓÔÅÉ ÊÏÑÕÖÁÉÏ ÓÔÏÍ ÔÏÌÅÁ ÔÏÕ .!!!**
Áò ìçí èÝôïõìå ìüíï ôá áõôïêßíçôá óôï óêáìíß ,üëá ôá êïñõöáßá âéïìç÷áíéêÜ ðñïéüíôá ãßíïíôáé óéãÜ-óéãÜ ðéï Ýõ÷ñçóôá óå óõãêåêñéììÝíïõò ôïìåßò .Äåßôå ôá ìá÷çôéêÜ áåñïóêÜöç ,üëá ìá üëá öïñôþíïíôáé ìå çëåêôñïíéêÜ âïçèÞìáôá ãéá íá êÜíïõí ðéï åýêïëç ôçí æùÞ ôùí ðéëüôùí ôïõò êáé ìßêñüôåñç ôùí áíôéðÜëùí ôïõò ,äåí óçìáßíåé üìùò üôé ìðïñåß íá ôá ðåôÜîåé êáé êÜðïéïò Üó÷åôïò .ÖïíéêÝò ìç÷áíÝò óôá ÷Ýñéá éêáíþí ,éðôÜìåíïé óôï÷ïé óôá ÷Ýñéá áíßêáíùí .Êáôé áíÜëïãï êáé ìå ôá õðåñáõôïêßíçôá . -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Δείτε αυτό το τέστ. Το υπογράφει ο Frazer, για όσους διάβαζαν παλιά Performance CarΟΚ, διάβασα το τεστ και είναι καιρός να παραδεχτώ μερικά λάθη. Μην προτρέχετε όμως, δεν έχω αλλάξει άποψη στο παραμικρό...
Λοιπόν, χαίρομαι καταρχάς, γιατί βλέπω πως το αυτοκίνητο μπορεί να μην είναι τόσο αποστειρωμένο όσο αρχικά είχα φανταστεί. Χαίρομαι που δεν γίνονται αναφορές για αποκοπή του οδηγού από τη δράση, αντιθέτως, μας λέει ότι συμμετέχεις ενεργότατα! Χαίρομαι, τέλος, που ο πανικός μου μάλλον είναι ελαρφώς...διογκωμένος και η Lamborghini δεν ξέχασε ξαφνικά να φτιάχνει supercars.
Από την άλλη, του Frazer του αρέσει πολύ η Gallardo, εμένα πάλι καθόλου. Θεωρεί το σχήμα της εξωτικό, εγώ καθόλου. Όπως ήδη είχα πει, μου θυμίζει ακριβό MR2 από πίσω.
Και τέλος, η φράση που με χαστούκισε, θυμίζοντάς μου πόσο υποκειμενικά είναι τα πάντα, ήταν η εξής:
'I'd definitely have it over a Porsche 911 Turbo or a Ferrari 360.'
Η 360, το έχω ξαναγράψει σε άλλο thread, έχει χαρακτηριστεί από τον Tiff Needell ως το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου και συμφωνώ απόλυτα μαζί του, γιατί πιστεύω πως κάνει καλύτερα από όλα τα άλλα αυτό για το οποίο φτιάχτηκε: ΣΕ ΚΛΩΝΕΙ**
Από εκεί και πέρα όμως, δεν μπορώ να πείσω κανέναν για την 360, ούτε κανένας μπορεί να με πείσει για την Gallardo. Καθένας κάνει τις επιλογές του οι οποίες και πάλι θα άλλαζαν ίσως αν μπορούσαμε να οδηγήσουμε τα αυτοκίνητα αυτά. Επειδή λοιπόν όλοι σχηματίζουμε εντυπώσεις από εντυπώσεις άλλων, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εικάζουμε το ποια αυτοκίνητα θα μας ταίριαζαν.
Αυτά
-
Και το Evo αν διαβάσεις τα ίδια λέει. ΚΑΙ το Road and Track το αμερικάνικο. Παντού η Gallardo θεωρείται καλύτερη από 360 και 911.
Αυτά τώρα.
Πάω να οδηγήσω το Ραλί -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Και το Evo αν διαβάσεις τα ίδια λέει. ΚΑΙ το Road and Track το αμερικάνικο. Παντού η Gallardo θεωρείται καλύτερη από 360 και 911.
Αυτά τώρα.
Πάω να οδηγήσω το ΡαλίΠροφανώς εγώ μιλάω και δε μ' ακούει κανείς. Μάλλον το Ραλί κάνει πολύ θόρυβο...
