-
Χτες μαζευτήκαμε στην πίστα Καρτόδρομο μερικοί φίλοι, για να ξεκαπνίσουμε τα αυτοκίνητά μας εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών. Όμως, η ελεεινή συμπεριφορά των υπευθύνων της πίστας προσπάθησε (αλλά δεν κατάφερε ελέω οδήγησης του S2000) να μας χαλάσει τη διάθεση. Ένας ασυνεννοήσιμος υπάλληλος επέμενε να πάω να πληρώσω πριν μπω στην πίστα κι ενώ ήμουν στην είσοδο μαζί με άλλα 2 αυτοκίνητα. 'Μα θα αργήσω'... 'Ναι, αλλά πρέπει να πληρώσεις, πώς θα γίνει;' Λες και θα έκανα ένα τέταρτο και θα του την έσκαγα με το υπερπολύτιμο 10ευρώ. Μέχρι να πληρώσω περνάει κάποια ώρα, οπότε αποφασίζω να μπω με επόμενο γκρουπ. 'Όχι, μπες τώρα που είναι 2 αυτοκίνητα μέσα, μη σε νοιάζει για τον περαιτέρω χρόνο, θα σε βγάλουμε αργότερα'. Κι όμως, τι έκπληξη, ακριβώς όταν έβγαλαν κόκκινη σημαία στα Leon, την κούνησαν και σε μένα. Όταν αποφάσισα να την αγνοήσω, πιστεύοντας ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος που δεν είχε ακούσει τη στιχομυθία δε γνώριζε τι είχε ειπωθεί, αφού άλλωστε μου απέμεναν ακόμα 4 λεπτά, ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους με -μάλλον- τον ιδιοκτήτη της πίστας. Στα σχόλιά μου για τη συμφωνία που είχε προηγηθεί, είχε το θράσος να με κατηγορήσει για αργοπορία... 'Και τι φταίμε εμείς που θες μια ώρα να βάλεις το κράνος κι άλλη μία ώρα να δέσεις τη ζώνη σου;...'
Μετά τη διαβεβαίωσή του ότι ο επιπλέον χρόνος θα μου χορηγηθεί κατά την επόμενη είσοδο κι αφού οι τόνοι έπεσαν ελαφρώς, ήρθε η σειρά μου να μπω με το Honda. Μετά λοιπόν από 7 λεπτά εντός αγωνιστικού χώρου, ο υπάλληλος μου κάνει σήμα να βγω. 'Ε, μη μου πείτε τώρα ότι τελείωσε ο χρόνος...' 'Όχι, αλλά κάνεις πολλή φασαρία και μου έδωσαν εντολές να σε βγάλω'. Πάλι καλά που δε μου είπε να βγω επειδή ήμουν αξύριστος... Τα σχόλια δικά σας σχετικά με το πόσο μπορεί να ευσταθεί μία τέτοια δικαιολογία σε μία πίστα στη μέση του πουθενά!!!
Το όλο γλυκό έδεσε με την **ωριαία **αναμονή μας, όσων είχαν πραγματοποιήσει μόνο μία είσοδο στην πίστα, για να ξαναμπούμε. Για να μας πουν τελικά ότι δεν υπάρχει χρόνος για άλλα αυτοκίνητα και να πάμε στο ταμείο να πάρουμε το 10άρικό μας πίσω. Εδώ να ενημερώσω ότι ο άτυπος κανόνας χρήσης της πίστας κάνει λόγο για εναλλαγή 15λεπτου αυτοκινήτων-καρτ... Ελάτε όμως που το 20ευρω των αυτοκινήτων το είχαν ήδη τσεπώσει...
