-
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
ο ιδιοκτήτης του συνεργείου το καλύπτει συνήθως όταν το έχει εκεί γιατί δε μπορεί ούτε να το βλέπει..
σωστοοος
-
Ο χρήστης endless έγραψε:
ο ιδιοκτήτης του συνεργείου το καλύπτει συνήθως όταν το έχει εκεί γιατί δε μπορεί ούτε να το βλέπει..
σωστοοος
Ναι αλλά τον παρά του τον θέλει. Αν του προσβάλει τόσο την αισθητική ας του πει ότι δε μπορεί να το φτιάξει.
Ναι απαίσιο, ναι κάγκουρας ο ιδιοκτήτης, αλλά και ο 'μάστορας' δεν είναι καθόλου καλύτερος αν έχει τέτοια συμπεριφορά. Το αντίθετο. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ενσταση κυριε......Απορρίπτεται
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
σωστοοος
Ναι αλλά τον παρά του τον θέλει. Αν του προσβάλει τόσο την αισθητική ας του πει ότι δε μπορεί να το φτιάξει.
Ναι απαίσιο, ναι κάγκουρας ο ιδιοκτήτης, αλλά και ο 'μάστορας' δεν είναι καθόλου καλύτερος αν έχει τέτοια συμπεριφορά. Το αντίθετο.Πολύ αυστηρός είσαι Τι σημασία έχει που είναι καγκουράμαξο, αφού έτσι το θέλει ο πελάτης.
Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι ο sv2 συχνάζει σε τέτοια μαγαζιά, φαίνεται καγκουρεύει τη καγιέν.
-
-
-
Bravo κι αυτό? Θα μας κυνηγάει ο pasxos!
-
σιγά ...
ιδέες παίρνει
-
Αχχ τα κουκλια μου.... Βρε παιδια μη φωτογραφιζετε τα bravo μας...Παλι καλα που μεχρι τωρα δεν εχουν βγαλει το δικο μου... Παντως κυριε cmarin δεν εχετε δικιο και θα απευθυνθω στο 2βαθμιο...
-
εκείνο το κιτρινο με το σκορπιο ωραίο είναι
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
εκείνο το κιτρινο με το σκορπιο ωραίο είναιΚάνεις δεν είπε το αντίθετο
Τα βάζουμε για τον πάσχο για να του τη σπάμε....
-
-
-
Αυτό έλειπε να χρησιμοποιούταν κιόλας..
Τσ τσ τσ... τι κακογουστιά Θεέ μου... είναι δυνατόν να τους αρέσει αυτο το αποτέλεσμα.... -
Ντρέπομαι που έχω Astra.....Τι είναι αυτοί ρε!!!!
-
οχι αλλους καγκουρες!!!!!ρε παιδια το θεμα εχει παραγινει!
-
και ποια η λογικη να αφησει το φαναρι αβαφο πανω ψηλα εκει που δεν εχει τιποτα,
επιτηδες τα κανουν ρε γαμωτο για να κανουν εντυπωση, δεν εξηγητε αλλιως.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Αυτό έλειπε να χρησιμοποιούταν κιόλας..
Τσ τσ τσ... τι κακογουστιά Θεέ μου... είναι δυνατόν να τους αρέσει αυτο το αποτέλεσμα....Δεν νομίζω να τους πολυενδιαφέρει να αρέσει, αλλα το να ξεχωρίζουν μέσα στο πλήθος..
-
Και γιατι δεν φορανε το βρακι τους πάνω απο το παντελόνι,να γλυτωσουν κι'ένα καρο φραγκα
-
Γιατί το έκανε πρώτος ο Superman και θεωρείται πλέον ξεπερασμένο.
Australia Uber Alles!!!!! [#3]