Η Gallardo, σαφώς και θα γυρίζει μια πίστα ταχύτερα από μια 360, αλλά αν αυτό κατάλαβες ότι προσπαθώ να πω, τότε έχω πρόβλημα έκφρασης φαίνεται.
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
** ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ !!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ,ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ .!!!**
Συμφωνώ απολύτως!!! Εξάλλου πόσοι πραγματικά χρειάζονται και μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις απίστευτες δυνατότητες των κορυφαίων αυτών μοντέλων; 10-20; Οι υπόλοιποι 1.999.990 που τα έχουν είναι ως έναν βαθμό για επίδειξη...
Και, ας επαναλάβω, όσο κι αν μου την δίνει να βλέπω κάτι αηδιαστικούς τύπους πίσω από τα τιμόνια αυτοκινήτων σαν την F360, τόσο γνωρίζω ότι αυτοί είναι απαραίτητοι για την επιβίωση του κόκκινου θρύλου (όχι του Ολυμπιακού... εκεί το μυαλό σας οι Πειραιώτες )
Η Gallardo, που ήμουν αρκετά τυχερός ώστε να την δω από απόσταση ενός μέτρου (στην έκθεση Executive Cars εδώ στην Θεσσαλονίκη) ενώ από μπροστά και το πλάι με ξετρελαίνει, από πίσω... αυτά τα φώτα... απογοήτευση... Δεν μπορούσε ο Luk Donkervolke (ωραίο όνομα, ε; σατανικό όπως το άλλο του δημιούργημα, η Diablo) να κάνει κάτι καλύτερο εκεί; Παρόλαυτά όμως στο νιοστό τζακ ποτ που θα μου πέσει, μάλλον θα διαλέξω αυτήν και όχι μια 360 ή μια 911 (εκτός κι αν το Ford GT - που εμφανισιακά με ξετρελαίνει - είναι κάτι το εξαιρετικό). Ή αλλιώς παίρνεις ένα Zonda και έρχεσαι στα ίσια σου...
Μιας που τ'αναφέραμε... Ξέρετε πως προφέρεται σωστά το Zonda στα Ιταλικά; Τσόντα... Για όλα τα άλλα υπεραυτοκίνητα μάλλον...(ίσως πλην Enzo και μόνο, προς το παρόν - μέχρι να βγει McLaren και Porsche Carrera GT).
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αυτά τώρα.
Πάω να οδηγήσω το ΡαλίΠροφανώς εγώ μιλάω και δε μ' ακούει κανείς. Μάλλον το Ραλί κάνει πολύ θόρυβο...
Η Gallardo, σαφώς και θα γυρίζει μια πίστα ταχύτερα από μια 360, αλλά αν αυτό κατάλαβες ότι προσπαθώ να πω, τότε έχω πρόβλημα έκφρασης φαίνεται.
Σωστός...
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Êáé ôï Evo áí äéáâÜóåéò ôá ßäéá ëÝåé. ÊÁÉ ôï Road and Track ôï áìåñéêÜíéêï. Ðáíôïý ç Gallardo èåùñåßôáé êáëýôåñç áðü 360 êáé 911.ÁõôÜ ôþñá.
ÐÜù íá ïäçãÞóù ôï ÑáëßÖõóéêÜ êáé èá åßíáé .500 ßððïé ,ôåôñáêßíçóç êáé ðñïóåãìÝíï ðëáßóéï êáé áåñïäõíáìéêÞ åßíáé áõôÜ, äåí åßíáé ðáóáôÝìðïò .
Äåí ëÝù üôé èá åßíáé êáé ôï ðéï åýêïëï áõôïêßíçôï ôïõ êüóìïõ áëëÜ ôÝôïéá ðñÜãìáôá ôá âñßóêåéò êáé óå Ýíá EVO VI -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Êáé, áò åðáíáëÜâù, üóï êé áí ìïõ ôçí äßíåé íá âëÝðù êÜôé áçäéáóôéêïýò ôýðïõò ðßóù áðü ôá ôéìüíéá áõôïêéíÞôùí óáí ôçí F360, ôüóï ãíùñßæù üôé áõôïß åßíáé áðáñáßôçôïé ãéá ôçí åðéâßùóç ôïõ êüêêéíïõ èñýëïõ (ü÷é ôïõ Ïëõìðéáêïý... åêåß ôï ìõáëü óáò ïé Ðåéñáéþôåò )
.Åôóé Åôóé
Ïôáí ï óêïðüò áãéÜæåé ôá ìÝóá
Ποια η γνώμη σας για την μετά-Audi εποχή της Lamborghini;