Αλλά δε φταίει κανείς, εμείς φταίμε που τους τιμούμε με τα χρήματά μας και το *υπεραντλαντικό *ταξίδι από τα Ν. Προάστεια... -
Χτες μαζευτήκαμε στην πίστα Καρτόδρομο μερικοί φίλοι, για να ξεκαπνίσουμε τα αυτοκίνητά μας εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών. Όμως, η ελεεινή συμπεριφορά των υπευθύνων της πίστας προσπάθησε (αλλά δεν κατάφερε ελέω οδήγησης του S2000) να μας χαλάσει τη διάθεση. Ένας ασυνεννοήσιμος υπάλληλος επέμενε να πάω να πληρώσω πριν μπω στην πίστα κι ενώ ήμουν στην είσοδο μαζί με άλλα 2 αυτοκίνητα. 'Μα θα αργήσω'... 'Ναι, αλλά πρέπει να πληρώσεις, πώς θα γίνει;' Λες και θα έκανα ένα τέταρτο και θα του την έσκαγα με το υπερπολύτιμο 10ευρώ. Μέχρι να πληρώσω περνάει κάποια ώρα, οπότε αποφασίζω να μπω με επόμενο γκρουπ. 'Όχι, μπες τώρα που είναι 2 αυτοκίνητα μέσα, μη σε νοιάζει για τον περαιτέρω χρόνο, θα σε βγάλουμε αργότερα'. Κι όμως, τι έκπληξη, ακριβώς όταν έβγαλαν κόκκινη σημαία στα Leon, την κούνησαν και σε μένα. Όταν αποφάσισα να την αγνοήσω, πιστεύοντας ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος που δεν είχε ακούσει τη στιχομυθία δε γνώριζε τι είχε ειπωθεί, αφού άλλωστε μου απέμεναν ακόμα 4 λεπτά, ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους με -μάλλον- τον ιδιοκτήτη της πίστας. Στα σχόλιά μου για τη συμφωνία που είχε προηγηθεί, είχε το θράσος να με κατηγορήσει για αργοπορία... 'Και τι φταίμε εμείς που θες μια ώρα να βάλεις το κράνος κι άλλη μία ώρα να δέσεις τη ζώνη σου;...'
Μετά τη διαβεβαίωσή του ότι ο επιπλέον χρόνος θα μου χορηγηθεί κατά την επόμενη είσοδο κι αφού οι τόνοι έπεσαν ελαφρώς, ήρθε η σειρά μου να μπω με το Honda. Μετά λοιπόν από 7 λεπτά εντός αγωνιστικού χώρου, ο υπάλληλος μου κάνει σήμα να βγω. 'Ε, μη μου πείτε τώρα ότι τελείωσε ο χρόνος...' 'Όχι, αλλά κάνεις πολλή φασαρία και μου έδωσαν εντολές να σε βγάλω'. Πάλι καλά που δε μου είπε να βγω επειδή ήμουν αξύριστος... Τα σχόλια δικά σας σχετικά με το πόσο μπορεί να ευσταθεί μία τέτοια δικαιολογία σε μία πίστα στη μέση του πουθενά!!!
Το όλο γλυκό έδεσε με την **ωριαία **αναμονή μας, όσων είχαν πραγματοποιήσει μόνο μία είσοδο στην πίστα, για να ξαναμπούμε. Για να μας πουν τελικά ότι δεν υπάρχει χρόνος για άλλα αυτοκίνητα και να πάμε στο ταμείο να πάρουμε το 10άρικό μας πίσω. Εδώ να ενημερώσω ότι ο άτυπος κανόνας χρήσης της πίστας κάνει λόγο για εναλλαγή 15λεπτου αυτοκινήτων-καρτ... Ελάτε όμως που το 20ευρω των αυτοκινήτων το είχαν ήδη τσεπώσει...
Αλλά δε φταίει κανείς, εμείς φταίμε που τους τιμούμε με τα χρήματά μας και το *υπεραντλαντικό *ταξίδι από τα Ν. Προάστεια... -
Σε εβγαλε εξω,επειδη εκανες θόρυβο;
Σε τρελούς πέσατε ρε;
-
Σε ολες τις πιστες του κοσμου, υπαρχουν ορια στον θορυβο. Βεβαια αυτο ειναι πρωτακουστο στην Ελλαδα και συγκεκριμενα στο καρτοδρομο. Απο την αλλη, ειμαι 99% σιγουρος οτι εχω δει κατι αντιστοιχο σε χαρτι στα Μεγαρα, χωρις βεβαια να ξερω αν εχει εφαρμοστει ποτε.
Αυτο βεβαια δεν αλλαζει το παραλογο του σκηνικου οσον αφορα το μπες-βγες κλπ κλπ.
-
Υποτίθεται έκανε θόρυβο με τα λάστιχα, όχι με το μοτέρ...!
Άντε βρες άκρη. Πολύ περίεργοι...
-
Μονοπωλιακο καθεστως θυμίζει αυτη η αντιμετωπιση Θεμη.Ειναι και κλειστη η πίστα των Μεγαρων αυτες τις μερες αν δεν κανω λάθος
-
Παλι καλα που δεν σε εωγαλε εξω γιατι του καταστρεφεις την ασφαλτο!
Τεσπα, μην ξαναπατε ρε παιδια, αν δεν θελει μια δεν θελω 10!
-
Σόρι για το μερικώς off topic, αλλά ευχαριστιέστε οδήγηση εκεί μέσα, ρε παίδες;
-
Γιατί όχι; Σαν autocross είναι!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Γιατί όχι; Σαν autocross είναι!!Η δική σου γνώμη δεν πιάνεται
-
Τί λες ρε Δημήτρη τώρα; Σε έβγαλε έξω γιατί έκανες πολύ θόρυβο;;;
Ρε τί άλλο θα δούμε.....Ο χρήστης tazz έγραψε:
Σόρι για το μερικώς off topic, αλλά ευχαριστιέστε οδήγηση εκεί μέσα, ρε παίδες;Εχεις κάποια καλύτερη πρόταση;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γιατί όχι; Σαν autocross είναι!!
Η δική σου γνώμη δεν πιάνεται
Κι εμένα μου αρέσει το Καρτόδρομο.
Αν κι ένας περίεργος δεν με άφησε να πάω εχτές για να του βάλω ταμπλώ στο ρημάδι του σε ένα ανήλιαγο υπόγειο, και γκρινιάζει κι από πάνω ο μλκς
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Αν κι ένας περίεργος δεν με άφησε να πάω εχτές για να του βάλω ταμπλώ στο ρημάδι του σε ένα ανήλιαγο υπόγειο, και γκρινιάζει κι από πάνω ο μλκςΚαι αύριο το απόγευμα, στο ίδιο υπόγειο θα βρίσκεσαι παλιο#$!#$!$#!@$#~$@#%@$%^#^%
-
-
Ρε σεις αυτοί οι δυο τα έχουνε;
Στο θέμα τώρα. Όταν κάποιων η τσέπη γεμίζει αρκετά τότε συμπεριφέρονται κάπως έτσι. Δυστυχώς.
-
Κρίμα ρε...
Δυστήχως χθές μου έτυχε πακέτο και έπρεπε να μείνω σπίτι...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Σόρι για το μερικώς off topic, αλλά ευχαριστιέστε οδήγηση εκεί μέσα, ρε παίδες;Προσωπικά την καταβρίσκω εκεί μέσα. Κι επειδή έχει μια αδυναμία στο drift, εκεί ευχαριστιέμαι περισσότερο από τα Μέγαρα και τις Σέρρες!
-
Κι εγώ που δεν έχω αδυναμία στο drift (λόγω κουλαμάρας κυρίως) πάλι την καταβρίσκω εκεί. Όπως λέει κι ο Θέμης είναι σαν autocross, πολύ ωραία δηλαδή!
(Παρατηρήσατε ότι βγήκαμε όλοι οι μιατάκηδες να πούμε τι ωραία που είναι εκεί μέσα; Βρε μπας και δεν έχουμε μιάτα αλλά καρτ;)
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ένας ασυνεννοήσιμος υπάλληλος επέμενε να πάω να πληρώσω πριν μπω στην πίστα κι ενώ ήμουν στην είσοδο μαζί με άλλα 2 αυτοκίνητα. 'Μα θα αργήσω'... 'Ναι, αλλά πρέπει να πληρώσεις, πώς θα γίνει;' Λες και θα έκανα ένα τέταρτο και θα του την έσκαγα με το υπερπολύτιμο 10ευρώ.Δάσκαλε που ζείς ; μήπως στον παράδεισο; ξέρεις τι τζαμπατζήδες έχουν δει τα μάτια μου για ένα πεντακοσάρικο;
Παράπονα για την πίστα Καρτόδρομο στα Κιούρκα